Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

αχ tatasa θεσσαλονικια τι μου θυμιζεις οταν γεννηθηκε ο δευτερος ο πρωτος ηταν 18 μηνων και επειδη οπως προειπα και εγω ολα μονη μου τα κανω αγορασαμε τοτε διπλο καροτσι χρωματος ομως μπλε τιρκουαζ το οποιο και πουλαμε τωρα αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ. Παντως δεν το συζηταω μου ελυσε τα χερια και δεν με εκλεισε στο σπιτι πραγμα που δεν αντεχα και δεν αντεχω.Αν σε ενδιαφερει πες μου.........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως οργιάσατε οι τριτο, τεταρτομανούλες γιατί αυτό μου δίνει κουράγιο ότι τελικά δε θα είναι και τόσο περιορισμένος ο χρόνος μου μετά τη γέννα (ονειρεύομαι ακόμα)!

Εγώ εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το μαρσιππο τώρα πια αν και δεν το έψαξα ακόμα αν έχει κ για δίδυμα ή αν θα βολευει κι όλας! Αλλά κ στο καροτσάκι μια χαρά θα είμαστε αφού ο μικρός περπατάει μια χαρά πια! Άλλωστε αυτό που κυρίως θέλω είναι για αρχή να τα βγάζω καμιά βολτίτσα το πρωί στο πάρκο ή για ψωμάκι κυρίως για να μη σκάει ο μεγάλος μου μέσα!

Πάντως μπράβο σας που τα καταφέρνετε μόνες σας! Παίρνω κουράγιο γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι βοήθεια θα έχω όταν γεννήσω με το καλό! αλλά το μόνο που με νοιάζει προς το παρόν είναι να γεννηθούν γερά και τα δύο μου μωράκια και είμαι σίγουρη πως όλα τα άλλα θα γίνουν με έναν μαγικό τρόπο! Άλλωστε περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός! Ο γιος μου ούτε κατάλαβα πότε έγινε 16 μηνών! Τον αγκαλιάζω, τον φιλάω είμαστε όλη μέρα και νύχτα μαζί και πάλι δεν τον χορταίνω! Τι θα γίνει με τα δίδυμα; Πώς θα τα χορτάσω που θα είναι και δύο;; Σοβαρούς προβληματισμούς έχω η μάνα ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ κορίτσια μου κάνατε την καρδιά περιβόλι με αυτά που γράψατε, τι να κάνουμε με χιούμορ θα αντιμετωπίσουμε και τις δύσκολες στιγμές.

Εγώ έχω σλινγκ αλλά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω σε κανέναν από τους δύο.

Για τις βόλτες θα δούμε πως θας μας βγει, θα κάνουμε δοκιμαστικά σε κοντινά μέρη πρώτα. Για μένα η δύσκολη περίοδος είναι από Ιανουάριο έως Μάρτιο που ο άντρας μου λείπει σχεδόν συνέχεια λόγω της δουλειάς του, όταν είναι σπίτι δεν έχω πρόβλημα συμμετέχει σε όλα (κυρίως στις βόλτες όχι στις δουλειές)

Πάντως προς το παρόν τέτοια θέματα με απασχολούν, πως θα προλαβαίνω να τους φροντίζω όλους αλλά και πως θα περάσουν οι μεγάλοι μου το καλοκαίρι που θα στερηθούν και τις διακοπές φέτος. Τα πρακτικά θέματα τακτοποίησης σπιτιού, μαγειρέματα, πλυσίματα κλπ τα έχω λυμένα (στο μυαλό μου τουλάχιστον).

Το καλό είναι ότι έχουμε κήπο άνετο με πολλά παιχνίδια, και κάπως βολεύεται η κατάσταση.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα!!

Κορίτσια, ωραία τα λέτε!!!Εμείς με τον μάρσιππο έχουμε βρει την υγειά μας. Ελπίζω να τον εκτιμήσουν και οι μικροί κύριοι!!Μου φαίνεται, βέβαια, βουνό να βγω μονη μου κ με τα τρια μιας και η "μεγάλη " μου είναι θηρίο... Από 1 έτους βγάζει τα λουριά από το καρότσι της και θέλει να σηκωθεί.

