Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

μια χαρα τα βολεψες μαρακι τρια σε ενα!!! εμεις θα τα κανουμε στις 12 που ειναι του μεγαλου τα γενεθλια. ο μικρος εχει δεκα μερες μετα, αλλα ακομη δεν καταλαβαινει, οποτε παμε με την ημερομηνια του μεγαλου! μαρια, στον παιδοτοπο ποσο σου ζητανε το ατομο? εγω δεν εψαξα καθολου παιδοτοπο. ειπα να το ρισκαρω... περσι ειχα λιγα ατομα και τη βολεψα με μια πιτα και ενα κεικ. τωρα το σκεφτομαι τι να κανω. μηπως να παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο που αναλαμβανουν και εκδηλωσεις και να παραγγειλω διαφορα πιτοειδη?

Κι εσένα 3 χρόνια και 10 μέρες έχουν διαφορά ε?Χαχα, είδες σύμπτωση!Λοιπόν, στον παιδότοπο μου ζήτησαν 2 ευρώ τον ενήλικα (πιατάκι με πίτσα, 2 πιτοειδή και ένα γλυκάκι) συν ό,τι πιει και στα παιδάκια περίπου 1,5 ευρώ (χυμάκι και τοστ ή πίτσα).Αλλά εδώ είναι επαρχία δεν ξέρω αλλού τι ζητούν.Όσο για τη λύση κέητερινγκ δες αν σε συμφέρει.Πάντως εγώ πέρυσι είχα ξοδέψει πολλά (είχα κάνει τρουφάκια, μπράουνις, αλμυρό κέηκ, πίτσα κι η μαμά μου μου είχε φτιάξει αυτά με τη μπεσαμέλ και τον κιμά που σου είπα χθες) και κουράστηκα και πολύ γι΄αυτό φέτος προτίμησα να τα κάνουν όλα αυτοί και τέλος.

Κι εγώ έζησα δράμα χθες...Ο Φάνης χτυπιόταν γιατί να κάνει γενέθλια μαζί με τον Ανδρέα και άντε να του εξηγήσω γιατί βολεύει στις 25 που είναι Σάββατο κι όχι Τετάρτη που πέφτουν τα δικά του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 χρονια και εντεκα μερες για την ακριβεια, αλλα ναι, συμπτωση ε?

τζαμπα πραμα μαρια στον παιδοτοπο!!! εδω ειμαστε μισο-πολη, μισο-επαρχια. κατι ενδιαμεσο δηλαδη. δεν πηγα να ρωτησω. θα δω πως θα μου βγει και αν ειναι βλεπουμε για παιδοτοπο για της μεσαιας τα γενεθλια...

τελικα λεω να ψησω μερικα πιτακια, μια πιτα και ενα κεικ, και να παω σε ενα φουρνο που εχει ωραια πραματα να παρω μερικα κομματια. και βλεπουμε...

ωχ μαρια, ειχες θεμα ε? εγω εχω με την μεσαια που θελει και αυτη τουρτα τωρα...λες να παρω ακομη μια και να τελειωνω?!!!!! χαχα!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

παλι αρρωστος ο μικρος!!αμυγδαλιτιδα αυτη τη φορα.δεν ξερω τι να κανω πια.δεν μ αρεσει που παιρνει τοση αντιβιωση.σκεφτηκα κ την ομοιοπαθητικη(αν κ δεν ξερω αν την αντεχουμε οικονομικα)αλλα ο αντρας μου ουτε να την ακουσει.

