Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Μεγάλο θέμα άνοιξες συνονόματη!Εμένα το χειρότερο που μου έχει συμβεί και τότε-αλλά κι ακόμη-το θεώρησα απαράδεκτο ήταν μια φορά, τον μικρό τον είχα μηνών στο καρότσι, ο μεσαίος 3,5 κι ο μεγάλος 5 και στη βόλτα, πάω στο μηχάνημα να βγάλω λεφτά και ο μικρός ούρλιαζε, τα άλλα καταδώ κατακεί και μου λέει μια κυρία-άσχετη, την οποία ούτε ρώτησε κανείς ούτε ενόχλησε κανείς-τι τα ήθελες τα τρία????:shock::shock::shock::shock::shock: Καλά, σκασίλα μου,αλλά το βρήκα απαράδεκτο.Και πολλά του στυλ τηλεόραση δεν έχετε κλπ κλπ...Άλλοι τα λένε από ζήλεια, άλλοι απλώς λένε χοντράδες γιατί τόσο τους κόβει, άλλοι δεν ξέρω τι άλλο.Δε με αγγίζουν αυτά.Ο κόσμος -εντάξει κάποιοι, όχι όλος ο κόσμος- πάντα βρίσκει να πει είτε ένα έχεις είτε πέντε!;);););)

αχ μαρια, πολυ γελασα!!!! ετσι ακριβως. ενιωθα οτι σκεφτονταν τετοια πραγματα με τον τροπο που μας εβλεπαν. αν και ηταν πολυ ησυχα ολα τους, δεν μπορω να πω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ηταν παραπανω απο ενας γιατι πιο πριν πηγαμε και σε goodys να φαμε και ειχε 3 παρεες οι οποιοι ολοι μας εριχναν και απο ενα βλεφαρο, + τη σερβιτορα. και στο cinema το ιδιο. δε μπορω να περιγραψω ακριβως πως ενιωσα για να με καταλαβετε.

εχεις δικιο παντως σε αυτο που λες. μπορει να ηταν κι αυτο, αλλα σε μενα ειχε ασχημο αντικτυπο. λες και ημασταν εξωγηινοι.

σοβαρα με δυο κοριτσια τετοιες ηλικιες δεν παει πουθενα? ειναι στο χαρακτηρα και στις αντοχες του καθενος. εγω το πιο τραγικο που εχω κανει και με τα τρια, ειναι παραμονη πρωτοχρονιας μεσημερι που γινοταν πανικος, πηγα με ολους στο jumbo... (σε ηλικιες 1, 3παρα, 4)

για σενα, μην σκεφτεσαι οτι θα αργησεις. αν τα μωρα ειναι ησυχα, οσο ακομη θα ειναι στο καροτσι θα μπορεις να τους εχεις ολους πιστευω, αν τους οργανωσεις καλα. εστω για μια βολτα ή ενα σουπερμαρκετ. το δυσκολο θα ειναι οταν θα αρχισουν να περπατανε και δεν θα μπορεις να κυνηγας δυο, συν να προσεχεις τους μεγαλους. εδω εναν ειχα να κυνηγαω και παραλιγο να τον χασω μια μερα. τι σοκ!!

Την περασμένη βδομάδα πήγα με τα τρία στους χαιρετισμούς κι ο μικρός ενώ περιμέναμε να χαιρετήσουμε, έφυγε και πήγε στο τέμπλο.Και μετά....χάθηκε...ΠΕΘΑΝΑ ΠΕΘΑΝΑ κι ας ήμασταν μες στην εκκλησία, ουτε να το θυμάμαι.....:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τέσσερα παιδιά είναι τέσσερα παιδιά.Κάπου στο πάρεντς έγραφε μια κοπέλα μέχρι τέσσερα τα παλεύουν δυο άτομα γιατί έχουν τέσσερα χέρια.Είναι ζόρι μόνη σου και τα 4, ας γίνει καμιά 6-7 ο μεγάλος και πάλι βαριά κανα σούπερ μάρκετ, εγώ θα φοβόμουν να τα πάω βόλτα, να περάσω δρόμους δηλαδή και τέτοια....:oops::oops::oops::oops: Αλλά και 2 κορίτσια 9 και 5 ετών πουθενά υπερβολικό το βρίσκω, πρώτον κορίτσια και δεύτερον μεγάλα!Ε μα!!Αλί σε μας!