Δεν διανύω και την πιο χαρούμενη μέρα μου οπότε...σας φιλώ!!

Αχ κορίτσια μου κάνατε την καρδιά περιβόλι με αυτά που γράψατε, τι να κάνουμε με χιούμορ θα αντιμετωπίσουμε και τις δύσκολες στιγμές.

Για τις βόλτες θα δούμε πως θας μας βγει, θα κάνουμε δοκιμαστικά σε κοντινά μέρη πρώτα. Για μένα η δύσκολη περίοδος είναι από Ιανουάριο έως Μάρτιο που ο άντρας μου λείπει σχεδόν συνέχεια λόγω της δουλειάς του, όταν είναι σπίτι δεν έχω πρόβλημα συμμετέχει σε όλα (κυρίως στις βόλτες όχι στις δουλειές)

Πάντως προς το παρόν τέτοια θέματα με απασχολούν, πως θα προλαβαίνω να τους φροντίζω όλους αλλά και πως θα περάσουν οι μεγάλοι μου το καλοκαίρι που θα στερηθούν και τις διακοπές φέτος. Τα πρακτικά θέματα τακτοποίησης σπιτιού, μαγειρέματα, πλυσίματα κλπ τα έχω λυμένα (στο μυαλό μου τουλάχιστον).

Το καλό είναι ότι έχουμε κήπο άνετο με πολλά παιχνίδια, και κάπως βολεύεται η κατάσταση.

Στο μυαλό μου κι εμένα όλα τακτοποιημένα είναι όχι μόνο αυτά :tongue::tongue: Σοβαρά τώρα αν επιτρέπεται πώς τα τακτοποίησες; Θα έχεις βοήθεια ή βρήκες κάποιες έξυπνες λύσεις; Για μαγείρεμα προσφέρθηκε η αλήθεια η μαμά μου αλλά αν δεν την πείσω να μη βάζει καθόλου σκόρδο και κρεμμύδι (το λίγο δεν υπάρχει για τη μάνα μου) βλέπω να το κάνω και αυτό μόνη μου! Πλυσίματα θα βάζω και πάλι σκέφτηκα αν δεν προλαβαίνω να της στέλνω τα παιδικά - βρεφικά που είναι πιο εύκολα και στη μεταφορά! Καθαριότητα σπιτιού απλά δε θα γίνεται όπως την έχουμε περιορίσει ήδη (μη με πείτε βρωμιάρα απλά κάνω τα τελείως απαραίτητα)!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ζοισκος βάλε κανένα τικεράκι όταν προλάβεις γιατί θυμάμαι ότι μας τας είπες αλλά εγώ πάλι ξέχασα πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου! :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Στο μυαλό μου κι εμένα όλα τακτοποιημένα είναι όχι μόνο αυτά :tongue::tongue: Σοβαρά τώρα αν επιτρέπεται πώς τα τακτοποίησες; Θα έχεις βοήθεια ή βρήκες κάποιες έξυπνες λύσεις; Για μαγείρεμα προσφέρθηκε η αλήθεια η μαμά μου αλλά αν δεν την πείσω να μη βάζει καθόλου σκόρδο και κρεμμύδι (το λίγο δεν υπάρχει για τη μάνα μου) βλέπω να το κάνω και αυτό μόνη μου! Πλυσίματα θα βάζω και πάλι σκέφτηκα αν δεν προλαβαίνω να της στέλνω τα παιδικά - βρεφικά που είναι πιο εύκολα και στη μεταφορά! Καθαριότητα σπιτιού απλά δε θα γίνεται όπως την έχουμε περιορίσει ήδη (μη με πείτε βρωμιάρα απλά κάνω τα τελείως απαραίτητα)!

