Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερα ηρωιδες!!! τι κανετε? ξεκουραστηκατε καθολου? επανηλθατε στους κανονικους ρυθμους? εμεις καλα περασαμε, δεν ξεκουραστηκαμε, και δεν επανηλθαμε πληρως. ακομη κοιμομαστε αργα (καταλοιπο των διακοπων), το πρωι ξυπναμε με το ζορι...που θα παει, θα στρωσει!!! εγω με ξενυχτια το βραδυ (εχω δουλεια στον υπολογιστη). αν εξαιρεσεις την κουραση, ολα καλα! μονο η κοριτσαρα μου με ζοριζει...οχι θελω κολαν, οχι θελω καλτσον και φουστανι, οχι θελω μπαλαρινες....γκρρρρ...

marmin πηγατε για το β επιπεδου? για τον τοκετο που λες, αν τυχον προκυψει καισαρικη, δεν εγινε και τιποτα...εγω τρεις εκανα!!! χαχα!!!! εχει και αυτο τη χαρη του!!!! ενταξει, μη βαρατε ρε κοριτσια!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, εδώ είμαι και εγώ, στην δουλειά ακόμα.

Μαρουσκάκι χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου που γιόρταζε, να τον χαίρεσαι.

tsourekimou εμείς δεν ξεφύγαμε καν από τους ρυθμούς μας, ο μεγάλος παιδικό, εμείς δουλειά, δεν πήραμε άδεια, δεν πήγαμε και καμιά εκδρομή.

Σκέφτομαι που πρέπει να ετοιμάσω τα ρούχα για τα μωρά και βαριέμαι, μόνο στον πρώτο είχα ενθουσιασμό αλλά τότε να μου πεις τα αγόρασα και όλα καινούργια και ήταν αλλιώς.

Τώρα τα έχω σε κούτες στο υπόγειο, αλλά καθόλου οργανωμένα γιατί δεν πίστευα ότι θα τα ξαναχρησιμοποιούσα για εμένα. Άσε που έχω και χαρίσει/πετάξει πολλά οπότε πρέπει να δω και τι μου λείπει.

Εσείς είχατε όρεξη με τις ετοιμασίες των μωρών μετά από τα πρώτα?

Έχουμε και θέμα με τον μεγάλο μου, του βγαίνει προκαταβολικά η ζήλεια για τα μωρά. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου, πρέπει να είμαι συνέχεια δίπλα του, από τον μπαμπά του δεν θέλει ούτε το γάλα να του δώσει, ξεκίνησε να ανοιγοκλείνει και τα μάτια του σαν τικ (γι αυτό βέβαια θα πάμε και στον οφθαλμίατρο, αλλά γυρνάει την άλλη εβδομάδα).

Δεν θυμάμαι αν σας είπα τους έβαλα μαζί στο ίδιο δωμάτιο, πήραμε για τον μικρό ίδιο κρεβατάκι χαμηλό με του μεγάλου. Δεν επηρεάστηκαν καθόλου, σαν να κοιμόντουσαν πάντα μαζί.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα!!

Χριστινάκι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω με τα ρουχαλάκια! Ίσως επειδή τώρα θα έχουμε και μια νεράιδα στην παρέα μας!! Ελπίζω μόνο να μη μας βγει στο τέλος πρίγκιπας :tongue::tongue::tongue: Μωρέ γερά να είναι πάνω από όλα αλλά δε σας το κρύβω πως θέλω τώρα πια και ένα κοριτσάκι!!!

Τσουρεκάκι (παρεμπιπτόντως τα έδωσα και κατάλαβαν τα τσουρεκάκια το Πάσχα :tongue::tongue:) όταν έμαθα ότι έχω δίδυμα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι πάω για καισαρική! Στην πορεία έμαθα ότι δεν είναι απόλυτο αλλά μπορεί να γίνει και με φυσιολογικό τοκετό και άρχισα να ξεσηκώνομαι!! Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να πάνε όλα καλά για τα μωράκια μου και να γεννηθούν υγιή και όλα τα άλλα θα γίνουν θέλοντας και μη!!!

Εμείς Πάσχα άρρωστο περάσαμε οικογενειακώς!! Εγώ δηλαδή ακόμα αναρρώνω αλλά και ο μικρούλης μου ενώ νόμιζα πως έιναι καλά βήχει :?:???:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!!