οσο εχεις καροτσι, νομιζω παλευεται. τα δυο στο καροτσι, τα δυο πισω απο το καροτσι, ή δεξια αριστερα (εγω τους εβαζα απο τη μια μερια για να μην πιανουμε πολυ χωρο). οταν τα μικρα θα γινουν ζιζανια απο 1 και κατι μεχρι 2,5 περιπου ειναι το θεμα. αλλα θελει εκπαιδευση και στα παιδια. εγω οταν παμε καπου μονοι μας, πριν κατεβουμε απο το αυτοκινητο, τους υπενθυμιζω οτι τωρα που ειμαστε μονοι μας προσεχουμε πιο πολυ, δεν φευγουμε απο δω και απο κει και αλλα τετοια. επισης, καποιες φορες που εφευγαν απο δω και απο κει, τους πηρα και γυρισαμε σπιτι και τους εξηγησα το λογο. οποτε εχουν μαθει και συμπεριφερονται αναλογα.

οσο εχεις καροτσι, νομιζω παλευεται. τα δυο στο καροτσι, τα δυο πισω απο το καροτσι, ή δεξια αριστερα (εγω τους εβαζα απο τη μια μερια για να μην πιανουμε πολυ χωρο). οταν τα μικρα θα γινουν ζιζανια απο 1 και κατι μεχρι 2,5 περιπου ειναι το θεμα. αλλα θελει εκπαιδευση και στα παιδια. εγω οταν παμε καπου μονοι μας, πριν κατεβουμε απο το αυτοκινητο, τους υπενθυμιζω οτι τωρα που ειμαστε μονοι μας προσεχουμε πιο πολυ, δεν φευγουμε απο δω και απο κει και αλλα τετοια. επισης, καποιες φορες που εφευγαν απο δω και απο κει, τους πηρα και γυρισαμε σπιτι και τους εξηγησα το λογο. οποτε εχουν μαθει και συμπεριφερονται αναλογα.

Όσο το μικρότερο-μικρότερα είναι σε καρότσι ναι, είναι καλά, ακριβώς, μετά, χωρίς καρότσι εγώ τα βάζω αυτοκίνητο και πάμε πιο κοντά στο κέντρο και μετά περπατώντας κοντά μου και τα τρία, αλλά εδώ είναι επαρχία, έχουμε πεζόδρομο και δε φοβάμαι....;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Την περασμένη βδομάδα πήγα με τα τρία στους χαιρετισμούς κι ο μικρός ενώ περιμέναμε να χαιρετήσουμε, έφυγε και πήγε στο τέμπλο.Και μετά....χάθηκε...ΠΕΘΑΝΑ ΠΕΘΑΝΑ κι ας ήμασταν μες στην εκκλησία, ουτε να το θυμάμαι.....:oops::oops::oops::oops:

ωχ ρε μαρια, ποσο σε καταλαβαινω. σοκ σοκ, δεν το συζηταω. εμεις το καλοκαιρι, ο μικρος 18 μηνων, ημασταν σε γαμηλιο γλεντι, μεσημερι σε ταβερνα χαλκιδικη, διπλα στην παραλια η οποια ηταν φουλ στον κοσμο (1ο ποδι). ο μικρος τριγυρνουσε αλλα τον εβλεπα. ωσπου χωθηκε εκει που χορευανε και τον εχασα. και μεχρι να περσαω μεσα απο το χορο, αυτος εξαφανιστηκε. δεν συζηταω τι σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου μεχρι να τον βρω. ειχε παει στην ακρη του μαγαζιου στο τελευταιο τραπεζι...

Διαφημίσεις

Όσο το μικρότερο-μικρότερα είναι σε καρότσι ναι, είναι καλά, ακριβώς, μετά, χωρίς καρότσι εγώ τα βάζω αυτοκίνητο και πάμε πιο κοντά στο κέντρο και μετά περπατώντας κοντά μου και τα τρία, αλλά εδώ είναι επαρχία, έχουμε πεζόδρομο και δε φοβάμαι....;);););)

ακριβως, στην μετα καροτσι εποχη δυσκολευει το πραγμα! επισης μου χει τυχει ο μικρος να θελει να σηκωθει απο το καροτσι! τοτε? ποιος κουβαλαει το καροτσι? οεο? αχ, αθλιες καταστασεις!!!! τι τα θελες τα τρια?? χαχαχα!!!!

