Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Περαστικά στα παιδάκια!!Είναι τώρα η εποχή που όλα τα μικρούλια κάτι έχουν...

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω: Τί αυτοκίνητα έχετε;;;;; Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα... Πείτε καμιά ιδέα...

ζοισκος γιατι να ψαξεις για αυτοκινητο? δε χωρανε τρια καρεκλακια στο δικο σας? νομιζω στα περισσοτερα χωρανε. στριμωχτα μεν, αλλα μπαινουν.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

καλή Κυριακή!!!

όλα καλά εδώ!!!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω αλλα είμαι απο κινητο και μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο!

γεια σου βικακι! πως τα πας? αντε, περναν οι μερες σιγα σιγα!! κανε υπομονη!!!

Περαστικά στα παιδάκια!!Είναι τώρα η εποχή που όλα τα μικρούλια κάτι έχουν...

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω: Τί αυτοκίνητα έχετε;;;;; Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα... Πείτε καμιά ιδέα...

Η μεγάλη σου πόσο είναι? Σε ρωτάω γιατί για τις μεγαλύτερες ηλικίες υπάρχουν και πιο μαζεμένα καθίσματα και ίσως μπορείτε να τα χωρέσετε στο αμάξι σας.

Εμείς είχαμε μέχρι πρόσφατα το κασκάι+2, και το Δεκέμβριο πήραμε το ίδιο με πετρέλαιο σε 4χ4 (είναι εταιρικό του άντρα μου) Εμένα αυτό το αμάξι μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι ήταν υπεραρκετό για εμάς αλλά ο άντρα μου θέλει τα καθισματάκια να μπαίνουν μόνο σε βάσεις ισοφίξ και για αυτό παρήγειλε το σέατ αλάμπρα για να αντικαταστήσει το κασκάι.

Εσείς πάντως που είστε με τρία παιδιά και όχι με 4 νομίζω ότι οποιοδήποτε άνετο πενταθέσιο σας κάνει.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Xαχα, δέκα σαν το μικρό ε?Μμμμμμ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Εμάς ο μεγάλος ήταν ο γκρινιάρης, ο θυμωσιάρης, ο άυπνος.Μετά ήρθε ο Φάνης, το καλύτερο παιδί του κόσμου (όταν είναι στις καλές του).Και μετά...το χάος, ο μικρός δηλαδή.Εμένα η μαμά μου για το μικρό, Μαρία μου, θα έλεγε:''Δέκα κρατάω ΕΚΤΟΣ από τον Ανδρέα'':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ τι μου θυμίσατε. Εμένα κορίτσια ο πρώτος πραγματικά πολύ δύσκολο παιδί όχι μόνο με τον ύπνο αλλά και σαν χαρακτήρας, κυκλοθυμικός.

(Για να καταλάβετε όταν γέννησα τον δεύτερο τον άφησα στην μαμά μου, η οποία με πήρε τηλέφωνο μόλις γέννησα να με ρωτήσει αν θα τον κρατήσει και το βράδυ, τελικά έμεινε μαζί της και η αδερφή μου και το δέυτερο βράδυ τον πήρε ο άντρας μου και εγώ έμεινα στην κλινική μόνο 2 μέρες)

Ο δεύτερος πολύ βολικό παιδί, άψογο με τον ύπνο του (μεσημέρι 12-14, βράδυ 20-7 τον αφήνουμε στο κρεβάτι του και απλά φεύγουμε), αλλά δεν μπορούμε να του κόψουμε τα αλεσμένα.

Ελπίζω τα επόμενα και να κοιμούνται και να τρώνε.:?

Αχ τι μου θυμίσατε. Εμένα κορίτσια ο πρώτος πραγματικά πολύ δύσκολο παιδί όχι μόνο με τον ύπνο αλλά και σαν χαρακτήρας, κυκλοθυμικός.

(Για να καταλάβετε όταν γέννησα τον δεύτερο τον άφησα στην μαμά μου, η οποία με πήρε τηλέφωνο μόλις γέννησα να με ρωτήσει αν θα τον κρατήσει και το βράδυ, τελικά έμεινε μαζί της και η αδερφή μου και το δέυτερο βράδυ τον πήρε ο άντρας μου και εγώ έμεινα στην κλινική μόνο 2 μέρες)

Ο δεύτερος πολύ βολικό παιδί, άψογο με τον ύπνο του (μεσημέρι 12-14, βράδυ 20-7 τον αφήνουμε στο κρεβάτι του και απλά φεύγουμε), αλλά δεν μπορούμε να του κόψουμε τα αλεσμένα.

Ελπίζω τα επόμενα και να κοιμούνται και να τρώνε.:?

