Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοπελιες δεν εχω πολυ ωρα που μπηκα,μαλλον βραδακι θα φυγουμε για κατω,ετοιμαζω βαλιτσες. Αρετη δεν σε προλαβα,καλο σλ. Χαρουλα μου ευχομαι ευχαριστα νεα να εχεις. Σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε Χαρούλα με το καλό!

Καλά ποιος σε εξέτασε στο ν/σ. Ο καλύτερος εκεί είναι ο Τσιτσής. Τι να πω....

Πάντως και οι ιδιώτες δεν είναι ότι καλύτερο εδώ. Σε ποιον πήγες? Όλα καλά?

Περιμένουμε νέα σου.

FEFcp3.png uSlbp2.png

κοριτσια καλησπερα!χαθηκα σημερα το ξερω αλλα ηρθε ο αντρουλης μου και θα εσπαγε το λαπτοπ αν εβλεπε οτι παλι ειμαι στο νετ....

αρετουλα καλο σ/κ.μην στεναχωριεσαι για το αρνητικο αποτελεσμα.τον αλλο μηνα;)

τζεσικα καλο ταξιδι.το πηρα το τηλ σου.θα σε παρω να τα πουμε!

χαρουλα τι ευχαριστα νεα;;;;ολα οκ;;;;αντε να πω με το καλο!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!περιμενω με αγωνια τα νεα σου!!!!!

φαιη η ζουζουνα σου τι κανει;;;;

γιωτα ολα καλα;;;κανονισατε συναντιση με την χαρα;;;

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Αχ Φαίη και εγώ έτσι σκέφτομαι. Η μάνα μου, μου το έχει ήδη ξεκαθαρίσει, δεν μπορεί να κρατήσει δεύτερο. Ο Βασ. βέβαια θέλει (ψάχνει την κόρη) αλλά εγώ είμαι μμμμ διστακτική θα έλεγα.

Στη συνέχεια όμως σκέφτομαι ότι μετά απο πολλά χρόνια (έτσι τουλάχιστον εύχομαι) ο Αλέξανδρος θα μείνει μόνος του. Δεν θα έχει κάποιον "δικό" του άνθρωπο. Η σχέση μου με τον αδελφό μου είναι εξαιρετική και πραγματικά νιώθω ασφάλεια που υπάρχει στη ζωή μου. Έτσι θα ήθελα να νιώθει ο Αλέξανδρος

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Γιώτα

Καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου. Προσπάθησε να τον χορτάσεις όσο περισσότερο μπορείς.

Όχι δεν κανονίσαμε με την Χαρούλα ακόμα. Μια με τα δικά της ευχάριστα μια με μένα που είμαι γυριστρούλα...

Χαρούλα, αλήθεια που ψώνισες φόρεμα για την βάπτιση? Γίνομαι κουμπάρα στις 23/7 αλλά οι τιμές που είδα με έκαναν να τρέχω. Μα 350 ευρώ ένα φόρεμα:shock::shock::shock:. Και μετά μιλάμε για κρίση:mad::x:x

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλημερα κόριτσια.τελικα ειναι εξωμητριο κ εφυγα χτες βραδυ για πατρα και θα μεινω μεσα εχω ιντερνετ στ κινητο και μπορω να μπαινω

Καλησπερα κοριτσακια!

Μιλησα πριν λιγο με τη Χαρουλα μας στο τηλ.

Βρισκεται στο 409, εχει μεν wi-fi αλλα ποτε πιανει, ποτε δεν πιανει και γι' αυτο δεν εχει απαντησει στη Γιωτουλα ακομα.

Ειναι εξωμητριο τελικα οπως εχει ηδη πει η ιδια, απλα δεν την εχουν βαλει ακομα χειρουργειο γιατι επεσε η τιμη της χοριακης και εχει λιγο αιματακι, οποτε της ειπαν πως μπορει να αντιμετωπιστει με φαρμακα και να γλιτωσει το μαχαιρι. Θα μεινει μεσα μεχρι την Τεταρτη - Πεμπτη. Τα παιδια τα εχει η μαμα της. Μου ειπε να σας μεταφερω πως ειναι καλα και πολλα φιλια σε ολες σας!

Χαρουλακι μου περαστικα σου και απο εδω.. Σε περιμενουμε γρηγορα και παλι κοντα μας! Μεχρι τοτε θα μιλαμε στο τηλ.!

