Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Ρε τσουρεκάκι Μαράκι, περαστικά...3 στα 3 τζάκποτ χτύπησες:confused::confused: Κι έβαλες και τικεράκια, ωωωωωωωω!!!!

Διδυμομανούλες μελλοντικές καλά κουράγια λόγω διδύμων, δεν έχουμε και καμιά ήδη διδυμομανούλα να απαντήσει ρε παιδιά?Νομίζω είχαμε μια διδυμομανούλα που είχε κι άλλα δυο, αλλά δεν πολυμπαίνει (γιατί άραγε???:tongue::tongue::tongue::tongue:).Αφού σας τα έστειλε ο Θεός κορίτσια σημαίνει ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα καταφέρετε, αυτό να λέτε!;););)

Αυτό μου είπαν και στο μαιευτήριο που αγχωνόμουν: Αφού σας τα έστειλε ο Θεός, μπορείτε!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι 20 μηνών. Δεν πολυχωράνε στο πολο μας 3 παιδάκια και, επίσης, αν μας έρθει κ 4ο;;;;;;;;;;;;;;; Αλλά, έτσι και αλλιώς, πρέπει να πάρουμε κάτι μεγαλύτερο...

αααα....δε σε βλεπω καλα....ακομη δεν εκανες το 2ο-3ο, συζητας για 4ο?!!!!!!

προσεξε μην ειναι 4ο-5ο αντι για 4ο!! χαχαχα!!!!! δε θελω να σε τρομαξω, αλλα ξερω μια οικογενεια που ειχαν ενα παιδι και ειπαν να κανουν ενα δευτερο και τους βγηκαν τριδυμα!!!!! καταλαβαινεις το σοκ!!!!

ναι, οντως το πολο ειναι μικρο για τρια. και σοβαρα τωρα, αφου ειναι να παρεις αλλο αυτοκινητο, καλυτερα να παρεις κατι που θα σας χωραει και αργοτερα αν τυχον κανετε και αλλο παιδακι. αλλα προσεξε, μεχρι να το κανετε θα χωραει και η πεθερα στο αυτοκινητο, οποτε δε συμφερει. χαχαχα!!!!! καλυτερα το πολο και στριμωχτα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

marmin καλωσηρθες στην παρεα μας! να σου ζησει το αγορακι σου και με το καλο τα διδυμακια σου!!! μην ανησυχεις για τιποτα. θα βρειτε τους ρυθμους σας. και το αγορακι σου θα το χαιρεσαι, και τα μωρα θα μπουν σε μια σειρα. αν εχεις και βοηθεια ακομη καλυτερα. γιατι μαλλον δεν θα ξερεις πιο να πρωτοπιασεις στην αρχη, αλλα αυτο συμβαινει φανταζομαι ετσι κι αλλιως οταν ειναι διδυμα!!! μολις λιγο ξεπεταχτουν, ολα θα ειναι τελεια! υπομονη θελει. για συμβουλες που λες, αυτο που μου ερχεται στο μυαλο τωρα, ειναι για τον μεγαλο, να τον παιρνεις αγκαλια μαζι με τα μωρα. στο βαθμο που μπορεις βεβαια. να μη νιωσει οτι τον παραμελεις για τα μωρα. να τους φερεις κοντα. και ο,τι μπορει να κανει καποιος αλλος με τα μωρα (πχ το αλλαγμα) να το κανει, ωστε εσυ να εχεις χρονο για τον μεγαλο. γνωμη μου παντα.

Περαστικά σας, φυσικά και θα είναι η τελευταία, πέρασαν τα δύσκολα και για φέτος.

Ο μικρός δεν μασάει τίποτα, απλά καταπίνει, κάτι ελάχιστο να μείνει μέσα στο φαγητό του κάνει αμέσως εμετό. Κάθε απόγευμα του δίνω ψωμί, ή μπισκότο ή τυροπιτάκι στο χέρι για να κάνει την κίνηση αλλά δεν τα πλησιάζει καν στο στόμα του. Επίσης δεν πίνει και γάλα και του το κάνουμε κρέμα:? Το ξέρω πρέπει να προσπαθήσω να του αλλάξω συνήθειες και γρήγορα γιατί έτσι δεν μαθαίνει και τις γεύσεις, και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.

