Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

ναι, και μεις ετσι. 11 μερες διαφορα. πρωτα του μεγαλου ειναι και τα κανω τοτε και των δυο. ουτε εμενα μου ειχε πει κανεις τιποτα, αλλα τωρα που συζητουσα για της μεσαιας, το ακουσα απο δυο. τελοσπαντων.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xαχα, εμείς ανάμεσά σας, με 10 μέρες διαφορά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είμαι μόνη με τον μεγάλο, τα μικρά με το μπαμπά τους πήγανε Γρεβενά στους θείους του άντρα μου.Τι κάνω?Άμα σας πω δουλεύω για το γραφείο δε θα με πιστέψετε ε??:oops::oops::oops::oops::oops:Σάικο worcaholic δημόσια υπάλληλος!!

Μίλησα με το Βικάκι, ηθικό καλό, αναμένουμε να σταματήσει το αιματάκι τελείως!Βικάκι, γερά!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Vasdeli η Παναγια μαζι σου κ ολα θα πανε καλα.ειναι λιγο ζορικος ο μπεμπακος σου, κ θελει να κερδισει τις εντυπωσεις απο τη κοιλια κιολας...

Tsoureki τωρα που το ανεφερες, κ εμενα προβλεπω να θελουν να κοιμηθουν ολοι μαζι, μιας κ τα μεγαλα κοιμουνται στο κοριτσιστικο δωματιο, κ ο μικρος δυσκολο να παει μονος του. Σιγουρα θα τους ρωτησω, κ οπως λες ας αποφασισουν εκεινα, καλο μου ακουγεται...

Ασχετο, ειχατε πονους στη μεση? απο οταν γεννησα κ μεχρι κ τωρα εχω εντονους πονους στη μεση κ στα ισχυα κατι που με δυσκολευει αρκετα στη καθημερινοτητα. Ελπιζω να μη μου μεινει κανα "κουσουρι"απο την επισκληριδιο...:confused:

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

πακι, και γω για ολους μαζι σε βλεπω!! ο μεσαιος θα νιωθει μοναξια αν παει στο αλλο δωματιο. αφησε τους μεχρι να το ζητησουν μονοι τους. μετα απο χρονια...!!!! για τους πονους δεν ξερω. πονουσες και πριν γεννησεις (κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?). αν ειναι απο εγκυμοσυνη, ειναι λιγο νωρις ακομη να εχει συνελθει το σωμα σου νομιζω. ασε που εχεις και σηκωμα μωρων/παιδιων, οποτε η περιοχη καταπονειται ετσι και αλλιως.

αχ, κοριτσια, σημερα ο μεγαλος ανεβηκε και κοιμηθηκε επανω στην κουκετα και η μεσαια με τον μικρο κατω, και τον ειχε αγκαλια... τους εβγαλα και φωτογραφια. πολυ συγκινητικο! τεταρτη μερα που κοιμουνται χωρις εμενα! λετε να σωθηκα?!!!!

μαρια, καλα, πολυ workaholic!!! αξια!!!! πολυ ζηλος βρε παιδι μου με τη δουλεια!! ο μεγαλος δεν ηθελε να παει εκδρομη? μπραβο στη βικυ. μετεφερε τη συμπαραστασή μας!!

christine, μια που εχεις διδυμα, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα εβλεπα στο ιντερνετ κατι "συνδεσμους" για καροτσια. βαζεις δυο καροτσια το ενα διπλα στο αλλο και τα συνδεεις με αυτα τα τεμαχια και ειναι σαν να εχεις ενα διπλο.

πακι, και γω για ολους μαζι σε βλεπω!! ο μεσαιος θα νιωθει μοναξια αν παει στο αλλο δωματιο. αφησε τους μεχρι να το ζητησουν μονοι τους. μετα απο χρονια...!!!! για τους πονους δεν ξερω. πονουσες και πριν γεννησεις (κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?). αν ειναι απο εγκυμοσυνη, ειναι λιγο νωρις ακομη να εχει συνελθει το σωμα σου νομιζω. ασε που εχεις και σηκωμα μωρων/παιδιων, οποτε η περιοχη καταπονειται ετσι και αλλιως.

αχ, κοριτσια, σημερα ο μεγαλος ανεβηκε και κοιμηθηκε επανω στην κουκετα και η μεσαια με τον μικρο κατω, και τον ειχε αγκαλια... τους εβγαλα και φωτογραφια. πολυ συγκινητικο! τεταρτη μερα που κοιμουνται χωρις εμενα! λετε να σωθηκα?!!!!

Μπράβο ρε Μαράκι...Μακάρι να τελείωσε το θέμα ύπνος για σας!!!Θέλω κι εγώωωωω!!

μαρια, καλα, πολυ workaholic!!! αξια!!!! πολυ ζηλος βρε παιδι μου με τη δουλεια!! ο μεγαλος δεν ηθελε να παει εκδρομη? μπραβο στη βικυ. μετεφερε τη συμπαραστασή μας!!

