Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

οσο για τα δικα μας, ολα καλα! χθες καναμε το παρτι για τη μεσαια! ωραια περασαμε και τα πιτσιρικια το διασκεδασαν! σημερα μαζευω το χάλι!!!!

επισης, ψαχνω να γραψω τη μεσαια μπαλετο ή χορο ή κατι παρομοιο...

για εκδρομη που λεγαμε, νομιζω βαριεμαι και γω τελικα!!! μπορει να παμε ποδηλαταδα στην παραλια ομως! αυτα! καλο σκ κοριτσια!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μαρια, συμφωνω!!! σιγουρα στο ενα θα μεναμε! εγω μολις γεννησα τον πρωτο ειπα δευτερο δεν κανω!!! και βεβαια προσαρμοζεσαι! ασε που παιζει ρολο και το παιδι. πχ ο μικρος μου ηταν μαμ κακα και νανι. ο πρωτος δεν κοιμοταν ολη μερα. η μεσαια κατι ενδιαμεσο. μεχρι και η μαμα μου, οταν κρατουσε τον μικρο, μου ελεγε "τετοια μωρα, δεκα κραταω!!!".

Xαχα, δέκα σαν το μικρό ε?Μμμμμμ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Εμάς ο μεγάλος ήταν ο γκρινιάρης, ο θυμωσιάρης, ο άυπνος.Μετά ήρθε ο Φάνης, το καλύτερο παιδί του κόσμου (όταν είναι στις καλές του).Και μετά...το χάος, ο μικρός δηλαδή.Εμένα η μαμά μου για το μικρό, Μαρία μου, θα έλεγε:''Δέκα κρατάω ΕΚΤΟΣ από τον Ανδρέα'':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες!!

Είμαστε καλά!!Δόξα τω Θεώ!!!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!!Έκανε την επέμβαση Παρασκευή πρωί και το βράδυ είμασταν σπίτι μας!!Πολύ δυνατός ο χρυσός μου!!!! Η βουβωνοκήλη είναι το εντεράκι του που έχει φύγει από τη θέση του και έχει πάει στον όρχη. Το επίκίνδυνο είναι να μην πάθει περίσφυξη εντέρου. Σε τέτοια περίπτωση έπρεπε σε μισή ώρα να είμασταν στο νοσοκομείο και να έκανε έκτακτο χειρουργειο... Ας είναι όλα τα παιδάκια καλά!!!

Σχετικά με το πλήθος των παιδιών, ήθελα πάντα πολλά παιδιά!!!Όταν έκανα τη μεγάλη μου(!!!!!) έλεγα ότι δεν πρόκειται να ζήσω ούτε αυτό να μεγαλώσω. Πολύ δύσκολο παιδί. Ούτε να φάσει ήθελε από νεογέννητο ούτε να κοιμηθεί... Όλο να είναι ξύπνια και να κοιτάει... Τώρα που μεγάλωσε κάπως καλυτερα αλλά μπορείς να την αφήσεις νηστικιά όλη μέρα. Δεν έχει θέμα. Επίσης, δεν νυστάζει. Παιζε, τρέχει, γυρνάει αλλά δεν το βάζει κάτω. Αν καταφέρεις και την βάλεις στο κρεβάτι (με κλάμματα) θα κοιμηθεί ξερή...

Τα αγόρια, προς το παρόν, είναι πιο βολικά... Ας είναι καλά και ας μας τρέχουν...

Διάβασα για ποδηλατάδες!!!!Αχ, ανυπομονώ να φτάσουμε σε αυτή τη φάση!!!

Πολλά φιλιά!!!!

Καλημέρα σε όλες!!

Είμαστε καλά!!Δόξα τω Θεώ!!!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!!!Έκανε την επέμβαση Παρασκευή πρωί και το βράδυ είμασταν σπίτι μας!!Πολύ δυνατός ο χρυσός μου!!!! Η βουβωνοκήλη είναι το εντεράκι του που έχει φύγει από τη θέση του και έχει πάει στον όρχη. Το επίκίνδυνο είναι να μην πάθει περίσφυξη εντέρου. Σε τέτοια περίπτωση έπρεπε σε μισή ώρα να είμασταν στο νοσοκομείο και να έκανε έκτακτο χειρουργειο... Ας είναι όλα τα παιδάκια καλά!!!

Σχετικά με το πλήθος των παιδιών, ήθελα πάντα πολλά παιδιά!!!Όταν έκανα τη μεγάλη μου(!!!!!) έλεγα ότι δεν πρόκειται να ζήσω ούτε αυτό να μεγαλώσω. Πολύ δύσκολο παιδί. Ούτε να φάσει ήθελε από νεογέννητο ούτε να κοιμηθεί... Όλο να είναι ξύπνια και να κοιτάει... Τώρα που μεγάλωσε κάπως καλυτερα αλλά μπορείς να την αφήσεις νηστικιά όλη μέρα. Δεν έχει θέμα. Επίσης, δεν νυστάζει. Παιζε, τρέχει, γυρνάει αλλά δεν το βάζει κάτω. Αν καταφέρεις και την βάλεις στο κρεβάτι (με κλάμματα) θα κοιμηθεί ξερή...