παρτυ στον μεγαλο δεν μπορω να κανω σπιτι διοτι τα μικρα δεν θα τον αφησουν. να το ευχαριστηθει.κολλιτσιδα θα ειναι.οποτε μπορω του κανω εξω ειδα καλα??η vasdeli ειναι εγκυος στο τεταρτο??:oμπραβο!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

ΜΑΡΑΚΙ, να τον χαίρεστε τον πρωτότοκό σας!!Πάντα γερό το αγόρι σας, καλή πρόοδο και πάντα ευτυχισμένος!!Να περάσετε υπέροχα αύριο (ή σήμερα, τι ώρα πήγε καλέ??)!Όσο για τη μικρή...άντε κοντεύουν και τα δικά της γενεθλιάκια να τα χαρεί ολομόναχη χαχα, χωρίς αλλουνού τούρτα!!:tongue::tongue:

Δημητρούλα, υπομονή θα σου πω μόνο...Όταν πέρυσι, λίγο μετά που έκλεισε τα δύο ο μικρός, μου έλεγε ο ωρυλα να κάνω υπομονή ως τα τρία χρόνια και θα ησυχάσουμε μου φαινότανε μια αιωνιότητα...Αλλά να που μείνανε μόνο 13 μέρες και μάντεψε...το παιδάκι μας εδώ και μισό χρόνο ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ από ωτίτιδες...Πίστεψέ με...όλα βελτιώνονται όσο μεγαλώνουν....

Καλό βράδυ σε όλες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κορίτσια, πώς είστε;

Σας γράφω από Αθήνα, εδώ θα είμαι τώρα

παλι αρρωστος ο μικρος!!αμυγδαλιτιδα αυτη τη φορα.δεν ξερω τι να κανω πια.δεν μ αρεσει που παιρνει τοση αντιβιωση.σκεφτηκα κ την ομοιοπαθητικη(αν κ δεν ξερω αν την αντεχουμε οικονομικα)αλλα ο αντρας μου ουτε να την ακουσει.

παρτυ στον μεγαλο δεν μπορω να κανω σπιτι διοτι τα μικρα δεν θα τον αφησουν. να το ευχαριστηθει.κολλιτσιδα θα ειναι.οποτε μπορω του κανω εξω ειδα καλα??η vasdeli ειναι εγκυος στο τεταρτο??:oμπραβο!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Περαστικά σας!!!!Άτιμη η αμυγδαλίτιδα....περαστικά σας!!!!:( Από ομοιοπαθητική δεν ξέρω να σου πω....

Ναι, είμαι έγκυος Δήμητρα, στο τέταρτο....και από χθες είμαι Αθήνα μιας και η περίπτωσή μου είναι λίγο περίπλοκη και ο γιατρός με θέλει εδώ για ξεκούραση και εβδομαδιαία παρακολούθηση...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...Γιατί Βικάκι περίπλοκη τι έπαθες;;;πάντως αν θέλεις γιουτοπαρ επειδή δεν κυκλοφορούν έχω ένα πακέτο να σου δώσω που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα...Γιατί Βικάκι περίπλοκη τι έπαθες;;;πάντως αν θέλεις γιουτοπαρ επειδή δεν κυκλοφορούν έχω ένα πακέτο να σου δώσω που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Ο πλακούντας είναι επιπωματικός...υπάρχει συνεχής κίνδυνος για αιμοραγίες...χρειάζομαι ξεκούραση, όχι βάρη και εβδομαδιαία παρακολούθηση...αναγκάστηκα να τους αφήσω πίσω....:(

Τα γιουτοπάρ τι είναι; για συσπάσεις ίσως; Θα σου πω αν χρειαστούν....σε ευχαριστώ πάντως. Την Τετάρτη πάω στον γιατρούλη μου και θα ξέρω....

Καλημέρααααααα!:P

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια! μαρακι ευχαριστω για τις ευχες!!! ενταξει το παρτι τελικα. πιτα, κεικ, πιτακια και πιτσες. περιττο να πω οτι οι πιτσες εξαφανιστηκαν!!!!!!!!!! σημερα μαζευω τα κομματια μου. και του σπιτιου επισης!!! πιατα και ποτηρια παντου!!! ευτυχως τελειωσα νωρις απο τη δουλεια και προλαβαινω να βαλω μια ταξη πριν παω να παρω τα καμαρια μου. το τικερακι μη μου ζητατε να το αλλαξω. το μαρτιο ολα μαζι!!! χαχα!!!! παρεπιπτοντως η μεσαια μια χαρα φετος στο παρτι. μαλλον συνειδητοποιησε οτι τα δικα της γενεθλια ειναι σε λιγο καιρο. αν και οταν διαλεγαμε τουρτες, ηθελε να διαλεξει και κεινη!!

