Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Σπαρίλα, σπαρίλα τελικά έβαλα πλυντήριο το άπλωσα κι όλας πάγωσαν και τα χεράκια μου γιατί έβγαλε αέρα! Στο τσακ πρόλαβα πάντως γιατί άρχισε να βρέχει! Τα σκέπασα κι όλας και ο Θεός βοηθός! Άξια άξια!!Τηγάνισα και δύο αβγουλάκια και έφαγα και παρόλο που είχα τους ενδιασμούς μου τελικά ήταν πολύ σωστή απόφαση!

Πριν λίγο με ήρθε μια εικόνα στο μυαλό! Μετά από ένα χρόνο ο μεγάλος μου να αλωνίζει μέσα στο σπίτι και να σκαρφαλώνει και ένα από τα δίδυμα να μπουσουλάει και το άλλο να κρατάει από τα έπιπλα κ να είναι όρθιο! :P Τι ωραία εικόνα!

Ναι...είναι ωραία εικόνα...Η αλήθεια είναι ότι θα γεμίσει το σπίτι σου με τρία παιδιά..Θα γεμίσει φωνούλες κι ευτυχία!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marmin δεν δουλεύεις ή κάθεσαι λόγω εγκυμοσύνης? Εγώ δουλεύω ακόμα, αλλά δεν νομίζω να το πάω ως τις 32 εβδομάδες όπως νόμιζα αρχικά.

Καλημερούδια κι από μένα.Ρε παιδιά, κι όταν κάνατε το πρώτο παιδάκι, δεν έρχονταν ώρες που δεν την παλεύατε?Ε, το ίδιο είναι και με πιο πολλά παιδιά, απλώς το ''δεν την παλεύω'' ίσως το λέμε λίιιιγο συχνότερα απ' ό,τι στο πρώτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Όσο για βοήθεια, εγώ από το πρώτο μου παιδί από τις πρώτες του μέρες το είχα μόνη μου, δεν ήθελα μάνα ή πεθερά κοντά.Εντάξει, κουραζόμουν περισσότερο, αλλά το ότι το μεγάλωνα εγώ μόνη με τον άντρα μου μου έδινε μεγάλη ικανοποίηση.Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο που η μαμά μου ήρθε μια βδομάδα σπίτι και τέλος και στο τρίτο που η βοήθεια ήταν να παίρνουν τα δυο μεγάλα τα σαβκα κι αυτό μέχρι να σαραντίσω.Οπότε μάθαμε να τραβάμε μόνοι μας κουπί...Ευτυχώς τώρα οι δικοί μου τα παίρνουν κανα σκ και τα τρία και λίγο επανερχόμαστε αλλιώς...Είναι δύσκολο....Καλημέρα.

Μαράκι, ναι, προχθές ωραία τα είπαμε, χάρηκα που πέτυχα και κάποια επιτέλους ενώ ήμουν μέσα.Και για την κοπέλα που ρωτούσε...εννοείται όταν κοιμούνται έχεις χρόνο χαχα!!Απλώς να μην κολλάμε στο πισι και χάνουμε τη ζωή (το έχω πάθει κι αυτό με το φέης, γι΄αυτό το έκοψα κι ησύχασα!!)....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια εγώ με τον πρώτο πραγματικά αισθανόμουν απελπισία πολλές φορές, μάλλον γιατί όλα είχαν αλλάξει. Τα 2 τελευταία χρόνια που έχω 2 παιδιά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ ομαλά μέσα στο σπίτι, το μικράκι μας μας έφερε την ισσοροπία, γι'αυτό και αισθάνομαι ότι έχω περιθόρια για περισσότερη κούραση και χάος, δεν είμαι ακόμα στα όριά μου.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημερα και παλι! το πρωι, μετα τα παγουρια, τις τσαντες και τα ρουχα, την ξαναεπεσα για μια ωρα να παρω δυναμεις! και κατα τις 8, τσουπ ενας ενας ξυπνησαν και ηρθαν στο κρεβατι αγκαλιτσα!! τι ωραιο ξυπνημα! με γελια και αστεια!! 8 και εικοσι σηκωθηκαμε τελικα με την ψυχη στο στομα ντυθηκαμε και φυγαμε!!! τελευταιοι στον παιδικο οπως παντα!

christine οντως με το 2ο ερχεται μια ισορροπια. με το 3ο διαπιστωσα οτι χαλαει!!! εξαρταται και απο το φυλο των παιδιων ομως και τη σειρα γενησης. εσενα που θα ειναι 4 κατευθειαν, νομιζω η ισορροπια θα εξακολουθησει να υπαρχει! αφου γεννηθουν, ποσο θα καθησεις μεχρι να πας ξανα στη δουλεια? τον μικρο θα τον πας παιδικο?

marouska μου, εννοειται οτι και με το ενα δεν την παλευεις πολλες φορες! αλλα με τα τρια, καμια φορα νιωθω οτι δεν ησυχαζω ποτε! ολο και καποιος θα ζητησει κατι!! νερο, τσισα, φαγητο...

