Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Κορίτσια,η προωρότητα είναι δύσκολο πράγμα κ καλό είναι να σκέφτεστε θετικά!!! Τα μωρά είναι βιώσιμα πάντως από τις 28 εβδομάδες! Καλό είναι βα γίνουν κ οι ενέσεις κορτιζόνης εγκαίρως,βέβαια... Όσο πιο αργά γεννήσεις τόσο καλύτερα. Από 2 ιδιωτικές κλινικές που ξέρω δεν τα παίρνεις σπίυι πριν συμπληρώσουν τις 36 εβδομάδες. Δηλαδή αν γεννήσεις στις 33 τα κρατάνε άλλες 3...

Ίσο για το θήλαστρο,είναι μανίκι. Κ ειδικά όταν είναι κ τα 3 σπίτι... Να δολυμε πόσο θα αντέξω...

Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

βικυ, βασιλισσα η κορη σου, εχει το δωματιο ολοδικο της!!! και μεις δυο παιδικα εχουμε αλλα οπως εχω ξαναπει το ενα ειναι αδειο, καθ'οτι η μεσαια κοιμαται με τα αγορια! οταν δεν ερθουν ολοι μαζι στο κρεβατι μας βεβαιως βεβαιως!!!!! την κουκετα μην τη φοβαστε αρκει να εχει τα καταλληλα καγκελα. εμεις την παθαμε, μια που ο μεγαλος επεσε απο πανω στον υπνο του (δεν επαθε τιποτα!). επεσε απο την μερια που ειναι τα ποδια, οπου δεν ειχαμε ψηλο καγκελο. μετα βαλαμε γυρω γυρω τα καγκελα απο τη βρεφικη κουνια, και ειμαστε ασφαλεις. μοιαζει με φυλακη το κρεβατι βεβαια!!!!! και να που καπου φανηκε χρησιμη αυτη η κουνια, αφου συνολικα δεν χρησιμοποιηθηκε πανω απο 12 μηνες!!!! επισης να αναφερω οτι ειναι μεν κουκετα, αλλα ειναι χαμηλη. ειναι απο το ικεα, αυτη που το κατω κρεβατι ειναι στο υψος του πατωματος, οποτε το επανω ειναι χαμηλο. και επιπλεον, να σας πω οτι μαζευονται ολοι στο κρεβατι του μικρου (το κατω μερος της κουκετας), δηλαδη στην ουσια κοιμουνται σε ενα στρωμα στο πατωμα. στην τελικη, δεν χρειαζομασταν κρεβατια απ'οτι φαινεται. καλη και η στρωματσαδα!!!!

για τη μενν που λετε, ειναι ψυχοφθορο...ο μικρος ειχε μεινει δυο βδομαδες οχι λογω προωροτητας ομως. στις 37 ειχε γεννηθει. δεν ανεπνεε καλα.

zoiskos πως εισαι στο σπιτι με τρια μωρα ? δυσκολα να φανταστω...εχεις βοηθεια? η μεγαλη πως το εχει παρει?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Και εμείς,θεωρητικά,θα έχουμε τα αγορια μαζί κ την κορη μονη της!!!!!!Προς το παρον,η κορη θελει παρεα!!! Χαχαχα Καλα το εχει παρει η μικρη. Τους νοιαζεται κ τους χαιδευει κ τους φιλαει. (Εμας δεν μας φιλαει...!!!)

Επανερχομαι...

Δυο παιδικά κι εμείς, στο ένα κοιμάται ο μεγάλος (έχει κουκέτα και παλιά κοιμόντουσαν τα μεγάλα πάνω-κάτω) και στο άλλο οι δυο μικροί. Μια χαρά η κουκέτα. Εξοικονομείς χώρο και τους αρέσει κιόλας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα και απο εμενα κοριτσια

σαν να μπηκε η ανοιξη η μου φαινεται?

να καλοσωρισω και εγω τα νεα κοριτσια και καλα κουραγια σε ολες μας!!!!!!!!!!

και εμεις 2 παιδικα εχουμε κουκετα για τα αγορια και την μικρη μονη της.Ο μεγαλοσ βεβαια που κοιμαται επανω ειναι παρα πολυ προσεχτικος οποτε δεν ειχαμε ποτε προβλημα μαζι του............ο μικρος δε που ειναι απροσεχτος και ριψοκινδυνος μας επεσε μια φορα απο το κατω κρεβατι και τελικα βαλαμε και σε αυτον προστατευτικο καγκελο..........

