Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

βνα τις βάλεις στο προφίλ σου μόνο για τους φίλους και να μπω και να δω το άλμπουμ σου. Εκεί που λέει create album.

δεν βλεπω πουθενα create album μονο rictures & albums που ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλησπέρα, θυμήστε μου να μην ξαναπω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ...δεν έχω σταματήσει δευτερόλεπτο από το πρωί που έγραψα τελευταία φορα, πλάκωσα δουλειά...ανακυκλώστε ...ανακυκλωστε....τα 'χω παίξει

κοριτσια τι κανετε;εμεις τωρα καταφεραμε να κοιμηθουμε....αχ τι κουραση ειναι αυτη ολη μερα;;;δεν βλεπω την ωρα να παω να κρεββατωθω....

αυριο ερχετε και ο μπαμπας μας!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!το πρωι θα μαγειρεψω και μετα θα παω να παρω και την μεγαλη απο την μαμα μου.να ξαναγινουμε οικογενεια....εστω και για 2 μερες.....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα σας!

Χαρά, εκεί στο pictures & albums θα το κιάνεις κλικ και θα σου βγει create ambum. Κι εκεί μπορείς να αναρτήσεις τις φώτο μόνο για τους φίλους σου. Έλα, τα ξέρεις εσύ, δε θα δυσκολευτείς!

Τζέσσικα, σήμερα τελευταία μέρα; Σε ζηλεύωωω....

Γιωτούλα κι εγώ τα 'παιξα χθες αλλά όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθώ έχω μια ταχυπαλμία, μια υπερένταση.... Το Σάββατο δυστυχως ο Βασ θα είναι όλη μέρα στα χωράφια και θα μείνω με τα θηριάκια μόνη μου...

Εσείς τι άλλα νέα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Χαρά, εκεί στο pictures & albums θα το κιάνεις κλικ και θα σου βγει create ambum. Κι εκεί μπορείς να αναρτήσεις τις φώτο μόνο για τους φίλους σου. Έλα, τα ξέρεις εσύ, δε θα δυσκολευτείς!

Γιωτούλα κι εγώ τα 'παιξα χθες αλλά όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθώ έχω μια ταχυπαλμία, μια υπερένταση.... Το Σάββατο δυστυχως ο Βασ θα είναι όλη μέρα στα χωράφια και θα μείνω με τα θηριάκια μόνη μου...

Εσείς τι άλλα νέα;

πηγαινε να δεις.

τι γελιο εριξα πρωι πρωι κοριτσια..ξυπνησε και ηρθε με τα γυαλια ηλιου.του λεω και εγω γιατι παιδακι μου φορας τα γυαλια μες στο σπιτι και μου λεει μαμα μπαινει ο ηλιος κατω απ τις πορτες και με στραβωνει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια, τί κάνετε!! Επιτέλους παρασκευή

μαμα μπαινει ο ηλιος κατω απ τις πορτες και με στραβωνει:tongue::tongue::tongue::tongue:
:Dαπίστευτος!!

Σήμερα είμαι πάαααραααα πολύ χαρούμενη.. πάω στα παιδάκια μου!

τι γελιο εριξα πρωι πρωι κοριτσια..ξυπνησε και ηρθε με τα γυαλια ηλιου.του λεω και εγω γιατι παιδακι μου φορας τα γυαλια μες στο σπιτι και μου λεει μαμα μπαινει ο ηλιος κατω απ τις πορτες και με στραβωνει:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol: αχ να εισαι καλα!!!!!!!με εκανες και γελασα!!!!!!!!!δωστου ενα μεγαλο φιλι απο εμενα!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε;;;;

σημερα ειμαι χαρουμενη!!!!!!!!!!ερχετε ο αντρακος μου!!!!!!!!!

αντε τζεσικα με το καλο να ανταμωσεις τα βλασταρια σου!!!!!σε ποια περιοχη θα εισαι;;;;

οι υπολοιπες τσουπες ολες καλα;;;;;

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

τζες γιωτα καλημερα.τζες να σου στειλω το κιν.με πμ να συνενοηθουμε ποτε θα τα πουμε.ολες μαζι ομως και η γιωτα και η αλλη γιωτα και οσες πιστες anyway προσελθετε.???????αρετη μας ειδες?

Διαφημίσεις

Αμεεεε σας είδα και σχολίασα! Πήγαινε να διαβάσεις!

Χαχαχα.... πού τις βρίσκουν αυτές τις ατάκες βρε παιδιά;!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ερχετε ο αντρακος μου!!!!!!!!!αντε τζεσικα με το καλο να ανταμωσεις τα βλασταρια σου!!!!!σε ποια περιοχη θα εισαι;;;;[/QUOTE]

Με το καλό να τον δεχθείς!!

Ευχαριστώωωωωω..... Νέα Μανωλάδα

τζες γιωτα καλημερα.τζες να σου στειλω το κιν.με πμ να συνενοηθουμε ποτε θα τα πουμε.ολες μαζι ομως και η γιωτα και η αλλη γιωτα και οσες πιστες anyway προσελθετε.???????αρετη μας ειδες?

Ναι..ναι φυσικά! Σας στέλνω ομαδικό πμ..

κοριτσια παω νοσοκομειο γιατι ειχα αδιαθετησει στις 27 ιουνιου τελειωσε κανονικα και σημερα ηρθε παλι.σκιαχτηκα παω να δω τι εχει γινει.θα τα πουμε αργοτερα.

Τι να πω εγώ, που από τις 26/6 έπρεπε να μου έχει έρθει.... έκανα 2 τεστ, αρνητικά βγήκαν!

Καλά κάνει και το ψάχνεις, εγώ φοβάμαι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσια παω νοσοκομειο γιατι ειχα αδιαθετησει στις 27 ιουνιου τελειωσε κανονικα και σημερα ηρθε παλι.σκιαχτηκα παω να δω τι εχει γινει.θα τα πουμε αργοτερα.
Ευχομαι να μην ειναι κάτι. θα περιμένουμε νέα σου

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...