Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι... Δεν ζηλευω που θα βρεθειτε.... Καθολου..... :lol:

Εχθες το απογευμα πηγαμε ξανα για μπανιο Λαγονησι. Ειχε αρκετο κοσμο, η θαλασσα ψιλοβρωμικη και λιγο κυματακι. Η Μαρια δεν ξεκολλουσε, κλασσικα. Ετρεμε -οπως ολες τις φορες που εχουμε παει-, αλλα δεν ηθελε με τιποτα να φυγουμε. Παιξαμε για λιγακι εξω στην αμμουδια και φυγαμε απο εκει 9 παρα. :shock: Ευτυχως που δεν ειχε κινηση στο γυρισμο γιατι θα φταναμε καλες 10 στο σπιτι. Τελικα επιστρεψαμε στις 9:15. Ο Β μπανιαρισε τη μικρη κι εγω της εφτιαξα λιγο τραχανα τον οποιο κατασπαραξε γιατι ξελιγωθηκε στη θαλασσα, παρολο που εφαγε φρουτοκρεμα (με 7 φρουτα μεσα).

Μετα η Μαρια κοιμηθηκε, εγω επλυνα - απλωσα, μετα φαγαμε, ο Β εφυγε για δουλεια, επλυνα τα πιατα, μπανιαριστηκα κι εγω και επεσα στο κρεβατακι μου στη 1.

Αυτα τα λιγοστα μας νεα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια.τζες ενοητε να βρεθουμε οποτε θες να παιξουν και τα παιδακια μας.γιωτα μου εμεις και με την αλλη γιωτα ειναι ακομα ποιο ευκολο να τα πουμε εισαι ακομα ποιο κοντα.οποτε θελετε κανονιστε τις δουλειες σας (γιατι εγω δεν εχω δουλεια:D)και πειτε μου ειμαι μεσα εγω.φαιη μου τι κανεις εχει ζεστη η αθηνα?εσυ θα κατεβεις?

καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;;

εγω πηγα χθες την μεγαλη μου στην μαμα στην γλυφα μπας και καταφερω και καθαρισω λιγακι το σπιτι μου!αλλα ματαια!η μικρη με το που κλεινει το ματι μετα απο 5 λεπτα ορθια!!!!!!και εννοειτε οτι θελει αγκαλια!!!!γκρρρρρρ δεν θα το καθαρισω ποτε μου φαινεται....αφηστε που η μεγαλη δεν εκλεισε ματι ολο το βραδυ μου ειπε η μαμα μου....εχω την εννοια της τωρα....αλλαγη περιβαλοντος;επειδη δεν ημουν εκει;δεν ξερω τι την επιασε.αμα κανει τα ιδια θα παω να την παρω...δεν αντεχω να ξερω οτι τους βγαζει το λαδι...ειναι ησυχο παιδακι οπως καταλαβατε...

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Εχει φρικτη ζεστη! :(

Οχι Χαρα μου, δυστυχως φετος δεν θα κατεβω καθολου...

Ο αντρας μου παιρνει αδεια 26/08 και εχουμε κλεισει δωματιο σε συγκροτημα τυπου all included, στη Μονεμβασια για 10 μερες. Εχει τα παντα μεσα, οποτε ειναι καλη φαση για εμας που θελουμε να αποφυγουμε τις μετακινησεις λογω παιδιου.

Στα μερη μας δεν ξερω ποτε θα κατεβω, αλλα οταν γινει, να εισαι σιγουρη πως θα σας ενημερωσω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαη μου υπομονη με την ζεστη!και εδω δεν παει πισω...πρωι πρωι εχω σκασει!!!

χαρουλα προς το παρον ουτε εγω εχω δουλεια!ειμαι σε αδεια λογω της μικρης!στον πυργο δεν ξερω να κινηθω καλα αλλα αν ειναι καπου κεντρικα πιστευω να τα καταφερω!εκτος απο σ/κ που θα ειναι εδω ο αντρακος μου(καταλαβαινετε...)οποτε θελετε να τα πουμε!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

Εχει φρικτη ζεστη! :(

Οχι Χαρα μου, δυστυχως φετος δεν θα κατεβω καθολου...

Ο αντρας μου παιρνει αδεια 26/08 και εχουμε κλεισει δωματιο σε συγκροτημα τυπου all included, στη Μονεμβασια για 10 μερες. Εχει τα παντα μεσα, οποτε ειναι καλη φαση για εμας που θελουμε να αποφυγουμε τις μετακινησεις λογω παιδιου.