Εμεις απο υγεια καλα ειμαστε ευτυχως αλλα κατα τα αλλα πολυ ζορι..........χθες ξεκινησα και δουλεια.ρε κοριτσια εχουμε τρελο θεμα ζηλειας με τα αγορια και κυριως με τον μεγαλο!Μας εχει αλλαξει τα φωτα τρομερες εξαρσεις φωνες ανυπακοη πληρης λεει παλιοκουβεντες μας χτυπαει..........μαλλον πρεπει να συμβουλευτω καποιον ειδικο για το πως να τον χειριστω........

Αυτα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Όλα τα παιδιά περνούν τέτοιες φάσεις, άλλα τις περνούν πιο ήπια, άλλα πιο έντονα.Η γνώμη μου?Υπομονή και να του δίνεις πολλή προσοχή...Όπως λέει κι ο Ν.Σ. τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο, γονείς θέλουν;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα,

τελικά όλες βλέπω καταφύγατε στην κουκέτα? Τι να γίνει και εμάς δεν χωράνε διαφορετικά. Μάλλον όμως θα βάλω και τον μικρό σε χαμηλό κρεβατάκι όπως έχω και τον μεγάλο τώρα στο δωμάτιο του μεγάλου και θα τους κάνω τις κουκέτες όταν ο μεγάλος θα είναι 6 και ο μικρός 4, νομίζω τότε θα τους εμπιστεύομαι πιο πολύ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

γεια σας και απο μενα!

τωρα που λεμε για τα δωματια, παρατηρω οτι πολυ αγορι εχει πεσει! και οσες εχουμε κοριτσι ειναι ενα!

christine, νομιζω το 6 και 4 ειναι ιδανικες ηλικιες για την κουκετα. τωρα ειναι λιγο μικρα ειν' η αληθεια.

flo, και γω νομιζω ειναι αναμενομενες τετοιες εξαρσεις. θελει υπομονη και να του μιλατε πολυ. η ζηλεια ειναι προς τη μικρη? ή και τα αγορια μεταξυ τους? ισως και κανενα βιβλιο σχετικο να διαβασετε. εχει και παιδικα. εχω και ενα για μεγαλους που λεει "μαμα, αυτος ολο με κανει και θυμωνω". αν θες να σου το στειλω καπως. καλη αρχη και με τη δουλεια!

εμεις εχει δυο μερες που τους βαλαμε ολους για υπνο μονους (χωρις εμενα). ελπιζω να εδραιωθει αυτη η κατασταση και να αποδεσμευτει το κοιμισμα τους απο εμενα!

την ωρα που εγραφα το προηγουμενο για τον υπνο, ακουσα ενα μπαμ! ο μικρος επεσε απο το στρωμα και οταν πηγε να σηκωθει χτυπησε το κεφαλι του στο καλοριφερ... πηγα και ξανακοιμηθηκε ευτυχως!!!!

να ρωτησω και τη γνωμη σας. σε 10 μερες ειναι τα γενεθλια της μεσαιας. πειραζει να τα κανω μια βδομαδα νωριτερα? γιατι μου λενε οτι δεν κανει... τι λετε?

την ωρα που εγραφα το προηγουμενο για τον υπνο, ακουσα ενα μπαμ! ο μικρος επεσε απο το στρωμα και οταν πηγε να σηκωθει χτυπησε το κεφαλι του στο καλοριφερ... πηγα και ξανακοιμηθηκε ευτυχως!!!!

να ρωτησω και τη γνωμη σας. σε 10 μερες ειναι τα γενεθλια της μεσαιας. πειραζει να τα κανω μια βδομαδα νωριτερα? γιατι μου λενε οτι δεν κανει... τι λετε?

Δεν κάνει???:confused::confused::confused::confused: Άλλο πάλι και τούτο....

Αυτό το να κοιμούνται μόνα τους, πονεμένη ιστορία....Οι μεγάλοι οκ, μόνοι τους αλλά ο μικρός ήδη 3 και και αν δεν κάτσει ο μπαμπάς του κοντά του ή εγώ δεν κοιμάται με τπτ, άντε κόψτο τώρα αυτό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για τις ηλικίες για κουκέτα ναι, το 6 με 4 είναι ιδανικό, εγώ την πήρα όταν ήταν 4,5 ο μεγάλος αλλά το πάνω δεν το χρησιμοποιήσαμε παρά ένα χρόνο αργότερα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο εμενα. Προσπαθουμε να μπουμε σε ρυθμους κ εμεις, ξεκινησα κ δουλεια κ ειμαστε μια ομορφια...περασαμε κ εμεις τις κλασσικες ιωσεις(ακομα κ η μπεμπουλα) κ τωρα εχω τη μεγαλη με ωτιτιδα την οποια καταλαβαμε μονο απο το οτι δεν ακουγε κ τον μεςαιο με υμενιτιδα. Το χειροτερο απολα ειναι οτι στο παδικο κυκλοφορει οστρακια!!!

