Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά κάνεις. Κι εγώ προσπαθώ να δείξω αυτοσυγκράτηση, μερικές φορές όμως δεν τα καταφέρνω... Ανυπομονώ πάντως να μεγαλώσουν τα αγόρια μου και να μου ζητούν να τους φτιάχνω το ένα και το άλλο (γλυκό, πιτοειδές κλπ) και μετά να με παινεύουν (ελπίζω δηλ.).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τη λατρευω τη κουζινα.ολη μερα να ειμαι κλεισμενη μεσα δε με νοιαζει.απο τοτε που παντρεφτηκαμε με το πανο πηρε 20 κιλα.εχασε τα 9 και ποτε χανει ποτε περνει.ειναι να μη με πιασει οίστρος.

Καλά κάνεις. Κι εγώ προσπαθώ να δείξω αυτοσυγκράτηση, μερικές φορές όμως δεν τα καταφέρνω... Ανυπομονώ πάντως να μεγαλώσουν τα αγόρια μου και να μου ζητούν να τους φτιάχνω το ένα και το άλλο (γλυκό, πιτοειδές κλπ) και μετά να με παινεύουν (ελπίζω δηλ.).

η μανα για τα αγορια ειναι προτυπο σιγουρα θα σε παινευουν!!!!

Καλησπερα!

Μπραβο στα νοικοκυροκοριτσα!! :D

Εμενα με επιασε μια μανια με το σπιτι τις τελευταιες μερες και αφου το εγλυψα κυριολεκτικα, εχω επιδωθει στη μαχη των ρουχων. Που σημαινει πως αφου εκανα τα ασιδερωτα (εχω κι αλλα), αποφασισα να αλλαξω διαρρυθμιση στις ντουλαπες και εχω βγαλει ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ρουχα εξω.... Δουλειες με φουντες ανοιξα, το ξερω!

Χαρα κι εγω θελω φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο, με ξεχασες?

Γιωτουλα (Αμαλιαδα) εισαι πολυ ομορφη και εσυ και τα βλασταρακια σου!

Γιωτουλα (PatPan) σου εστειλα κι εσενα αιτημα εχθες.. Εχω φτιαξει τις ρυθμισεις απορρητου ετσι για τους "ανεπιθυμητους" ;) και γι' αυτο δεν μπορουσες να με βρεις!

Οπου να 'ναι ερχεται το αστερακι μου απο το "λολειο"!

Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και μόνο που σ'ακουσα, κουράστηκα Φαίη μου! Καλό ξεμπέρδεμα με τίς ντουλάπες!

Μην εξαφανιστείτε από δω, τώρα που φτιάξατε φβ, εντάξει;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τις έλαβα ώς συνημμένο αρχείο αλλά όταν μου ανοίγουν δε βλέπω τπτ, μαύρο φόντο.... Κάτσε να ξαναπροσπαθήσω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...