καλημερα! στο ευχομαι!!!!

αχ, πολυ γελασα μ'αυτο με τη μαμα σου!!!! μαλλον τα πρωτα εχουν θεματα απ'οτι φαινεται...

γιατι δεν μπορειτε να του κοψετε τα αλεσμενα? αν του βαλεις κανονικο φαγητο δε θα το φαει?

Διαφημίσεις

και ναι, σημερα και η μεσαια ανεβαζει πυρετο!! πρωτη φορα τους πιανει ολους με τη σειρα. συνηθως κολλανε οι δυο απο τους τρεις, ή πολλες φορες μονο ο ενας. τωρα, στο τελειωμα της σεζον δεν το γλυτωσαμε. ειπανε να αρρωστησουν ολοι για το ξεπροβοδισμα!!!! ελπιζω να ειναι και η τελευταια για φετος...

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και θα μου πάρει λίγο χρόνο να σας μάθω γιατί το ταρζανάκι μου δε με αφηνει να κάθομαι στον υπολογιστή! Έχω ένα γιο 16 μηνών και έμεινα έγκυος ξανά όπου με μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι είναι δίδυμα! Θέλαμε να του κάνουμε αδελφάκι γρήγορα αλλά ιστορικό διδύμων δεν είχαμε στην οικογένεια! Βέβαια επειδή πάντα μου άρεσαν τα δίδυμα δε με πείραξε καθολου αντιθέτως χαρήκαμε πολύ με το σύζυγο! Είμαι 17 εβδομάδων και 1 ημέρας όπως θα δείτε και στο τικεράκι μου! Θα ήθελα από τις παλιές μανούλες καμία συμβουλή για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη όταν γεννηθούν τα διδυμάκια μου! Αλήθεια υπάρχει άλλη διδυμομανούλα εδώ; Αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι αν θα έχω χρόνο για το μεγάλο πλέον γιο μου ή θα τον παραμελώ κάτι που δε θέλω καθόλου! Δεν μπορώ τώρα να σκεφτώ συγκεκριμένα πράγματα να σας ρωτήσω για αυτό ότι σκεφτείτε ή το είδατε στην πράξη θα εκτιμούσα να μου το λέγατε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και ναι, σημερα και η μεσαια ανεβαζει πυρετο!! πρωτη φορα τους πιανει ολους με τη σειρα. συνηθως κολλανε οι δυο απο τους τρεις, ή πολλες φορες μονο ο ενας. τωρα, στο τελειωμα της σεζον δεν το γλυτωσαμε. ειπανε να αρρωστησουν ολοι για το ξεπροβοδισμα!!!! ελπιζω να ειναι και η τελευταια για φετος...

Περαστικά σας, φυσικά και θα είναι η τελευταία, πέρασαν τα δύσκολα και για φέτος.

Ο μικρός δεν μασάει τίποτα, απλά καταπίνει, κάτι ελάχιστο να μείνει μέσα στο φαγητό του κάνει αμέσως εμετό. Κάθε απόγευμα του δίνω ψωμί, ή μπισκότο ή τυροπιτάκι στο χέρι για να κάνει την κίνηση αλλά δεν τα πλησιάζει καν στο στόμα του. Επίσης δεν πίνει και γάλα και του το κάνουμε κρέμα:? Το ξέρω πρέπει να προσπαθήσω να του αλλάξω συνήθειες και γρήγορα γιατί έτσι δεν μαθαίνει και τις γεύσεις, και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και θα μου πάρει λίγο χρόνο να σας μάθω γιατί το ταρζανάκι μου δε με αφηνει να κάθομαι στον υπολογιστή! Έχω ένα γιο 16 μηνών και έμεινα έγκυος ξανά όπου με μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι είναι δίδυμα! Θέλαμε να του κάνουμε αδελφάκι γρήγορα αλλά ιστορικό διδύμων δεν είχαμε στην οικογένεια! Βέβαια επειδή πάντα μου άρεσαν τα δίδυμα δε με πείραξε καθολου αντιθέτως χαρήκαμε πολύ με το σύζυγο! Είμαι 17 εβδομάδων και 1 ημέρας όπως θα δείτε και στο τικεράκι μου! Θα ήθελα από τις παλιές μανούλες καμία συμβουλή για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη όταν γεννηθούν τα διδυμάκια μου! Αλήθεια υπάρχει άλλη διδυμομανούλα εδώ; Αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι αν θα έχω χρόνο για το μεγάλο πλέον γιο μου ή θα τον παραμελώ κάτι που δε θέλω καθόλου! Δεν μπορώ τώρα να σκεφτώ συγκεκριμένα πράγματα να σας ρωτήσω για αυτό ότι σκεφτείτε ή το είδατε στην πράξη θα εκτιμούσα να μου το λέγατε!