οσο για το pc, εννοειται οτι δεν κολαμε, αλλα ειναι ωραια να μοιραζεσαι με "καποιους εκει εξω" διαφορες καταστασεις!

marmin πολυ ωραια εικονα! ετσι θα ειναι οντως!!! με το καλο σου ευχομαι να γεννηθουν τα μωρακια σου. οπως λες, προεχει να γεννηθουν και να ειναι γερα, και ολα τα αλλα γινονται!!

και ο δικος μου ο μεγαλος 4500 γεννηθηκε!! δεν ηταν τεραστιος? σαν 2 μηνων ηταν!! τωρα πως ειναι? εξακολουθει να ειναι μεγαλος? γιατι ο δικος μου τωρα πια ειναι στο μεσο ορο (ισως και λιγο παρακατω), και σε σχεση με αλλα παιδακια της ηλικιας του θεωρειται μικροκαμωμενος!

zoiskos πως τα πατε εσεις? με τρια μωρα...δε θελω να φανταζομαι...η μεγαλη μεγαλωνοντας θα ηρεμησει σιγουρα. βαλε καλε κανενα τικερακι να σε βλεπουμε!!

φιλια κοριτσια, σας αφηνω. να δουλεψω και λιγο!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

christine κάθομαι λόγω εγκυμοσύνης! Είπα ότι θα δουλεύω και θα παίρνω ενδιάμεσα άδειες όταν κουράζομαι αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Πήγαινα στη δουλειά συνήθως χωρίς να έχω κοιμηθεί γιατί ο γιος μου λες και μυρίζεται οτι θα λείψω κ δεν κοιμάται καλά όταν έχω κάποια δουλειά την επόμενη μέρα! Γυρνούσα σπίτι το μωρό είχε ήδη κοιμηθεί χώρια οι δουλειές δεν την πάλευα! Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις εσύ με δύο και πραγματικά θαυμάζω γυναίκες σαν κι εσένα! Εγώ θεωρώ κατόρθωμα όταν κάνω πολλές δουλειές σπιτιού σε μια μέρα! Τι να πω! Ίσως φταίει που δεν έχω και αρκετή βοήθεια από τον άντρα μου! Αυτός πιστεύει πως βοηθάει αλλά εμένα δε μου φτάνει! Θέλει σε όλες τις εξωτερικές δουλειές να πηγαίνουμ όλοι μαζί! Οκ μερικές φορές είναι καλά αλλα όταν γυρνάς σπίτι και πρέπει να τα κάνεις όλα μόνη σου αρχίζουν τα ζόρια! Να με λες μου λεει! Μα χριστιανέ μου χρειαζεται να σου πω πχ ότι τα πιατα θέλουν πλύσιμο; ότι το μπάνιο βρώμισε; ότι θέλει ηλεκτρική; ότι η γάστρα, η χύτρα, η κατσαρόλα που είναι βαριές για μένα θέλουν πλύσιμο; αλλιώς τι κάνουν πάνω στα μάτια και στο πάγκο της κουζίνας; πασαρέλα; και αν του πω μου λεει "αργότερα" το οποίο αργότερα μπορεί να είναι και την επομένη! Εεεεεε εγώ δεν μπορώ να περιμένω τόσο! Την επομένη θα βγουν άλλα! Τώρα έχει πόσες μέρες που με είπε να μην καθαρίσω το μπάνιο θα το κάνει αυτός! Εεε ακόμα έτσι είναι! Αλλά μιας και δεν περιμένω κόσμο και το μπάνιο δεν είναι μέσα στα πόδια μου θα του το αφήσω! Ευτυχώς ο γιος μου χρησιμοποιεί ακόμα τις πάνες του για όοοοοοολεεεεεεεςςςςςςς τις ανάγκες του :tongue::tongue: Μια κολλητή της μαμάς μου, μου είπε ότι έτσι κάνει κ ο δικός της και πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα πρέπει να του τα λέω! Άρα θα πρέπει να αποδεχτώ ότι παντρεύτηκα ένα γκαβό ούφο! Τεσπα! Απλά παρακαλάω το Θεό να μου δινει δύναμη για να μη φάμε τα μουστάκια μας καμιά μέρα γιατί αυτή η εγκυμοσύνη μου έχει φέρει και αρκετά νεύρα που στην πρώτη δεν είχα και βλέπω να γίνομαι συζυγοκτόνος!

