Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσια!!! του πηγα τουρτα στο σχολειο και το χαρηκε ο μικρουλης μου!! επισης, ελπιζω να μην ειναι σημαδιακο, αλλα το πρωι του εβαλα μια μπλουζα και για πρωτη φορα δεν την ηθθελε και διαλεξε μια αλλη. ε ρε τι μας περιμενει! προς το παρον το θεωρω τυχαιο συμβαν! και βλεπουμε!!!

μαρακι περαστικα στον μικρο σου! πολλους ακουω με ιωση τριγυρω... μακαρι να του περασει μεχρι το σαββατο...

βικυ, εγω στο ειπα, κοιτα να το απολαυσεις τωρα που μπορεις γιατι μετα δε σε βλεπω καλα!!!! χαχαχα!!!

φιλια κοριτσια!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα στα παιδακια που γιορταζουν.κ ο μεγαλος μου ιανουαριο τα εχει αλλα αρχες!

στο θεμα μας παλι.ειδε η παιδιατρος τον μικρο κ εχει μαζεψει παλι υγρο κ στα 2 του αυτια.δλδ οσο καιρο επαιρνε ζιναντολ για την αμυγδαλιτιδα τα αυτια του απο λιγο κοκκινο που ηταν το αριστερο,μαζεψανε υγρο παλι.γι αυτο σας λεω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση.ο μεγαλος μου στα 5 την εκανε αλλα οι ωτιτιδες του μπορει να ηταν συχνες αλλα δεν μαζευε υγρο που εμενε μεσα κ δεν εφευγε με την αντιβιωση,αυριο εχω ραντεβου παλι με τον ωρλ.αντε να δουμε!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

χρονια πολλα στα παιδακια που γιορταζουν.κ ο μεγαλος μου ιανουαριο τα εχει αλλα αρχες! 9 Ιανουαρίου Δήμητρα?Εμένα 15 ο μεσαίος!

στο θεμα μας παλι.ειδε η παιδιατρος τον μικρο κ εχει μαζεψει παλι υγρο κ στα 2 του αυτια.δλδ οσο καιρο επαιρνε ζιναντολ για την αμυγδαλιτιδα τα αυτια του απο λιγο κοκκινο που ηταν το αριστερο,μαζεψανε υγρο παλι.γι αυτο σας λεω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση.ο μεγαλος μου στα 5 την εκανε αλλα οι ωτιτιδες του μπορει να ηταν συχνες αλλα δεν μαζευε υγρο που εμενε μεσα κ δεν εφευγε με την αντιβιωση,αυριο εχω ραντεβου παλι με τον ωρλ.αντε να δουμε!!

Tότε προχώρα κορίτσι...Να δούμε τι θα σου πούνε και αύριο.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο?Γάλα πίνουνε τα παιδάκια σας?Ο μεσαίος μου έπινε με το ζόρι πρωί βράδυ και μόνο με νέσκουίκ, αλλά πλέον το πίνει άσπρο, μόνο κατσικίσιο όμως!Έπαθα πλάκα, του αρέσει πάρα πολύ (μπλιαξ είναι το δοκίμασα, σα να πίνεις κατσίκι είναι)!!!Ο μεγάλος πίνει κι ο μικρός εδώ και μισό χρόνο που δε θηλάζει έκοψε το γάλα εκτός πολύ σπανίων περιπτώσεων που θα πιει μισό ποτήρι.Ευτυχώς τρώει τυρί και γιαούρτια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

matilnta ψαξ' το τοτε να προχωρησετε στην εγχειρηση. αν ειναι να μην περναει με φαρμακα, τοτε θελει δραστικοτερα μετρα. ποσο ειναι ο μικρος?

μαρια, εσενα πως ειναι ο μικρος? συνηλθε?