ωχ, δυσκολα ρε συ. με σοκολατα δοκιμασες? μηπως του αρεσει επειδη ειναι γλυκο? ο γιατρος τι σου λεει? και ο δικος μου ο μικρος καποια πραγματα δεν τα μασαει (πχ τις φακες) και μετα τις βρισκω στο παμπερ ολοκληρες. και γενικα θυμαμαι και η μεσαια στην αρχη δεν τα μασουσε ολα και τα καταπινε ετσι, μεχρι να συνηθησει. μηπως πνιγηκε καμια φορα και φοβηθηκε?

Ρε τσουρεκάκι Μαράκι, περαστικά...3 στα 3 τζάκποτ χτύπησες:confused::confused: Κι έβαλες και τικεράκια, ωωωωωωωω!!!!

ευχαριστω μαρια μου!! ναι, τζακ ποτ!! χαχαχα!!!

τικερακια, ανανεωση!!!! εγκρινεις ε?!!! χαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τα καλοσωρίσματα!!

Καλώς την και από εδώ!Εμένα ήταν η μεγάλη μου 16 μηνών όταν γεννηθηκαν τα δίδυμα... Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν. Ότι δεν θα την απολαύσω κλπ... Είναι και αυτες οι εγκυμοσυνες λίιιγο πιο δύσκολες... Θα τα καταφέρεις μια χαρά!!Και μετά θα έχεις 3 φατσούλες να σε κοιτάνε γλυκά!!!!!Πάντα ήθελα πολλά παιδιά αλλά τα δίδυμα δεν τα είχα ποτέ σαν ενδεχόμενο μιας και δεν είχαμε και εμείς ιστορικό...

Όλα θα πάνε καλά!!!Και θα τα λέμε!!

Να προσέχεις!

Εσένα ακόμα πιο μικρή ε; Είχες βοήθεια καθημερινά; Εγώ έχω μόνο τους γονείς μου του άντρα έχουν πεθάνει πριν καν τους γνωρίσω! Αλλά και οι δικοί μου ενώ δεν είμαστε πολύ μακριά δεν είμαστε και αρκετά κοντά ώστε να έρχονται με τα πόδια! Και δεν οδηγούν! Από την άλλη η αλήθεια θέλω και λίγο την ηρεμία μου γιατί έτσι όπως θα είναι και οι ορμόνες μου αν η μάνα μου λέει άλλα απο αυτά που θέλω να κάνω εγώ θα μαλώνουμε συνέχεια! Βασικά περισσότερο σκέφτομαι ότι δε θα απολαύσω τα δίδυμα παρά το γιο μου! Λογικά θα παραμελώ τα μικρά (όσο είναι δυνατόν) για να μη νιώθει παραμελημένος ο μεγάλος! Εσύ πώς τα έφερες βόλτα;

marmin καλωσηρθες στην παρεα μας! να σου ζησει το αγορακι σου και με το καλο τα διδυμακια σου!!! μην ανησυχεις για τιποτα. θα βρειτε τους ρυθμους σας. και το αγορακι σου θα το χαιρεσαι, και τα μωρα θα μπουν σε μια σειρα. αν εχεις και βοηθεια ακομη καλυτερα. γιατι μαλλον δεν θα ξερεις πιο να πρωτοπιασεις στην αρχη, αλλα αυτο συμβαινει φανταζομαι ετσι κι αλλιως οταν ειναι διδυμα!!! μολις λιγο ξεπεταχτουν, ολα θα ειναι τελεια! υπομονη θελει. για συμβουλες που λες, αυτο που μου ερχεται στο μυαλο τωρα, ειναι για τον μεγαλο, να τον παιρνεις αγκαλια μαζι με τα μωρα. στο βαθμο που μπορεις βεβαια. να μη νιωσει οτι τον παραμελεις για τα μωρα. να τους φερεις κοντα. και ο,τι μπορει να κανει καποιος αλλος με τα μωρα (πχ το αλλαγμα) να το κανει, ωστε εσυ να εχεις χρονο για τον μεγαλο. γνωμη μου παντα.

