Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγκυμονουσες και μη! εμεις, περασαμε μια βδομαδα γεματη πυρετους τελικα. απο την παρασκευη ειμαστε καλα!! ευχηθειτε μου να τελειωσει εδω το πραγμα!

απο αυριο καθε κατεργαρης στον παγκο του παλι. θα τους κοιμησω νωρις σημερα για να ξυπνησουν αυριο την ωρα που πρεπει, γιατι ολες αυτες τις μερες λιγο βγηκαν απο τους ρυθμους τους. μπανια τους εκανα ολους το πρωι, οποτε ειμαστε ετοιμοι απο αυτο!

εγω εχω ενα σωρο σιδερο να κανω, και επισης δουλεια στον υπολογιστη για το βραδυ... θα περασω καλα!!! αυτα!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Πολλά περαστικά!!!!!! Βάσανο να αρρωσταίνουν τα παιδιά...

Καλή εβδομάδα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να ήταν το τελυεταί ο για φέτος.

Εμάς ήταν η σειρά μας αυτό το Σαβατοκύριακο, έπεσαν και οι τρεις άντρες με αμυγδαλίτιδα. Την Παρασκευή ξεκίνησε αντιβίωση ο άντρας μου, το Σάββατο ο μεγάλος και την Κυριακή ο μικρός. Ο μεγάλος μου την περνάει πιο άσχημα από όλους, κάνει πολύ υψηλούς πυρετούς που δεν μπορούμε να τους κατεβάσουμε με τίποτα, αντιπυρετικό στο 3ωρο. Έχω να κοιμηθώ ουσιαστικά 2 μέρες.

ωχ, περαστικα χριστινα. ολους μαζι ε? να προσεχεις μην σε κολλησουν και σενα. κουραγιο, θα περασει...

και μενα ο μεγαλος κανει ετσι, ψηλους πυρετους που πεφτουν δυσκολα... επισης, αυτο που σκεφτομουν, ειναι οτι πρωτος αρρωστησε ο μικρος για μια μερα μονο. μετα ο μεγαλος για μια βδομαδα, και μετα η μεσαια για 4 μερες...προβληματιζομαι μηπως δεν τελειωσε το πανηγυρι και ειναι η σειρα του μικρου να την περασει βαρια...ελπιζω να διαψευστω.... λειπει και ο αντρας μου αυτη τη βδομαδα...δεν θα αντεξω αλλη αρρωστια!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα μητερούλες.Είμαι η Νατάσα από Θεσσαλονίκη και σε λίγους μήνες περιμένω το τρίτο μου παιδάκι.Έχω άλλα 2 το πρώτο 5,5 χρονών και το δεύτερο 11 μηνών.Μπορείτε σαν πιο έμπειρες να με βοηθήσετε σε κάτι?Επειδή θα χρειαστώ καρότσι διπλό για κάποιο χρονικό διάστημα έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Απλά θέλω να μπορώ να βάζω και το νεογέννητο οπότε να έχει προδιαγραφές για κάτι τέτοιο.Μου είπανε για το peg perego aria ότι είναι από τα πιο ελαφριά και καλά αλλά άκουσα ότι δεν κάνει για νεογέννητο.Μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

γεια σου νατασα! καλωσηρθες και συ στην παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου! ποτε το περιμενεις? για τα καροτσια που λες, γνωμη μου ειναι να μην παρεις διπλο καροτσι. τωρα τι καροτσι εχεις? εμεις οταν γεννηθηκε η μεσαια, ειχαμε τον μεγαλο 14 μηνων. τον βαζαμε και πατουσε απο πισω. λιγο περπατουσε, λιγο στους ωμους, τελειωνε η βολτα! οταν λιγο μεγαλωσε και η μεσαια, ξαπλωναμε τη θεση και καθοντουσαν και οι δυο, ενας μπροστα, ο αλλος πισω. οταν γεννηθηκε ο μικρος, μπηκε ο μικρος στο καροτσι και η μεσαια απο πισω. και ο μεγαλος καμια φορα πατουσε μπροστα. τρικαβαλο καροτσι! επισης, απο οταν ο μικρος εγινε 18 μηνων το κοψαμε το καροτσι. μονο σε εκτακτες περιπτωσεις. γι' αυτο λεω, μηπως να τα βολεψεις αλλιως. τζαμπα εξοδα. απο κει και περα, αν πρεπει να παρεις οπωσδηποτε καροτσι, τι θα διαλεγες, το ενα διπλα στο αλλο, ή μπρος-πισω?