Εμείς έχουμε γυναίκα για τις δουλειές μια φορά την εβδομάδα, έτσι ένα καλό καθάρισμα γίνεται. Τώρα τις άλλες μέρες, ένα σκούπισμα-ξεσκόνισμα και τα μπάνια τα καταφερνω. Τα πλυντήρια δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι το σίδερο. Χρησιμοποιώ στεγνωτήριο και πολλά ρούχα(όλα των παιδιών) πάνε κατευθείαν στις ντουλάπες. Με το μαγείρεμα τώρα σπάνια μαγειρεύω μόνο για μία μέρα(χθες πχ έβαλα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και φακές, έτσι έχουμε φαγητό για τρεις μέρες. Τώρα επειδή θα είναι και καλοκαίρι και θα πάρει και ο άντρας μου κάποιες εβδομάδες άδεια, πιστεύω θα τα καταφέρουμε τον πρώτο καιρό, που είναι και ο πιο δύσκολος.

Αν χρειαστεί θα φέρνω και την μαμά μου τον πρώτο καιρό, πάντως και στους άλλους δύο δεν την άντεξα για πάνω από 10 μέρες:?.

Έχω και μια περιέργεια για το πως θα φερθούν τα πεθερικά μου, στους άλλους δύο πάντως δεν προσέφεραν καμία βοήθεια:(.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Εμείς έχουμε γυναίκα για τις δουλειές μια φορά την εβδομάδα, έτσι ένα καλό καθάρισμα γίνεται. Τώρα τις άλλες μέρες, ένα σκούπισμα-ξεσκόνισμα και τα μπάνια τα καταφερνω. Τα πλυντήρια δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι το σίδερο. Χρησιμοποιώ στεγνωτήριο και πολλά ρούχα(όλα των παιδιών) πάνε κατευθείαν στις ντουλάπες. Με το μαγείρεμα τώρα σπάνια μαγειρεύω μόνο για μία μέρα(χθες πχ έβαλα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και φακές, έτσι έχουμε φαγητό για τρεις μέρες. Τώρα επειδή θα είναι και καλοκαίρι και θα πάρει και ο άντρας μου κάποιες εβδομάδες άδεια, πιστεύω θα τα καταφέρουμε τον πρώτο καιρό, που είναι και ο πιο δύσκολος.

Αν χρειαστεί θα φέρνω και την μαμά μου τον πρώτο καιρό, πάντως και στους άλλους δύο δεν την άντεξα για πάνω από 10 μέρες:?.

Έχω και μια περιέργεια για το πως θα φερθούν τα πεθερικά μου, στους άλλους δύο πάντως δεν προσέφεραν καμία βοήθεια:(.

Αχ κι εγώ δεν μπορώ να έχω τη μάνα μου όλη μέρα στα πόδια μου! Αν μέναμε κοντά πχ ένα στενό πιο κάτω, ή στην ίδια πολυκατοικία θα ήταν διαφορετικά γιατί θα ήταν η καθε μια στο σπίτι της! Αλλά κάθε μέρα μισή μέρα (μετά έρχεται ο σύζυγος και φεύγει) δεν θα την παλέψω! Μέχρι τώρα καλά τα λες απλά με τέσσερα και μάλιστα δίδυμα ελπίζω να μπορείς να τα κάνεις! Στην πράξη θα τα δούμε όλα πιστεύω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσια! χθες δεν προλαβα να μπω καθολου. τρεξιμο στη δουλεια, το απογευμα σουρτουκι, το βραδυ ξεραθηκα μαζι με τα παιδια στις 9.30! τωρα ξυπνησα φρεσκια να ετοιμασω τσαντες και ρουχα!!!!

χθες το απογευμα που λετε, τους πηγα στο λιμανι σε ενα ρωσικο ιστιοφορο που εχει ερθει εδω. αλλη αισθηση κοριτσια. δεν ξερω ποιος το απολαυσε πιο πολυ, εγω ή τα παιδια!!!! ξυλινο δαπεδο. σαν να ημουν σε ταινια βγαλμενη απο το παρελθον ενιωθα!!! και για να γυρισουμε στα δικα μας, οταν περιμενα στην ουρα για τον ελεγχο, πισω μας ηταν ενας μπαμπας με ενα αγορακι. οταν φτασαμε στην κοπελα μπροστα, το αγορακι ειχε μπερδευτει με τα δικα μου, και μου λεει η ελεγκτρια "αχ και τα τεσσερα δικα σας ειναι?" και της λεω "οχι, τα τρια μονο. δεν τρελαθηκα ακομη τοοοοσο πολυ!!!" (λιγο μονο!!!! χαχαχα!!!!). σημειωτεον, και σημερα μας κοιτουσαν σαν εξωγηινους!!!!!