Τσουρέκι καταρχήν μήπως να αλλάξεις όνομα; Καθότι έγκυος και θα τα λιγουρεύομαι συνέχεια! Είναι και η αδυναμία μου ειδικά της μαμάς :tongue::tongue: Αστειεύομαι φυσικά! Έχεις πολύ γλυκό όνομα! Και με μερεντούλα ακόμα πιο γλυκό! :P Αυτό είναι μια καλή ιδέα και ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί! Δηλαδή να παίρνω αγκαλιά και το μεγάλο! Όταν θα είναι εδώ η μητέρα μου θα ασχολειται εκείνη περισσότερο! Εξάλλου το ίδιο έκανε και με το γιο μου και ας ήταν μόνο ένας! Μου έλεγε για αυτό ήρθα εγώ εδώ! Τώρα που είμαι να σε ξεκουράσω! Οπότε ασχολούνταν εκείνη με το μωρό για να το χαρεί κι όλας και εγώ έκανα καμια δουλίτσα ή φαγάκι ή απλά καθόμουν μαζί τους και χαλάρωνα! Βέβαια όταν έφευγε ανακάλυπτα ότι μου είχε λείψει ο μικρούλης μου και τον είχα συνέχεια αγκαλιά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ διδυμοεγκυούλα κι εσύ τώρα το πρόσεξα! Πώς θα γεννήσεις; και πότε περίπου; σε είπε τίποτα ο γυναικολόγος σου;

Ο γιατρός μου είναι της άποψης ότι κάθε μέρα είναι κέρδος για τα μωρά, δεν προγραμματίζει από τώρα καισαρική σε συγκεκριμένη εβδομάδα. Μάλιστα μου λέει ότι ο στόχος είναι να γεννήσω φυσιολογικά(όπως και τους άλλους 2). Εγώ έχω βάλει σαν στόχο τις 36 εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι πως μόλις φτάσω τις 32 θα ανασάνω αρκετά. Θα κάνω και ενέσεις κορτιζόνης προληπτικά αλλά και θα ξεκινήσω αγωγή για τις συσπάσεις προληπτικά από τον άλλο μήνα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ο γιατρός μου είναι της άποψης ότι κάθε μέρα είναι κέρδος για τα μωρά, δεν προγραμματίζει από τώρα καισαρική σε συγκεκριμένη εβδομάδα. Μάλιστα μου λέει ότι ο στόχος είναι να γεννήσω φυσιολογικά(όπως και τους άλλους 2). Εγώ έχω βάλει σαν στόχο τις 36 εβδομάδες αλλά η αλήθεια είναι πως μόλις φτάσω τις 32 θα ανασάνω αρκετά. Θα κάνω και ενέσεις κορτιζόνης προληπτικά αλλά και θα ξεκινήσω αγωγή για τις συσπάσεις προληπτικά από τον άλλο μήνα.

Μια χαρά! Χαίρομαι που θέλει να σε πάει φυσιολογικά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Christine,πολλα μπραβο στον γιατρο σου!!!! Ετσι πρεπει! Ερωτηση: Ειναι σε εναν η σε δυο σακους τα μωρα;;; Γτ παιζει ρόλο κ αυτο...

Marmin,βοηθεια εχω απο τους γονεις μου σχετικα με τη μεγαλη. Η μαμα μου την φροντιζει γενικα κ ο μπαμπας μου την παει βολτες... Αυτα. Μεχρι να χρονισει την εοχαμε μονοι μας με τον αντρα μου αλλα μετα εσκασαν τα διδυμα κ βαρυνα πολυ... Δεν μενουν κοντα μου κ δεν οδηγουν,ομως...

Christine,πολλα μπραβο στον γιατρο σου!!!! Ετσι πρεπει! Ερωτηση: Ειναι σε εναν η σε δυο σακους τα μωρα;;; Γτ παιζει ρόλο κ αυτο...

Marmin,βοηθεια εχω απο τους γονεις μου σχετικα με τη μεγαλη. Η μαμα μου την φροντιζει γενικα κ ο μπαμπας μου την παει βολτες... Αυτα. Μεχρι να χρονισει την εοχαμε μονοι μας με τον αντρα μου αλλα μετα εσκασαν τα διδυμα κ βαρυνα πολυ... Δεν μενουν κοντα μου κ δεν οδηγουν,ομως...

