Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? βικυ μεγαλη η κορη σου! ολοκληρη κοπελα!! ερωτηση: εσυ ως μαμα, μπορεις να συμβαδιζεις με τις αναγκες ολων των παιδιων? (λογω διαφορετικης ηλικιας?) πχ, πρεπει να ασχοληθεις με τα διαβασματα των μεγαλων, τις δραστηριοτητες, παιδοτοπο για το μικρο ισως? για να πας επισκεψη σε καποιο φιλο τους, δεν ταιριαζει να ακολουθησουν ολοι...σορυ για το ερωτημα, αλλα το θετω πιο πολυ γιατι τελευταια ειμαι προβληματισμενη...σε συνδυασμο με το οτι λεμε απ'εξω απ'εξω για το ενδεχομενο ενος ακομη παιδιου. εγω ενω θελω, το μυαλο βαζει φρενο για πολλους λογους, ενας εκ των οποιων ειναι οτι με ενα ακομη παιδι, αυξανεται το ευρος των ηλικιων και δυσκολευουν οι οικογενειακες δραστηριοτητες. βοηθηστε κοριτσια!!!

Καλέ δε σε πιστεύω!!Θες κι άλλο παιδάκι και σε φρενάρει το εύρος των ηλικιών και το πώς θα οργανωθούν οι δραστηριότητες???Απλώς μαθαίνετε και προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα...Φαντάζομαι, δηλαδή γιατί κι εγώ τρία έχω χαχα!:tongue::tongue::tongue:Ποτέ πάντως δε θα κολλούσα για κάτι τέτοιο (όπως ξέρετε, γενικά δεν κολλάω, ο μπαμπάς μας κολλάει γενικώς στο θέμα ενός ακόμη παιδιού:rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

αχ, για το κοριτσι παντως που λεμε, χθες πηγαμε σε κατι γενεθλια και ηταν μια κυρια η οποια ειναι τρια αδερφια (2 αγορια και ενα κοριτσι) και ελεγε οτι παντα ηθελε μια αδερφη. τα δυο αγορια ηταν πιο πολυ μαζι και αυτη λιγο μονη. ακριβως αυτο που διαισθανομαι και γω. και τωρα με φιλες μου διαφορες, βλεπω οτι οι αδερφες ειναι δεμενες και μετα, οταν κανουν οικογενειες. εγω εχω εναν αδερφο. ποτε δεν ενιωσα την αναγκη για αδερφη. αν ειχα δυο αδερφους, μπορει να το ενιωθα. δεν ξερω, προβληματιστηκα. εγραψα πολλα ε? δεν εχω πολλη δουλεια αυτες τις μερες και εχω χρονο για σκεψη!!! μαλλον πρεπει να το ριξω στη δουλεια!!!!!!

Να το ρίξεις στη δουλειά ε?Χμμμμ...εγώ πήρα άδεια για αύριο και θα πλακωθώ στη δουλειά μιας και οι 8 ώρες στο γραφείο δε φτάνουν (μην ξανακούσω ότι στο δημόσιο δε δουλεύουμε θα αφρίσω λέμε!!!).Όσο για αδέρφια, μια αδερφή έχω εγώ, ποτέ δεν ένιωσα ανάγκη για αδερφό ούτε για άλλη αδερφή....Στον άνθρωπο είναι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Μπήκα κ εγώ επίσημα στο κλαμ των τριτέκνων!!!Έχω μια κόρη 19 μηνών και γέννησα τα Χριστούγεννα τα διδυμάκια μου!!Λόγω προωρότητας ήρθαν σπίτι πριν λίγες μέρες, και γι' αυτό, τώρα κατάλαβα τί θα πει τριτεκνία!!! Είναι πολύ δύσκολα αλλά και πολύ όμορφα!Αλλά, τί σας λέω; Τα ξέρετε καλύτερα!

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν!!Ελπίζω να τα λέμε!!!

Φιλιά!