Τσουρέκι (αχ πόσο θα ήθελα ένα τώρα! Και γεμιστό με σοκολάτα ακόμα καλύτερα! Νιαμ, νιαμ, νιαμ! :tongue::tongue:) όντως τεράστιος! Βέβαια μόλις γέννησα και μου τον έφεραν αγκαλιά και τον είδα έλεγα συνέχεια "τι μικρούλης που είσαι, τι μικρούλης που είσαι" χαχα που ναξερα! Αρχίσαμε κατευθείαν με το 3-6 μηνών τα φορμάκια! Και ακόμα και τώρα φοράμε μεγαλύτερα ρούχα! Πάντα ήμασταν πάνω από τις καμπύλες και εξακολουθούμε! Βασικά από βάρος πιστεύω πως αρχίσαμε και καλυτερευουμε αλλά είμαστε αρκετά ψηλοί! Ως άντρες έτσι πρέπει! Βλέπω μωράκια στο δρόμο 2, 3, 4 μηνών και κάθομαι και τα χαζεύω! Τι μικρά που είναι! Αυτά είναι όντως μικρά! Και κάθε φορά σκέφτομαι και λέω πως ο δικός μου δεν ήταν ποτέ τόοοοοσοοοοο μικρός! Ή μάλλον ήταν αλλά μέσα στην κοιλιά μου! Τώρα όμως τα δίδυμα φαντάζομει θα βγουν μικρούτσικα! Πήγα προχθες στα πρεναταλ που κλείνει ένα μαγαζί τους και έχει σούπερ εκπτώσεις και μου άρεσαν κάτι φορμάκια πάααααααααρααααα πολύ! Αλλά είχε μόνο μηδέν νούμερο και έγραφε επάνω 50cm ήταν όμως τόσο μικρά! Πραγματικά δεν πιστευω πως και νεογέννητο χωρούσε μέσα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

christine κάθομαι λόγω εγκυμοσύνης! Είπα ότι θα δουλεύω και θα παίρνω ενδιάμεσα άδειες όταν κουράζομαι αλλά δεν τα κατάφερα τελικά! Πήγαινα στη δουλειά συνήθως χωρίς να έχω κοιμηθεί γιατί ο γιος μου λες και μυρίζεται οτι θα λείψω κ δεν κοιμάται καλά όταν έχω κάποια δουλειά την επόμενη μέρα! Γυρνούσα σπίτι το μωρό είχε ήδη κοιμηθεί χώρια οι δουλειές δεν την πάλευα! Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις εσύ με δύο και πραγματικά θαυμάζω γυναίκες σαν κι εσένα! Εγώ θεωρώ κατόρθωμα όταν κάνω πολλές δουλειές σπιτιού σε μια μέρα! Τι να πω! Ίσως φταίει που δεν έχω και αρκετή βοήθεια από τον άντρα μου! Αυτός πιστεύει πως βοηθάει αλλά εμένα δε μου φτάνει! Θέλει σε όλες τις εξωτερικές δουλειές να πηγαίνουμ όλοι μαζί! Οκ μερικές φορές είναι καλά αλλα όταν γυρνάς σπίτι και πρέπει να τα κάνεις όλα μόνη σου αρχίζουν τα ζόρια! Να με λες μου λεει! Μα χριστιανέ μου χρειαζεται να σου πω πχ ότι τα πιατα θέλουν πλύσιμο; ότι το μπάνιο βρώμισε; ότι θέλει ηλεκτρική; ότι η γάστρα, η χύτρα, η κατσαρόλα που είναι βαριές για μένα θέλουν πλύσιμο; αλλιώς τι κάνουν πάνω στα μάτια και στο πάγκο της κουζίνας; πασαρέλα; και αν του πω μου λεει "αργότερα" το οποίο αργότερα μπορεί να είναι και την επομένη! Εεεεεε εγώ δεν μπορώ να περιμένω τόσο! Την επομένη θα βγουν άλλα! Τώρα έχει πόσες μέρες που με είπε να μην καθαρίσω το μπάνιο θα το κάνει αυτός! Εεε ακόμα έτσι είναι! Αλλά μιας και δεν περιμένω κόσμο και το μπάνιο δεν είναι μέσα στα πόδια μου θα του το αφήσω! Ευτυχώς ο γιος μου χρησιμοποιεί ακόμα τις πάνες του για όοοοοοολεεεεεεεςςςςςςς τις ανάγκες του :tongue::tongue: Μια κολλητή της μαμάς μου, μου είπε ότι έτσι κάνει κ ο δικός της και πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα πρέπει να του τα λέω! Άρα θα πρέπει να αποδεχτώ ότι παντρεύτηκα ένα γκαβό ούφο! Τεσπα! Απλά παρακαλάω το Θεό να μου δινει δύναμη για να μη φάμε τα μουστάκια μας καμιά μέρα γιατί αυτή η εγκυμοσύνη μου έχει φέρει και αρκετά νεύρα που στην πρώτη δεν είχα και βλέπω να γίνομαι συζυγοκτόνος!

