Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα τη χειρότερη! αφού όταν είχε την τύχη να με γνωρίσει ο άντρας μου (είπατε τπτ;;:cool:) και το είπε σε έναν γνωστό εδώ στην Καρδίτσα, αυτός απάντησε: "είχα μία γκόμενα παλιά από Ηλεία, αλλά ήταν κ...όπαιδο". Αυτό με τα στερεότυπα με ενοχλεί πάρα πολύ, καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν -κατά τη γνώμη μου- παντού. Τέλος.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω... εγώ να δείτε τί ακουω όταν τους λέω οτι ειμαι μισή από Πύργο-μίση Ιταλίδα.. για τον Πύργο το γνωστό ότι ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του κ ότι ειμαι μαφιόζα ιταλιδα :shock:

Διαφημίσεις

Πατάτες με μπιφτέκια στο φούρνο. Να σας πω ένα τρόπο που μαγείρεψε η πεθερά μου τις πατάτες και έχουν γεύση τηγανητών; Τις έκοψε σε ροδέλες, τι αλάτισε, έριξε μπόλικο λαδάκι και τις έψησε. Αυτό ήταν! Χωρίς πλάκα τώρα, είναι σαν τηγανητές, δεν την πίστευα μέχρι που τις έφτιαξα κι εγώ έτσι χθες μόνο που πρόσθεσα και τα μπιφτέκια από πάνω.

Θα το συνοδεύσουμε με ντοματοσαλάτα από τον κήπο της πεθεράς, χωρίς φάρμακα, χωρίς τπτ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγω γμτ φετος δεν προλαβα να βαλω κηπο.θα βαλω κουνουπιδια και μαρουλια και χορτα για το χειμωνα αλλα μου εφυγε η ψυχη φετος.ολα μονη μου τα κανω ψωμι τσουρεκια κρουασαν κουλουρια πιτες κριτσινια.ζυμωνω τα παντα μονη μου.αλλο πραγμα το σπιτικο.συμφωνητε κοριτσια?

Μπράβο Χαρούλα, είσαι πολύ άξια! Εγώ ξεκίνησα για ένα διάστημα και ζύμωνα ψωμί...όντως, άλλο πράγμα το σπιτικό, νόστιμο και οικονομικό. Κουράστηκα όμως, το είχα άγχος συνέχεια και είπα να κάνω ένα διάλειμμα... όταν θα φύγει ο Βασ τον Σεπτέμβρη δε θα έχω κίνητρο να ζυμώνω...:-(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

εγω γμτ φετος δεν προλαβα να βαλω κηπο.θα βαλω κουνουπιδια και μαρουλια και χορτα για το χειμωνα αλλα μου εφυγε η ψυχη φετος.ολα μονη μου τα κανω ψωμι τσουρεκια κρουασαν κουλουρια πιτες κριτσινια.ζυμωνω τα παντα μονη μου.αλλο πραγμα το σπιτικο.συμφωνητε κοριτσια?

Μπράβο άξια...χαρα στο κουράγιο σου.. Εγώ με τίποτα δεν τα κάνω αυτά... Μαγειρευω νόστιμα κ προσεγμένα, κάνω γλύκα (κεικ δλδ για τα παιδιά) κ μου αρέσουν τα τραπέζια αλλά δεν ειμαι για ζυμώματα... Βέβαια εμεις δεν τρώμε καθόλου ψωμί κ γλυκά, για ποιον να τα κάνω

τζες στη τελευταια σελιδα του καταλογου αυτο με τα γυαλια τι ακριβως δινει και ποσο???

Δίνει μια μάσκαρα, ένα διπλο σύστημα κρέμας ματιών κ δώρο τα γυαλιά.. από 51 που έχουν τα δινει 15

κοριτσια τρωνε οι αντρες της ζωης μου.γλυκα δε φτιαχνω τα αποφευγω και τα κουλουρακια δεν εχουν πολυ ζαχαρη για να προσεχουμε.η φαση ειναι οτι ολο το χειμωνα ζυμωνα και εφτιαχνα οοοοολα αυτα που φτιαχνω αλλα δεν ετρωγα μπουκια γιατι εκανα διατροφη.εχα φτασει 107 κιλα μετα που γεννησα το στεργιο.χωρις μωρο μεσα....και τωρα ειμαι 65 με υψος 1,72.ψωμι και βουτες δε κανω γενικα.αλλα τα κριτσινακια μαρεσουν με μετρο παντα γιατι ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο.

Εμένα μ'αρέσουν και τα γλυκά, και τα ψωμιά κι οι βούτες! Από αυτά ο άντρας μου δεν τρώει τα γλυκα (πολύ σπάνια!), αλλά δεν μπορώ να μην έχω κάτι στο σπίτι.... Τα κέικ μου αρέσουν πιο πολύ για χειμώνα, μυρίζει τέλεια το σπίτι όταν ψήνονται και κάνουν αχτύπητο συνδυασμό με το γάλα για πρωινό... Το καλοκαίρι προτιμώ τα γλυκά του ψυγείου και τα παγωτά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εχω ενα ντουλαπι γεματο μεχρι πανω κρεμες γιωτης κουλουρια μπισκοτα εναν καταψυκτη που το καλοκαιρι εχει παντα παγωτα οταν κανω διατροφη λοιπον αυτα τα βλεπω με το κιαλι.τη βγαζω με κανα ζελεδακι λαιτ καμοια μπαρα δημητριακων κτλ.γιαυτο τωρα που εφτασα στε επιθυμητα κιλα τρωω λιγο απο ολα για να μη τα ξαναδω ποτε με κυαλι.μονο σε επομενη εγκυμοσυνη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...