Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζες μου καλημερα.για αντιπροσωπος τι χρειαζετε.σε ρωταω γιατι την ειχα πατησει με κατι αλλο παρομοιο.θα σας πω απο κοντα.
Ναι ναι τα ξέρω.. θα τα πούμε από κοντά, δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο για να ξεκινήσεις.. εγώ ειμαι από το Νοέμβριο κ πάω σχετικά καλα.
τζεσικα την ξερω την εταιρια.εχω ψωνισει και εγω απο εκει.

Αρχή ειναι ακόμη... λογικό το βρίσκω να μην ξέρεις κόσμο. Συνήθως όταν ξεκινούν τα παιδιά σχολειο γνωρίζουμε περισσότερο κόσμο.

Αχ τελείωσα με το πρόγραμμα... ψάχνω τώρα καμμια ιδέα για birthday towel cake.. κάνω κ τέτοιες κατασκευές όταν έχω όρεξη... έχει μια θειά μου γενέθλια εξ Ιταλίας (είμαι μισή Ιταλίδα σας το έχω πει;;) κ έχει έρθει διακοπές κ θέλω κάτι να της κάνω δώρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω...βαρβαρη δουλεια.εγω παντως δεν υπυρχε περιπτωση να την κανω.οχι γιατρος και νοσοκομα.ουτε καθαριστρια σε νοσοκομειο....εδω κοβομαι στη κουζινα και μολισ δω το αιμα ζαλιζομαι.τελικα το ματινοπουλο στη πατρων τον ξερεις?

γενικα εμενα με βολευουν οι αγορες απ το διαδίκτυο και τουσ καταλογους γιατι δεν εχω χρονο για ψωνια.θα ηθελα να βγαλω κωδικο αρκει να μη θελει κανενα υπερογκο ποσο για να αρχισεις.τα ποσοστα ειναι καλα?θα παει και ο γιος μου προνηπιο σεπτεμβρη οποτε θα γνωρισω και καμοια μαμα να δυευρινω λιγο τον κυκλο μου.

γενικα εμενα με βολευουν οι αγορες απ το διαδίκτυο και τουσ καταλογους γιατι δεν εχω χρονο για ψωνια.θα ηθελα να βγαλω κωδικο αρκει να μη θελει κανενα υπερογκο ποσο για να αρχισεις.τα
ποσοστα ειναι καλα?θα παει και ο γιος μου προνηπιο σεπτεμβρη οποτε θα γνωρισω και καμοια μαμα να δυευρινω λιγο τον κυκλο μου.

Έχει 3 πακέτα εκκίνησης με προϊόντα σε κανονικό μέγεθος που μπορείς να τα πουλήσεις αργότερα σε τιμές καταλογου. Το 1ο με κρέμες έχει 35? από 140?, το 2ο μακιγιάζ έχει 30? από 100? και το 3ο αρώματα 35? από 150?. Οταν έρθει η ώρα για την εγγραφή θα πρέπει να μπει μαζί κ ο κωδικός του πακέτου, το οποίο παραλαμβάνεις αλλά πληρώνεις στην αμέσως επόμενη παραγγελία. Θα μπορούσες αν δεν πάρεις πακέτο να διαλέξεις προϊόντα από τον κατάλογο κ να γίνει έτσι η εγγραφή σου αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει επειδή μπορεί αν ειναι κατω απο 30? να χρεωθείς κούριερ κάτι που δεν ισχύει με τα πακέτα.

Παρόλα αυτά αν σκέφτεσαι να γραφτείς πες το μου. Εσύ έχεις κάποια άλλη γνωστή ή δεν έχεις πρόβλημα να σε γράψω εγώ αν τελικά το αποφασίσεις

Αν έχεις mail να σου στείλω τα πακέτα να τα δεις

αν γραφτω δεν εχω προβλημα να με γραψεις εσυ.εχω ε μειλ αλλα πρωτημω να τα πουμε απο κοντα ποσες μερες θα κατσεις.υπαρχει δυνατοτητα να ερθεις πυργο?

Διαφημίσεις

αν γραφτω δεν εχω προβλημα να με γραψεις εσυ.εχω ε μειλ αλλα πρωτημω να τα πουμε απο κοντα ποσες μερες θα κατσεις.υπαρχει δυνατοτητα να ερθεις πυργο?

Φυσικά κ θα έρθω καταρχήν για να γνωριστούμε.. ναι θα τα πούμε από κοντά απλά θα πάρω κ τα "συνεργα" της a v ο n μαζί!!.

δηλαδη πληρωνω τα 30 πχ και γραφτηκα η θα βγουν κ αλλα σιγα σιγα.αορυ αν σε επρηξα αλλα σου ειπα.....:-(

Καταρχήν δεν με έπρηξες, κάτι έξτρα δεν πληρώνεις... δλδ εγώ παλαιότερα που ήμουν στην oriflαme μια φορά το χρόνο πληρωνα 6?.. στην avοn δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Ξέρω ότι με παραγγελίες κάτω των 40? πληρώνεις τον κούριερ που ειναι 3,5? διαφορετικά ειναι δωρεάν. Εσύ τα σκέφτεσαι για προσωπική χρήση ή να το δουλέψεις;;;

κοιτα να δεις.θελω να το δουλεψω.καποιες γνωριμιες εχω απ το σεπτεμβρη παει σχολειο και ο μικρος κα γνωρισω και καμια κοπελα.το μονο που φοβαμαι ειναι η κριση.αλλα τα καλυντικα τα χρειαζομαστε οσο να κανεις ενα κραγιον μια κρεμα κατι.αλλα και για μενα που ψωνιζω συνεχεια καθε 6 μηνο τα ανανεωνω χωρια τα ενδιαμεσα μανο κ τετοια.παλιοτερα ειχα την a#m$w&a*y.αλλα με χαντακωσε μεχρι 300 ε για ταξιδι εκπεδευσης και καλα που ουτε εγινε ουτε τα πηραμε πισω.

κοιτα να δεις.θελω να το δουλεψω.καποιες γνωριμιες εχω απ το σεπτεμβρη παει σχολειο και ο μικρος κα γνωρισω και καμια κοπελα.

Οι προσφορές που έχει κάθε μηνα ειναι πολύ καλές... πχ στην καμπάνια που τρέχει τώρα έχει με 15? - 2 συσκ. τετραπλών σκιών.. που στα καταστήματα δεν βρίσκεις τέτοιες τιμές... fb έχεις;;; εχω αναρτήσει κατάλογο για να ρίξεις μια ματιά

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...