Τα αγόρια, προς το παρόν, είναι πιο βολικά... Ας είναι καλά και ας μας τρέχουν...

Διάβασα για ποδηλατάδες!!!!Αχ, ανυπομονώ να φτάσουμε σε αυτή τη φάση!!!

Πολλά φιλιά!!!!

Περαστικά στο μπομπιράκι σας!Ουφ, τέλος καλό, όλα καλά!!Ποδηλατάδες....Αχ κι εγώ αναπολώ απογεύματα στην Κατερίνη, δίτεκνη, εγώ μόνη στο ποδήλατο κι ο άντρας μου με το ποδήλατο με ένα καθισματάκι πίσω κι ένα σελάκι μπροστά και τα δυο παιδιά φορτωμένα (μη μου πείτε ότι έχετε δει τέτοιο ποδήλατο, χαχα, ευρεσιτεχνία του πεθερού μου)....Ωραία ήταν...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μαρια τοσο ζιζανιο ο μικρος ε? και συ ζοισκος, φανταζομαι, μανικι με τη μεγαλη. κατι τετοιο που περιγραφεις ηταν ο μεγαλος μου ως μωρο. αφου καμια φορα απορω πως προχωρησαμε τοσο γρηγορα για δευτερο παιδι με τετοιο μωρο!! μαλλον δεν σκεφτομασταν, γιατι αν σκεφτομασταν στο ενα θα ημασταν! και συ δεν πας πισω ομως!! χαχα!! μετα τα δυομιση εστρωσε ο μεγαλος ομως. καμια σχεση. γενικα παντως σε εμας καθε εκδοση ειναι και καλυτερη! αν κανουμε τεταρτο νομιζω θα μπει στον αυτοματο πιλοτο!!! εκτος και αν μετα τα τρια μηδενιζει και βγει σαν το πρωτο!!!! χαχα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!

περαστικα!!!! περασμενα ξεχασμενα τωρα!!

οσο για το ποδηλατο, αν με ρωτουσατε τι μου ελειψε πιο πολυ τα χρονια που ημουν εγκυος, ηταν το ποδηλατο!!! εμεις βαζουμε τον μικρο σε καρεκλακι και τα μεγαλα εχουν τα δικα τους. το καρεκλακι με το μωρο πισω παντως δεν ειναι καθολου βαρος. εγω στην αρχη ανησυχουσα αν θα μπορουσα να το κουμανταρω, αλλα τελικα ειναι σαν να μην κουβαλας τιποτα.

καλα μαρια, πολυ πατεντα αυτο με το σελακι μπροστα!! στη θεσσαλονικη εχουν τωρα και ενοικιαζομενα ποδηλατα. και χθες που πηγαμε ειδαμε οτι εχουν βαλει και ενα ειδος ποδηλατοαμαξας... ειναι σαν αμαξα μικρη αλλα κανεις ποδηλατο για να προχωραει. χωραει ανετα πενταμελης οικογενεια.

μαρια τοσο ζιζανιο ο μικρος ε? και συ ζοισκος, φανταζομαι, μανικι με τη μεγαλη. κατι τετοιο που περιγραφεις ηταν ο μεγαλος μου ως μωρο. αφου καμια φορα απορω πως προχωρησαμε τοσο γρηγορα για δευτερο παιδι με τετοιο μωρο!! μαλλον δεν σκεφτομασταν, γιατι αν σκεφτομασταν στο ενα θα ημασταν! και συ δεν πας πισω ομως!! χαχα!! μετα τα δυομιση εστρωσε ο μεγαλος ομως. καμια σχεση. γενικα παντως σε εμας καθε εκδοση ειναι και καλυτερη! αν κανουμε τεταρτο νομιζω θα μπει στον αυτοματο πιλοτο!!! εκτος και αν μετα τα τρια μηδενιζει και βγει σαν το πρωτο!!!! χαχα!!!!

Για το τέταρτο ή πέμπτο ή παραπέρα....μάλλον είμαι από τις λίγες που καταρρίπτεται ο μύθος του τρίτου που μεγαλώνει μόνο του οπότε αν ποτέ -που ποτέ θα είναι, αλλά λέμε τώρα-κάνουμε άλλο ξέρω ότι αγγελούδι δε θα είναι ούτε θα κοιμάται ποτέ 12ωρα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια τι κανετε;καηκε ο υπολογιστης κ δεν μπαινω.ελπιζω οι εγκυουλες να ειναι ολες καλα.ευτυχως τα δικα μου εχουν να αρρωστησουν πολυ καιρο κ ησυχασα.οταν παρω καινουριο υπολογιστη θα τα λεμε.φιλια σε ολες