ωχ ρε μαρια, ποσο σε καταλαβαινω. σοκ σοκ, δεν το συζηταω. εμεις το καλοκαιρι, ο μικρος 18 μηνων, ημασταν σε γαμηλιο γλεντι, μεσημερι σε ταβερνα χαλκιδικη, διπλα στην παραλια η οποια ηταν φουλ στον κοσμο (1ο ποδι). ο μικρος τριγυρνουσε αλλα τον εβλεπα. ωσπου χωθηκε εκει που χορευανε και τον εχασα. και μεχρι να περσαω μεσα απο το χορο, αυτος εξαφανιστηκε. δεν συζηταω τι σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου μεχρι να τον βρω. ειχε παει στην ακρη του μαγαζιου στο τελευταιο τραπεζι...

Απαπα, χάνεις χρόνια της ζωής σου σε δευτερόλεπτα.....:?:-?:?:-?:? Κάποτε όταν μέναμε Κατερίνη έβλεπα στις βόλτες με το μεγάλο μου, έγκυος στο δεύτερο, έναν παππού που έβγαζε βόλτα τις εγγονές και τις είχε με λουριά, σαν αυτά των σκύλων...Τότε μου φαινόταν τραγικό (ακόμα μου φαίνεται κάπως...), αλλά για σκέψου κι αυτόν τον άνθρωπο τι ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΕ σαν παππούς....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ακριβως, στην μετα καροτσι εποχη δυσκολευει το πραγμα! επισης μου χει τυχει ο μικρος να θελει να σηκωθει απο το καροτσι! τοτε? ποιος κουβαλαει το καροτσι? οεο? αχ, αθλιες καταστασεις!!!! τι τα θελες τα τρια?? χαχαχα!!!!

Πωπω, αξέχαστες στιγμές...Δεμένος στο καρότσι, να σηκώνεται όρθιος ο Ανδρέας, να βγαίνει από τα λουριά του καροτσιού και να μην ξέρω ποιον να πρωτομαζέψω....Χαχαχα, τι τα ήθελα τα τρία χαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

τεραστια ευθυνη. οταν ειναι αλλουνου το παιδι νιωθεις πιο πολλη ευθυνη. και γω στην αρχη οταν εβλεπα λουρια, το καταδικαζα. οταν εκανα παιδια αλλαξα γνωμη. δεν θα το εκανα, αλλα τουλαχιστον κατανοω!! και συμπασχω!!! καποιο λογο θα εχουν οι δυσμοιροι!!!!! αχ, ειχε πλακα ο αντρας μου, το καλοκαιρι με τον μικρο, πραγματικα μας ειχε ξετιναξει με το να φευγει απο δω και απο κει, και αρχισε να μου λεει μηπως να του βαζαμε λουρι!!! χαχαχα!!!

Πωπω, αξέχαστες στιγμές...Δεμένος στο καρότσι, να σηκώνεται όρθιος ο Ανδρέας, να βγαίνει από τα λουριά του καροτσιού και να μην ξέρω ποιον να πρωτομαζέψω....Χαχαχα, τι τα ήθελα τα τρία χαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!! α ρε μαρια, πλακα εχουμε!!! λοιπον, για τις μελλοντικες τριτεκνες χρησιμος ειναι και ο μαρσιπος. εγω δυστυχως το σκεφτηκα αργα και το χρησιμοποιησα λιγες φορες, αλλα με αυτο τον τροπο εχεις δυο χερια ελευθερα για τα μεγαλυτερα παιδια. και για τα ψωνια!!! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