παω να σχολιασω...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα! Πολύ χαίρομαι που βλέπω πως οργιάσατε οι τριτο, τεταρτομανούλες γιατί αυτό μου δίνει κουράγιο ότι τελικά δε θα είναι και τόσο περιορισμένος ο χρόνος μου μετά τη γέννα (ονειρεύομαι ακόμα)!

Εγώ εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το μαρσιππο τώρα πια αν και δεν το έψαξα ακόμα αν έχει κ για δίδυμα ή αν θα βολευει κι όλας! Αλλά κ στο καροτσάκι μια χαρά θα είμαστε αφού ο μικρός περπατάει μια χαρά πια! Άλλωστε αυτό που κυρίως θέλω είναι για αρχή να τα βγάζω καμιά βολτίτσα το πρωί στο πάρκο ή για ψωμάκι κυρίως για να μη σκάει ο μεγάλος μου μέσα!

Πάντως μπράβο σας που τα καταφέρνετε μόνες σας! Παίρνω κουράγιο γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι βοήθεια θα έχω όταν γεννήσω με το καλό! αλλά το μόνο που με νοιάζει προς το παρόν είναι να γεννηθούν γερά και τα δύο μου μωράκια και είμαι σίγουρη πως όλα τα άλλα θα γίνουν με έναν μαγικό τρόπο! Άλλωστε περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός! Ο γιος μου ούτε κατάλαβα πότε έγινε 16 μηνών! Τον αγκαλιάζω, τον φιλάω είμαστε όλη μέρα και νύχτα μαζί και πάλι δεν τον χορταίνω! Τι θα γίνει με τα δίδυμα; Πώς θα τα χορτάσω που θα είναι και δύο;; Σοβαρούς προβληματισμούς έχω η μάνα ε;

ναι, ειχαμε ρεντα χθες με τη μαρουσκα! πολυ γελασα!!! φυσικα υπαρχει απλετος ελευθερος χρονος, οταν κοιμουνται!!!! αν δεν εχω κοιμηθει και γω στο μεταξυ!!!! χαχαχα!!!!

γι'αυτα που σε απασχολουν, συμβουλη μου ειναι να μην σε απασχολουν! χαλαρα! και ολα θα γινουν. η αρχη θα ειναι δυσκολη, αλλα θα πρεπει να σκεφτεσαι οτι τα πραγματα στρωνουν μετα απο λιγο καιρο. το ιδιο θα συνεβαινε και αν ειχες ενα μωρο και οχι διδυμα. επισης, το αν θα μπορεις να τους χορτασεις ολους...ισως να μην μπορεις...ομως αν εισαι ηρεμη θα μπορεις να το πετυχεις αυτο στο maximoum. το ιδιο ισχυει και εδω (αν ειχες ενα μωρο). απο στιγμη που εχεις παραπανω απο ενα παιδι, δεν μπορεις να τα χορτασεις ολα οπως θα ηθελες.

για μαρσιπο, εχει και μαρσιπο για διδυμα !!! τι εχουν βγαλει ε?!! αλλα ισως θα ειναι πολυ βαρος να τα κουβαλας και τα δυο. αλλη λυση ειναι ενα στο μαρσιπο, ενα στο καροτσι και ο μεγαλος διπλα ή πισω απο το καροτσι.

τι φυλο ειναι τα διδυμακια σου, εχεις δει?

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες

να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια κοριτσια και με το καλο οι εγκυουλες μας......

Εμεις εδω μια τρελα η κατασταση ειδικα απο τοτε που ξεκινησα δουλεια!Η μικρη εξακολουθει και καλει αλλα οσο παει και λιγοτερο.Εγω βεβαια ειμαι πανευτυχης που ξεκινησα δουλεια η αληθεια ειναι..........

Πολλα θεματα πιασατε και απο που να πρωτοαρχισω ρε κοριτσια.........