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Κοριτσια τι κανετε;καηκε ο υπολογιστης κ δεν μπαινω.ελπιζω οι εγκυουλες να ειναι ολες καλα.ευτυχως τα δικα μου εχουν να αρρωστησουν πολυ καιρο κ ησυχασα.οταν παρω καινουριο υπολογιστη θα τα λεμε.φιλια σε ολες

Έκανες αποτοξίνωση λοιπόν ε Δημητρούλα?:tongue::tongue:Εμάς αρρώστησε μετά από δεν ξέρω πόσα χρόνια ο μεγάλος με πυρετό ως 39,3 .....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

μαρια περαστικα! εμενα ο μικρος εκανε μια μερα πυρετο. την επομενη ηταν καλα, αλλα τον κρατησα δυο μερες σπιτι γιατι ηταν και πολυ κουραμενος. κατα τα αλλα του εχει μεινει η μυξα!

τι μπορα ηταν αυτη χθες? σε εσας εβρεξε? εδω κατακλυσμο εκανε!

ασχετο, αλλα πηγα προχθες να παρω ενα δωρο και εξω απο το μαγαζι ηταν μια οικογενεια που ουτε μπορεσα να μετρησω ποσα παιδια ειχε. γυρω στα 8 νομιζω. ολα καλοντυμενα. παντου παιδια! και ετρεξαν να μπουνε στο βανακι τους για να φυγουνε. και μεις με τα τρια και νομιζουμε οτι ειναι πολλα!!!! χαχα!!!

καλο σκ!!!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

μαρια περαστικα! εμενα ο μικρος εκανε μια μερα πυρετο. την επομενη ηταν καλα, αλλα τον κρατησα δυο μερες σπιτι γιατι ηταν και πολυ κουραμενος. κατα τα αλλα του εχει μεινει η μυξα!

τι μπορα ηταν αυτη χθες? σε εσας εβρεξε? εδω κατακλυσμο εκανε!

ασχετο, αλλα πηγα προχθες να παρω ενα δωρο και εξω απο το μαγαζι ηταν μια οικογενεια που ουτε μπορεσα να μετρησω ποσα παιδια ειχε. γυρω στα 8 νομιζω. ολα καλοντυμενα. παντου παιδια! και ετρεξαν να μπουνε στο βανακι τους για να φυγουνε. και μεις με τα τρια και νομιζουμε οτι ειναι πολλα!!!! χαχα!!!

καλο σκ!!!

Eυχαριστώ Μαράκι, καλά είναι τώρα!Περαστικά και στο βενιαμίν σας!!Κι εδώ έριξε τρελή βροχή προχθές, τρελή όμως!!!Όσο για την οικογένεια που λες....ο παπάς της ενορίας μας έχει 9 ηλικίες Λύκειο ως 3 μηνών, 7 αγόρια και 2 κορίτσια!Τόσο ήσυχα, υπάκουα, αγγελούδια (εντάξει, δεν είναι τυχαίο το ξέρω:tongue::tongue:)...Φυσικά και δεν είναι πολλά τα τρία, επειδή εμείς είμαστε καλομαθημένες και τεμπέλες μας φαίνονται πολλά:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Περαστικά στα παιδάκια!!Είναι τώρα η εποχή που όλα τα μικρούλια κάτι έχουν...

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω: Τί αυτοκίνητα έχετε;;;;; Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα... Πείτε καμιά ιδέα...

Καλημέρα!

καλή Κυριακή!!!

όλα καλά εδώ!!!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω αλλα είμαι απο κινητο και μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eυχαριστώ Μαράκι, καλά είναι τώρα!Περαστικά και στο βενιαμίν σας!!Κι εδώ έριξε τρελή βροχή προχθές, τρελή όμως!!!Όσο για την οικογένεια που λες....ο παπάς της ενορίας μας έχει 9 ηλικίες Λύκειο ως 3 μηνών, 7 αγόρια και 2 κορίτσια!Τόσο ήσυχα, υπάκουα, αγγελούδια (εντάξει, δεν είναι τυχαίο το ξέρω:tongue::tongue:)...Φυσικά και δεν είναι πολλά τα τρία, επειδή εμείς είμαστε καλομαθημένες και τεμπέλες μας φαίνονται πολλά:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω μαρια. ασε, απο την παρασκευη εχουμε και τον μεγαλο αρρωστο. ο μικρος εγινε καλα, αλλα μαλλον κολλησε ο μεγαλος, ο οποιος το περναει βαρια. ψηλο πυρετο που δεν πεφτει ευκολα. σημερα ηταν καλυτερα ευτυχως. το σκ δεν πηγαμε πουθενα οπως καταλαβαινετε. εσκασα!!!

για τα πολλα παιδια...για μενα δεν ειναι θεμα τεμπελιας. ειναι το οτι οσο πιο πολλα ειναι τα παιδια, χανεις την επαφη με το παιδι. και μαλλον μεγαλωνουν λιγο μονα τους. αυτο δεν θελω. 9 παιδια ρε παιδι μου, ολοκληρος λοχος!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...