Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

αχ μάνα με τους 3 σου γιους και με την μια σου κόρη, την κόρη την μονάκριβη την πολυαγαπημένη.....

Ακριβώς!!!! Έτσι!!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!παμε για τον 3 γιο βλεπω ε??ποιος στη χαρη σου!!στα οπα οπα θα σε εχουν!με το καλο!!κατακαλοκαιρο βλεπω γεννας.ευτυχως που δεν μενεις μονιμα αθηνα.

εμεις κλασσικα.κολλησε κ ο μεσαιος αμυγδαλιτιδα-ωτιτιδα κ ειμασταν πολυ ωραια!!την παρασκευη παμε παλι ωρλ κ μας βλεπω να κανονιζουμε χειρουργειο.αντε να δουμε.ο μεσαιος ροχαλιζει παρα πολυ αλλα μας ειπε να τον δει παλι την ανοιξη.δεν αρρωσταινει συχνα βεβαια,ουτε περισυ που πηγε πρωτη φορα παιδικο αλλα το ροχαλητο ροχαλητο.

εδωσε ο ξαδερφος μου τον βιβλιο που ειχατε αναφερει απο την εγωπολη στην εσυπολη στον μεγαλο κ του ειπα να το ξεκινησει.ελπιζω να δωσει βαση κ οχι απλα να περναει τα γραμματα κ να σκεφτεται το psp!!σας φιλω!!;)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημερα κοριτσια!!παμε για τον 3 γιο βλεπω ε??ποιος στη χαρη σου!!στα οπα οπα θα σε εχουν!με το καλο!!κατακαλοκαιρο βλεπω γεννας.ευτυχως που δεν μενεις μονιμα αθηνα.

εμεις κλασσικα.κολλησε κ ο μεσαιος αμυγδαλιτιδα-ωτιτιδα κ ειμασταν πολυ ωραια!!την παρασκευη παμε παλι ωρλ κ μας βλεπω να κανονιζουμε χειρουργειο.αντε να δουμε.ο μεσαιος ροχαλιζει παρα πολυ αλλα μας ειπε να τον δει παλι την ανοιξη.δεν αρρωσταινει συχνα βεβαια,ουτε περισυ που πηγε πρωτη φορα παιδικο αλλα το ροχαλητο ροχαλητο.

Κρεατάκια θα κάνετε?Έκανε ο γιος της γειτόνισσάς μου, αλλά εκτός από το ροχαλητό είχε και θέμα με το αυτάκι του, δεν άκουγε καλά.Ο δικός σου?

εδωσε ο ξαδερφος μου τον βιβλιο που ειχατε αναφερει απο την εγωπολη στην εσυπολη στον μεγαλο κ του ειπα να το ξεκινησει.ελπιζω να δωσει βαση κ οχι απλα να περναει τα γραμματα κ να σκεφτεται το psp!!σας φιλω!!;)

Το βιβλίο είναι πάρα πολύ ωραίο,αλλά δεν ξέρω σε σύγκριση με το psp χαχα, κι εσένα πληροφορικάκιας ο υιός ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια!!!!! γραφω στα πεταχτα γιατι πρεπει να φυγω.

βικυ με το καλο ο γιος!!!

εμεις ολα καλα. το σκ ολο βολτες και σημερα σηκωμο δεν ειχαν!!

επισης, εχουν φαγωθει οτι θελουν ακομη δυο μωρα να τους κανω!!! αχ, δεν ειμαστε για τετοια.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

δεν ξερω αν θα κανουμε.πιστευω οτι δεν ακουει γιατι φωναζει οταν μιλαει.εκτος αν ειναι σαν τον αντρα μου φωνακλας!!τοτε την πατησα!!

τωρα κοιταμε τον μικρο για σωληνακια κ βλεπουμε για τον μεσαιο.οσο για τον μεγαλο το μονο ενδιαφερον του ειναι τα ηλεκτρονικα εκτος αν βρισκει παρεα για μπαλα!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν θα κανουμε.πιστευω οτι δεν ακουει γιατι φωναζει οταν μιλαει.εκτος αν ειναι σαν τον αντρα μου φωνακλας!!τοτε την πατησα!!

τωρα κοιταμε τον μικρο για σωληνακια κ βλεπουμε για τον μεσαιο.οσο για τον μεγαλο το μονο ενδιαφερον του ειναι τα ηλεκτρονικα εκτος αν βρισκει παρεα για μπαλα!!

