Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!

Χαρούλα, καταπληκτικός ο γιος σου! Μου έφτιαξε τη μέρα! Και μην αγχώνεσαι κάποιες φορές ο κύκλος χαλάει λόγω αλλαγής καιρού. Το παθαίνω 1-2 φορές το χρόνο.

Αρετούλα, οι μέρες καθυστέρησης είναι πολλές ή μου φαίνεται? Κοίταξε το κοριτσάκι μου χωρίς να θέλω να σε αγχώσω (σου μιλάω όμως εκ πείρας καθώς έχω 3 βιοχημικές-παλλίνδρομες στο ιστορικό μου).

Τσέσσικα σε ζηλεύω, θέλω και εγώ άδεια (για διακοπές δεν το συζητώ). Αντε έλα να βρεθούμε.

Γιώτα με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου.

Η Φαίη πάλι για μπάνιο πήγε?(χα!χα!)

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισα κυστη βρηκαν με εβαλαν να κανω μια χοριακη να αποκλεισουν το ενδεχομενο να ειναι σακος απο εγκυμοσυνη που δεν εγινε και αν δεν ειναι θα παρω αντιβιωση και αντισυλληπτικα.αν στο 4μηνο δεν φυγει θα κανω χειρουργειο.εχει παρι καμοια απο σας αντισυλληπτικα?ξερετα αν παχαινουν που λενε?τζες δε μου εστιλες το κιν σου σου στελνω το δικο μου.οποιες θελετε το τηλ πειτε μου.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! :D

Οχι, δεν ειχα παει για μπανιο, απλα ειχε ερθει μια φιλεναδα αγαπημενη για καφεδακι!! :D

Γενικα αυτες τις μερες, υπολειτουργει ο εγκεφαλος, δεν βαζουμε και κωλο κατω, ειμαστε συνεχεια περα - δωθε, βολτες με τη μικρη κλπ. και γι' αυτο ψιλοχανομαι! Μην μου ανησυχειτε! ;)

Χαρουλα περιμενουμε νεα σου. Ευχομαι να μην ειναι απολυτως τιποτα, καμμια φορα ο κυκλος απορρυθμιζεται, ειδικα σε καταστασεις εντονου στρες (οπως καλη ωρα περασες εσυ με τις ετοιμασιες της βαφτισης). Παντως καλα κανεις και το ψαχνεις! Για τις φωτογραφιες, ενα εχω να πω: εισαι κουκλα ματακια! Τι παιδια βγαζει ο νομος Ηλειας εν τελει? Και τα παιδακια σου σωστα κουκλια! :D

Τζες.... φευγεις και με αφηνεις? :( Το νου σου κατω, γιατι ειπαμε, ειμαι και ζηλιαρα γυναικα εγω, μην εχουμε κανενα θερμο επεισοδιο! :tongue:

Αρετουλα μηπως να πηγαινες στο γυναικολογο σου ή να κανεις καμμια χοριακη? Ειναι πολλες οι μερες κοριτσακι! Ισως να μην ειναι και τιποτα, αλλα δεν χανεις κατι να ψαχτεις!

Γιωτουλα (Αμαλιαδα) με το καλο να δεχτεις τον αντρακο σου σημερα!

Γιωτουλα (PatPan) σε βαζω κι εσενα στη σειρα με τις ομορφες! Κουκλα και εσυ και τα μικρακια σου! :D

Μα εχει δικιο η Τζες.... Ειμαστε ομορφοκαφε!!!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χαρουλα μαζι γραφαμε!

Ευχομαι να αντιμετωπιστει με τα χαπια και να γλιτωσεις το χειρουργειο! Ολα καλα θα πανε!

Εγω το θελω το κινητο σου πατριωτακι μου! Μιας και δεν θα κατεβω, ας μιλαμε απο το τηλ. τουλαχιστον!

Σας ζηλευω ρεεεεε που θα πιειτε καφε!