Καλώς μας ήρθε και το νέο τρίτεκνο μέλος!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!Βικάκι, χθες δεν μου έβγαζε τα σχόλια σου στο ποστ της Μαρίας γτ??Τεσπα...Πόσο συμφωνώ ότι κάθε παιδί είναι ευλογία και πάντα η οικογένεια βρίσκει την άκρη είτε για τις εξόδους, είτε για τις δραστηριότητες είτε για οτιδήποτε ;);););) Όσο για διαφορές ηλικιών παιδιών τόσο το κοντά κοντά όσο και το μεγαλύτερες διαφορές έχουν τα συν και πλην τους...Τις ξέρουμε όλες μας...

Μαράκι, προχώρα το, τώρα που είστε ζεστοί:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια!! zoiskos καλωσηρθες στην παρεα μας! να σου ζησουν τα διδυμακια σου!!! πωπω, τρια μωρα!! δυσκολα στην αρχη αλλα μετα θα ειναι τελεια!!!

βικυ, ξεχασα χθες, πολυ συγκηνητικο το σκηνικο με το γαμο!! τρια παλικαρια (+το μπαμπα) θα την παραδωσουν!!

και τωρα στο θεμα μας!!! λοιπον, αν δεν σκεφτομουν, τωρα σιγουρα θα ειχαμε και αλλο παιδι. + το οτι οταν γεννηθηκε ο τριτος ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε 1,5 χρονο πριν βαλουμε μπρος για τεταρτο. τωρα, εγω απο τη μερια μου, βλεπω οτι ο μικρος μεγαλωσε λιγο και προσαρμοστηκαμε σιγα σιγα ολοι μαζι. με ενα νεο μωρο, θα ανατραπουν οι ισορροπιες παλι. θα πρεπει καποιος αλλος να πηγαινει τα παιδια στο σχολειο για ενα διαστημα, σε δραστηριοτητες κτλ κτλ. θα διασπαστουμε δηλαδη. αυτο νιωθω. και επειδη θα πρεπει εγω να αφιερωνω χρονο στο μωρο, θα χανω πραγματα απο τους αλλους. απο την αλλη, ο μικρος μεγαλωνει, και θα μου λειπει αυτη η "μωριλα"!!! λετε να εχω θεμα και καθε φορα που θα μεγαλωνει ενα μωρο να θελω κι' αλλο?!!!!!!!!!!!!!!!!! βικυ, μηπως και συ αυτο παθαινεις και καθε τρια-τεσσερα χρονια κανεις αλλο?!!!!!!!!!!!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Πόσο συμφωνώ ότι κάθε παιδί είναι ευλογία και πάντα η οικογένεια βρίσκει την άκρη είτε για τις εξόδους, είτε για τις δραστηριότητες είτε για οτιδήποτε ;);););) Όσο για διαφορές ηλικιών παιδιών τόσο το κοντά κοντά όσο και το μεγαλύτερες διαφορές έχουν τα συν και πλην τους...Τις ξέρουμε όλες μας...

αχ, συμφωνω μαρια μου. αλλα κολαω...

Να το ρίξεις στη δουλειά ε?Χμμμμ...εγώ πήρα άδεια για αύριο και θα πλακωθώ στη δουλειά μιας και οι 8 ώρες στο γραφείο δε φτάνουν (μην ξανακούσω ότι στο δημόσιο δε δουλεύουμε θα αφρίσω λέμε!!!).Όσο για αδέρφια, μια αδερφή έχω εγώ, ποτέ δεν ένιωσα ανάγκη για αδερφό ούτε για άλλη αδερφή....Στον άνθρωπο είναι....

με την αδερφη σου πως ειστε? βασικα, παρασυρθηκα αυτες τις μερες επειδη ολο με εγκυες συναναστρεφομαι και με ζευγαρια "αδερφων" που κανουν παρεα οικογενειακως, και θα ηθελα μια αδερφη για τη μεσαια μου γιατι το θελει και κεινη. αλλα και παλι, δεν τα κανουμε παραγγελια!!! αν βγει αγορι?!!!!

εγω με τον αδερφο μου παντως θυμαμαι οτι θελαμε και τριτο αδερφακι, πιο πολυ για παιχνιδι!!! χαχαχα!!!