Καταρχας μπραβο στις τριτομανουλες που σκεφτονται και τεταρτο.........εμεις ουτε κατα διανοια δεν το συζηταμε και οι δυο.......ευτυχως!

Για το πως κυκλοφορεις με τα 3 παιδια και εγω πολλα εχω να πω μιας και σχεδον παντα τα εχω εγω και τα τρια εξω μονη μου και για ολα δουλειες βολτα τα παντα.Βεβαια οπως ειπατε και εσεις η μικρη ειναι ακομα σε καροτσι και τα αλλα δυο δεξια και αριστερα.Λοιπν εγω απο την αρχη εθεσα τους κανονες στα αγορια οτι οταν ειμαστε εξω στο δρομο και ειμαι μονη μου το παραμικρο να γινει εχουμε φυγει αμεσως και το εχω τηρησει.......Και ειναι ισως το μοναδικο στο οποιο δεν εχω προβλημα μαζι τους........γιατι σε ολα τα αλλα δεν με κουνε καθολου!!!Αλλα πλεον εχω συνηθισει ρε κοριτσια τι να κανω μονη μου σχεδον σε ολα..μονη μου και με τα τρια παιδιατρο, κουρεμα, σχολειο πηγαινε ελα, βολτες, μονη μου το βραδυ και τα τρια μπανιο και τισ περισσοτερες φορες μονη μου τα βαζω και για υπνο.Για αυτο λεω τεταρτο δεν παιζει ουτε με σφαιρες..........

αχ, λιγο πολυ ετσι ειμαστε ολες απ' οτι βλεπω...εμας η παιδιατρος τρομαζει οταν μας βλεπει ολους μαζι! ενας ειναι αρρωστος, οι αλλοι δυο για παρεα! πολλες φορες, δεν ειναι οτι δεν εχω που να τους αφησω. εχω. θα μπορουσα να το βολεψω δηλαδη. αλλα δεν θελω! μ'αρεσει που ειμαστε ολοι μαζι. και επιπλεον, και αυτα δεν θελουν. πως να διαλεξω ποιον να παρω μαζι μου, οταν ολοι θελουν να ερθουν? μονο σε εκτακτες περιπτωσεις.

μπραβο με τη δουλιτσα! χρειαζεται να ξεφευγεις λιγο!!! η μικρη θα συνηθισει, μην ανησυχεις!!!!

καλα, για τεταρτο και μεις μεταξυ σοβαρου και αστειου το λεμε!! αλλα καταληγουμε στο οχι!!!

αχ, χιουμορ θελει. χωρις χιουμορ καηκαμε!!!

οντως με τις διακοπες ειναι ενα θεμα. θα μπορουσατε ισως πριν γεννησεις να πηγαινετε μονοημερες σε κοντινες παραλιες. ή να τους παιρνει ο αντρας σου μονος του για μπανιο? παιζει? στη χειροτερη, παρε μια φουσκωτη πισινουλα για τον κηπο και αστους να πλατσουριζουν! πιο πολυ θα το χαρουν!!

για τη βοηθεια που λετε, ειναι δυσκολο να ερθει και να μεινει καποιος αλλος στο σπιτι, ακομη και αν αυτος ειναι η μαμα μας! δεν ξερω, εγω δεν μπορω. δεν μπορω να λειτουργησω ετσι. το καλυτερο ειναι να μενει καπου κοντα και να ερχεται για δυο τρεις ωρες για βοηθεια. πολυτιμη βοηθεια παντως. ερχοταν η μαμα μου να κρατησει το μωρο για να κοιμηθω λιγο. και το καλυτερο, μας μαγειρευει καθε μερα! σωτηριο πραγμα!!!! τα υπολοιπα μονη μου.

παντως, η αληθεια ειναι οτι θα υπαρξουν και στιγμες που θα χασεις τον ελεγχο και δεν θα ξερεις ποιον να πρωτοκοιταξεις και θα εισαι και μονη σου. ψυχραιμια πανω απ' ολα!!! εκει, πατας ενα κουμπι και κλεινεις το διακοπτη!!! χαχαχα!!!!!!! σοβαρα τωρα, ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. ολα τελεια δεν θα ειναι, αλλα να δεις, θα κοιτας τα παιδακια σου και θα πλημυριζεις απο ευτυχια και θα τα ξεχνας ολα!!!! ενταξει, φιλοσοφησα παλι. παω να πλυνω κανενα παγουρι τωρα....καλημερα!!!!!