Καλωσήρθες, και εγώ δεν είμαι έμπειρη στην τριτεκνία-πολυτεκνία, τώρα θα τα μάθω και εγώ:D

Καλωσήρθες, και εγώ δεν είμαι έμπειρη στην τριτεκνία-πολυτεκνία, τώρα θα τα μάθω και εγώ:D

Δύο εβδομάδες με περνάς ε; Με το καλό! Εμένα με προβληματίζει περισσοτερο που θα έχω δίδυμα συν ένα μωράκι το οποίο θα είναι περίπου 20 μηνών όταν θα γεννηθούν παρά τα τρία! Βέβαια θα τα καταφέρουμε αφού τα έστειλε ο Θεούλης! Είδατε φύλο! Εγώ περιμένω το μεγάλο υπέρηχο για να σιγουρευτώ! Τα άλλα δύο σου τι είναι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Όλα αγόρια είναι.

Και εμένα όταν γεννηθούν τα δίδυμα τα άλλα θα είναι 4χρονών και 2 μηνών και 2 χρονών και 2 μηνών, πιο δύσκολα θα είναι με τον μικρό, με τον μεγάλο συννενοούμαστε αρκετά και υπάρχει και η τηλεόραση για τα δύσκολα.

Όλα αγόρια είναι.

Και εμένα όταν γεννηθούν τα δίδυμα τα άλλα θα είναι 4χρονών και 2 μηνών και 2 χρονών και 2 μηνών, πιο δύσκολα θα είναι με τον μικρό, με τον μεγάλο συννενοούμαστε αρκετά και υπάρχει και η τηλεόραση για τα δύσκολα.

αχ διδυμοεγκυούλα κι εσύ τώρα το πρόσεξα! Πώς θα γεννήσεις; και πότε περίπου; σε είπε τίποτα ο γυναικολόγος σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ρε τσουρεκάκι Μαράκι, περαστικά...3 στα 3 τζάκποτ χτύπησες:confused::confused: Κι έβαλες και τικεράκια, ωωωωωωωω!!!!

Διδυμομανούλες μελλοντικές καλά κουράγια λόγω διδύμων, δεν έχουμε και καμιά ήδη διδυμομανούλα να απαντήσει ρε παιδιά?Νομίζω είχαμε μια διδυμομανούλα που είχε κι άλλα δυο, αλλά δεν πολυμπαίνει (γιατί άραγε???:tongue::tongue::tongue::tongue:).Αφού σας τα έστειλε ο Θεός κορίτσια σημαίνει ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα καταφέρετε, αυτό να λέτε!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Η μεγάλη σου πόσο είναι? Σε ρωτάω γιατί για τις μεγαλύτερες ηλικίες υπάρχουν και πιο μαζεμένα καθίσματα και ίσως μπορείτε να τα χωρέσετε στο αμάξι σας.

Εμείς είχαμε μέχρι πρόσφατα το κασκάι+2, και το Δεκέμβριο πήραμε το ίδιο με πετρέλαιο σε 4χ4 (είναι εταιρικό του άντρα μου) Εμένα αυτό το αμάξι μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι ήταν υπεραρκετό για εμάς αλλά ο άντρα μου θέλει τα καθισματάκια να μπαίνουν μόνο σε βάσεις ισοφίξ και για αυτό παρήγειλε το σέατ αλάμπρα για να αντικαταστήσει το κασκάι.

Εσείς πάντως που είστε με τρία παιδιά και όχι με 4 νομίζω ότι οποιοδήποτε άνετο πενταθέσιο σας κάνει.

Είναι 20 μηνών. Δεν πολυχωράνε στο πολο μας 3 παιδάκια και, επίσης, αν μας έρθει κ 4ο;;;;;;;;;;;;;;; Αλλά, έτσι και αλλιώς, πρέπει να πάρουμε κάτι μεγαλύτερο...

Καλώς την και από εδώ!Εμένα ήταν η μεγάλη μου 16 μηνών όταν γεννηθηκαν τα δίδυμα... Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν. Ότι δεν θα την απολαύσω κλπ... Είναι και αυτες οι εγκυμοσυνες λίιιγο πιο δύσκολες... Θα τα καταφέρεις μια χαρά!!Και μετά θα έχεις 3 φατσούλες να σε κοιτάνε γλυκά!!!!!Πάντα ήθελα πολλά παιδιά αλλά τα δίδυμα δεν τα είχα ποτέ σαν ενδεχόμενο μιας και δεν είχαμε και εμείς ιστορικό...

Όλα θα πάνε καλά!!!Και θα τα λέμε!!

Να προσέχεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...