Θα το μεταφέρω κοριτσάκι.Εγώ ναι, είμαι τελειομανής, οπότε θέλω το ίδιο και στη δουλειά.Ο Γρηγοράκης δεν πήγε πρώτον γιατί είπαμε να τους χωρίσουμε να ξεκουραστούμε και δεύτερον δεν ήθελε κιόλας (αν ήθελε θα πηγαίναμε όλοι μαζί)...Ευτυχώς χιχι, καλά περνάνε τα μικράκια με τις ξαδερφούλες τους εκεί...

christine, μια που εχεις διδυμα, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα εβλεπα στο ιντερνετ κατι "συνδεσμους" για καροτσια. βαζεις δυο καροτσια το ενα διπλα στο αλλο και τα συνδεεις με αυτα τα τεμαχια και ειναι σαν να εχεις ενα διπλο.

Ρε τι έχουν βγάλει...ωραία πράματα, διδυμάκια, τι ωραία φάση!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα! τι κανετε? εμεις ολα καλα. χαλαρα το σκ. τωρα τα κεφαλια μεσα! πρεπει να κανονισω και για τα γενεθλια...

ψηνω και τον αντρα μου να παμε αθηνα τετραημερο αλλα βαριεται. ειναι και μακρια η αληθεια ειναι.

απο τη βικυ εχουμε νεα?

Καλημέρα!Η Βίκυ έμεινε μέσα με δική της επιθυμία για να παρακολουθείται. Μαράκι, να πάτε καλέ Αθήνα, γτ να μην πάτε?Άκου βαριέται....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!

μαρια, τωρα που εφτιαξε ο καιρος, εγω ολο στη βολτα θελω να ειμαστε (οχι οτι το χειμωνα δεν ειμασταν!!!! χαχα!!!) μαλλον δε μας βλεπω για αθηνα, παρ'ολο που μ'αρεσει. δεν ξερω, με τραβαει για εκδρομη η πρωτευουσα!!!! ισως τον πεισω για καπου κοντα μονοημερη. εδεσσα ισως να δουν τους καταρρακτες, ή ναουσα, ή σερρες για να παμε στο σπηλαιο. μικρα ειναι λετε για σπηλαιο? τι σας λεω πρωι πρωι ε?!!!! μαλλον ο καιρος φταιει!!! χαχα!!!!

η βικυ, πιστευω καλα εκανε και εμεινε μεσα, για ασφαλεια.

Διαφημίσεις

καλημερα!

μαρια, τωρα που εφτιαξε ο καιρος, εγω ολο στη βολτα θελω να ειμαστε (οχι οτι το χειμωνα δεν ειμασταν!!!! χαχα!!!) μαλλον δε μας βλεπω για αθηνα, παρ'ολο που μ'αρεσει. δεν ξερω, με τραβαει για εκδρομη η πρωτευουσα!!!! ισως τον πεισω για καπου κοντα μονοημερη. εδεσσα ισως να δουν τους καταρρακτες, ή ναουσα, ή σερρες για να παμε στο σπηλαιο. μικρα ειναι λετε για σπηλαιο? τι σας λεω πρωι πρωι ε?!!!! μαλλον ο καιρος φταιει!!! χαχα!!!!

η βικυ, πιστευω καλα εκανε και εμεινε μεσα, για ασφαλεια.

Είσαι από βόρεια και εσύ? Εγώ Θεσσαλονίκη.

Και το σπήλαιο και οι καταράκτες είναι μάλλον επικίνδυνοι.

Στον Άγιο Νικόλαο όμως είναι τέλεια ιδέα, έχει πολύ άπλα. Εμείς τους πήγαμε την Κυριακή σε Πορόοια/Κερκίνη, καλά ήταν αλλά δεν κάτσαμε πολύ γιατί είχε αεράκι. Στα λουτρά Πόζαρ έχει επίσης πολύ άπλα και διαδρομές για περπάτημα στην φύση.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα!

Ειμαστε καλα! Η καρδουλα του μπεμπη καλπαζει,την ακουμε τρεις φορες τη μερα!

Τα καφετια σταματησαν,δοξα τω Θεω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!

Ειμαστε καλα! Η καρδουλα του μπεμπη καλπαζει,την ακουμε τρεις φορες τη μερα!

Τα καφετια σταματησαν,δοξα τω Θεω!

μπραβο βικυ!!! πολυ χαιρομαι!! και οπως ειπα και πριν καλα εκανες και εμεινες μεσα. να εισαι ησυχη και χωρις αγχος. ειναι σημαντικο. ολα καλα θα πανε!!!!

Καλημέρα κορίτσια, είχα υπέρηχο χθες, 230γρ ο καθένας (και είναι με κάθε βεβαιότητα αγόρια).

τελεια χριστινα! μεγαλωνουν τα αγορακια σου! με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...