Τσουρέκι (αχ πόσο θα ήθελα ένα τώρα! Και γεμιστό με σοκολάτα ακόμα καλύτερα! Νιαμ, νιαμ, νιαμ! :tongue::tongue:) όντως τεράστιος! Βέβαια μόλις γέννησα και μου τον έφεραν αγκαλιά και τον είδα έλεγα συνέχεια "τι μικρούλης που είσαι, τι μικρούλης που είσαι" χαχα που ναξερα! Αρχίσαμε κατευθείαν με το 3-6 μηνών τα φορμάκια! Και ακόμα και τώρα φοράμε μεγαλύτερα ρούχα! Πάντα ήμασταν πάνω από τις καμπύλες και εξακολουθούμε! Βασικά από βάρος πιστεύω πως αρχίσαμε και καλυτερευουμε αλλά είμαστε αρκετά ψηλοί! Ως άντρες έτσι πρέπει! Βλέπω μωράκια στο δρόμο 2, 3, 4 μηνών και κάθομαι και τα χαζεύω! Τι μικρά που είναι! Αυτά είναι όντως μικρά! Και κάθε φορά σκέφτομαι και λέω πως ο δικός μου δεν ήταν ποτέ τόοοοοσοοοοο μικρός! Ή μάλλον ήταν αλλά μέσα στην κοιλιά μου! Τώρα όμως τα δίδυμα φαντάζομει θα βγουν μικρούτσικα! Πήγα προχθες στα πρεναταλ που κλείνει ένα μαγαζί τους και έχει σούπερ εκπτώσεις και μου άρεσαν κάτι φορμάκια πάααααααααρααααα πολύ! Αλλά είχε μόνο μηδέν νούμερο και έγραφε επάνω 50cm ήταν όμως τόσο μικρά! Πραγματικά δεν πιστευω πως και νεογέννητο χωρούσε μέσα!

Άσχετο νουμερο 1:Λατρεύω το νιλς χόλγκερσον!!!

Άσχετο νουμερο 2:Νομίζω ότι έχουμε μαζί επέτειο γάμου, αλλά εμείς κλείσαμε 8 χρόνια!!

Σχετικό νούμερο 1: Βρες μια έγκυο ή μη έγκυο που κάποια στιγμή της ζωής της δε θέλησε να πνίξει τον άντρα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ακόμα γελάω με την πασαρέλα των κατσαρολικών σου!!!Πλυντήριο πιάτων αγάπη μου, Η εφεύρεση!!!

Σχετικό νούμερο 2: 50 εκ είναι λίγα ε??Μμμμμμ...ο Αντρίκος μου γεννήθηκε 47 μουαχαχαχαχαχαχα!!!Και συνεχίζει να είναι μινιόν!!Εγώ έπιασα το άλλο άκρο από σένα, χαχα!Γερά να είναι!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Άσχετο νουμερο 1:Λατρεύω το νιλς χόλγκερσον!!!

Άσχετο νουμερο 2:Νομίζω ότι έχουμε μαζί επέτειο γάμου, αλλά εμείς κλείσαμε 8 χρόνια!!

Σχετικό νούμερο 1: Βρες μια έγκυο ή μη έγκυο που κάποια στιγμή της ζωής της δε θέλησε να πνίξει τον άντρα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ακόμα γελάω με την πασαρέλα των κατσαρολικών σου!!!Πλυντήριο πιάτων αγάπη μου, Η εφεύρεση!!!

Σχετικό νούμερο 2: 50 εκ είναι λίγα ε??Μμμμμμ...ο Αντρίκος μου γεννήθηκε 47 μουαχαχαχαχαχαχα!!!Και συνεχίζει να είναι μινιόν!!Εγώ έπιασα το άλλο άκρο από σένα, χαχα!Γερά να είναι!!!