Εμας τα δικα μας νεα ειναι τα γνωστα...:

Κλασσικα αλλη μια μερα που δεν εχουμε βαλει κωλο οχι απλα κατω, αλλα και μεσα στο σπιτι..

Το πρωι ξυπνησαμε, πηραμε πρωινο, πηγαμε κουνιες και επιστρεψαμε 11μιση για να μη μας ξεκουδουνιασει εντελως ο ηλιος. Μετα φαγαμε φρουτοκρεμα και τη βγαλαμε στην πισινουλα μας. Η οποια εχει ξεφουσκωσει γιατι καπου τρυπησε το πανω μερος, αλλα ευτυχως το κατω μερος ζει κανονικα και με μια τεχνοτροπια του μπαμπα μας, πλατσουριζουμε κανονικα.

Το μεσημερι λιωσαμε στον υπνο αλλα θα ηθελα λιγακι παραπανω. Δυστυχως για εμας απο τις 4 παρα η Μαρω ειναι ξυπνια.... Οποτε κι εμεις.

Τωρα τρωει και σκεφτομαι μηπως την παρουμε και παμε καμμια "μαλαθα" αλλα δεν ξερω σε τι φαση ειναι η βενζινη στο αμαξι και επειδη παμε Λαγονησι, ισως να μη μας βγαλει ως εκει. Θα δειξει.

Αυτα απο εμας!

Φιλακια και καλο Σ/Κ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι κοριτσακια!

Ξαναμιλησα με το Χαρουλακι μας στο τηλ. Της χορηγησαν το φαρμακο και αναμενουν αντιδρασεις. Της ειπαν πως αν ολα πανε καλα, μπορει να βγει και αυριο ακομα αρκει να προσεχει. Δεν πονουσε εκεινη τη στιγμη που μιλησαμε. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να επιστρεψει σπιτι, στα παιδακια της, να βγει και με τη Τζες μας και οποια αλλη μπορει!

Τα δικα μας νεα τωρα:

Τελικα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι.. Ειχε παρα πολυ κοσμο, μετα βιας βρηκαμε ξαπλωστρα αλλα προς μεγαλη μας εκπληξη, η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη παρολη την πολυκοσμια..

Μπηκα μαζι με το παιδι και σε καποια φαση αισθανθηκα μεγαλο τσουξιμο και φοβερη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.. Βγηκα εξω και ειχα τουμπανιασει ολοκληρη, ειχα κατακοκκινησει λες και ειχε χυθει πουμαρο επανω μου και ειχα κατα σημεια καντηλες σε μεγεθος καρουμπαλου. Μιλαμε τα επαιξα, φοβηθηκα πολυ ειδικα με το πρηξιμο, προσπαθουσα να βγαλω τη βερα και δεν εβγαινε με καμμια Παναγια!

Εν τελει εκατσα κανονικα στη θαλασσα γιατι δεν ηθελα να κοψω τη χαρα στο παιδι και φυγαμε γυρω στις 8μιση. Αφησαμε το παιδι σπιτι με τη μανα μου αφου τη μπανιαρισε και την κοιμισε ο Β και πηγαμε στο Συγγρου. Με εξετασαν, μου εκαναν μια ενεση κορτιζονης, μου εδωσαν ενα σκασμο αλοιφες (οι οποιες πρεπει να γινουν μιξη ολες μαζι σε ενα βαζακι) και με εδιωξαν. Επισης μου ειπαν πως ακομα και υψηλη αντιηλιακη προστασια να χρησιμοποιω, αυτο ισως μου ξανασυμβει. Ειναι κατι σαν "αλλεργια" του δερματος στον ηλιο. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο το να αποφευγω τον ηλιο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται.

Το πρηξιμο εχει υποχωρησει μετα την ενεση και οι καντηλες εχουν ηρεμησει, αλλα εξακολουθω να εχω τρελη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.

Αυτα τα "ευχαριστα" απο εμας!

Φιλακια!

gM4vp2.png

φαιη μου περαστικα σου κοπελα μου!εισαι καλυτερα τωρα;

κανενα νεο απο την χαρουλα εχουμε;

εγω οπως βλεπετε αυπνιες....

πριν 20 λεπτα εφυγε ο αντρουλης μου και δεν κλεινει το ρημαδι το ματι....:(

θα ειμαι κομματια ολη μερα και να δω πως θα τα βγαλω περα με δυο ζουζουνια....