για το γαλα που λες, εμενα πινουν το βραδυ μονο απο ενα ποτηρι ασπρο σκετο. και αυτο οχι παντα. πολλες φορες το αφηνουν. αλλα και γω δεν τους επιμενω. δεν ξερω, νομιζω οτι ασβεστιο παιρνουν και απο αλλες τροφες και το γαλα δεν ειναι αμαν και τι. διορθωστε με αν κανω λαθος.

matilnta ψαξ' το τοτε να προχωρησετε στην εγχειρηση. αν ειναι να μην περναει με φαρμακα, τοτε θελει δραστικοτερα μετρα. ποσο ειναι ο μικρος?

μαρια, εσενα πως ειναι ο μικρος? συνηλθε?

Κάνει ανά 10ωρο πυρετούς, δεν ξαναδιαμαρτυρήθηκε για κοιλίτσα....Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι καλά.

για το γαλα που λες, εμενα πινουν το βραδυ μονο απο ενα ποτηρι ασπρο σκετο. και αυτο οχι παντα. πολλες φορες το αφηνουν. αλλα και γω δεν τους επιμενω. δεν ξερω, νομιζω οτι ασβεστιο παιρνουν και απο αλλες τροφες και το γαλα δεν ειναι αμαν και τι. διορθωστε με αν κανω λαθος.

Καθόλου λάθος δεν κάνεις, κι εγώ δε σκάω για το γάλα αφού τρώει άλλα γαλακτοκομικά.Ο μπαμπάς μας αγχώνεται για το γάλα όμως...Αχ κορίτσια, σήμερα είχα μια τόσο απαίσια μέρα στο γραφείο...Απαίσια...:(:(:(:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.τελικα δεν θα μπει χειρουργειο ο μικρος.μας ειπε οτι το υγρο στο αυτι ειναι λιγο κ αντιβιωση να του δινουμε μονο αμα ποναει αλλιως το αντιμετωπιζουμε με παυσιπονα.ολα τα παιδια εχουν υγρο στο αυτι το χειμωνα κ επεμβαση θα καναμε αν ηταν πολυ κ δεν εφευγε για πολυ καιρο.θα τον ξαναδει σεπτεμβριο.εχει βεβαια μεγαλες αμυγδαλες (οπως εγω κ ο αντρας μου)κ τις παρακολουθουμε.ο μεσαιος παλι εχει μεγαλα κρεατακια κ το ροχαλητο οπως σας ειπα παει συννεφο!!τον ρωτησαμε για αλλεργια αλλα δεν...γι αυτο το λογο δεν ακουει κιολας.θα τον δει μετα την ανοιξη.σκεφτηκα τις παιδικες ρινικες ταινιες να δοκιμασω.εχει παρει καμιας μας?

για το γαλα τωρα.η παιδιατρος μου ειχε πει οταν για ενα διαστημα σταματησε ο μεγαλος καλυτερα να τρωει γιαουρτι παρα να του βαζουμε κακαο μεσα γιατι αποροφαει το ασβεστιο.γυρω στα 4 του το ξαναρχισα με λιγη πιεση βεβαια κ απο τοτε το πινει στο λεπτο.ασπρο χωρις τιποτα μεσα.καλυτερα αν καποιο δεν το πινει να δοκιμασεις μελι η αλλιως τον αφηνεις κ τρωει γαλακτοκομικα κ το ξεκινας αργοτερα παλι.

tsourekakimou 2 χρονων ειναι γι αυτο δεν βιαζεται ο γιατρος κ με ηρεμησε καπως.ειναι κ στο παιδων κ δεν ζηταει φακελακια κ τον εμπιστευομαι ενω ενας αλλος που πηγα μου ειπε να βγαλουμε αμυγδαλες κρεατακια(ο μικρος δεν ροχαλιζει κ δεν εχει προβλημα με κρεατακια)αλλα ειναι σε ιδιωτικο κ εχει πεσει η δουλεια με τη κριση βλεπεις!

