Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Είσαι από βόρεια και εσύ? Εγώ Θεσσαλονίκη.

Και το σπήλαιο και οι καταράκτες είναι μάλλον επικίνδυνοι.

Στον Άγιο Νικόλαο όμως είναι τέλεια ιδέα, έχει πολύ άπλα. Εμείς τους πήγαμε την Κυριακή σε Πορόοια/Κερκίνη, καλά ήταν αλλά δεν κάτσαμε πολύ γιατί είχε αεράκι. Στα λουτρά Πόζαρ έχει επίσης πολύ άπλα και διαδρομές για περπάτημα στην φύση.

λες επικινδυνοι ε? μαλλον βιαζομαι..!! απο ναουσα αγιο νικολαο σκεφτομουνα. εχω πολλα χρονια να παω. κερκινη ε? εχει κατι να κανεις εκει απο δραστηριοτητες? δεν το εχω ψαξει καθολου.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες επικινδυνοι ε? μαλλον βιαζομαι..!! απο ναουσα αγιο νικολαο σκεφτομουνα. εχω πολλα χρονια να παω. κερκινη ε? εχει κατι να κανεις εκει απο δραστηριοτητες? δεν το εχω ψαξει καθολου.

Από δραστηριότητες έχει βόλτα με άλογα και βαρκάδα, εμείς όμως το μόνο που κάναμε ήταν περπάτημα-κυνηγητό και μετά πετούσαμε πέτρες/κλαδιά στα νερά. Για φαγητό είναι κλά πάνω στα Πορόοια και όχι στην λίμνη.

Μου έχουν πει και για το χωρίο Πετροκέρασα που είναι κοντά στο Ζαγκλιβέρι ότι είναι ωραίο για βόλτα/φαγητό αλλά εκεί δεν έχω πάει ακόμα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

ενταξει, βαρκαδα και αλογα μας φτανουν! και μετα σπηλαιο!!! μου χει κολλησει το σπηλαιο! να δω μπας και τον πεισω για προς τα κει λοιπον.

πετροκερασα εχω παει πολλες φορες ως παιδι. ειχαμε κατι φιλους εκει. ησυχο χωριουδακι. οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ωραιο. εχω χρονια να παω βεβαια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι.

Επιτέλους, γίναμε τρεις οι Μακεδόνισσες:tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκι, με το καλό τα αγοράκια σου (4 άντρακλες, σε ζηλεύω!!!!!).

Εμένα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου στην Έδεσσα (πήγαμε μιας και μένουμε στο νομό Πέλλας).Την Κυριακή πήγαμε στο Νυμφαίο στο καταφύγιο αρκούδας.Είχε πολύ κόσμο, είδαμε και αρκούδες (έχουν ξυπνήσει), είχε και ωραία μέρα....;) Και στον Άγιο Νικόλαο ήταν τέλεια, αλογάκια, παπάκια, νερά, φύση!!!! Σέρρες λέγαμε να πάμε κάποια στιγμή με το σύζυγο, να δω πότε θα είναι αυτή η στιγμή....Τετραήμερο φεύγει ο μεσαίος με τους παππούδες για Ήπειρο και θα μείνουμε με δύο τέκνα.Κάτι θα κανονίσουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σας αφήνω, καλό απόγευμα, παίρνω άδεια 4 μέρες!!

Βικάκι, να μου χαϊδέψεις την κοιλουμπίτσα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αντε να πληθαινουμε οι βορειες!!! χαχα!!!

μαρια, απο τη δουλεια παιρνεις 4 μερες αδεια? ή απο μας?????!!! ωραιος ο μεσαιος, την κανονισε την εκδρομουλα του!!

τοσο επιφοβο ειναι ρε κοριτσια στην εδεσσα? μην πεσει κανενα μεσα ε? ας το αποφυγουμε λοιπον. και το νυμφαιο ωραια ιδεα. μπραβο ρε κοριτσια, ωραιες ιδεες δινετε. να δουμε που θα πρωτοπαμε!!!!

Διαφημίσεις

αντε να πληθαινουμε οι βορειες!!! χαχα!!!

μαρια, απο τη δουλεια παιρνεις 4 μερες αδεια? ή απο μας?????!!!

