Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα

τι κανετε?Χρονια και ζαμανια εχω να μπω αλλα δεν σας λεω ποσο ωραια περναω!!!!!!!!!!για να μην ζηλεψετε..........

Περασαμε οικογενειακως την γνωστη γριπη με τελευταια την κατερινουλα, η οποια ευτυχως την περασε πιο ηπια απο ολους, ενα μηνα καναμε να συνελθουμε οικογενειακως!

Τα αγορια ειναι σε εξαρση ζωηραδας και ζηλειας και μου κανουν τη ζωη πραγματικα πολυ δυσκολη........ειναι ωρες που δεν την παλευω καθολου πραγματικα.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κατερινουλα ειναι ενας αγγελος μεγαλωνει ομορφαινει αλλαααααααααααα με ζοριζει πολυ με το φαγητο της οταν δεν θελει απλα δεν τρωει!Να σκεφτειτε οτι για να φαει εστω και μια κουταλια κρεατοχορτοσουπα περασαν ακριβως 20 μερες!Τιποτα εκει το στομα ερμητικα κλειστο........Το αλλο μου μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχει παθει εξαρτηση απο εμενα οταν την αφηνω καπου πχ στη μανα μου κλαει ασταματητα και για πολυ ωρα μεχρι να γυρισω!και οχι τιποτα αλλο σε λιγο καιρο γυρναω δουλεια!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Η κατερινουλα ειναι ενας αγγελος μεγαλωνει ομορφαινει αλλαααααααααααα με ζοριζει πολυ με το φαγητο της οταν δεν θελει απλα δεν τρωει!Να σκεφτειτε οτι για να φαει εστω και μια κουταλια κρεατοχορτοσουπα περασαν ακριβως 20 μερες!Τιποτα εκει το στομα ερμητικα κλειστο........Το αλλο μου μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχει παθει εξαρτηση απο εμενα οταν την αφηνω καπου πχ στη μανα μου κλαει ασταματητα και για πολυ ωρα μεχρι να γυρισω!και οχι τιποτα αλλο σε λιγο καιρο γυρναω δουλεια!

Flo, καλώς επέστρεψες!!Άμα γενικά είναι ήσυχη η μικρή και το μόνο ζόρι είναι το φαγητό....όλα καλά!Θα φάει όσο θέλει κι όταν θέλει.Ένα πολύ ωραίο βιβλίο του παιδιάτρου Παπαβ λέει ότι τα μωρά δεν είναι χαζά να πεθαίνουν από την πείνα (καλά δεν το λέει έτσι ακριβώς), τρώνε όταν πεινάσουν.Τώρα αν εμείς θέλουμε να τρώνε ανά τρεις -τέσσερις ώρες άλλο καπέλο αυτό, απλώς δεν πεινάνε όλα με το ίδιο ωράριο.;);) Εμένα ο μεσαίος ακόμη και τώρα αν φάει κατά τις 6 το απόγευμα δεν θα φάει τπτ το βράδυ, μια και καλή το πρωί.Ο μεγάλος αντίθετα μπορεί να φάει στις 6 και στις 8 ξανά και διπλές μερίδες κιόλας!Αν τώρα ξεκίνησες με τη σούπα εννοείται ότι θέλει και κάποιο διάστημα να συνηθίσει τη νέα γεύση.Και πάλι, άλλα συνηθίζουν με τη μία σα να το έτρωγαν από πάντα, άλλα θέλουν το χρόνο τους....Όσο για το κόλλημα μαζί σου....7 μηνών...φουλ άγχος αποχωρισμού...Φάση είναι, θα περάσει....Υπομονή, κοίτα, ήδη έγινε 7 μηνών!!!:P:p:p

Καλό τριήμερο σε όλες, είμαστε εδώ με τέκνα και ανηψιό, όλα καλά προς το παρόν!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κορίτσια και από μένα!

Φλο, πράγματι, σε αυτή την ηλικία η Κατερινούλα έχει φουλ άγχος αποχωρισμού!!!! Κάνε υπομονή, φάση είναι!!!!

Μαρούσκα μου, τι κάνουν οι αγορίνες σου;

Εγώ έχω όλη την οικογένεια εδώ για το 3ήμερο και......ΠΕΤΑΩ!!!!:D:D:D:D

Αύριο πάω για Β' επιπέδου!!!! Ουφ!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια! καλη σαρακοστη! τι κανετε? πως περασατε? εμεις πολυ ωραια. χαλαρωσαμε, ξεφυγαμε απο την καθημερινοτητα, γελασαμε!! αν βοηθουσε ο καιρος θα ηταν τελεια!!