νιλς κ Κάντυ Κάντυ λατρεμένα! Της γεννιάς μου κι εσύ ε; το 2007 παντρεύτηκα Ιανουάριο!

Έχεις δίκιο για το πλυντήριο αλλά ο γιος μου τρέχει κ πειράζει κι αν καταφέρω να τα βάλω άντε μετά να τα βγάλω! Βλέπεις το κράτα το μωρό που λέω στον άντρα μου για να μαγειρέψω ή να κάνω καμιά δουλειά μεταφράζεται στι ας το πούμε μυαλό του "άστον τσιμπούρι δίπλα μου"

47 ε; νόμιζα πως όλα γεννιούνται πάνω από 50! Πντως κάτι μου λέει πως τα διδυμάκια μου θα είναι μινιόν! Άρα εσένα τα ζιπουνάκια μια χαρά θα σου φαινόταν! Όπως είπες γερά πάνω από όλα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

νιλς κ Κάντυ Κάντυ λατρεμένα! Της γεννιάς μου κι εσύ ε; το 2007 παντρεύτηκα Ιανουάριο!

Και τα κινέζικα παραμύθια επίσης και ο Παραμυθάς και και και....Το 77 είμαι εγώ γεννημένη και στις 7 Ιανουαρίου του 2006 παντρευτήκαμε ούσα 5 μηνών έγκυος:tongue::tongue::tongue:

Έχεις δίκιο για το πλυντήριο αλλά ο γιος μου τρέχει κ πειράζει κι αν καταφέρω να τα βάλω άντε μετά να τα βγάλω! Βλέπεις το κράτα το μωρό που λέω στον άντρα μου για να μαγειρέψω ή να κάνω καμιά δουλειά μεταφράζεται στι ας το πούμε μυαλό του "άστον τσιμπούρι δίπλα μου"

Αχαχα, όλοι ίδιοι είναι!!

47 ε; νόμιζα πως όλα γεννιούνται πάνω από 50! Πντως κάτι μου λέει πως τα διδυμάκια μου θα είναι μινιόν! Άρα εσένα τα ζιπουνάκια μια χαρά θα σου φαινόταν! Όπως είπες γερά πάνω από όλα!

Αν απορείς πώς μπαίνω τόσο συχνά σήμερα είναι που τα παιδιά τα άφησα στη μαμά για να δουλέψω σπίτι αφού αύριο το 8ωρο δε φτάνει:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν απορείς πώς μπαίνω τόσο συχνά σήμερα είναι που τα παιδιά τα άφησα στη μαμά για να δουλέψω σπίτι αφού αύριο το 8ωρο δε φτάνει:oops::oops::oops::oops:

Eγώ είμαι του 79 και παντρεύτηκα 7 Ιανουαρίου του 2007 άρα είχες δίκιο! Έχουμε ίδια μέρα επέτειο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια! marmin πολυ γελασα με τα γραφομενα σου!!!! ελα να σε κερασω λιγο τσουρεκακι!!!!! υπομονη!!!!! εγω τον αντρα μου δεν τον αφηνω να κανει δουλειες, γιατι μια κανει και ανοιγει αλλες δεκα. μας μαγειρευει ομως τα σκ! και μαγειρευει τελεια! τις καθημερινες η μαμα μου, οποτε ειμαι ενταξει!! ντυνει τα παιδια το βραδυ συνηθως, και τα κανει μπανιο καμια φορα. τωρα τελευταια εχει καιρο να τα κανει. καλα που το θυμηθηκα να του το αναθεσω!! χαχα!!!! αυτο με το πλυντηριο πιατων...και γω με τον μικρο δεν μπορω. ακριβως ιδια κατασταση. του ελεγα προσεχε λιγο τον μικρο να βαλω πλυντηριο. ο μικρος απο διπλα μου. ε δε σου ειπα να τον προσεχεις? ε τι να τον κανω?!!!! αααααα.....!!!! και αυτο που λες οτι πρεπει να του πεις κατι.. ακριβως το ιδιο. μια μερα μαλωσαμε γι' αυτο. (δυο-τρεις φορες εχουμε μαλωσει ολο κι ολο στη ζωη μας) γινοταν χαμος στο σπιτι, βομβαρδισμενο τοπιο. για να συμμαζευτει, επρεπε να φυγουν μερικα πραγματα που ηταν για μηνες αλλα εγω δεν μπορουσα να τα κουβαλησω. και μου λεει, ε γιατι δεν μου το λες? α...εγω πρεπει να σου το πω? δεν βλεπεις οτι πρεπει να γινουν?!!!!! τελοσπαντων, αυτα να ειναι τα προβληματα μας....