Xαχα, από τη δουλειά ντε!!Μας αναγκάζουν να πάρουμε την άδεια του 2013 ως 31 Μαρτίου αλλιώς σιγά μην έπαιρνα!! ωραιος ο μεσαιος, την κανονισε την εκδρομουλα του!!

Είναι τυχερός μωρέ, έχει συνομήλικο ξαδερφούλη εκεί και παίζουν πολύ καλά!

τοσο επιφοβο ειναι ρε κοριτσια στην εδεσσα? μην πεσει κανενα μεσα ε?

Εγώ έχω φόβο με το νερό, τρέμω σου λέω....ας το αποφυγουμε λοιπον. και το νυμφαιο ωραια ιδεα. μπραβο ρε κοριτσια, ωραιες ιδεες δινετε. να δουμε που θα πρωτοπαμε!!!!

Καλημέρα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ευκαιρια να ξεκουραστεις λοιπον! δεν πιστευω να πηρες δουλεια για το σπιτι??!!!!!!

οντως τυχερος!! εμενα εδω ο μεγαλος και η μεσαια εχουν αντιστοιχα ξαδερφια με δυο χρονια διαφορα (μεγαλυτερα τα αλλα) αλλα παιζουν μια χαρα. ο μικρος ακολουθει απο πισω, ειτε τα αγορια, ειτε τα κοριτσια, οποιους προτιμαει καθε φορα!!

ευκαιρια να ξεκουραστεις λοιπον! δεν πιστευω να πηρες δουλεια για το σπιτι??!!!!!!

Μάγος είσαι???Δε φαντάζεσαι πόση δουλειά βγάζω εδώ που δε με ενοχλούν παραγωγοί κάθε τρεις και λίγο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οντως τυχερος!! εμενα εδω ο μεγαλος και η μεσαια εχουν αντιστοιχα ξαδερφια με δυο χρονια διαφορα (μεγαλυτερα τα αλλα) αλλα παιζουν μια χαρα. ο μικρος ακολουθει απο πισω, ειτε τα αγορια, ειτε τα κοριτσια, οποιους προτιμαει καθε φορα!!

Αφού έχει κι εναλλακτικές ο μπόμπιρας μια χαρά χαχα!Εμείς φέτος έχουμε πολύ διαφορά σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι, πλέον μετά τις 5 ξαμολιούνται και οι τρεις και παίζουν εδώ στο συγκρότημα με τα γειτονόπουλα κι εγώ μέσα κάνω δουλειές!!! Προβλέπεται ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και για τους τρεις τους με τρελή μπάλα ημερησίως!!:cool::cool::cool::cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ποσο σε καταλαβαινω! και γω οταν δουλευα σε γραφειο, οταν ειχα σοβαρη και επειγουσα δουλεια, ελεγα στο αφεντικο να μεινω μερικες μερες σπιτι για να την κανω! στο γραφειο μια το ενα μια το αλλο, δεν μπορουσα να δουλεψω οπως επρεπε...

απλα στην περιπτωση σου, απο δημοσιο υπαλληλο άλλα θα περιμενε κανεις. μπραβο σου!

μια χαρα τα πιτσιρικια. βγαινουν εξω και τα ξεχνας!!!! πολυ σημαντικο που εχουν παρεα και μερος για παιχνιδι! και μεις καπως ετσι, αλλα περιορισμενα. εμεις και τα ξαδερφια μας! ασε που και οταν καλαμε κοσμο, αν ειναι τα ξαδερφια εξω, τους ξεχνανε τους καλεσμενους και παιζουν μεταξυ τους...

Vasdeli,να προσέχεις!! Όλα καλά θα πάνε!! Εμάς μας προέκυψε θέμα με τον μικρό κ πρέπει να κάνει εγχείρηση βουβωνοκήλης... Είμαι να σκάσω...

Zoiskos, τι είναι η βουβωνοκήλη και πώς την καταλάβατε??Προγραμματίστηκε η επέμβαση??Περαστικά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τι μου κάνατε, είπα να σας διαβάσω από τις πρώτες σελίδες, να δω αν υπάρχουν τίποτα συμβουλές ή κόλπα που θα χρειαστώ στο μέλλον και όλο διάβαζα για αυπνίες, για τον πανικό του διαβάσματος, για αρρώστιες κλπ κλπ. . Σίγουρα γράφατε και άλλα πιο ευχάριστα αλλά εμένα το μάτι μου έπεφτε σε αυτά (στους φόβους μου δηλαδή).