Για σωληνάκια μου είχαν πει κι εμένα για το μικρό μας.Ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε ημερομηνία για την επέμβαση, αλλά επειδή γίνεται με γενική αναισθησία κι ήταν μόλις 2 χρονών, λακίσαμε και πήγαμε για μια ακόμη γνώμη.Εκείνος ο άγιος άνθρωπος ήταν ου μου είπε το " Κάντε υπομονή ως τα τρία" που σου είχα γράψει πιο πάνω .Αυτό κάναμε και ο Ανδρέας έχει μισό χρόνο καθαρός, δηλαδή ενώ θα κρυώσει, θα έχει μυξούλες ποτέ μα ποτέ μετά τα δυόμισι δεν παραπονέθηκε για το αυτάκι του.Μαχαίρι είναι, πάρε μια ακόμη γνώμη, με όλο το θάρρος ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ καλή μου! Ή στα όπα όπα θα με έχουνε ή στο πλύνε- πλύνε βρωμόκαλτσες και σώβρακα!! Χαχα!!!:tongue:

Να ρωτήσω κάτι; έχετε ψάξει καθόλου για αλλεργίες: Το ρωτώ γιατί κι εμένα ροχάλιζε ο μεγάλος γιος και φτάσαμε μέχρι το παίδων για κρεατάκια, μέχρι που μας παρέπεμψαν στο αλλεργιολογικό!!!! Καναμε τα ρας τεστς και βρήκαμε αλλεργία σε μυκητα altenaria (ίπταται στον αέρα, ειναι ο μύκητας της υγρασίας). Φυσικά χειρουργείο δεν έγινε! Τώρα κάνει κάτι εμβόλια απευαισθητοποίησης και είναι ήδη καλύτερα...

καλημερα κοριτσια!!!!! γραφω στα πεταχτα γιατι πρεπει να φυγω.

βικυ με το καλο ο γιος!!!

Ευχαριστώ!!!!!

εμεις ολα καλα. το σκ ολο βολτες και σημερα σηκωμο δεν ειχαν!!

επισης, εχουν φαγωθει οτι θελουν ακομη δυο μωρα να τους κανω!!! αχ, δεν ειμαστε για τετοια.

Άλλα δύο μωρά; Αχαχαχα! καλό!!!:D

qwlrp3.png

vasdeliοχι δεν το εχω ψαξει κ ουτε καν το εχω σκεφτει!!λες να ειναι αλλεργικος??ροχαλιζει απο μικρος αλλα δεν κανει ουτε ωτιτιδες ουτε αμυγδαλιτιδες που συνδεονται συνηθως με τα κρεατακια κ τις αμυγδαλες!!θα το κοιταξω παντως.ευχαριστω!!

marouskaki,ο μικρος δεν κανει απλες ωτιτιδες.δεν φευγει το πυον με την απλη αντιβιωση.οποτε την πρωτη φορα καναμε εισαγωγη κ του εκαναν παρακεντηση κ ενδοφλεβια κ τη δευτερη φορα ευτυχως μονο ενδοφλεβια.δεν τον πιανουν οι αντιβιωσεις λοιπον (οπως κ το depon)κ γι αυτο τρεχουμε στο παιδων.αυτο θελω να σταματησει.οι νοσηλειες κ οι τοσες φλεγμονες μεσα στο κεφαλι του!!

καλημερα!

matilnta δυσκολο να μην τον πιανουν τα φαρμακα και να πρεπει να τρεχετε συνεχεια νοσοκομειο... επι του θεματος παντως (για εγχειρηση) δεν εχω προσωπικη εμπειρια. ξερω δυο παιδακια ομως (παιδια φιλων) που κανανε εγχειρηση στην ηλικια των 5 για τετοια θεματα και ολα καλα!!

εμεις καλα ειμαστε. αυριο εχει γενεθλια ο μικρος και θα του παω τουρτα στον παιδικο. στο σπιτι τα ειχαμε γιορτασει, οποτε δεν θα εχουμε αλλο νταβαντουρι.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

matilnta δυσκολο να μην τον πιανουν τα φαρμακα και να πρεπει να τρεχετε συνεχεια νοσοκομειο... επι του θεματος παντως (για εγχειρηση) δεν εχω προσωπικη εμπειρια. ξερω δυο παιδακια ομως (παιδια φιλων) που κανανε εγχειρηση στην ηλικια των 5 για τετοια θεματα και ολα καλα!!

Γι΄αυτό της λέω κι εγώ να πάρει κι άλλη γνώμη, στα 5 την έκαναν.;););)

εμεις καλα ειμαστε. αυριο εχει γενεθλια ο μικρος και θα του παω τουρτα στον παιδικο. στο σπιτι τα ειχαμε γιορτασει, οποτε δεν θα εχουμε αλλο νταβαντουρι.

Χιλιόχρονο το μπομπιράκι σας Μαράκι!!Έχουμε τρελαθεί στα γενέθλια μες στον Ιανουάριο λέμε χαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ευχαριστω μαρια μου!! ναι, πολλη τουρτα αυτο το μηνα!!! αντε και στα δικα σας μεθαυριο!!!!

ουαου! αλλαξαμε και σελιδα!! μπραβο μας!!!! χαχαχα!!!!

Ευχαριστούμε ρε κορίτσι, άσε κι αρρώστησε ο μικρός ρε γμτ...πυρετό από το βράδυ....Και πάλι χρόνια σας πολλά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χρόνια πολλά Μαρία για το μικράκι σου!!!

Μαρούσκα περαστικά στον μικρούλη μας!

Σήμερα, κορίτσια,κοιμήθηκα ως τις 12!!!! Ντρεπομαι που το λέω αλλά το ευχαριστήθηκα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...