περασαμε ενα σ/κ ολοι μαζι και τωρα αντε παλι να συνηθισουμε στην μοναξια μας...

μην με παρεξηγειτε αν δεν μπαινω συχνα....τα καταφερνω το βραδυ οταν τα εχω βαλει για υπνο...αντε και στις καλες περιπτωσεις το μεσημερι αν συγχρονιστουν και τα δυο στον υπνο γιατι εχουμε ενα θεμα....συνηθως οταν κοιμαται η μια ειναι ξυπνια η αλλη....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Το Μαρακι μου ειναι μες στην τρελλη μυξα... Μιλαμε για πολληηηηηηηηη μυξα ομως... (σορρυ ρε κοπελιες πρωι - πρωι)! Εγω ηθελα να την κρατησω σπιτι με τοση βλεννα, αλλα εκεινη μυξοκλαιγε να παει "λολειο" (θα μας τρελανει το παιδι μου, τη μια κλαιει για να μην παει και την αλλη κλαιει για να παει) και εφοσον ηταν απυρετη (36.3), την εστειλα κανονικα.

Της εριξα κατι σταγονες otrivin για παιδακια, εβαλα και φυσιολογικο ορο (αμπουλες) στην τσαντουλα της αμα θελουν να της ριξουν στο σταθμο και αμα (χτυπαω ξυλο) γινει τιποτα, θα πεταχτω να την παρω.

Εγω ειμαι εμφανως καλυτερα, εχει ξε-κοκκινησει το δερμα και οι καντηλες υποχωρησαν τελειως. Απλα παραμενει η φαγουρα..

Με τη Χαρουλα δεν μιλησα.. :( Ημουν τοσο αγχωμενη εχθες με τις μυξες της Μαρως (γιατι συνηθως το μπουκωμα μας το γυρναει σε λαιμα και πυρετο) που δεν την πηρα. Θα περιμενω λιγακι και θα την παρω σε λιγο μιας και ειναι πρωι ακομα και αν δεν εχει ηδη μπει θα σας γραψω νεα της. Ευχομαι να ειναι καλα και να ειναι σπιτι της απλα να μην εχει χρονο να μας διαβασει.

Γιωτουλα καλο κουραγιο και κρατα γερα γιατι η εβδομαδα μολις ξεκινησε! Ολα θα πανε καλα και καμμια δεν θα σε παρεξηγησει αν δεν γραφεις τοσο συχνα! Να προσεχεις τον εαυτο σου και ολα θα γινουν!

Αυτα προς το παρον κοριτσουδια! Τα λεμε και αργοτερα!

Μακια! :D

gM4vp2.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Καλά τα νέα για τη Χαρούλα μας, όπως είπε και η Φαίη, της χορήγησαν ενέσιμο φάρμακο και έτσι απέφυγε το χειρουργείο. Δόξα τω Θεώ, αλλιώς θα έμπαινε σε περιπέτειες... Τι περνάμε κι εμείς οι γυναίκες βρε παιδιά, 1002 προβλήματα (υγείας εννοώ) μπορεί να προκύψουν στα καλά καθούμενα...

Φαίη,περαστικά, πουλάκι μου... η μύξα της Μαρίας δε μου ακούγεται και τόσο σοβαρή, πάντως. καλά έκανες και την έστειλες σχολείο να εκτονωθεί!

Εγώ αδιαθέτησα το Σάββατο επιτέλους! Άντε πάει κι αυτό, τουλάχιστον να μην έχω τέτοιο θέμα στους γάμους.... Έχω ενα πρήξιμο όμως...

Κατά τ'άλλα πώς τα περάσατε το σ/κ; Εγώ (κλασικά) δουλειές, μαγείρεμα και τα απογεύματα στον παιδότοπο μέχρι αργά το βράδυ. Ωραία πέρασαν τα παιδιά, ξεκουραστήκαμε κι εμείς.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αντε βρε Αρετουλα! Και σε ειχα στο νου μου αυτες τις μερες.. Σκεφτομουν τη Χαρουλα και πως ουτε κι εσυ ειχες αδιαθετησει και με ετρωγε μεσα μου..

Καλο ηταν το Σ/Κ.. Η μυξα μας χαλασε μονο, αλλα θα την παλεψουμε (νομιζω)..:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...