Χριστινάκι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω με τα ρουχαλάκια! Ίσως επειδή τώρα θα έχουμε και μια νεράιδα στην παρέα μας!! Ελπίζω μόνο να μη μας βγει στο τέλος πρίγκιπας :tongue::tongue::tongue: Μωρέ γερά να είναι πάνω από όλα αλλά δε σας το κρύβω πως θέλω τώρα πια και ένα κοριτσάκι!!!

Τσουρεκάκι (παρεμπιπτόντως τα έδωσα και κατάλαβαν τα τσουρεκάκια το Πάσχα :tongue::tongue:) όταν έμαθα ότι έχω δίδυμα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι πάω για καισαρική! Στην πορεία έμαθα ότι δεν είναι απόλυτο αλλά μπορεί να γίνει και με φυσιολογικό τοκετό και άρχισα να ξεσηκώνομαι!! Αυτό που πρωτίστως θέλω είναι να πάνε όλα καλά για τα μωράκια μου και να γεννηθούν υγιή και όλα τα άλλα θα γίνουν θέλοντας και μη!!!

Εμείς Πάσχα άρρωστο περάσαμε οικογενειακώς!! Εγώ δηλαδή ακόμα αναρρώνω αλλά και ο μικρούλης μου ενώ νόμιζα πως έιναι καλά βήχει :?:???:

Εννοείτε ότι αν περίμενα κορίτσι θα είχα ξεσηκωθεί τρελά και θα είχα ήδη ψωνίσει μερικά φρου-φρου και ροζουλιά.

Και για τις νέες αφίξεις έχω ήδη πάρει κάποια καινούργια, δεν με πειράζουν τα ψώνια, το ψάξιμο στις κούτες βαριέμαι

Περαστικά σας.

χριστινα, λες να αρχισε ο μεγαλος απο τωρα τις ζηλιες? δυσκολο να ειναι κολλημενος πανω σου...μηπως επειδη παει μονο αυτος παιδικο, δεν του καθεται καλα γενικα το πραγμα? σκεφτηκατε να ξεκινησετε και τον μικρο? ισως θα ηταν καλυτερα να παει και πριν γεννηθουν τα μωρα...

ωραια που τους εβαλες μαζι!!! θα τους αρεσει!!

το ματακι του τι επαθε, το κανει συχνα? μηπως ειναι καμια αλλεργια?

εγω οταν γεννησα το 2ο-3ο, σιγουρα ειχα ενθουσιασμο, οχι τοσο μεγαλο βεβαια. σε κουτες δεν ειχα να ψαχνω γιατι βασικα δεν ειχα προλαβει να μαζεψω και τιποτα. ολα ηταν στις ντουλαπες ακομη! κατι ψιλα που χρειαστηκαν καινουργια τα αγορασα με πολυ ενθουσιασμο εννοειται!! στις αγορες πρωτες ειμαστε!! χαχα!!! βιαστηκες να τα πακεταρεις απο οτι βλεπω. το ειχες αποκλισει ε? κανε ενα κουραγιο. να δεις ειναι να γινει η αρχη. αν ξεκινησεις, θα σου ερθει ο ενθουσιασμος!!! για μενα νομιζω οτι και τωρα θα το ξαναεκανα με πιο πολυ ενθουσιασμο!!!! αν και τα περισσοτερα τα εχω δωσει...ειδικα κοριτσιστικα δεν εχω σχεδον τιποτα.

marmin γερα να ειναι πανω απο ολα!!! σιγουρα εχει αλλο ενδιαφερον που το ενα θα ειναι κοριτσακι!! οταν θα την καθαριζεις απο τα κακα βεβαια δε θα εχεις την ιδια χαρα, αλλα οντως τα κοριτσια εχουν αλλη χαρη!!! χαχα!!! περαστικουλια σας!! εμ, αυτος ο καιρος δε λεει να στρωσει!!!

υ.γ. τσουρεκακια και γω!! του δωσα και καταλαβε!! χιχι!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ! Εγώ πιο πολύ βαριέμαι το τακτοποίημα του δωματίου που αυτή τη στιγμή είναι σα να έπεσε όχι μία αλλά δέκα (και λίγες λέω) νάρκες!!! Και θέλω ως τέλος μαίου να το έχω τακτοποιήσει! επίσης πρέπει να κάνω χώρο στα συρταροντούλαπα για τα ρούχα των διδύμων! Και φυσικά έχω κι εγώ σηκωμένα αγορίστικα (και ουδέτερα) που πρέπει να πλυνοτακτοποιήσω!!! Ουφ! αν γίνει δωμάτιο το αχούρι θα έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου!!!

