Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Χαρουλα ειναι μεγαλη η χοριακη σου!

Εισαι σιγουρη πως οντως αδιαθετησες? Μηπως δεν ηταν κανονικη περιοδος αλλα καφετια και ροζ? Συμβαινει πολλες φορες.. Κι εμενα η μαμα μου στον 6ο μηνα με καταλαβε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια σημερα εχω καφε μονο και πολυ λιγο.στις 27 που αδιαθετησα ηταν κανονικη θα παω να βρω μια υσυχη γωνια να τρελαθω μονη μου μην ενοχλω κανεναν

Ρε πας καλα? Ποιον ενοχλεις? Αν εννοεις εμας εδω, πιστεψε με, δεν μας τρελαινεις καθολου...

Κοριτσακι εγω πιστευω πως ειναι κανονικος σακος με εμβρυακι μεσα... Και οχι απο εγκυμοσυνη που δεν εγινε οπως σου ειπαν.. Κανε λιγη υπομονη και ηρεμησε! Με το γυναικολογο σου μιλησες?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ο δικος μου που με καταλαβαινει ειναι εκτος ελλαδας.

λεω να παω σε εναν ιδιοτικο να μου πει μια δευτερη γνωμη μη με ξεκοιλιασουν στο νοσοκομειο τσαμπα και βερεσε

Χαρουλα κι εγω αυτο θα σου ελεγα, να πας σε εναν ιδιωτη. Στον Πυργο δεν ξερω καποιον. Αλλα εχει η κουμπαρα μου γυναικολογο κορυφη, που ειναι στην Πατρα. Αν δεν βρεις καποιον αλλον, πες μου να σου δωσω στοιχεια αν θελεις.

Αρετη μου δεν γνωριζω για τη χοριακη. Για τα τεστ μπορω να σου απαντησω με σιγουρια πως πολλες φορες κανουν λαθη. Με τη χοριακη -εγω προσωπικα- ποτε δεν μπερδευτηκα.

gM4vp2.png

κοριτσια θα σαλταρω τωρα εχω χοριακη 1800 σχεδον

Είναι μεγάλη η χοριακή σου δεν παίρνεις μια δεύτερη γνωμη;;

Κι εγώ στο γιο ειχα καφέ υγρά 2-3 μερες

να τρελαθω μονη μου μην ενοχλω κανεναν
κάτσε εδώ.......

Διαφημίσεις

κανε εναν υπερυχο κατευθειαν κοριτσι μου!!!πηρα εναν ιδιωτικο και μου ειπε καλα ειναι ιλιθιοι μπερδεψαν τον αμνιακο με τη κυστη.εγκυος μου λεει εισαι.με ρωτησε που ειταν η κυστη αλλα δεν ηξερα να του πω και μετα πηρα το μ@λ@κ@ το γιατρο (σορυ για τον οχετο αλλα ειναι οτι λιγοτερο μπορω να πω)και του ειπα τις τιμες τησ χοριακης και της αλλης εξετασης που δειχνει για τις κυστες η δικια μου ειναι 18,8 και για να εχεις κατι ειναι πανω απο36.μου λεει ειναι εγκυμοσυνη οχι κυστη.μεσα στη μητρα.τσαμπα τρελαθηκα πρωι πρωι.του βαζεις μια βομβα να τον δεις πυροτεχνημα???????????????κατα τις 7 θα παω στον ιδιωτικο για υπερυχο.θα σας στειλω μνμ μολις τελειωσω

Α ναι, αυτό λέγαμε με τον Βάσ που ήταν εδώ. Αυτός επιμένει για σήμερα το απόγευμα, αλλά εγώ λέω να περάσει το σ/κ μήπως μου έρθει μέχρι τότε και Δευτέρα πρωί βουρ για υπέρηχο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...