ο μεγαλος μου, 55cm γεννηθηκε. και ολα πανω απο 50 βασικα. καποια φορμακια και μεις δεν προλαβαμε να τα φορεσουμε. ειδικα αυτα που τα ειχε παρει ολο καμαρι η "τα ξερω ολα" (....???!!!!) ουτε με σφαιρες δεν του χωρουσανε. τωρα τα διδυμακια και γω νομιζω μικρουτσικα θα ειναι. αν ειναι μεγαλα δε σε βλεπω καλα!!!

και μεις χειμωνα παντρευτηκαμε αλλα δεκεμβριο. και ειμαι πιο μικρη αλλα δε σας το λεω για να μην στεναχωριεστε!!! χαχαχα!!!

κοριτσια, ο νιλσ και μενα!!!!! τι εποχες!!! η καντυ, ο καμπαμαρου!!!!

marouska μου, ειπα και γω, καιρο ειχες να παρεις δουλεια για το σπιτι!!!!! χαχαχα!!!!

αχ, εγω ειμαι ξενυχτισμενη παλι, δουλευα μεχρι αργα....

σας αφηνω για την ωρα!!!!

καλημερα κοριτσια! marmin πολυ γελασα με τα γραφομενα σου!!!! ελα να σε κερασω λιγο τσουρεκακι!!!!! υπομονη!!!!! εγω τον αντρα μου δεν τον αφηνω να κανει δουλειες, γιατι μια κανει και ανοιγει αλλες δεκα. μας μαγειρευει ομως τα σκ! και μαγειρευει τελεια! τις καθημερινες η μαμα μου, οποτε ειμαι ενταξει!! ντυνει τα παιδια το βραδυ συνηθως, και τα κανει μπανιο καμια φορα. τωρα τελευταια εχει καιρο να τα κανει. καλα που το θυμηθηκα να του το αναθεσω!! χαχα!!!! αυτο με το πλυντηριο πιατων...και γω με τον μικρο δεν μπορω. ακριβως ιδια κατασταση. του ελεγα προσεχε λιγο τον μικρο να βαλω πλυντηριο. ο μικρος απο διπλα μου. ε δε σου ειπα να τον προσεχεις? ε τι να τον κανω?!!!! αααααα.....!!!! και αυτο που λες οτι πρεπει να του πεις κατι.. ακριβως το ιδιο. μια μερα μαλωσαμε γι' αυτο. (δυο-τρεις φορες εχουμε μαλωσει ολο κι ολο στη ζωη μας) γινοταν χαμος στο σπιτι, βομβαρδισμενο τοπιο. για να συμμαζευτει, επρεπε να φυγουν μερικα πραγματα που ηταν για μηνες αλλα εγω δεν μπορουσα να τα κουβαλησω. και μου λεει, ε γιατι δεν μου το λες? α...εγω πρεπει να σου το πω? δεν βλεπεις οτι πρεπει να γινουν?!!!!! τελοσπαντων, αυτα να ειναι τα προβληματα μας....

ο μεγαλος μου, 55cm γεννηθηκε. και ολα πανω απο 50 βασικα. καποια φορμακια και μεις δεν προλαβαμε να τα φορεσουμε. ειδικα αυτα που τα ειχε παρει ολο καμαρι η "τα ξερω ολα" (....???!!!!) ουτε με σφαιρες δεν του χωρουσανε. τωρα τα διδυμακια και γω νομιζω μικρουτσικα θα ειναι. αν ειναι μεγαλα δε σε βλεπω καλα!!!

και μεις χειμωνα παντρευτηκαμε αλλα δεκεμβριο. και ειμαι πιο μικρη αλλα δε σας το λεω για να μην στεναχωριεστε!!! χαχαχα!!!

κοριτσια, ο νιλσ και μενα!!!!! τι εποχες!!! η καντυ, ο καμπαμαρου!!!!

marouska μου, ειπα και γω, καιρο ειχες να παρεις δουλεια για το σπιτι!!!!! χαχαχα!!!!

αχ, εγω ειμαι ξενυχτισμενη παλι, δουλευα μεχρι αργα....

σας αφηνω για την ωρα!!!!

Καλημεροκαλησπέρα!! Τσουρεκάκι δε μας τα λες καλά! Για να θυμάσαι κάντυ, νιλς κτλ δεν πρέπει να είσαι και πολύ μικρότερη μας! Και ειδικά νιλς κ Κάντυ είναι από τα παιδικά που δεν ξαναπαίχτηκαν μετά! Μόνο κάποια επεισόδια έβαλε ένα κανάλι δε θυμάμαι ποιο αλλά κι αυτό τα ίδια και τα ίδια! Εγώ πριν δυο τρια χρόνια τα ξαναείδα στο γιουτιούμπι!

