Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι πολυυ ζεστη.πριν λιγο τελειωσα οοολες τις δουλειες (απ τις 6 το πρωι)και τωρα εβαλα κλιματιστικα και εω σκασει.μου εκανες αδδ ετσι?

:( γιατίιιιι.... καλά θα σας στείλω τότε πμ με τα νεα

Ναι να μου τα στείλεις, γιατί το φβ δεν το πάω καθόλου κορίτσια, συγγνώμη...

άντε να πας να ησυχάσεις...θα σε χάσουμε δηλ αυτές τις μερες;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερααααα!!!!που εισαι αρετουλα μου χαθηκες.κριμα που δεν εχεισ φβ.τζες σου στελνω στ φβ φωτο να μας δεις

Έλειψα χθες και ίντερνετ στο σπίτι δεν έχω, γι'αυτό χάθηκα.

Πήγαμε τρίκαλα για καφέ και ψώνια με τον Βασ. ωραία ήταν!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Έλειψα χθες και ίντερνετ στο σπίτι δεν έχω, γι'αυτό χάθηκα.

Πήγαμε τρίκαλα για καφέ και ψώνια με τον Βασ. ωραία ήταν!

Μπράβο μια νότα ανανέωσης

Ναι να μου τα στείλεις, γιατί το φβ δεν το πάω καθόλου κορίτσια, συγγνώμη...

άντε να πας να ησυχάσεις...θα σε χάσουμε δηλ αυτές τις μερες;

θα με χάσετε λίγο, το ομολογώ ...αλλά θα πάω σε κανένα ίντερνετ να πω τα νεα μου

ουτε εμενα μαρεσει πολυ αλλα εχω ενα με τον πανο και εχουμε καμοια 30 φιλους.τους θειους μου απ την αυστραλια κατι ξαδερφια και τις φιλες μου απ το δημοτικο.ο πανος παιζει κανενα ποκερ.

τζες σου εστειλα.μπες να τις δεις να μου πεις.ποσες μερες θα κατσεις?

θα κάτσω μέχρι τις 17/7 σίγουρα θα βρεθουμε

Μα τί όμορφο καφέ που ειμαστε... όχι να το παινευτουμε αλλα ειμαι ομορφοκαφέ... ειδα φωτό σας κ ειστε κουκλίτσες

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοπελα μου.αυτα τα μαγουλα τα εχω κανει κατακκοκινα απ τα φιλια.......:Pτι νεα εχεις δεν μου εστειλες μνμ.

ναι ναι τώρα θα σας στείλω ομαδικο (αν τα καταφέρω) να μου πειτε τη γνώμη σας

Θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ Τζες αν μου πεις ότι η εν λόγω κυρία είναι από τα μέρη μας....
:lol::lol::lol:

παλια κοριτσια ειχα παει χαλκιδα.με ρωτησαν απο που ειμαι και τους ειπα καταγωγη ηλεια και φτυνανε τον κορφο τους.καλα τι φημη ειναι αυτη που εχουμε??????????????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...