ναι, ειχαμε ρεντα χθες με τη μαρουσκα! πολυ γελασα!!! φυσικα υπαρχει απλετος ελευθερος χρονος, οταν κοιμουνται!!!! αν δεν εχω κοιμηθει και γω στο μεταξυ!!!! χαχαχα!!!!

γι'αυτα που σε απασχολουν, συμβουλη μου ειναι να μην σε απασχολουν! χαλαρα! και ολα θα γινουν. η αρχη θα ειναι δυσκολη, αλλα θα πρεπει να σκεφτεσαι οτι τα πραγματα στρωνουν μετα απο λιγο καιρο. το ιδιο θα συνεβαινε και αν ειχες ενα μωρο και οχι διδυμα. επισης, το αν θα μπορεις να τους χορτασεις ολους...ισως να μην μπορεις...ομως αν εισαι ηρεμη θα μπορεις να το πετυχεις αυτο στο maximoum. το ιδιο ισχυει και εδω (αν ειχες ενα μωρο). απο στιγμη που εχεις παραπανω απο ενα παιδι, δεν μπορεις να τα χορτασεις ολα οπως θα ηθελες.

για μαρσιπο, εχει και μαρσιπο για διδυμα !!! τι εχουν βγαλει ε?!! αλλα ισως θα ειναι πολυ βαρος να τα κουβαλας και τα δυο. αλλη λυση ειναι ενα στο μαρσιπο, ενα στο καροτσι και ο μεγαλος διπλα ή πισω απο το καροτσι.

τι φυλο ειναι τα διδυμακια σου, εχεις δει?

Καλημέρα! Πρωϊνή σήμερα! Εγώ θα πάρω το μικρό στην κρεβατοκάμαρα σε λίγο που θα φύγει ο σύζυγος και θα ξανακοιμηθώ! Δεν ξέρω αλλά έχω μια σπαρίλα τίποτα δε θέλω να κάνω!

Προς το παρόν μας λένε ένα κι ένα αλλά κόμπο δεν το δένω! Επειδή είναι μικρούτσικα έχω πει ότι θα περιμένω το μεγάλο υπέρηχο για να βεβαιωθώ! Έτσι κι αλλιώς δεν αργεί και πολύ σε ένα μήνα βαριά βαριά θα γίνει! Μα και αυτά κόμμα κάνουν από τώρα; Τη μια είναι το ένα με ανοιχτά ποδαράκια την άλλη το άλλο και ακόμα δεν έχω εμπεδώσει ποιο είναι πού οπότε σίγουρη δεν είμαι :oops::oops: Μου φαίνεται θα τα γράψω πάνω στην κοιλιά μου γιατί όλο ξεχνάω! Άντε μωρέ γερά να είναι πάνω από όλα με τόσα που βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τα αυτιά μας!

Η αλήθεια και εμένα με προβληματίζει το βάρος για μάρσιππο και στα δύο!Ο γιος μου επειδή γεννήθηκε λίγο χοντρούτσικος (4450) κ ήξερα πριν γεννήσω ότι θα είναι πάνω από τέσσερα δεν πήρα και καλά έκανα γιατί εκτός του ότι δε μου έλειψε (στην αρχή τουλάχιστον) πονούσε και τόσο πολύ η μεσοπλάτη μου που έτσι κι αλλιώς δε θα το χρησιμοποιούσα! Πιο πολύ μπορώ να πω ότι μου έλειψε όταν άρχισε το ταρζανάκι μου να σκαρφαλώνει παντού και φοβόμουν μην πέσει και περισσότερο για μέσα στο σπίτι για να κάνω δουλειές ή να μαγειρέψω αλλά οκ τα βόλεψα! Μάλλον θα πάρω (αν πάρω τελικά) ένα για ώρα ανάγκης! Έτσι κι αλλιώς θα πάρω διπλό καρότσι οπότε μπορώ να έχω και το μάρσιππο σε περίπτωση που το ένα κλαίει ή θέλει να θηλάσει οποτε τη θέση του μπορεί άνετα να πάρει ο μεγάλος αν και μέχρι τότε δεν πιστεύω να κάθεται! Ήδη τσινάει εκτός και αν έχει πράγματα να βλέπει και φυσικά πάντα να κινείται το καρότσι!