Τσουρεκάκι ξέχασα να σου απαντήσω! Αύριο έχω το μεγάλο υπέρηχο και αδημονώ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ο μεγάλος μου παέι παιδικό εδώ και 2 χρόνια, τον μικρό δεν θέλω να τον πάω πριν γίνουν τα δίδυμα 6 μηνών τουλάχιστον γιατί αυτό που περάσαμε με αρρώστιες όταν ήταν αυτός νεογέννητο και ο μεγάλος στον παιδικό δεν θέλω να το ξαναπεράσω(και τώρα μάλιστα εις διπλούν)

Για τον μεγάλο είμαι σίγουρη ότι ζηλεύει γιατί καθημερινά αναφέρει τα μωρά που θα έρθουν, τον απασχολεί δηλαδή το θέμα. Πάντως το καλό της υπόθεσης είναι και εγώ απολαμβάνω τις αγκαλιές του και τα εκατοντάδες σ'αγαπώ μαμά που ακούω κάθε μέρα.

marmin εμείς ευτυχώς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι στο δωμάτιο, ήταν ως τώρα το δωμάτιο του μικρού, οπότε και βαμένο είναι και κουρτίνες έχει, και συρταριέρα/αλαξιέρα κλπ.

ΑΧ! Εγώ πιο πολύ βαριέμαι το τακτοποίημα του δωματίου που αυτή τη στιγμή είναι σα να έπεσε όχι μία αλλά δέκα (και λίγες λέω) νάρκες!!! Και θέλω ως τέλος μαίου να το έχω τακτοποιήσει! επίσης πρέπει να κάνω χώρο στα συρταροντούλαπα για τα ρούχα των διδύμων! Και φυσικά έχω κι εγώ σηκωμένα αγορίστικα (και ουδέτερα) που πρέπει να πλυνοτακτοποιήσω!!! Ουφ! αν γίνει δωμάτιο το αχούρι θα έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου!!!

Όλα καλά να πάνε στον υπέρυχο, εδώ θα ξεκαθαρίσουν και 100% τα φύλα των μωρών.

Ο μεγάλος μου παέι παιδικό εδώ και 2 χρόνια, τον μικρό δεν θέλω να τον πάω πριν γίνουν τα δίδυμα 6 μηνών τουλάχιστον γιατί αυτό που περάσαμε με αρρώστιες όταν ήταν αυτός νεογέννητο και ο μεγάλος στον παιδικό δεν θέλω να το ξαναπεράσω(και τώρα μάλιστα εις διπλούν)

Για τον μεγάλο είμαι σίγουρη ότι ζηλεύει γιατί καθημερινά αναφέρει τα μωρά που θα έρθουν, τον απασχολεί δηλαδή το θέμα. Πάντως το καλό της υπόθεσης είναι και εγώ απολαμβάνω τις αγκαλιές του και τα εκατοντάδες σ'αγαπώ μαμά που ακούω κάθε μέρα.

marmin εμείς ευτυχώς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι στο δωμάτιο, ήταν ως τώρα το δωμάτιο του μικρού, οπότε και βαμένο είναι και κουρτίνες έχει, και συρταριέρα/αλαξιέρα κλπ.

για τις αρρωστιες και τον παιδικο, ο,τι και να πεις δικιο εχεις. ειναι και πως θα τυχει ομως. ο μεγαλος κουβαλουσε πολλα και κολλουσε τον μικρο?

αφου τα αναφερει συνεχεια τα μπεμπακια, τοτε ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα. το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζεις! σου' πα κατι καινουργιο τωρα θα μου πεις...! ουφ, ειναι ενα μεγαλο θεμα η ζηλεια δυστυχως. ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...

μια χαρα για το δωματιο. τουλαχιστον εχεις και κατι ετοιμο!!!

με αυτοκινητο τι θα κανετε? θα πατε σε επταθεσιο?

με το καλο ο υπερηχος!! αντε, θα τα δεις τα μωρακια σου!!

αυτο με τις ναρκες...εμας να δεις!! οταν χρειαστηκαμε το δευτερο δωματιο, το αχουρι μεταφερθηκε στη σοφιτα (ακομη ετσι ειναι...χαχα!!) τελικα σε καθε σπιτι υπαρχει ενα δωματιο μονιμως βομβαρδισμενο!!! αντε, παρ' το αποφαση και συ και ξεκινα!!