βικυ τι ωραια που ηρθε ολη η οικογενεια! φανταζομαι το χαρηκες πολυ!! ολα καλα με τη β επιπεδου?

μαρακι, και μενα ο μεγαλος μου ετσι. για να φαει πρεπει να κανουμε αιτηση. εκτος αν προκειται για γλυκο βεβαια. ή για κατι που του αρεσει πολυ. αλλιως δεν πειναει!! η μεσαια και ο μικρος το νου τους στο φαι τον εχουν!!

flo, υπομονη... δυσκολη η αρχη, αλλα σιγα σιγα τα πραγματα θα φτιαξουν. η μικρουλα σου μεγαλωνει και σιγα σιγα θα αρχισει να ανεξαρτητοποιειται. και οταν θα φυγεις για δουλεια, θα συνηθισει αργα ή γρηγορα, μην στεναχωριεσαι!!! τα μεγαλα λογικο ειναι να ζηλευουν, αφου ξερουν οτι τα πρωινα τα περνας μαζι της. ενδεχομενως οταν πας στη δουλεια να ηρεμησουν λιγο. που θα την αφηνεις τη μικρη?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Δόξα τω Θεώ! ναι, όλα καλά με την Β' επιπέδου! Έχουμε έναν ωραίο μπεμπούλη...:D Το είδε και η κόρη μου που την είχαμε μαζί και ήταν πολύ συγκινητικό!!!

qwlrp3.png

Γεια σας, δεν ανήκω ακόμα εδώ, σε μερικούς μήνες όμως θα με βλέπετε (επειδή θα έχω και χρόνο για σερφάρισμα βεβαίως).

Είδα από αυτή την σελίδα ότι όλες έχετε αγόρια-κορίτσια εκτός από το μαρουσκάκι, και εμείς αν δεν έγινε λάθος στην αυχενική πάμε για 4 αγόρια.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλως μας βρηκες και με το καλο να γεννησεις τα διδυμακια σου!!! ομολογω οτι το τικερακι σου με τρομαζει!!!!!!! να σου πω, ισως ειναι καλυτερο να ειναι ολο αγορια (ή ολο κοριτσια) γιατι εμενα πχ το κοριτσι νιωθει λιγο μονο του μερικες φορες...

καλως μας βρηκες και με το καλο να γεννησεις τα διδυμακια σου!!! ομολογω οτι το τικερακι σου με τρομαζει!!!!!!! να σου πω, ισως ειναι καλυτερο να ειναι ολο αγορια (ή ολο κοριτσια) γιατι εμενα πχ το κοριτσι νιωθει λιγο μονο του μερικες φορες...

και εμένα με τρομάζει, για την ακρίβεια με τρομοκρατεί, δεν ήταν προγραμματισμένη εγκυμοσύνη, οπότε καταλαβαίνεις το σοκ όταν είδαμε ότι είναι 2.

Εγώ σίγουρα προτιμούσα να είναι τα 2 κορίτσια, αλλά μόλις είδε ο γιατρός το ένα ότι είναι αγόρι αμέσως είπα να είναι και το άλλο αγόρι γιατί δεν έχουμε τρίτο παιδικό και δεν θα ήξερα πως να τους βάλω.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

ωχ, απρογραμματιστη εγκυμοσυνη και διδυμα...αυτο θα πει kinder εκπληξη!!! θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα παντως γιατι ξερω περιπτωση που ειχαν ενα παιδι και ειπαν να κανουν ενα δευτερο και βγηκαν τριδυμα!!! (φυσιολογικη συλληψη). ειναι σιγουρο οτι ειναι αγορια? γιατι στην αυχενικη γινονται λαθη πολλες φορες.

αυτα τα χωροταξικα προβληματα με τα δωματια...ειναι ενα θεμα. αλλα ολα βολευονται στο τελος νομιζω με τον ενα ή τον αλλο τροπο!! ευχομαι ολοψυχα παντως ολα να σου ερθουν βολικα!!! και να σκεφτεσαι θετικα, οπως πχ οτι απο ρουχα εισαι ηδη κομπλε!!!

μπραβο βικυ!!! με το καλο να τον κρατησετε και στην αγκαλια σας!!!

ποσο χρονων ειναι η κορη σου? εμεις οι τρελοι τους παιρναμε μαζι μας σε καθε υπερηχο...!!!

Είναι 11,5 χρονών το πρωτοτοκάκι μου!!!:D:D

Γεια σας, δεν ανήκω ακόμα εδώ, σε μερικούς μήνες όμως θα με βλέπετε (επειδή θα έχω και χρόνο για σερφάρισμα βεβαίως).