τεραστια ευθυνη. οταν ειναι αλλουνου το παιδι νιωθεις πιο πολλη ευθυνη. και γω στην αρχη οταν εβλεπα λουρια, το καταδικαζα. οταν εκανα παιδια αλλαξα γνωμη. δεν θα το εκανα, αλλα τουλαχιστον κατανοω!! και συμπασχω!!! καποιο λογο θα εχουν οι δυσμοιροι!!!!! αχ, ειχε πλακα ο αντρας μου, το καλοκαιρι με τον μικρο, πραγματικα μας ειχε ξετιναξει με το να φευγει απο δω και απο κει, και αρχισε να μου λεει μηπως να του βαζαμε λουρι!!! χαχαχα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Xαχα, άντρες!!Πάω κορίτσι, ο ανήρ ζητάει τον υπολογιστή, έχει τσάμπιονς λιγκ;);););) Καλό βράδυ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χαχαχα!!! α ρε μαρια, πλακα εχουμε!!! λοιπον, για τις μελλοντικες τριτεκνες χρησιμος ειναι και ο μαρσιπος. εγω δυστυχως το σκεφτηκα αργα και το χρησιμοποιησα λιγες φορες, αλλα με αυτο τον τροπο εχεις δυο χερια ελευθερα για τα μεγαλυτερα παιδια. και για τα ψωνια!!! χαχαχα!!!

Κράτα την ιδέα για το τέταρτο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ τρελά΄σκουπίσματα με ηλεκτρική και σφουγγαρίσματα με τον μικρό στο σλινγκ, αργά το έμαθα το σλινγκ, στο τρίτο μου:oops::oops::oops:Έφυγαααααα.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

με πεζοδρομο μια χαρα εισαι!! εγω τον μικρο απο το χερι και με τα ματια τους αλλους δυο, εκτος και αν ειναι να περασουμε δρομο. αν ειναι ολοι χωρις χερι, δυσκολευει το πραγμα να εχεις τον ελεγχο σε τρια σημεια. τα δικα σου βεβαια ειναι και λιγο μεγαλυτερα οποτε εχουν το νου τους.

Κράτα την ιδέα για το τέταρτο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ τρελά΄σκουπίσματα με ηλεκτρική και σφουγγαρίσματα με τον μικρό στο σλινγκ, αργά το έμαθα το σλινγκ, στο τρίτο μου:oops::oops::oops:Έφυγαααααα.....

χαχα!!! αν κανω και τεταρτο, εκει να δεις πως θα με κοιτανε!!!! ασε, λεω να μην κανω. ειπα, φερτε μου κοριτσι ετοιμο τριων χρονων!!! παραγγελια!!!!

εγω μαρσιπο, εσυ σλινγκ. το λυσαμε το προβλημα. παμε για τεταρτο!!!! χαχαχα!!!

αντε φιλια! καλο βραδυ!!

καλησπερα σε ολες

να καλοσωρισω και εγω τα καινουργια κοριτσια και με το καλο οι εγκυουλες μας......

Εμεις εδω μια τρελα η κατασταση ειδικα απο τοτε που ξεκινησα δουλεια!Η μικρη εξακολουθει και καλει αλλα οσο παει και λιγοτερο.Εγω βεβαια ειμαι πανευτυχης που ξεκινησα δουλεια η αληθεια ειναι..........

Πολλα θεματα πιασατε και απο που να πρωτοαρχισω ρε κοριτσια.........

Καταρχας μπραβο στις τριτομανουλες που σκεφτονται και τεταρτο.........εμεις ουτε κατα διανοια δεν το συζηταμε και οι δυο.......ευτυχως!

Για το πως κυκλοφορεις με τα 3 παιδια και εγω πολλα εχω να πω μιας και σχεδον παντα τα εχω εγω και τα τρια εξω μονη μου και για ολα δουλειες βολτα τα παντα.Βεβαια οπως ειπατε και εσεις η μικρη ειναι ακομα σε καροτσι και τα αλλα δυο δεξια και αριστερα.Λοιπν εγω απο την αρχη εθεσα τους κανονες στα αγορια οτι οταν ειμαστε εξω στο δρομο και ειμαι μονη μου το παραμικρο να γινει εχουμε φυγει αμεσως και το εχω τηρησει.......Και ειναι ισως το μοναδικο στο οποιο δεν εχω προβλημα μαζι τους........γιατι σε ολα τα αλλα δεν με κουνε καθολου!!!Αλλα πλεον εχω συνηθισει ρε κοριτσια τι να κανω μονη μου σχεδον σε ολα..μονη μου και με τα τρια παιδιατρο, κουρεμα, σχολειο πηγαινε ελα, βολτες, μονη μου το βραδυ και τα τρια μπανιο και τισ περισσοτερες φορες μονη μου τα βαζω και για υπνο.Για αυτο λεω τεταρτο δεν παιζει ουτε με σφαιρες..........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...