Όντως όσον αφορα τη βοήθεια το καλύτερο είναι μερικές ώρες όχι συνέχεια κ πραγματικά αν μου μαγειρεύει όπως είπε κάθε μέρα θα είναι σούπερ! Πάντως σοβαρά τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάνε όοοοοοολα καλά με την εγκυμοσύνη μου και να γεννηθούν και τα δύο μωράκια μου γερά! Όλα τα άλλα ξέρω πως θα γίνουν! Και θα υπάρξουν κ δύσκολες στιγμές αλλά θα περάσουν και αυτές! Και με το γιο μου τα περίμενα δυσκολότερα τα πράγματα αλλά τελικά όλα κύλησαν καλά! Κάποιες δυσκολίες στην αρχή υπήρξαν αλλά δεν τις θυμάμαι καν!!

Φλυάρισα πρωινιάτικα! Καλή σας μέρες μανούλες! Φιλάκια πολλά στα μωράκια σας!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σπαρίλα, σπαρίλα τελικά έβαλα πλυντήριο το άπλωσα κι όλας πάγωσαν και τα χεράκια μου γιατί έβγαλε αέρα! Στο τσακ πρόλαβα πάντως γιατί άρχισε να βρέχει! Τα σκέπασα κι όλας και ο Θεός βοηθός! Τηγάνισα και δύο αβγουλάκια και έφαγα και παρόλο που είχα τους ενδιασμούς μου τελικά ήταν πολύ σωστή απόφαση!

Πριν λίγο με ήρθε μια εικόνα στο μυαλό! Μετά από ένα χρόνο ο μεγάλος μου να αλωνίζει μέσα στο σπίτι και να σκαρφαλώνει και ένα από τα δίδυμα να μπουσουλάει και το άλλο να κρατάει από τα έπιπλα κ να είναι όρθιο! :P Τι ωραία εικόνα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερούδια κι από μένα.Ρε παιδιά, κι όταν κάνατε το πρώτο παιδάκι, δεν έρχονταν ώρες που δεν την παλεύατε?Ε, το ίδιο είναι και με πιο πολλά παιδιά, απλώς το ''δεν την παλεύω'' ίσως το λέμε λίιιιγο συχνότερα απ' ό,τι στο πρώτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Όσο για βοήθεια, εγώ από το πρώτο μου παιδί από τις πρώτες του μέρες το είχα μόνη μου, δεν ήθελα μάνα ή πεθερά κοντά.Εντάξει, κουραζόμουν περισσότερο, αλλά το ότι το μεγάλωνα εγώ μόνη με τον άντρα μου μου έδινε μεγάλη ικανοποίηση.Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο που η μαμά μου ήρθε μια βδομάδα σπίτι και τέλος και στο τρίτο που η βοήθεια ήταν να παίρνουν τα δυο μεγάλα τα σαβκα κι αυτό μέχρι να σαραντίσω.Οπότε μάθαμε να τραβάμε μόνοι μας κουπί...Ευτυχώς τώρα οι δικοί μου τα παίρνουν κανα σκ και τα τρία και λίγο επανερχόμαστε αλλιώς...Είναι δύσκολο....Καλημέρα.

Μαράκι, ναι, προχθές ωραία τα είπαμε, χάρηκα που πέτυχα και κάποια επιτέλους ενώ ήμουν μέσα.Και για την κοπέλα που ρωτούσε...εννοείται όταν κοιμούνται έχεις χρόνο χαχα!!Απλώς να μην κολλάμε στο πισι και χάνουμε τη ζωή (το έχω πάθει κι αυτό με το φέης, γι΄αυτό το έκοψα κι ησύχασα!!)....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...