Είδα από αυτή την σελίδα ότι όλες έχετε αγόρια-κορίτσια εκτός από το μαρουσκάκι, και εμείς αν δεν έγινε λάθος στην αυχενική πάμε για 4 αγόρια.

Καλως την Χριστίνα!!!! με το καλό τα διδυμάκια σου!!!!τι χαρα! Με 5 άνδρες στο σπίτι ποιος σας πιάνει!!!! Εγώ έχω 1 κορίτσι και 2 αγόρια και πρώτα ο Θεός περιμένω το τρίτο μου αγοράκι!:D:D:D

tsourekimou, πάνω σε αυτό που είπες για το μοναδικό κορίσι που νιώθει μόνο του ώρες ώρες..ναι,συμφωνώ!!! Αλλά ξέρεις τι της λέω και παρηγοριέται; Ότι με τρεις νταγλαράδες :tongue: δίπλα της κανείς δεν θα τολμά να την πειράζει και ότι θα βγαίνει και θα νιώθει ασφαλής μετα αδέρφια της αύριο μεθαύριο!!!!:D:D:D:D

Άσε που οραματίζομαι από τώρα την σκηνή να την παραδίδουμε νυφούλα στην εκκλησία και καθώς ανεβαίνει τα σκαλοπατια να την συνοδεύον τέσσερις άντρες και κάπου παραπίσω κι εγώ!!!!:P:p:p:p:p

qwlrp3.png

Καλωσήρθες Χριστινάκι και με το καλό τα διδυμάκια σου!!Καλά κουράγια!!!:tongue::tongue::tongue:Εκτός από μένα είναι και η matilnta αγορομάνα τρις, αλλά εσύ αν κάτι δεν αλλάξει στους επόμενους υπέρηχους δικαιωματικά θα πάρεις τα σκήπτρα ως 4πλή αγορομάνα:-P:razz::-P:razz::-PΜε το καλό και πάλι και θα τα λέμε...

Καλό βράδυ και σε Βικάκι και Μαράκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? βικυ μεγαλη η κορη σου! ολοκληρη κοπελα!! ερωτηση: εσυ ως μαμα, μπορεις να συμβαδιζεις με τις αναγκες ολων των παιδιων? (λογω διαφορετικης ηλικιας?) πχ, πρεπει να ασχοληθεις με τα διαβασματα των μεγαλων, τις δραστηριοτητες, παιδοτοπο για το μικρο ισως? για να πας επισκεψη σε καποιο φιλο τους, δεν ταιριαζει να ακολουθησουν ολοι...σορυ για το ερωτημα, αλλα το θετω πιο πολυ γιατι τελευταια ειμαι προβληματισμενη...σε συνδυασμο με το οτι λεμε απ'εξω απ'εξω για το ενδεχομενο ενος ακομη παιδιου. εγω ενω θελω, το μυαλο βαζει φρενο για πολλους λογους, ενας εκ των οποιων ειναι οτι με ενα ακομη παιδι, αυξανεται το ευρος των ηλικιων και δυσκολευουν οι οικογενειακες δραστηριοτητες. βοηθηστε κοριτσια!!!

αχ, για το κοριτσι παντως που λεμε, χθες πηγαμε σε κατι γενεθλια και ηταν μια κυρια η οποια ειναι τρια αδερφια (2 αγορια και ενα κοριτσι) και ελεγε οτι παντα ηθελε μια αδερφη. τα δυο αγορια ηταν πιο πολυ μαζι και αυτη λιγο μονη. ακριβως αυτο που διαισθανομαι και γω. και τωρα με φιλες μου διαφορες, βλεπω οτι οι αδερφες ειναι δεμενες και μετα, οταν κανουν οικογενειες. εγω εχω εναν αδερφο. ποτε δεν ενιωσα την αναγκη για αδερφη. αν ειχα δυο αδερφους, μπορει να το ενιωθα. δεν ξερω, προβληματιστηκα. εγραψα πολλα ε? δεν εχω πολλη δουλεια αυτες τις μερες και εχω χρονο για σκεψη!!! μαλλον πρεπει να το ριξω στη δουλεια!!!!!!