γεια σου νατασα! καλωσηρθες και συ στην παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου! ποτε το περιμενεις? για τα καροτσια που λες, γνωμη μου ειναι να μην παρεις διπλο καροτσι. τωρα τι καροτσι εχεις? εμεις οταν γεννηθηκε η μεσαια, ειχαμε τον μεγαλο 14 μηνων. τον βαζαμε και πατουσε απο πισω. λιγο περπατουσε, λιγο στους ωμους, τελειωνε η βολτα! οταν λιγο μεγαλωσε και η μεσαια, ξαπλωναμε τη θεση και καθοντουσαν και οι δυο, ενας μπροστα, ο αλλος πισω. οταν γεννηθηκε ο μικρος, μπηκε ο μικρος στο καροτσι και η μεσαια απο πισω. και ο μεγαλος καμια φορα πατουσε μπροστα. τρικαβαλο καροτσι! επισης, απο οταν ο μικρος εγινε 18 μηνων το κοψαμε το καροτσι. μονο σε εκτακτες περιπτωσεις. γι' αυτο λεω, μηπως να τα βολεψεις αλλιως. τζαμπα εξοδα. απο κει και περα, αν πρεπει να παρεις οπωσδηποτε καροτσι, τι θα διαλεγες, το ενα διπλα στο αλλο, ή μπρος-πισω?

Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!! Γεννάω Ιούλιο και η μεσαία θα είναι 15 μηνών παρά κάτι..Απλά επειδή δεν υπάρχει γενικά βοήθεια από γιαγιάδες και ο άντρας μου λείπε σχεδόν όλη μέρα έχω αναλάβει εγώ στην πλειοψηφία τις βόλτες των παιδιών στο πάρκο και πολλές φορές εξωτερικές δουλειές οπότε θα μου χρειαστεί οπωσδήποτε καρότσι για αρχή τουλάχιστον μέχρι η μεσαία να γίνει έστω 1,5-2.Μεταχειρισμένο θα πάρω όχι καινούργιο εννοείται!!! ;) Προτιμώ το δίπλα δίπλα νομίζω είναι καλύτερο γιατί ξάπλώνουνε και οι 2 θέσεις βλέπουνε και τα 2 παιδιά μπροστά και το βρίσκω πιο πρακτικό.

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!! Γεννάω Ιούλιο και η μεσαία θα είναι 15 μηνών παρά κάτι..Απλά επειδή δεν υπάρχει γενικά βοήθεια από γιαγιάδες και ο άντρας μου λείπε σχεδόν όλη μέρα έχω αναλάβει εγώ στην πλειοψηφία τις βόλτες των παιδιών στο πάρκο και πολλές φορές εξωτερικές δουλειές οπότε θα μου χρειαστεί οπωσδήποτε καρότσι για αρχή τουλάχιστον μέχρι η μεσαία να γίνει έστω 1,5-2.Μεταχειρισμένο θα πάρω όχι καινούργιο εννοείται!!! ;) Προτιμώ το δίπλα δίπλα νομίζω είναι καλύτερο γιατί ξάπλώνουνε και οι 2 θέσεις βλέπουνε και τα 2 παιδιά μπροστά και το βρίσκω πιο πρακτικό.

ναι, τοτε αλλαζει το πραγμα. το διπλα διπλα θα ειναι λιγο δυσχρηστο στη χωρα που ζουμε. πως θα περνας αναμεσα απο τα αυτοκινητα?!! εκτος και αν εκει που μενεις εχετε φαρδια πεζοδρομια...!!! σε προηγουμενη σελιδα, ειχα γραψει οτι ειχα βρει στο ιντερνετ κατι συνδεσμους που δενουν δυο μονα καροτσια το ενα διπλα στο αλλο. αν δεν βρεις αυτο που ψαχνεις δηλαδη, στη χειροτερη παιρνεις ακομη ενα μονο και τα ενωνεις ετσι.

με το καλο το μπεμπεκι! αγορακι ή κοριτσακι? τα αλλα τι ειναι?

ναι, τοτε αλλαζει το πραγμα. το διπλα διπλα θα ειναι λιγο δυσχρηστο στη χωρα που ζουμε. πως θα περνας αναμεσα απο τα αυτοκινητα?!! εκτος και αν εκει που μενεις εχετε φαρδια πεζοδρομια...!!! σε προηγουμενη σελιδα, ειχα γραψει οτι ειχα βρει στο ιντερνετ κατι συνδεσμους που δενουν δυο μονα καροτσια το ενα διπλα στο αλλο. αν δεν βρεις αυτο που ψαχνεις δηλαδη, στη χειροτερη παιρνεις ακομη ενα μονο και τα ενωνεις ετσι.

