Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μύξα μπορεί να είναι και καλή, να άνοιξαν τα ιγμόρεια από τη θάλασσα... όσο μπορείς να το πηγαίνεις για να μη σου αρρωσταίνει το χειμώνα. Εμείς μικρές ποτέ δεν είχαμε αρρωστήσει, έπρεπε να τρίψουμε το θερμόμετρο σαν τη Βουγιουκλάκη για να κάνουμε καμιά κοπάνα από το σχολείο...;):) πιστεύω ότι ήταν λόγω θάλασσας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες.

Αρετούλα, άντε σου έφυγε το βάρος.

Φαίη, καλύτερα να πηγαίνεις για μπάνιο μετά τις 6.00 το απόγευμα. Σου είχε ξανασυμβεί? Μήπως, βρε παιδί μου, περπάτησε κάτι πάνω σου και δεν το κατάλαβες? Και ο Αλέξανδρος πριν 3 εβδομάδες έπαθε κνίδωση, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τι τον πείραξε.

Γιωτούλα, μην στεναχωριέσαι. Η εβδομάδα περνά γρήγορα:P

FEFcp3.png uSlbp2.png

Κι εγω αυτο πιστευω Αρετη μου... Βοηθαει πολυ η θαλασσα στις μυξες.. Την παω οσο πιο συχνα μπορω, αλλα δεν ειναι αρκετο, το ξερω..

Γιωτουλα καλημερα και σε εσενα.. Στη θαλασσα παμε απο τις 9 το πρωι ως τις 11μιση και αν τυχει να παμε απογευμα θα παμε απο τις 6 εως οσο παει. Δεν καθομαι στον ηλιο, οσο με βλεπει ειναι η ωρα που ειμαι μεσα στο νερο μαζι με το παιδι. Τις υπολοιπες ωρες καθομαστε στη σκια. Δεν ξερω τι με επιασε! Περαστικα και στον Αλεξανδρακο σου! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια μου.σας ευχαριστω παααρα πολυ για το ενδιαφερον.ειμαι καλα δε ποναω επεσε η χοριακη στις .1000 μοναδες οποτε αυτο μικρενει και θα απορροφηθει και δεν εχασα τη σαλπιγγα.αν δεν ηταν το αιμα τη παρασκευη που ηταν απο ασχετο λογο στη μητρα δε θα το ειχα παρει χαμπαρι.σημερα θα βγω και απο αυριο θα τα λεμε παλι τακτικοτατα.γιατι εδω μεσα πευτει το σημα.φαιη μου περαστικα στο μαρακι σου.

Άντε μπράβο! όλα καλά λοιπόν!

Τα παιδιά αυτές τις μέρες ποιος σου τα φύλαξε; θα λαχτάρησαν τα καημένα, ειδικά ο μεγάλος που καταλαβαίνει...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Πετάχτηκα και έκανα μια αίτηση στην Πρωτοβάθμια για αναπλωρώτρια αν και βασικά δεν δήλωσα περιοχές για αναπλήρωση αλλά μόνο συμμετοχή για μόνιμο διορισμό.

Οίδομεν...

FEFcp3.png uSlbp2.png

η μανα μου τα εχει τα παιδια στο αιγιο.ο μεγαλος πραγματικα λαχταρησε.με επερνε τηλ κακαι εκλεγε και μου λεγε μαμα θα τον σαπισω το γιατρο αμα σε πεθανει.αστα με εστειλε.μολις φυγω απο δω θα παω να τους παρω ενα μεγααλο δωρο και θα παω να τα δω.μου λειψανε τοοοσο πολυ.

Διαφημίσεις

χαρουλα μου περαστικα σου κοπελα μου!!!!!!χαιρομαι που γλυτωσες το μαχαιρι....τελος καλο ολα καλα λοιπον!

φαιη μου περαστικα στο μαρακι!ευχομαι να ειναι μονο μυξουλα και τπτ αλλο!καταλαβαινω τους φοβους σου γιατι και εμεις οταν αρρωσταινουμε ετσι ξεκιναμε και καταληγουμε αλλιως....

γιωτα ευχομαι οτι το καλυτερο με τον ασεπ!!!!μακαρι να τα καταφερεις!!!!

αρετουλα ολα καλα;τα μικρα σου;

εμεις προσπαθουμε να επιβιωσουμε....σημερα ηταν μια πολυυυυυ δυσκολη μερα.ημουν μονη και με τα δυο και σαν να το ειχαν καταλαβει σημερα ηταν η χειροτερη τους μερα....η μικρη ολο γκρινια και κλαμα και η μεγαλη ολη την ωρα ηθελε αγκαλιες και πειραζε την μικρη....εχω τετοιον πονοκεφαλο απο τα κλαματα που δεν παλευεται....κατι τετοιες ωρες αναρωτιεμαι αν επρεπε τελικα να κανω και δευτερο παιδι...ισως να ηταν λαθος....αμαρτανω το ξερω και μονο που σκεφτομαι ετσι αλλα οχι απλα φτανω στα ορια μου νομιζω οτι τα ξεπερναω και κανω κακο στον εαυτο μου πια....δεν ξερω....ο χρονος θα δειξει αν εχω πραξει σωστα....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα!

Γιωτούλα εγώ αυτό το τελευταίο ακόμα το λέω μερικές φορές.... η χθεσινή νύχτα ήταν μαρτύριο: ο μικρός είχε δυσκοιλιότητα και ξύπνησε στις 3 το πρωί με κλάματα. Αφού επιτέλους τα 'κανε, ξύπνησε και ο μεγάλος από τη φασαρία και μετά ξαγρύπνησαν και τα 2 και είχαν ορεξούλες για παιχνίδια και γέλια... στις 5:30 ξανακοιμηθήκαμε... πονάει όλο μου το κορμί και σέρνομαι... αφήστε το σιδέρωμα που έχω και μαζεύεται, αλλά με τέτοια ζέστη, δεν μπορώ να στρωθώ, βρε παιδιά....

Γιώτα (PatPan) δεν κατάλαβα ότι έδωσες μέσω ασεπ. Καλά αποτελέσματα εύχομαι.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια.τι κανετε???εγω τωρα ξυπνησα συνηλθε και η πλατη μου.το κρεβατι του νοσοκοειου δεν παιζετε.εχω ενα σπιτι μυλο αλλα πρεπει να προσεχω τωρα και να τα κανω ολα σιγα σιγα μεχρι τη παρασκευη που θα παω να με ξαναδουνε.εσεις τι αλλα νεα?

καλημερα κοριτσια.τι κανετε???εγω τωρα ξυπνησα συνηλθε και η πλατη μου.το κρεβατι του νοσοκοειου δεν παιζετε.εχω ενα σπιτι μυλο αλλα πρεπει να προσεχω τωρα και να τα κανω ολα σιγα σιγα μεχρι τη παρασκευη που θα παω να με ξαναδουνε.εσεις τι αλλα νεα?

Α Παρασκευή θα πας τελικα; Καλά, το σπίτι θα κοιτάξεις τώρα, άστο, κάνε τα απολύτως απαραίτητα μέχρι να συνέλθεις.... τα παιδιά ακόμα με τη γιαγιά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...