Διαφημίσεις

tsourekimou

αμάξι θα πάρουμε προς το παρόν το seat alhambra, έχει ήδη γίνει παραγγελία αλλά θα έρθει τέλος καλοκαιριού, αυτό ουσιαστικά είναι το εταιρικό του άντρα μου, είχε μόλις αλλάξει αμάξι και μόλις είπε τα νέα στην δουλειά του, του παραγγείλανε άλλο.

Το δικό μου δεν θέλω να το αλλάξω προς το παρόν τουλάχιστον, είναι και μόλις 3 ετών με ελάχιστα χιλιόμετρα, μόλις το ξεχρέωσα τον Δεκέμβριο

Αχ! Το έχω ξεκινήσει για αυτό είναι βομβαρδισμένο αλλά κάποια πράγματα πρέπει αναγκαστικά να τα κάνει ο άντρας μου γιατί είναι βαριά! Πχ να μεταφερθεί η βιβλιοθήκη! Βασικά να μπουν λίγο διαφορετικά τα έπιπλα γιατί θέλω να τα έχω και τα τρία στο ίδιο δωμάτιο και θα είμαι κι εγώ! Μεγάλο ιδιαίτερα δεν είναι αλλά χίλιοι καλοί χωράνε!!

Ναι αυτό λέω κι εγώ! Να ξεκαθαρίσουν τα φύλλα αύριο γιατί κομπο δεν το έχω δέσει ακόμα!! Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με κρατάει! Ίσως επειδή είναι μικρούλια;; τι να πω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να 'μαι κι εγώ!Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί γέννησε μια πολύ αγαπημένη μου συνάδελφος το κοριτσάκι της, τέταρτο παιδάκι της:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Καλά αποτελέσματα στο β επιπέδου διδυμομανούλα!!Κορίτσια, εγώ τα ρούχα τα έχω δώσει όλα έως 2 ετών και σειρά έχουν τα έως τριών ετών που θα δώσω το καλοκαίρι.Επίσης έδωσα και τα αντίστοιχης ηλικίας παιχνίδια....Τώρα αν ποτέ....κάτι θα γίνει....Ελπίζω να μην είναι πάλι παντελόνια αααααααααα, όχι άλλο κάρβουνο, αχαχαχαχαχαχαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλό μήνα!!

Πάει και ο μεγάλος υπέρηχος!! Τα μωράκια μου τα δυο είναι μια χαρά και είναι αγοράκι κοριτσάκι στανταράκι!!!!

Εσείς τι κάνετε; Πώς τα περάσατε σήμερα;; Εμείς μια μικρή βολτίτσα βγήκαμε και είχε πολύ κόσμο αλλά επειδή ο μικρούλης μας έχει ιωσούλα ανευ πυρετού αλλά με μπόλικο βήχα περιοριστήκαμε σπιτάκι μας για μαμ!!! Ο καημενούλης μου βήχει όλο το βράδυ και ξυπνάει και κλαίει! Χθες τον είδε η παιδίατρός μας! Έχει πολλά φλεματάκια και ξεκινήσαμε σιροπάκι! Σε μια βδομαδούλα λέει πρέπει να είναι καλά αλλιώς αντιβίωση εκτός και αν εν τω μεταξύ ανεβάσει υψηλό πυρετό οπότε θα ξαναπάμε!!! Βασικά πιστεύω πως σε μια δυο μερούλες θα είναι πολύ καλύτερα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια! και καλο μηνα! πως περασατε χθες? εμεις ειχαμε κοσμο στο σπιτι. επαιξαν τα παιδια, μια χαρα.

μαρουσκακι ηρωιδα η συναδελφος σου!!! να της ζησει! τα αλλα της παιδακια τι ηλικιες εχουν? μου φαινεται θες να κολλησεις και συ ε? χαχαχα!!!!! αντε, βαλε κατω τον συζηγο και δωσ' του να καταλαβει!!

χριστινα, μια χαρα που στη δουλεια του αντρα σου του φερνουν καινουργιο αμαξι! δε νομιζω οτι θα το εκαναν πολλοι!

marmin περαστικουλια στον μικρουλη σου! ε, θα στρωσει που θα παει! μπραβο και για τον υπερηχο!!!! ξεκαθαρισαν τα πραγματα και μπορεις ανετα να σκεφτεσαι και ροζ και μπλε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...