με το καλο το μπεμπεκι! αγορακι ή κοριτσακι? τα αλλα τι ειναι?

Έχω 2 κορίτσια και περιμένω αγοράκι τώρα! Είχα μία λαχτάρα για αγοράκι η αλήθεια είναι!!!! :D Δεν έχουμε πεζοδρόμια φαρδιά η αλήθεια είναι εδώ με το μονό και δεν χωράω να περάσω :( .Πώς να ψάξω τους συνδέσμους αυτούς?Γιατί 2 μονά καρότσια έχω και είναι και ελαφριά. Εσύ τί παιδάκια έχεις τί φύλο???? Και με τί διαφορά????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

νομιζω εισαι η μονη εδω αν θυμαμαι καλα με δυο κοριτσια!!!! να τα χαιρεσαι!!! εγω εχω αγορι 5, κοριτσι 4, αγορι 2.

θα ξαναψαξω για τους συνδεσμους γιατι να σου πω, δεν θυμαμαι σε ποιο site τους ειχα δει. αλλο εψαχνα και τυχαια το ειδα και μου φανηκε πρωτοτυπο. θα το ξαναδοκιμασω και θα σου πω!!

λοιπον, αν googlαρεις συνδεσμος καροτσιων, σε βγαζει και σε αντιστοιχο θεμα στο parents. στο θεμα "δραστηριοτητες-βαφτισεις, αγορες". λενε διαφορα εκει. θα ψαξω και συγκεκριμενα που ειχα δει εγω.

Καλησπέρα κορίτσια!Καλωσορίζω κι εγώ την tatasa, με το καλό το νινάκι σου!!Όντως πρέπει να είσαι αν όχι η μοναδική, η δεύτερη με δυο κοριτσάκια!:P:p:p Για καρότσια διπλά δεν ξέρω, σόρι! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο.Πάω, καλημέρα!!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα! μαρια πρωινη σημερα ε?

εμεις καλα ειμαστε. χθες ολο στη βολτα το απογευμα.

να θεσω και ενα θεμα τωρα που θελω με αφορμη τη χθεσινη μας βολτα. πολλες φορες, ο κοσμος μας κοιταει οταν ειμαστε εξω με τα παιδια. ειδικα οταν τα εχει ο ενας απο τους δυο μας. τα θεωρουν πολλα πιστευω. ενταξει, και γω θα κοιταξω καποιον με πεντε ή παραπανω. οπως τους αλλους που ειχαν 8! αλλα χθες, ενιωσα ασχημα. πρωτη φορα. ηταν λες και μου ελεγαν, πού βγηκες χριστιανη μου με τρια παιδια. δεν ξερω, το εχετε νιωσει ποτε? ισως ηταν και το μερος, τι να πω (cinema).

καλημερα και απο εμενα! μαρια πρωινη σημερα ε?

εμεις καλα ειμαστε. χθες ολο στη βολτα το απογευμα.

να θεσω και ενα θεμα τωρα που θελω με αφορμη τη χθεσινη μας βολτα. πολλες φορες, ο κοσμος μας κοιταει οταν ειμαστε εξω με τα παιδια. ειδικα οταν τα εχει ο ενας απο τους δυο μας. τα θεωρουν πολλα πιστευω. ενταξει, και γω θα κοιταξω καποιον με πεντε ή παραπανω. οπως τους αλλους που ειχαν 8! αλλα χθες, ενιωσα ασχημα. πρωτη φορα. ηταν λες και μου ελεγαν, πού βγηκες χριστιανη μου με τρια παιδια. δεν ξερω, το εχετε νιωσει ποτε? ισως ηταν και το μερος, τι να πω (cinema).

δηλαδή σε κοίταξαν περίεργα παραπάνω από 1 άτομα? γιατί αν ήταν μόνος ένας μήπως ήταν κανένας παράξενος απλά.

Πάντως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές, πολύ κοντινό μου πρόσωπο δεν έχει βγει ποτέ μόνη με τα παιδιά της(2 κορίτσια ηλικίες 9 και 5 τώρα) και εννοώ όυτε παιδική χαρά ούτε σούπερ μάρκετ ούτε πουθενά, της φαίνεται πολύ δύσκολο, οπότε σκέψου ότι μπορεί κάποιος να σε βλέπει και με θαυμασμό που τα καταφέρνεις.

