Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

μαρια τι εγινε τελικα? βγηκατε? πως ειναι ο μικρος?

βικυ εσυ τι κανεις? πως πας με την εγκυμοσυνη?

εμεις καλα, αλλα θελω να παω τον μικρο στο γιατρο το απογευμα γιατι το πρωι που ξυπνησε ειχε κατι ξεραμενα στο αυτι του...εσεις που ξερετε, αυτη η εικονα υπαρχει οταν βγαζει υγρο το αυτι? να ανησυχω?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρια τι εγινε τελικα? βγηκατε? πως ειναι ο μικρος?

εμεις καλα, αλλα θελω να παω τον μικρο στο γιατρο το απογευμα γιατι το πρωι που ξυπνησε ειχε κατι ξεραμενα στο αυτι του...εσεις που ξερετε, αυτη η εικονα υπαρχει οταν βγαζει υγρο το αυτι? να ανησυχω?

ετσι οπως το λες για πυον μοιαζει.κιτρινο χρωμα??να μην ανησυχεις αλλα να το πας στο γιατρο.μπορει να χρειαστει κ ωρλ.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

ναι, κιτρινο ητανε. θα τον παω παιδιατρο το απογευμα και βλεπουμε. κοριτσια, νομιζω το παρασυζητησαμε το θεμα αυτια... ας μιλησουμε για το tzoker τωρα!!! μπας και μας ερθει και αυτο!!

Καλησπέρα, καλό μήνα κορίτσια!

Καλά είμαι δόξα τω Θεω, την Τριτη πάω στον γιατρό μου και θα ε΄χω νεότερα...

Τι κάνουν τα αρρωστούλια μας;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό πάθαινε ο δικός μου κάθε μήνα...Εντάξει, εμείς είμαστε κατηγορία από μόνοι μας με τα αυτιά!Να πας στο γιατρό εννοείται, εμείς λόγω αυτού κάναμε εισαγωγή, υγρό έτρεξε και από τα δυο αυτιά...Θα έβγαινε σήμερα αλλά ο γιατρός λάκισε τελευταία στιγμή λόγω του επεισοδίου του καλοκαιριού που χρειάστηκε το 10ήμερο στο νοσοκομείο... Αύριο πρώτα ο Θεός βγαίνουμε...Εύχομαι η δική σας περίπτωση να είναι πιο ελαφριά...Εμάς αντιβίωση ενδοφλέβια μας έδωσαν, για εγχείρηση δεν γίνεται λόγος ακόμη, περιμένουμε πώς θα πάει μεγαλώνοντας....Περαστικά μπομπιράκι! Πάντως ρε παιδιά πραγματικά, όποιος δεν το έχει ζήσει το νοσοκομείο δεν μπορεί να καταλάβει...Διαλύεται η οικογένεια, ο ένας καταδώ ο άλλος κατακεί, τα παιδιά χωρίς τη γνωστή τους καθημερινότητα,ουφ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρούσκα εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Αύριο Βικάκι αύριο βγαίνει η αγορίνα μου!Περιμένουμε νέα από ντόκτορ και τεταρτόνιο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

περαστικά σας Μαρουσκάκι και γρήγορα....Δεν προλαβαίνω να διαβάσω ελπίζω να είστε όλες καλά...

Ευχαριστούμε κοριτσάκι, ελπίζω να είστε καλά κι εσείς όλοι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

οχι μωρε!!σε καταλαβαινω απολυτα μαρουσκακι!ταλαιπωρια για ολους σας ειναι.ευχομαι να βγειτε γρηγορα.θα του κανουν παρακεντηση η δεν ξερεις ακομα??

Αυτή τη φορά το προλάβαμε νωρίς και δε χρειάστηκε παρακέντηση Δήμητρα, να φανταστείς από τη δεύτερη μέρα με την ενδοφλέβια σταμάτησε να τρέχει υγρό, ενώ το καλοκαίρι πονούσε πολύ, ανέβαζε πυρετό, ανά δυο μέρες έβγαζαν υγρό οι ωρλ:(:(:(:(.Το πιστεύεις ότι ακόμη θυμούνται την περίπτωσή του?Δεν ξαναπέρασε τέτοια ωτίτιδα λέγανε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αντε μαρακι με το καλο να βγειτε. και ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα. ναι, το νοσοκομειο δυσκολο. ειστε μακρια απο νοσοκομειο? ευτυχως τα μεγαλα σου ειναι σε ηλικια που καταλαβαινουν. 24ωρες / 24ωρο ηταν καποιος μαζι του ε?

εμεις ευτυχως εξωτερικη ωτιτιδα ο μικρος. το υγρο που ετρεξε ηταν εξωτερικα. δεν ειχαμε διατρηση τυμπανου. οποτε με σταγονιτσες ειμαστε ενταξει. μονο λιγη γκρινια.

Διαφημίσεις

αχ μπραβο κοριτσια που ξεμπερδεψατε!!τοσο πολυ maroyskaki ε?ο δικος μου δεν ειχε τοσο σοβαρο ποτε.την πρωτη φορα εκανε παρακεντηση την αλλη σταματουσε αμεσως!!περαστικα κ να μη μας ξαναβρει αυτη η ταλαιπωρια.!χθες ενας θειος μου ειπε οτι ο ωρλ του εχει πει να βαζει 2 σταγονες οινοπνευμα στο αυτι του (ταλαιπωρειται χρονια με ωτιτιδες)αλλα εγω το φοβαμαι αυτο ρε κοριτσια.δεν τολμω να τον ρωτησω τον γιατρο μου.επισης το xozal σιροπι κανει δουλεια στο υγρο.καθαριζει η μυτη γι αυτο

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλημέρα, σας ευχαριστώ κορίτσια!Είμαστε και πάλι σπίτι μας κι είναι υπέροχα!!!Δήμητρα, για το οινόπνευμα δεν ξέρω, αλλά σε ό,τι αφορά το αυτί η καθαρή μύτη είναι η αρχή και το τέλος του ;);)

Μαρία, τυχερός ο μικρός αφού δεν έκανε διάτρηση.Μπορείς να τον λούσεις άφοβα (αν είχε τρυπήσει τύμπανο θέλει πολύ προσεκτικό λούσιμο με βαμβάκι και λάδι στ' αυτιά)...

Ξανθή, άλλο κακό να μη βρει κανένα παιδάκι!

Βικάκι, καλά αποτελέσματα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα, κορίτσια!

Μαρουσκάκι εύχομαι να είστε πιο ξεκούραστοι τώρα οικογενειακώς....Αυτή να ήταν η τελευταία σας ταλαιπωρία!

Μαρία, περαστικά και σε εσάς!!!!:D

Καλημέρα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Μαρουσκάκι εύχομαι να είστε πιο ξεκούραστοι τώρα οικογενειακώς....Αυτή να ήταν η τελευταία σας ταλαιπωρία!

Μαρία, περαστικά και σε εσάς!!!!:D

Καλημέρα!

Βικάκι, μάντεψε!Είμαι κομμάτια, 2 μέρες στο νοσοκομείο με πυρετό ήμουν, τώρα έμεινε το μπούκωμα ΚΑΙ αδιαθέτησα ΚΑΙ δουλειά και σέρνομαι αλλά τι να κάνω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πήγες ντόκτορ??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...