Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουπς ρε Μαρούσκα!!!!:rolleyes: όλα αυτά μαζί; Ο πεθερός μου έλεγε το εξής ωραίο: " ΤΟ ΖΟΡΙ,ΛΑΔΙ ΒΓΑΖΕΙ" Ελίζω να είσαι ηδη καλύτερα....

Στο γιατρό πήγα όπως ήδη ξέρεις...

Συνεχίζουμε με προσοχή, όλα καλά, ανέβηκε το βασδελάκι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ουπς ρε Μαρούσκα!!!!:rolleyes: όλα αυτά μαζί; Ο πεθερός μου έλεγε το εξής ωραίο: " ΤΟ ΖΟΡΙ,ΛΑΔΙ ΒΓΑΖΕΙ" Ελίζω να είσαι ηδη καλύτερα....

Στο γιατρό πήγα όπως ήδη ξέρεις...

Συνεχίζουμε με προσοχή, όλα καλά, ανέβηκε το βασδελάκι!

Here I am, alive and kicking σαν το μωρό της Βίκυς ένα πράμα!Ζω, θα συνέλθω:lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ μετά από μια μέρα χαχαχα, κορίτσια άρχισα να περπατάω 4 χλμ ανά δυο μέρες, άλλος άνθρωπος, ήλιος, φύση, χωραφάκια και ησυχία!!Ό,τι καλύτερο μετά από το 7ωρο πατητό στη δουλειά και τις δουλειές στο σπίτι....:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αχ, μπραβο βρε μαρια. ωραια που περπατας. απογευμα πηγαινεις? πως προλαβαινεις?

εγω μια μερα κατεβηκα κεντρο για δουλειες και μετα περπατησα σχεδον ολη την παραλια της θεσ/νικης. ωραια αισθηση!! μου εκανε εντυπωση που ειχε ενα σωρο κοσμο. δεν το περιμενα για καθημερινη.

καθαρα δευτερα τι θα κανετε? εμεις ψαχνουμμε να παμε πουθενα αλλα που?! ειμαστε και πολλα ατομα και το καθυστερησαμε και δυσκολο να πετυχουμε 3-4 δωματια μαζι. ειδομεν!

αυτα τα νεα μας! φιλια!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

αχ, μπραβο βρε μαρια. ωραια που περπατας. απογευμα πηγαινεις? πως προλαβαινεις?

εγω μια μερα κατεβηκα κεντρο για δουλειες και μετα περπατησα σχεδον ολη την παραλια της θεσ/νικης. ωραια αισθηση!! μου εκανε εντυπωση που ειχε ενα σωρο κοσμο. δεν το περιμενα για καθημερινη.

καθαρα δευτερα τι θα κανετε? εμεις ψαχνουμμε να παμε πουθενα αλλα που?! ειμαστε και πολλα ατομα και το καθυστερησαμε και δυσκολο να πετυχουμε 3-4 δωματια μαζι. ειδομεν!

αυτα τα νεα μας! φιλια!!

Απόγευμα Μαράκι, στα γηπεδάκια που είναι δίπλα στο σπίτι μας.Για μια ώρα, κάθεται ο άντρας μου με τα παιδιά (αφού μαγειρέψω και σιδερώσω εννοείται) και πάω.Χθες είχε χάλια καιρό και δεν πήγα στο καλό.Θεσσαλονίκη και βόλτα στην παραλία...τέλεια, και πάντα έχει κόσμο καλέ.Φοιτητούπολη (κι εγώ έζησα 7 χρόνια εκεί, πτυχίο και μεταπτυχιακό:P).Καθαρά Δευτέρα το πολύ πολύ να πάμε με το αυτοκίνητο κάπου εδώ γύρω, πού θα πας καλέ να κλειστείς μέρα που είναι?Το οικονομικό δεν το συζητώ καν:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

μια χαρα μαρια αν τα κραταει ο αντρας σου. εγω με τον μικρο δεν μπορω να κανω βημα. αν καταλαβει πως φευγω κλαιει.

7 χρονια εδω ε? ποιες χρονιες? σιγουρα θα συμπεσαμε! εγω μετα το 2000.

εντυπωση μου εκανε στη νεα παραλια στα παρκα που ειχε κοσμο πρωι. αλλη εικονα ειχα στο μυαλο μου.

Kαλημέρα!Μαράκι, 1995- 2002 ήμουν Σαλόνικα, οπότε ναι, για δυο χρόνια ζούσαμε στην ίδια πόλη:tongue::tongue::tongue: Θα μεγαλώσει λίγο ο μικρός και θα είναι πιο εύκολο να τον αφήσεις, υπομονή!Πήγαμε ΣΚ στους παππούδες μας Κατερίνη , καλά ήταν, για αλλαγή, τώρα πίσω γραφείο, μόνη με τους φακέλους βουνό (εδώ οι φάκελοι βουνό, στο σπίτι το σίδερο βουνό, χμμμμμ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα και καλη βδομαδα! μαρια, μονες μας μειναμε μου φαινεται. οι αλλες που ειστε καλε?

πολλα βουνα βρε μαρια!!! χαχα!!! καλα, το σιδερο και γω βουνο εννοειται. προσπαθω να το συνεφερω ομως.

ερωτηση: στο μπανιο των παιδιων, τα κανετε ορθια, ή γεμιζετε μπανιερα και τα βαζετε μεσα? πειτε μου αποψεις γιατι καθε φορα εχουμε διαφωνιες εδω.

καλημερα και καλη βδομαδα! μαρια, μονες μας μειναμε μου φαινεται. οι αλλες που ειστε καλε?

πολλα βουνα βρε μαρια!!! χαχα!!! καλα, το σιδερο και γω βουνο εννοειται. προσπαθω να το συνεφερω ομως.

ερωτηση: στο μπανιο των παιδιων, τα κανετε ορθια, ή γεμιζετε μπανιερα και τα βαζετε μεσα? πειτε μου αποψεις γιατι καθε φορα εχουμε διαφωνιες εδω.

Στο μπάνιο μπαίνουν οι δυο, ενίοτε και οι τρεις, σε μπανιέρα με λίγο νεράκι, παίζουν για κανένα τέταρτο με καράβια, καρχαρίες κλπ και μετά τους κάνω όρθιους μπάνιο.;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εγω προτιμω να τους κανω ορθιους εναν εναν να τελειωνουμε γρηγορα. αυτα ομως θελουν να μπαινουν μεσα και καθε φορα εχουμε διαφωνια. πρεπει να καθαρισω τη μπανιερα πρωτα για να μπουν. επισης νομιζω οτι οταν μπαινουν πλατσουριζουν με τις βρωμιες. μηπως ειμαι υπερβολικη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...