Κ εμεις για κουκετα σκεφτομαστε ομως σε δυο-τρια χρονια απο τωρα κ ευτυχως κοιμουνται μονα τους απο μωρα. Αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι το ποτε να βαλω τα κοριτσια μου μαζι. ?Προς το παρον τα μεγαλα ειναι στο ιδιο δωματιο κ η μπεμπουλα μονη της σε αλλο, ωστε να μη ξυπναει τα αλλα με το κλαμα(ασχετα αν εικεινη κοιμαται τελικα πιο πολυ απο τα μεγαλα).

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Καλημέρα κορίτσια από το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Τελικά από προχθες τα χαράματα είδα λίγο αίμα και ο γιατρός μου συνέστησε εισαγωγή για καλό και κακό....

Είμαστε καλά, ο μπεμπούλης μου κι εγώ,μην ανησυχείτε! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Μου το ψιθύρισε η Παναγία μας,βλέπω απέναντι μου την εικόνα της και μου δίνει κουράγιο!

Δεν με νοιάζει να νοσηλευτω ως τέλους αρκεί να πάρω τον μπέμπη μου αγκαλιά.

Τώρα έχω μόνο κάτι καφετιά,ο γιατρός λέει δεν μας ανησυχεί....

Σας φιλώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια από το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Τελικά από προχθες τα χαράματα είδα λίγο αίμα και ο γιατρός μου συνέστησε εισαγωγή για καλό και κακό....

Είμαστε καλά, ο μπεμπούλης μου κι εγώ,μην ανησυχείτε! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Μου το ψιθύρισε η Παναγία μας,βλέπω απέναντι μου την εικόνα της και μου δίνει κουράγιο!

Δεν με νοιάζει να νοσηλευτω ως τέλους αρκεί να πάρω τον μπέμπη μου αγκαλιά.

Τώρα έχω μόνο κάτι καφετιά,ο γιατρός λέει δεν μας ανησυχεί....

Σας φιλώ!

Όλα καλά θα πάνε:D

Έχεις παρέα στο δωμάτιο να περνάει η ώρα?

καλημερα και απο μενα.

ωχ βικυ, ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα!!! αφου δεν ανησυχει ο γιατρος, κατι ειναι και αυτο. θα μεινεις μεσα μεχρι να γεννησεις? μ'αρεσει παντως που σκεφτεσαι θετικα. και γω ετσι πιστευω. αν ειναι για το μπεμπουλη, χαλαλι και το νοσοκομειο!

μαρια, για τα γενεθλια, ακουσα απο δυο πλευρες οτι ειναι γρουσουζια να τα κανεις πιο νωρις. δεν το πιστευω βεβαια, αλλα ειπα να παρω και αλλη γνωμη! χαχα!! του μικρου παντως δυο φορες δεκα μερες πιο νωρις τα καναμε, μαζι με του μεγαλου. για τη μεσαια τελικα αποφασισα να τα κανω στην ωρα τους!!

πακι γεια σου! σε ειχα ξεχασει! και πανω που ειπα οτι οσες εχουμε κοριτσι ειναι ενα! λοιπον, για το ποτε να βαλεις τα κοριτσια μαζι, αυτο που ετυχε σε μας οταν εβαλα τα αγορια μαζι, ηταν το κοριτσι να νιωθει μονο και να παει μαζι τους τελικα. και αποφασισαμε να μεινουν ετσι, και να παει στο δωματιο της οταν θελησει απο μονη της. τωρα εχεις τα μεγαλα μαζι στο αγοριστικο ή στο κοριτσιστικο δωματιο? δηλαδη, αν βαλεις τα κοριτσια μαζι, ποιος θα πρεπει να μετακινηθει? το αγορι ή τα κοριτσια? και επισης, θα σου ελεγα να τους ρωτησεις αν θελουν τα χωριστουν ή αν θελουν να ειναι ολοι μαζι.

εγώ πέρσι τους έκανα μαζί γενέθλια, και ήταν πριν τα κανονικά γενέθλια του μικρού

Δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Άλλωστε έχουν γενέθλια με 9 μέρες διαφορά, πάντα θα τους τα κάνω μαζί, δεν θέλουμε να χάνει και τα μπάνια του ο κόσμος για να έρχεται στα γενέθλιά μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...