βικυ μεγαλη η κορη σου! ολοκληρη κοπελα!! ερωτηση: εσυ ως μαμα, μπορεις να συμβαδιζεις με τις αναγκες ολων των παιδιων? (λογω διαφορετικης ηλικιας?) πχ, πρεπει να ασχοληθεις με τα διαβασματα των μεγαλων, τις δραστηριοτητες, παιδοτοπο για το μικρο ισως? για να πας επισκεψη σε καποιο φιλο τους, δεν ταιριαζει να ακολουθησουν ολοι...σορυ για το ερωτημα, αλλα το θετω πιο πολυ γιατι τελευταια ειμαι προβληματισμενη...σε συνδυασμο με το οτι λεμε απ'εξω απ'εξω για το ενδεχομενο ενος ακομη παιδιου. εγω ενω θελω, το μυαλο βαζει φρενο για πολλους λογους, ενας εκ των οποιων ειναι οτι με ενα ακομη παιδι, αυξανεται το ευρος των ηλικιων και δυσκολευουν οι οικογενειακες δραστηριοτητες. βοηθηστε κοριτσια!!!

Χαχα!Καλή ερώτηση! Λοιπόν, δεν θα σου πω ότι όλα είναι εύκολα, πράγματι υπάρχει ένα εύρος ηλικιών ιδιαίτερα της κόρης μου με τον τρίτο, έχουν 8 χρόνια διαφορά περίπου. Προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες τους και νομίζω ότι τα καταφέρνω αρκετά καλά....ίσως βοηθάει ότι το πρωτότοκο σε μας είναι κορίτσι και η ίδια από μόνη της έχει ενσκύψει με μεγάλη τρυφερότητα στον δεύτερο αδερφούλη της!!!! Από μόνη της και χωρίς να της το ζητήσω εγώ ασχολείται πάρα πολύ και η ίδια μαζί του και κατά κάποιο τρόπο βοηθά και το γεγονός ότι δεν έχει περάσει σε 'άλλο' στάδιο, πιο εφηβικό ίσως, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω.....Άνετα θα μας συνοδέψει στον παιδότοπο,οκ, ίσως καθίσει μαζί μας στο τραπέζι ή ίσως παίξει με τον αδερφό της τον μικρό....για τον μεγάλο γιο μου δεν το συζητώ...γίνεται ένα με τον αδερφούλη του αφού έχουν αρχίσει ήδη και παίζουν ποδόσφαιρο μαζί παρά την διαφορά των 5,5 σχεδόν χρόνων τους!!! Ένα σου λέω! Να σου πω την αλήθεια, δεν βιώνουμε δυσκολία ως οικογένεια να πάμε έξω όλοι μαζί, εντάξει μερικές φορές πρέπει ο ένας να πάει κάπου με τους μεγάλους και ο άλλος να προσέχει τον μικρό, αλλά έχει μια ομορφιά,μια ανανέωση όλο αυτό!!!!:D:D:D:D

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν καθόλου για την διαφορά της ηλικίας αν είναι να βάλετε μπροστά για 4ο παιδάκι! Άσε που εσάς δεν θα έχουν την διαφορά ηλικίας την δικιά μας!!!!:tongue:

αχ, για το κοριτσι παντως που λεμε, χθες πηγαμε σε κατι γενεθλια και ηταν μια κυρια η οποια ειναι τρια αδερφια (2 αγορια και ενα κοριτσι) και ελεγε οτι παντα ηθελε μια αδερφη.

Ε και λοιπόν; κι εγώ που έχω μια αδερφή πάντα ζητούσα αδερφο....

τα δυο αγορια ηταν πιο πολυ μαζι και αυτη λιγο μονη. ακριβως αυτο που διαισθανομαι και γω. και τωρα με φιλες μου διαφορες, βλεπω οτι οι αδερφες ειναι δεμενες και μετα, οταν κανουν οικογενειες.

Όχι πάντα, κούκλα μου!!!

εγω εχω εναν αδερφο. ποτε δεν ενιωσα την αναγκη για αδερφη.

Είδες λοιπόν; Όλα έχουν να κάνουν με το τι είδους σχέσεις έχουν τα αδέρφια μεταξύ τους....

αν ειχα δυο αδερφους, μπορει να το ενιωθα. δεν ξερω, προβληματιστηκα. εγραψα πολλα ε? δεν εχω πολλη δουλεια αυτες τις μερες και εχω χρονο για σκεψη!!! μαλλον πρεπει να το ριξω στη δουλεια!!!!!!

Χαχαχαχα! Καλό αυτό για την δουλειά!

Ένα έχω να σου πω....από το λίγο που έχω καταλάβει η πολυτεκνία είναι δύσκολο πράγμα αλλά με την κάθε έλευση ενός μωρού έρχεται μια νέα ευλογία στο σπίτι....Αν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αμοιβαία υποχώρηση τότε οι δυσκολίες ξεπερνιούνται....γιατί πάντα υπάρχουν!:)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...