Μια από τα ίδια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγκυμονουσες και μη! εμεις, περασαμε μια βδομαδα γεματη πυρετους τελικα. απο την παρασκευη ειμαστε καλα!! ευχηθειτε μου να τελειωσει εδω το πραγμα!

απο αυριο καθε κατεργαρης στον παγκο του παλι. θα τους κοιμησω νωρις σημερα για να ξυπνησουν αυριο την ωρα που πρεπει, γιατι ολες αυτες τις μερες λιγο βγηκαν απο τους ρυθμους τους. μπανια τους εκανα ολους το πρωι, οποτε ειμαστε ετοιμοι απο αυτο!

εγω εχω ενα σωρο σιδερο να κανω, και επισης δουλεια στον υπολογιστη για το βραδυ... θα περασω καλα!!! αυτα!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγκυμονουσες και μη! εμεις, περασαμε μια βδομαδα γεματη πυρετους τελικα. απο την παρασκευη ειμαστε καλα!! ευχηθειτε μου να τελειωσει εδω το πραγμα!

απο αυριο καθε κατεργαρης στον παγκο του παλι. θα τους κοιμησω νωρις σημερα για να ξυπνησουν αυριο την ωρα που πρεπει, γιατι ολες αυτες τις μερες λιγο βγηκαν απο τους ρυθμους τους. μπανια τους εκανα ολους το πρωι, οποτε ειμαστε ετοιμοι απο αυτο!

εγω εχω ενα σωρο σιδερο να κανω, και επισης δουλεια στον υπολογιστη για το βραδυ... θα περασω καλα!!! αυτα!!

Kαλό κουράγιο με σίδερο και υπολογιστή.Αυτή η βδομάδα να είναι πιο ξεκούραστη εύχομαι!;) Εγώ τελευταία βδομάδα δουλειά, μετά θα πάρω άδεια για Μεγ.Εβδομάδα να καταλάβω Πάσχα βρε αδερφέ!!Καλό βράδυ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σου μαρια! με το καλο η αδειουλα σου! να ξεκουραστεις λιγακι. μην παρεις δουλεια για το σπιτι παλι!!!!

εγω τους κοιμησα απο τις εφτα και δουλευω. προβλεπεται ξενυχτι...αυριο θα κουτουλαω...

το σιδερο το αφηνω για μεσα στη βδομαδα τελικα. στο μεταξυ, πλενω και απλωνω αβερτα. ω ρε βουνο που θα γινει!!!!

κοριτσια, σημερα ειχα παλι θεμα. ο μεγαλος ηθελε να παιζει μονο με τον μικρο και τη μεσαια την εδιωχνε. δωστε μου ακομη ενα κοριτσι να ισορροπησουμε!!! κατα προτιμηση 3 χρονων...!!!!

Καλημέρα μητερούλες.Είμαι η Νατάσα από Θεσσαλονίκη και σε λίγους μήνες περιμένω το τρίτο μου παιδάκι.Έχω άλλα 2 το πρώτο 5,5 χρονών και το δεύτερο 11 μηνών.Μπορείτε σαν πιο έμπειρες να με βοηθήσετε σε κάτι?Επειδή θα χρειαστώ καρότσι διπλό για κάποιο χρονικό διάστημα έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Απλά θέλω να μπορώ να βάζω και το νεογέννητο οπότε να έχει προδιαγραφές για κάτι τέτοιο.Μου είπανε για το peg perego aria ότι είναι από τα πιο ελαφριά και καλά αλλά άκουσα ότι δεν κάνει για νεογέννητο.Μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Μακάρι να ήταν το τελυεταί ο για φέτος.

Εμάς ήταν η σειρά μας αυτό το Σαβατοκύριακο, έπεσαν και οι τρεις άντρες με αμυγδαλίτιδα. Την Παρασκευή ξεκίνησε αντιβίωση ο άντρας μου, το Σάββατο ο μεγάλος και την Κυριακή ο μικρός. Ο μεγάλος μου την περνάει πιο άσχημα από όλους, κάνει πολύ υψηλούς πυρετούς που δεν μπορούμε να τους κατεβάσουμε με τίποτα, αντιπυρετικό στο 3ωρο. Έχω να κοιμηθώ ουσιαστικά 2 μέρες.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...