Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ Χαρουλα! Με το καλο κοριτσακι μου!!! Κι αλλο Πυργιωτακι στο καφε μας!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Αρετουλα συμφωνω για τον υπερηχο! Ολα να πανε καλα κοριτσαρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι παναθεματο!! χαχαχαχα

Ρε 'σεις κανονιστε να μας κολλησετε γκαστριτιδα! Θα σας φαω τα λαρυγγια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

επιβεβαιομενη ναι να δουμε μονο γιατι μου ειπαν οτι ειναι 2 κυστες κολλητα (2 μωρα)να δω το απογευμα.δε χαιρομαι ακομα.μετα απο 2 αποβολες μονο να ελπιζω επιτρεπετε ΤΙΠΟΤΑ αλλο ακομα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ παιδιά δεν απογοητεύτηκα που δεν είμαι.. απλώς προβληματίζομαι γιατι δεν έχει έρθει η ρημάδα... Δεν θα ήθελα τρίτο σε αυτή φάση, αργότερα ναι! Ο βασ πάντως απογοητεύτηκε, ο γλυκούλης μου. Αμαν, αυτό το παιδί, αν δε γίνει πολύτεκνος θα σκάσει!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ενταξει Χαρουλα μου... Συγκρατημενη αισιοδοξια.. Να σκεφτεσαι θετικα! Κι εγω θα σε σκεφτομαι και θα περιμενω νεα σου με αγωνια! :D

Αρετουλα, την επομενη φορα πες του του Μπιλακου! Μη στεναχωριεται! Το καλο αργει να γινει! ;)

gM4vp2.png

Δεν μπορω ματακια μου... Οχι οργανικα, απο αυτη την αποψη, δοξα το Θεο ειμαι καλα... Αλλα δεν γινεται... Δεν εχω βοηθεια και οικονομικα ειμαστε στο ναδιρ.. Δεν παει παρακατω πιστεψε με..

Οποτε καλυτερα ενα και να μεγαλωσει αξιοπρεπως παρα δυο με μια μανα νευρασθενικη και να στερουνται και τα βασικα...

Δεν εχω ουτε για ενα κουτι γαλα σε σκονη αυτη τη στιγμη Αρετουλα... Ειναι πολυ χαλια το οικονομικο.. Και εχθες ανακοινωσαν στο Β πως θα κανουν κι αλλες περικοπες.... Χαλια μαυρα..... :(

gM4vp2.png

Σαν να ακούω τη μητέρα μου (η οποία έκανε 6, σε άλλους καιρούς βέβαια...). Έχει προειδοποιήσει την αδερφή μου που έχει 1 να μην κάνει άλλο, γιατί δεν θα της το κρατήσει... λέει αυτό ακριβώς που λες κι εσύ, ακλύτερα 1 και να τους προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς, παρά 2 ή περισσότερα και να αγχωνεσαι για τα οικονομικά, να στενοχωριέσαι ακι στην τελική να μην μπορείς να τους προσφέρεις όσα τους αξίζουν...

Εγώ πάλι είμαι άλλης φιλοσοφίας... Τέσπα. Μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί η κατάσταση, τι να πωω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κοριτσι μου σε νιωθω.3 μηνες ηταν ο πανος ανεργοε μεχρι αρχες απριλη.ειναι χαλια η κατασταση.υπομονη ολα θα πανε καλυτερα.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.αρετουλα μπορει να εισαι και να μην το εδειξε σου ειπα εγκυος απο αρχες ιουνιου περυσυ και 13 αυγουστου εδειξε 5 εβδομαδων

Α! Η αδερφή μου που σας λέω σκέφτεται να μετοικήσει Αυστραλία, οικογενειακώς! Τόσο χάλια η κατάσταση... η ίδια βέβαια έχει ενθουσιαστεί, μια ανοιχτή αγορά εργασίας είναι...

Κοριτσάκια, φιλάκια. Πάω να φάω φακές (χμ...). Ελπίζω τη Δευτέρα που θα σας ξαναδιαβάσω να μου πέιτε ευχάριστα νέα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ναι βρε, καταλαβαινω...

Δεν με πειραζει οι αλλες οικογενειες να κανουν και 5 και 20 παιδια αμα το αντεχει η ψυχουλα τους..

Για εμενα λεω.. Για τις δικες μου αναγκες, για τη δικη μου οικογενεια..

Τωρα αν τυχει καποια στιγμη, φυσικα και δεν σκεφτομαι αλλη εναλλακτικη. Θα το κρατησω. Απλα φροντιζω να μην τυχει καθως προσεχω οσο δεν παει.... ;)

gM4vp2.png

Καλη τυχη στην αδερφουλα σου Αρετη.. Πολλοι φευγουν.... :( Δραμα η κατασταση!

Καλη σου ορεξη και καλο Σ/Κ!

Τα λεμε τη Δευτερα!

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...