βικυ, τα κοριτσακια παντως το εχουν το "μητρικο" ενστικτο απο μικρα. βλεπω και απο τις ανηψιες του αντρα μου, οταν βρισκομαστε ολο πισω απο τον μικρο μου ειναι. ακομη και η δικια μου, αν βρεθουμε με κανενα πιο μωρο, αναλαμβανει νταντεμα. το θελει!!!

η δικια σου δεν παραπονιεται οτι την ενοχλουν τα μικρα? φανταζομαι θα υπαρχουν και τετοια. εμεις ιδρωσαμε να μεγαλωσει ο μικρος και να παιξουμε πλαστελινες σαν ανθρωποι!! ή να βρουμε εναν μαρκαδορο χωρις δαγκωμενη μυτη!!

ξερω μια ακομη οικογενεια σαν εσας περιπου. το πρωτο κοριτσι (νομιζω β γυμνασιου ειναι τωρα) και τα αλλα τρια αγορια με το μικροτερο να πηγαινει νηπια. το κοριτσι, εχει αδυναμια στον τελευταιο μικρο. και εκεινος το ιδιο.

Καλημέρα σε όλες!!!

Μπήκα κ εγώ επίσημα στο κλαμ των τριτέκνων!!!Έχω μια κόρη 19 μηνών και γέννησα τα Χριστούγεννα τα διδυμάκια μου!!Λόγω προωρότητας ήρθαν σπίτι πριν λίγες μέρες, και γι' αυτό, τώρα κατάλαβα τί θα πει τριτεκνία!!! Είναι πολύ δύσκολα αλλά και πολύ όμορφα!Αλλά, τί σας λέω; Τα ξέρετε καλύτερα!

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν!!Ελπίζω να τα λέμε!!!

Φιλιά!

Zoiskos, καλωσήρθες στην παρέα μας! Διδυμάκια ε; Μπράβο!!! Αγοράκια, να υποθέσω;:P

Θα χρειαστώ να μιλήσω μαζί σου για το ζήτημα της μονάδας, γλυκιά μου...σε ποια βδομάδα γέννησες; Λογικα από τα γραφόμενά σου κάθησαν τα παιδάκια σου γύρω στους 2 μήνες σε θερμοκοιτίδα, ε; Ρωτάω γιατί ενδέχεται, πρώτα ο Θεός, να γεννήσω κι εγώ πρόωρα λόγω επιπωματικού πλακούντα!!! Θέλω να μάθω....Κατάρχήν πού γέννησες; σε ιδιωτικό ή δημόσιο; Μπόρεσες να θηλάσεις;

Πω, πω....σε έπρηξα στις ερωτήσεις και ακόμη δεν ήρθες!!!!:rolleyes:

Πόσο συμφωνώ ότι κάθε παιδί είναι ευλογία και πάντα η οικογένεια βρίσκει την άκρη είτε για τις εξόδους, είτε για τις δραστηριότητες είτε για οτιδήποτε ;);););) Όσο για διαφορές ηλικιών παιδιών τόσο το κοντά κοντά όσο και το μεγαλύτερες διαφορές έχουν τα συν και πλην τους...Τις ξέρουμε όλες μας...

Έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα!:)

βικυ, ξεχασα χθες, πολυ συγκηνητικο το σκηνικο με το γαμο!! τρια παλικαρια (+το μπαμπα) θα την παραδωσουν!!