Καλά άσε για τα βαριά που ειδικά τώρα δεν κάνει κι όλας να τα σηκώσω! Προσπαθώ να συμμαζέψω το παιδικό και να πετάξω πράγματα, να δώσω άλλα γιατί πρέπει να χωρέσουμε όλοι (εννοώ τα νεογέννητα, ο μεγάλος μου και εγώ φυσικά) σε ένα δωμάτιο! Ε λοιπόν έβαλα σε κούτες βιβλία γιατί μερικά θα πάω σε βιβλιοθήκες (είναι της σχολής που πήγα κάτι φεγγάρια και είναι καινούρια) και μερικά ίσως πάω στη μαμά μου να τα φυλάξει! Άφησα λοιπόν τις κούτες έξω από τη ντουλάπα μου και πριν λίγες μέρες τον παρακάλεσα να μου τα μεταφέρει γιατί φοράω όλο τα δύο ίδια σετάκια (πλύνε βάλε) όχι ότι έχω και πολλά αλλά κάτι θα βρω! Χώρια που θέλει και η ντουλάπα τακτοποίημα! Ε λοιπόν ακόμα εκεί είναι! Οκ τώρα ένα δίκιο θα το έχει γιατί δεν του το ξαναθύμησα αλλά κι εγώ ξεχνώ! :oops::oops: Και το κορυφαίο! Μου λέει ανά διαστήματα "άντε να πάμε τα βιβλία να συμμαζευτούμε" :confused::confused: Ε πάνε χριστιανέ μου μια βόλτα το μωρό να μπορέσω κι εγώ να κουνηθώ ή μαζέψου κι εσύ να αφήσουμε το μωρό στους γονείς μου να τα κάνουμε "άμπρα, κατάμπρα" θα γίνουν;; Τεσπα! Επιφυλάσσομαι όταν γεννηθούν τα δίδυμα να ξυπνήσει ο εγκέφαλος του (αν δεν τον έχει κάψει τελείως μέχρι τότε) και να μη χρειάζεται να του τα λεω!

Του είπα να διαλέξει ποιο διδυμο θα αναλάβει μετά τη γέννα για ολικη φροντίδα επειδή μας είπαν και καλά οτι είναι αγόρι - κορίτσι! Φυσικά όταν λέμε ολική εννοούμε άλλαγμα, τάισμα (όταν δε θηλάζω), νάνι νάνι κτλ και μου λέει κάτσε να έρθει η ώρα και θα αναλάβω! Μετά από ώρα μου λέει "να αναλάβω αυτόν;" εννοώντας το γιο μας το πρωτότοκο! Του λέω είσαι σίγουρος;;; Ανέλαβε τον! Έρχεται η μεγάλη ώρα του αλλάγματος με εκείνη την υπέροχη ευωδία κ την άαααααααπλααααααα που δεν ξέρεις από που να πρωτοκαθαρίσεις! Του λέω εξακολουθείς να θες να αναλαβεις αυτόν;; αχαχα! Το έκανε γαργάρα φυσικά! Θα δούμε, λέει , κάποιο θα αναλάβω και εγώ! Άντε να δούμε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ααααααα και ξέχασα να πω ότι ο άντρας μου ότι δουλειά αναλαμβάνει την κάνει τέλεια! Να τον δείτε πως βάζει ηλεκτρική! Λαμποκοπάει το σπίτι μετά! Ούτε σφουγγάρισμα θέλει! Τραβάει και τους καναπέδες, βγάζει και το ματσούκι το μεγάλο και αφήνει μόνο το σωλήνα και ρουφάει τις γωνίες και όπου δεν πάει η κανονική σκούπα! Αφού φανταστείτε πως αφήσαμε το μωρό στον μπαμπά μου και ήρθε η μαμά μου να σιδερώσει και ο άντρας μου έβαλε ηλεκτρική! Έμεινε με το στόμα ανοιχτό και το είπε και μπροστά του! Πρώτη φορά λέει η μαμά μου βλέπω τέτοια ηλεκτρική! Τόσα χρόνια εγώ τόσο καλή δεν έχω κάνει! Και σκεφτείτε πως στο σαλόνι δεν μπόρεσε να μπει πολύ καλά ούτε να τραβήξει καναπέδες γιατί είμασταν εμείς με τα ρούχα και τα σίδερα χώρια τα παιχνίδια του μωρού που δεν πρόλαβα να μαζέψω! Και πεθερά ε;; Να πω και τα καλά του! :-D:-D Μα για αυτό θέλω να κάνει δουλειές αλλιώς ...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααα και ξέχασα να πω ότι ο άντρας μου ότι δουλειά αναλαμβάνει την κάνει τέλεια! Να τον δείτε πως βάζει ηλεκτρική! Λαμποκοπάει το σπίτι μετά! Ούτε σφουγγάρισμα θέλει! Τραβάει και τους καναπέδες, βγάζει και το ματσούκι το μεγάλο και αφήνει μόνο το σωλήνα και ρουφάει τις γωνίες και όπου δεν πάει η κανονική σκούπα! Αφού φανταστείτε πως αφήσαμε το μωρό στον μπαμπά μου και ήρθε η μαμά μου να σιδερώσει και ο άντρας μου έβαλε ηλεκτρική! Έμεινε με το στόμα ανοιχτό και το είπε και μπροστά του! Πρώτη φορά λέει η μαμά μου βλέπω τέτοια ηλεκτρική! Τόσα χρόνια εγώ τόσο καλή δεν έχω κάνει! Και σκεφτείτε πως στο σαλόνι δεν μπόρεσε να μπει πολύ καλά ούτε να τραβήξει καναπέδες γιατί είμασταν εμείς με τα ρούχα και τα σίδερα χώρια τα παιχνίδια του μωρού που δεν πρόλαβα να μαζέψω! Και πεθερά ε;; Να πω και τα καλά του! :-D:-D Μα για αυτό θέλω να κάνει δουλειές αλλιώς ...