Στα μερη μας δεν ξερω ποτε θα κατεβω, αλλα οταν γινει, να εισαι σιγουρη πως θα σας ενημερωσω! :D

ααα μπορει να σε εχω πετυχει αν ησουν 2,5 χρονια πριν εκει...

ααα μπορει να σε εχω πετυχει αν ησουν 2,5 χρονια πριν εκει...
αν ερθεισ μαρινοπουλο στη πατρων μπορω να ερθω να σε παρω.πινουμε και σπιτι μου καφε εχω κηπο για τα παιδια δε θα τα σπασουν ολα.....:shock::shock:πινουμε και σε παιδοτοπο δεν εχω κανενα προβλημα.σκ δεν μπορω ουτε εγω το αφιερωνω στο γαμο μου για να μη ξεχνιομαστε.............:-P:razz:

Καλημέρα, τί ωραία να βρεθούμε!! Ανυπομονώ να κατέβω χωριό δεν αντέχω άλλο... κ από το μέτωπο...ακομη εδώ... να πω κάτι ...τα καλλυντικά της A v o n τα γνωρίζετε, μήπως θέλει καμμια σας να γίνει αντιπρόσωπος... εχω κ την Φαίη ικανοποιημένη πελάτισσα

Εγώ γραφείο... σήμερα θα ξεσκιστώ στο ίντερνετ μια που εχθες με την δουλειά κ τα τιμολόγια ήμουν off... βγάζω πρόγραμμα για τα φορτηγά αλλα είμαι αρκετά χαλαρότερη σήμερα

Διαφημίσεις

τζες μου καλημερα.εγω τα γνωριζω και εχω δοκιμασει τη δονουμενη μασκαρα ενα μολυβι και το γκλος που βγηκε περυσυ με το κραγιον γυρο γυρο και το υγρο βγαινει απο σωλινακι στη μεση.ελπιζω να σε κατατοπισα.ειναι πολυ καλα αυτα τουλαχιστον.για αντιπροσωπος τι χρειαζετε.σε ρωταω γιατι την ειχα πατησει με κατι αλλο παρομοιο.θα σας πω απο κοντα.

επιτελους καταφερα και καθαρισα το επανω μπανιο μου και εριξα και ενα γρηγορο σφουγγαρισμα!κατω θα δω ποτε θα τα κανω...να παρω μια ανασα...κουραστικα....

χαρουλα σε εμενα ελεγες για αν με ειχες πετυχει πριν 2,5 χρονια και για την πατρων στον μαρινοπουλο η στην φαιη;γιατι εχεις κανει quote στο ενα στην φαιη και στο αλλο στον εαυτο σου....μπερδευτικα:confused:

τζεσικα την ξερω την εταιρια.εχω ψωνισει και εγω απο εκει.αντιπροσωπος λιγακι δυσκολο να γινω μιας και εδω δεν εχω μεγαλο κυκλο γνωριμιων.να φανταστεις εχω μονο 4-5 κοπελες που μιλαμε.οι γνωστοι μου ολοι ειναι αθηνα...ακομα μετα απο 3 και χρονια και δεν εχω καταφερει να ανοιξω τον κυκλο γνωριμιων μου....ισως και να μην θελω....αααααξεχασα!!!!!μιλαω και με εσας!!!!!!!

α καλααααααα.ειμαι εντελως βλ@μεν**η.μη μου δινετε σημεσια κοριτσια χανω που και που.σε σενα μιλαγα γιωτα μου.και για το μαρινοπουλο και για το νοσοκομειο.τη πρωτη χρονια με τη γριπη των χοιρων ημουν εγκυος στο νικολα και αρρωστησα 3 φορες και τρεχαμε και παντα πεφταμε σε απεργια του πυργου και μας στελναν αμαλιαδα.τα ειχα κανει πανω μου:rolleyes::rolleyes:κυριολεκτικα ηταν κατι αλλο οχι αυτο αλλα ειχε ολα τα συμπτωματα.

ευτυχως χαρουλα που δεν ηταν η γριπη!!!!!!!δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν....εγω παντως πηρα μεταθεση τον μαρτιο του 2008.αλλα και παλι λιγο δυσκολο να με ειχες πετυχει αφου ειμαι "εσωκλειστη" τα πρωινα στο χειρουργειο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...