Το οραματίζομαι από τότε που έμαθα πως ο εντός κοιλίας είναι αρσενικός, πάλι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και τωρα στο θεμα μας!!! λοιπον, αν δεν σκεφτομουν, τωρα σιγουρα θα ειχαμε και αλλο παιδι. + το οτι οταν γεννηθηκε ο τριτος ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε 1,5 χρονο πριν βαλουμε μπρος για τεταρτο. τωρα, εγω απο τη μερια μου, βλεπω οτι ο μικρος μεγαλωσε λιγο και προσαρμοστηκαμε σιγα σιγα ολοι μαζι. με ενα νεο μωρο, θα ανατραπουν οι ισορροπιες παλι. θα πρεπει καποιος αλλος να πηγαινει τα παιδια στο σχολειο για ενα διαστημα, σε δραστηριοτητες κτλ κτλ. θα διασπαστουμε δηλαδη. αυτο νιωθω. και επειδη θα πρεπει εγω να αφιερωνω χρονο στο μωρο, θα χανω πραγματα απο τους αλλους. απο την αλλη, ο μικρος μεγαλωνει, και θα μου λειπει αυτη η "μωριλα"!!! λετε να εχω θεμα και καθε φορα που θα μεγαλωνει ενα μωρο να θελω κι' αλλο?!!!!!!!!!!!!!!!!! βικυ, μηπως και συ αυτο παθαινεις και καθε τρια-τεσσερα χρονια κανεις αλλο?!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα ρε Μαρία! Η αλήθεια είναι ότι το παθαίνω, ναι....κοίτα να δεις .... ειλικρινά πιστεύω ότι ορισμένες γυναίκες είναι από τη φύση τους έτσι....να θέλουν να κάνουν παιδιά....τι να πω....

Ελπίζω ότι θα μου περάσει αυτή η επιθυμία πια με τον φασολάκο!:D Μετά θα ζητάω από την κόρη μου να μου κάνει εγγονάκι!:D:D:D Την έχω βρει την λύση,ρε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και ναι, πράγματι οι ισορροπίες στην αρχή του ερχομού ενός νέου μωρού ανατρέπονται αλλά με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια πάλι επανέρχεσαι!!!!

απ'οτι βλεπω παντως, στη γραμμη με τα τικερακια χωρανε πεντε μικρα. μετα καιγεσαι!!!! χαχαχα!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!:):):):):):)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!:P

Τα διδυμάκια είναι αγοράκια, ναι,vasdeli! Έμειναν σχεδόν 2 μήνες. Γέννησα 29 κ 6. Ο έναν 1070 γρ και ο άλλος 1200γρ. Ο "μεγάλος" θα έβγαινε στον 1 μήνα και κάτι αλλά είμασταν όλοι άρρωστοι κ δεν το ρισκάραμα. Έτσι, έφτασε και ο άλλος τα απαιτούμενα κιλά και τους πήραμε μαζί. Γέννησα στο Λητώ. Με τον θηλασμό δεν τα καταφέραμε αλλά αντλώ με το θήλαστρο... Μπορεί να φταίει και οτι δεν προσπάθησα αρκετά λόγω κούρασης και κακής ψυχολογίας... Τα μωρά στα δίνουν σπίτι όταν συμπληρωθούν οι 36 εβδομάδες και είναι 2200γρ. Και τα δυο πρέπει να ισχύουν. Και να είναι ακλά, βέβαια... Ό, τι άλλο θες, εδώ είμαι. Ελπίζω, όμως, να μην χρειαστείς τίποτα και να γέννησεις στην ώρα σου!!!!!!!:D:D:D

Και εγώ ήθελα να έχω κοριτσάκια για να έχει παρέα η μεγάλη μου... Λέω στον άντρα μου για το τέταρτο αλλά μετά σκέφτομαι κι αν βγει και αυτό αγόρι;;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά πολλά!!

Τα διδυμάκια είναι αγοράκια, ναι,vasdeli! Έμειναν σχεδόν 2 μήνες. Γέννησα 29 κ 6. Ο έναν 1070 γρ και ο άλλος 1200γρ. Ο "μεγάλος" θα έβγαινε στον 1 μήνα και κάτι αλλά είμασταν όλοι άρρωστοι κ δεν το ρισκάραμα. Έτσι, έφτασε και ο άλλος τα απαιτούμενα κιλά και τους πήραμε μαζί. Γέννησα στο Λητώ. Με τον θηλασμό δεν τα καταφέραμε αλλά αντλώ με το θήλαστρο... Μπορεί να φταίει και οτι δεν προσπάθησα αρκετά λόγω κούρασης και κακής ψυχολογίας... Τα μωρά στα δίνουν σπίτι όταν συμπληρωθούν οι 36 εβδομάδες και είναι 2200γρ. Και τα δυο πρέπει να ισχύουν. Και να είναι ακλά, βέβαια... Ό, τι άλλο θες, εδώ είμαι. Ελπίζω, όμως, να μην χρειαστείς τίποτα και να γέννησεις στην ώρα σου!!!!!!!:D:D:D