Kαλησπέρα...Μας έπιασε το αυτάκι μας...Δεν το πιστεύουμε, ελπίζουμε να περάσει χωρίς αντιβίωση, χωρίς πολύ πόνο...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια! μεταμεσονυκτια παλι εγω! περαστικα μαρακι για τον μικρο σου. το πολυσυζητησαμε το θεμα φαινεται... χρονια του πολλα κιολας, να τον χαιρεσαι. το παρτι πως πηγε?

matilnta ευχαριστα τα νεα σας. την αποφυγατε την εγχειρηση. βασικο να εμπιστευεσαι το γιατρο σου.

εμας ο μεγαλος εκανε αμυγδαλυτιδα και αρχισαμε αντιβιωση παλι...

γεια σας κοριτσια! μεταμεσονυκτια παλι εγω! περαστικα μαρακι για τον μικρο σου. το πολυσυζητησαμε το θεμα φαινεται... χρονια του πολλα κιολας, να τον χαιρεσαι. το παρτι πως πηγε?

Ευχαριστώ Μαράκι μου.Ναι, μωρέ, το μάτιαξα το πουλάκι μου:(:( Αφού φάγαμε τρεις μέρες γκρίνια, έτρεξε το αυτί του κι ησύχασε.Σήμερα θα πάμε να τον δει παιδίατρος (ο φόβος φυλάει τα έρημα) και ελπίζουμε να είναι τυχαίο και να μην ξεκινήσει νέα διετία τυράννιας. Το πάρτυ σούπερ επιτυχία, περάσαμε μικροί μεγάλοι καλά!!

matilnta ευχαριστα τα νεα σας. την αποφυγατε την εγχειρηση. βασικο να εμπιστευεσαι το γιατρο σου.

εμας ο μεγαλος εκανε αμυγδαλυτιδα και αρχισαμε αντιβιωση παλι...

Περαστικά και σε σας κορίτσι...Με αυτόν τον καιρό τη μια 15-20 βαθμούς την άλλη 0 τι να περιμένεις...Καλημέρα σε όλες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα! ωχ μωρε ο καημενουλης. ευχομαι να ειναι τυχαιο και να μην ξανακανει.

ο δικος μου ο μεγαλος με τις αμυγδαλες, εκανε πυρετο κυριακη βραδυ. δευτερα πρωι τον τρεχω αμεσως παιδιατρο γιατι ειδα το λαιμο του χαλια (αλλες φορες περιμενω δυο μερες και μετα τους παω). και μας εδωσε αντιβιωση και ευτυχως απο χθες το πρωι ειναι απυρετος. το προλαβαμε.

καλα, σιγουρα αυτος ο καιρος εχει τρελαθει. προχθες που ψιλοχιονισε, τα δικα μου περιμεναν οτι θα εφτιαχναν και χιονανθρωπο! και εχουν φαγωθει τωρα να τους παμε στα χιονια το σκ...!!!!

Διαφημίσεις

περαστικα maroyskakiελπιζω να ειναι περαστικο κ να μην αρχισει το τρεξιμο .αφου δεν σου εκανε τοσο καιρο τιποτα ε,μια φορα επιτρεπεται να αρρωστησει ο καημενος.περαστικα κ σε σενα tsourekaki2 μηνες εμειναν να υσυχασουμε απο τις ιωσεις!!

περαστικα maroyskakiελπιζω να ειναι περαστικο κ να μην αρχισει το τρεξιμο .αφου δεν σου εκανε τοσο καιρο τιποτα ε,μια φορα επιτρεπεται να αρρωστησει ο καημενος.περαστικα κ σε σενα tsourekaki2 μηνες εμειναν να υσυχασουμε απο τις ιωσεις!!

Eυχαριστώ Δήμητρα, αλλά τελικά κάναμε εισαγωγή.Έτρεξε και το άλλο αυτάκι υγρό κι η γιατρός δεν το ξαναρισκάρει να κάνουμε δοκιμές με αντιβιώσεις και να μην τον πιάνουν (όπως πριν έξι μήνες) οπότε....εισαγωγή.Ήρθα σπίτι να πάρω κάτι λίγα που ξέχασε ο άντρας μου να φέρει, να κάτσω λίγο και πάω πίσω....ΓΜΤ.....:(:(:(:(:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρούσκα εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...