Να με σκεφτεστε τουλαχιστον! :lol::-P

gM4vp2.png

Ωχ τι λες βρε Χαρούλα;! :(Αντισυλληπτικά δεν έχω πάρει ποτέ, νομίζω ότι πλέον αυτά που βγαίνουν δεν παχαίνουν. Αν δε μου ερθει μέσα στο σ/κ θα πάω τη Δευτέρα για χοριακή.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

περιμενω τα αποτελεσματα σε 20 λεπτα.αρετη περυσι σον ιουνιο εμεινα εγκυος εκανα 2 τεστ και 3 χοριακες μεχρι τον αυγουστο και ολα ηταν αρνητικα.15 αυγουστου εκανα υπερυχο να δω τι φταιει και ημουν εγκυος.5 μερες μετα παλλινδρομησε.:(:(:(:(:(χωρισ χειρουργειο.17 ιανουαριου που μας περασε ημουν 13 εβδομαδων και ειχα ενα μικροβιο που τρυπησε το σακο και εφερε τοκετο:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(εκανα χειρουργριο γιατι ηταν αρκετα μεγαλο.δε θελω να σε αγχωσω αν κανεις χοριακη και βγει παλι αρνητικη πηγαινε για υπερηχο.για το καλο σου...φαιη στο στελνω.

γυρισα κυστη βρηκαν .

περαστικά, δεν πρόλαβα να σου στείλω τηλ. βγάζω πρόγραμμα οδηγών για την επόμενη εβδομάδα που θα λείπω

Τζες.... φευγεις και με αφηνεις? :( Το νου σου κατω, γιατι ειπαμε, ειμαι και ζηλιαρα γυναικα εγω, μην εχουμε κανενα θερμο επεισοδιο! :tongue:

ΧΙΧΙ ...ήδη κανόνισα να παω για ποτό την άλλη παρασκευή κ θα συναντηθώ με τα κορίτσια τα χωριανά... τί να κάνουμε Φαιη μου....:tongue: ζήλεψε κ εσύ λίγο

Ωχ τι λες βρε Χαρούλα;! :(Αντισυλληπτικά δεν έχω πάρει ποτέ, νομίζω ότι πλέον αυτά που βγαίνουν δεν παχαίνουν. Αν δε μου ερθει μέσα στο σ/κ θα πάω τη Δευτέρα για χοριακή.

Αντισυλληπτικά έπαιρνα εγώ για να ρυθμίσω τον κύκλο μου... και όταν τα σταματήσω ξαναξερυθμιζόταν... δεν παχαίνουν, τουλάχιστον εγώ που συνεχίζω να τα παίρνω δεν έχω δει κάποια διαφορά

Διαφημίσεις

Τι πέρασες βρε Χαρά μου! Εγώ παντως αγχώθηκα και τη Δευτέρα θα πάω για χοριακή, αν δε δείξει τπτ θα πάω για υπέρηχο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αστα να πανε..:(:(το πρωτο τουλαχιστον ηρθε μαλακα γιατι ειχα ανησυχησει να ερθει η καταραμενη να δω τι θα γινει.το δευτερο ομως τη μια μερα το ειδα μια χαρα και την αλλη εφυγε.μεχρι τον απριλιο εκανα να συνελθω......

Ειναι μανικι παιδια, δεν το συζητω... Χαρουλα μου τουλαχιστον εχεις τα παιδακια σου τωρα, να ξεχνιεσαι...

Αν μπορεις να ξεχαστεις δηλαδη...

Ειχα κι εγω μια παλινδρομη πριν τη Μαρια, εκανα αποξεση κανονικα γιατι η χοριακη δεν επεφτε. Και μου κοστισε πολυ.. Ακομα και τωρα που εχω παιδακι, οταν ερχεται Γεναρης και σκεφτομαι τι ειχε συμβει, μαγκωνει η καρδια μου.... :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...