Εγώ ρε κορίτσια μετά από πόσα χρόνια θα μπορέσω να τους πάω κάπου μόνη μου? Τους 2 τους καταφέρνω μια χαρά, ακόμα και τώρα τους βγάζω μόνη μου.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Μεγάλο θέμα άνοιξες συνονόματη!Εμένα το χειρότερο που μου έχει συμβεί και τότε-αλλά κι ακόμη-το θεώρησα απαράδεκτο ήταν μια φορά, τον μικρό τον είχα μηνών στο καρότσι, ο μεσαίος 3,5 κι ο μεγάλος 5 και στη βόλτα, πάω στο μηχάνημα να βγάλω λεφτά και ο μικρός ούρλιαζε, τα άλλα καταδώ κατακεί και μου λέει μια κυρία-άσχετη, την οποία ούτε ρώτησε κανείς ούτε ενόχλησε κανείς-τι τα ήθελες τα τρία????:shock::shock::shock::shock::shock: Καλά, σκασίλα μου,αλλά το βρήκα απαράδεκτο.Και πολλά του στυλ τηλεόραση δεν έχετε κλπ κλπ...Άλλοι τα λένε από ζήλεια, άλλοι απλώς λένε χοντράδες γιατί τόσο τους κόβει, άλλοι δεν ξέρω τι άλλο.Δε με αγγίζουν αυτά.Ο κόσμος -εντάξει κάποιοι, όχι όλος ο κόσμος- πάντα βρίσκει να πει είτε ένα έχεις είτε πέντε!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ναι ηταν παραπανω απο ενας γιατι πιο πριν πηγαμε και σε goodys να φαμε και ειχε 3 παρεες οι οποιοι ολοι μας εριχναν και απο ενα βλεφαρο, + τη σερβιτορα. και στο cinema το ιδιο. δε μπορω να περιγραψω ακριβως πως ενιωσα για να με καταλαβετε.

εχεις δικιο παντως σε αυτο που λες. μπορει να ηταν κι αυτο, αλλα σε μενα ειχε ασχημο αντικτυπο. λες και ημασταν εξωγηινοι.

σοβαρα με δυο κοριτσια τετοιες ηλικιες δεν παει πουθενα? ειναι στο χαρακτηρα και στις αντοχες του καθενος. εγω το πιο τραγικο που εχω κανει και με τα τρια, ειναι παραμονη πρωτοχρονιας μεσημερι που γινοταν πανικος, πηγα με ολους στο jumbo... (σε ηλικιες 1, 3παρα, 4)

για σενα, μην σκεφτεσαι οτι θα αργησεις. αν τα μωρα ειναι ησυχα, οσο ακομη θα ειναι στο καροτσι θα μπορεις να τους εχεις ολους πιστευω, αν τους οργανωσεις καλα. εστω για μια βολτα ή ενα σουπερμαρκετ. το δυσκολο θα ειναι οταν θα αρχισουν να περπατανε και δεν θα μπορεις να κυνηγας δυο, συν να προσεχεις τους μεγαλους. εδω εναν ειχα να κυνηγαω και παραλιγο να τον χασω μια μερα. τι σοκ!!

δηλαδή σε κοίταξαν περίεργα παραπάνω από 1 άτομα? γιατί αν ήταν μόνος ένας μήπως ήταν κανένας παράξενος απλά.

Πάντως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές, πολύ κοντινό μου πρόσωπο δεν έχει βγει ποτέ μόνη με τα παιδιά της(2 κορίτσια ηλικίες 9 και 5 τώρα) και εννοώ όυτε παιδική χαρά ούτε σούπερ μάρκετ ούτε πουθενά, της φαίνεται πολύ δύσκολο, οπότε σκέψου ότι μπορεί κάποιος να σε βλέπει και με θαυμασμό που τα καταφέρνεις.Σωστό κι αυτό!

Εγώ ρε κορίτσια μετά από πόσα χρόνια θα μπορέσω να τους πάω κάπου μόνη μου? Τους 2 τους καταφέρνω μια χαρά, ακόμα και τώρα τους βγάζω μόνη μου.

Τέσσερα παιδιά είναι τέσσερα παιδιά.Κάπου στο πάρεντς έγραφε μια κοπέλα μέχρι τέσσερα τα παλεύουν δυο άτομα γιατί έχουν τέσσερα χέρια.Είναι ζόρι μόνη σου και τα 4, ας γίνει καμιά 6-7 ο μεγάλος και πάλι βαριά κανα σούπερ μάρκετ, εγώ θα φοβόμουν να τα πάω βόλτα, να περάσω δρόμους δηλαδή και τέτοια....:oops::oops::oops::oops: Αλλά και 2 κορίτσια 9 και 5 ετών πουθενά υπερβολικό το βρίσκω, πρώτον κορίτσια και δεύτερον μεγάλα!Ε μα!!Αλί σε μας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...