Και εγώ ήθελα να έχω κοριτσάκια για να έχει παρέα η μεγάλη μου... Λέω στον άντρα μου για το τέταρτο αλλά μετά σκέφτομαι κι αν βγει και αυτό αγόρι;;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά πολλά!!

Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου. Και εμένα με απασχολεί πολύ η προωρότητα λόγω δίδυμης κύησης. Όλο βάζω κάποιο όριο με το μυαλό μου με το οποίο θα είμαι ικανοποιημένη και συνέχεια το αλλάζω, μια 36 μια 32 μια 34 εβδομάδες.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Κορίτσια πόσα υπνωδωμάτια έχετε για τα μικρά σας? Έχει κάποια κουκέτες? Εγώ τις φοβάμια πολύ αλλά θα πάμε αναγκαστικά σε αυτή την λύση. Βέβαια υπάρχεια και η λύση του συρταρωτού κρεβατιού αλλά εκεί πρέπει να στρώνεις το κρεβάτι κάθε μέρα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου. Και εμένα με απασχολεί πολύ η προωρότητα λόγω δίδυμης κύησης. Όλο βάζω κάποιο όριο με το μυαλό μου με το οποίο θα είμαι ικανοποιημένη και συνέχεια το αλλάζω, μια 36 μια 32 μια 34 εβδομάδες.

Xριστινα με το καλό τα διδυμάκια σου και πάλι!!!!

Λοιπόν, για την προωρότητα που λες.....Κι εγώ αυτό σκέφτομαι συνέχεια....Τώρα διάβαζα σχετικό άρθρο....

Στις 32 βδ είναι μεν πρόωρα και πρέπει να μπουν στην θερμοκοιτίδα αλλά δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ ζήτημα βιωσιμότητας, καλώε εχόντων των πραγμάτων!....απλά πρέπει να μπουν για να πάρουν βάρος!

Στις 34 βδομάδες δεν χρειάζεται καμία μεταγεννετική φροντίδα(θερμοκοιτίδα) αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι φυσικά(βάρος, αναπνευστικό κτλ)

Από την 37 και μετά δεν θεωρείται πρόωρος ο τοκετός.

Εμείς θα σκεφτόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάνε....:)

Μου δίνουν τόσο θάρρος τα λόγια σου! Αντλείς μητρικό,ε και το δίνεις με το μπιμπερό; Μπράβο σου!

Φιλιά πολλά!!

Αν βγει και αυτό αγόρι θα οραματίζεσαι όπως κάνω εγώ την κόρη σου νυφούλα ανάμεσα σε 4 παλίκαρους!!!!:D

qwlrp3.png

Κορίτσια πόσα υπνωδωμάτια έχετε για τα μικρά σας? Έχει κάποια κουκέτες? Εγώ τις φοβάμια πολύ αλλά θα πάμε αναγκαστικά σε αυτή την λύση. Βέβαια υπάρχεια και η λύση του συρταρωτού κρεβατιού αλλά εκεί πρέπει να στρώνεις το κρεβάτι κάθε μέρα.

Εμείς έχουμε 2 κρεββατοκάμαρες, μια για την κόρη μας και μια για τα 2 αγόρια μας. Στων αγοριών έχω κουκέτα που από κάτω έχει συρταρωτό κρεβάτι...

Να μην τις φοβάσαι τις κουκέτες....Φυσικά και το πάνω κρεββάτι έχει κάγκελα ασφαλείας.

Τώρα όσο για το συρταρωτό, είναι ολίγον μανίκι αλλά μέχρι να γεννηθεί και να μεγαλώσει το τρίτος γιος, πρώτα ο Θεός έχουμε ακόμη μπροστά μας...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...