Χαχα, κι εμένα, τέτοια ηλεκτρική ούτε εγώ!!Αλλά σπάαααααααααααανια, μόνο στις εγκυμοσύνες.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χαχα, κι εμένα, τέτοια ηλεκτρική ούτε εγώ!!Αλλά σπάαααααααααααανια, μόνο στις εγκυμοσύνες.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα η αλήθεια βάζει συχνά! Να σκεφτείς τόσα χρόνια παντρεμένη ελάχιστες φορές έχω βάλει! Και αν πάω να ξεκινήσω έρχεται και μου την παίρνει γιατί ξέρει ότι δεν μου αρέσει καθόλου και με κουράζει! Το πιστεύετε οτι προτιμώ το σίδερο;; Τώρα βάζω κυρίως πρωί και ειδικά αν σπάσει κάτι ο γιος μου! Τότε όμως ο άντρας μου είναι στη δουλειά οπότε δεν έχω άλλη λύση!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? που χαθηκατε? εγω ολο στο τρεξιμο. και σεις φανταζομαι. ακομη σημερα και αυριο θα δουλεψω. μετα κενο!!!

τι θα κανετε τις γιορτες, θα πατε πουθενα? εμεις το σκεφτομαστε....

marmin εμενα η ηλεκτρικη ειναι απο τις αγαπημενες μου! ειδικα ο ηχος που κανουν τα σκουπιδακια πανω στο μεταλλικο σωληνα!!! χαχα!!! και το σιδερο μου αρεσει. το ξεσκονισμα δε μου αρεσει καθολου. ο αντρας μου στο συμμαζεμα βοηθαει καμια φορα. οταν εχουμε φτασει στο αμιν!!! αν του πω να κανει κατι βεβαια θα το κανει. εκτος απο το να μαζεψει τα ρουχα απο το μπαλκονι...!!!!

υ.γ. ενταξει δεν ειμαι και πααααρα πολυ πιο μικρη. τα 32 κοντευω.

Εδώ είμαι εγώ, έκανα β'επιπέδου χθες. Όλα καλά με τα μωρά.

Δεν έχω πάρει καθόλου άδεια για τις γιορτές, προσπαθώ να μην την ξοδέψω για να την έχω μετά για τα μωρά. Αυτές τις μέρες εκτός από τις καθημερινές μου υποχρεώσεις είχαμε και επισκέψεις νονών, πήγμε στην αγορά για δώρα σε βαφτιστήρια και ανίψια και μερικά πράγματα για εμάς, έκανα και πασχαλινά κουλουράκια, έβαψα και αυγά, βγαίναμε και έξω για παιχνίδι πριν μας τα ξαναχαλάσει ο καιρός.

Γενικά περνάνε πολύ γρήγορα αλλά και κουραστικά οι ημέρες.

Εσείς τι κάνετε? Που θα πάτε για Πάσχα?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...