Δεν διαβάζω τίποτα άλλο από τα προηγούμενα, ότι απορία μου προκύπτει θα την ρωτάω κατευθείαν.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Αχ κορίτσια τι μου κάνατε, είπα να σας διαβάσω από τις πρώτες σελίδες, να δω αν υπάρχουν τίποτα συμβουλές ή κόλπα που θα χρειαστώ στο μέλλον και όλο διάβαζα για αυπνίες, για τον πανικό του διαβάσματος, για αρρώστιες κλπ κλπ. . Σίγουρα γράφατε και άλλα πιο ευχάριστα αλλά εμένα το μάτι μου έπεφτε σε αυτά (στους φόβους μου δηλαδή).

Δεν διαβάζω τίποτα άλλο από τα προηγούμενα, ότι απορία μου προκύπτει θα την ρωτάω κατευθείαν.

Xαχα, όχι ρε κορίτσι μην αγχώνεσαι!!Είσαι κι εγκυούλα χαχα.Εντάξει, δε νομίζω να διάβασες κάτι που δεν ήξερες.Με δυο παιδάκια και αυπνίες έζησες, και αρρώστειες έζησες...Εντάξει, δεν έχετε το διάβασμα ακόμη...Αλλά ξέρεις?ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ....;););) Επίσης, όπως ξαναέγραψα κάπου, άμα δεν τα ξεχνούσες όσα πέρασες όλες θα μέναμε στο ένα παιδί....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Zoiskos, τι είναι η βουβωνοκήλη και πώς την καταλάβατε??Προγραμματίστηκε η επέμβαση??Περαστικά!

zoiskos και γω ηθελα να σε ρωτησω αλλα ξεχαστηκα. τι εγινε, πως ειστε? καλο κουραγιο...

καλε μην διαβαζεις!!! χαχα!!!! κοιτα, ευκολο δεν ειναι, αλλα ειναι ωραιο!! εχει διαφορα απο το δυο στο τρια, ποσο μαλλον απο το δυο κατευθειαν στο τεσσερα!!! η αρχη θα ειναι δυσκολη, αλλα μολις μπουν τα πραγματα σε μια σειρα, δε θα χορταινεις να τα χαζευεις τα παιδακια σου!!! αυτο που ειναι δυσκολο, ειναι οτι θα πρεπει να δινεις προσοχη στο καθε παιδι ξεχωριστα, το οποιο ισχυει βεβαια οσα παιδια και αν εχεις, απλα οσο περισσοτερα παιδια, τοσο πιο δυσκολο στην πραξη...αλλα μην αγχωνεσαι. δεν θελει πολυ σκεψη. ασε τα πραγματα να κυλησουν.

Xαχα, όχι ρε κορίτσι μην αγχώνεσαι!!Είσαι κι εγκυούλα χαχα.Εντάξει, δε νομίζω να διάβασες κάτι που δεν ήξερες.Με δυο παιδάκια και αυπνίες έζησες, και αρρώστειες έζησες...Εντάξει, δεν έχετε το διάβασμα ακόμη...Αλλά ξέρεις?ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ....;););) Επίσης, όπως ξαναέγραψα κάπου, άμα δεν τα ξεχνούσες όσα πέρασες όλες θα μέναμε στο ένα παιδί....;););)

αχ μαρια, συμφωνω!!! σιγουρα στο ενα θα μεναμε! εγω μολις γεννησα τον πρωτο ειπα δευτερο δεν κανω!!! και βεβαια προσαρμοζεσαι! ασε που παιζει ρολο και το παιδι. πχ ο μικρος μου ηταν μαμ κακα και νανι. ο πρωτος δεν κοιμοταν ολη μερα. η μεσαια κατι ενδιαμεσο. μεχρι και η μαμα μου, οταν κρατουσε τον μικρο, μου ελεγε "τετοια μωρα, δεκα κραταω!!!".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...