βικυ τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη εχεις? και εισαι μονη στην αθηνα και η οικογενεια αλλου? ελπιζω οχι για ολο το διαστημα ε? υπομονη και ο χρονος θα περασει χωρις να το καταλαβεις!!!

βικυ τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη εχεις? και εισαι μονη στην αθηνα και η οικογενεια αλλου? ελπιζω οχι για ολο το διαστημα ε? υπομονη και ο χρονος θα περασει χωρις να το καταλαβεις!!!

Είναι λίγο δύσκολη, ναι....μόνη δεν είμαι στην Αθήνα, εχω τα πεθερικά μου και την κουνιάδα μου και τον κουνιάδο μου που πραγματικά είναι οικογένειά μου! Με συγκινούν για τα όσα κάνουν για μένα!!!Μένω σε δικό μας διαμερισματάκι και οι υπόλοιποι είναι από κάτω (οικογενειακή πολυκατοικία) οπότε και αυτονομία έχω και άνθρωπο αν χρειαστώ κάτι!:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αν σου λείψουν 3 παιδάκια 2 αγοράκια και ένα κορίτσι ξέρεις ε;;έλα σε εμένα....εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά που θα πάνε είμαι σίγουρη!!!!

Χαχα, αρχίσαμε τις προσφορές Ξανθή??:tongue::tongue:Βικάκι, αν θες κάτι πιο μπρουτάλ έχω τρία αγοράκια να σου στείλω για τρελή παρέα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ακομη τρια για προσφορα!!! χαχα! θα πηξει καλε η κοπελα!!!! βικυ, δυσκολο να εισαι μακρια απο τα παιδακια σου. να σκεφτεσαι θετικα ομως. ευκαιρια να ξεκουραστεις!!!!! αχ, ποσο νοσταλγω οταν ημουν εγκυος στον μεγαλο και ημουν στο κρεβατι 4 μηνες!!! που ειναι εκεινες οι αγιες μερες??!!!!

μαρια να τον χαιρεσαι το μεσαιο σου!!!! χρονια πολλα! (αλλαξες το τικερακι παλι καλε?)

ακομη τρια για προσφορα!!! χαχα! θα πηξει καλε η κοπελα!!!! βικυ, δυσκολο να εισαι μακρια απο τα παιδακια σου. να σκεφτεσαι θετικα ομως. ευκαιρια να ξεκουραστεις!!!!! αχ, ποσο νοσταλγω οταν ημουν εγκυος στον μεγαλο και ημουν στο κρεβατι 4 μηνες!!! που ειναι εκεινες οι αγιες μερες??!!!!

Εγώ νοσταλγώ το δίμηνο που παίρνουμε από τον 8ο ως τη γέννα....Μόνη στο σπίτι, τα παιδιά σχολείο....αααααααχχχχχ, η ξάπλα της ξάπλας ω ξάπλα!!

μαρια να τον χαιρεσαι το μεσαιο σου!!!! χρονια πολλα! (αλλαξες το τικερακι παλι καλε?)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!Δεν άντεξα να έχει γενέθλια το παιδάκι μου και να μην το δω στο τικεράκι, άλλωστε είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις τικεράκι, αχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρούσκα, να τον χαίρεσαι τον Φανούλη σου!!! Άντε, θα έχει την ίδια μέρα γενέθλια με το μωρό που ξεγέννησε σήμερα ο γιατρούλης μου και εξαιτίας του αναβλήθηκε πάλι το ραντεβού μου σήμερα!:rolleyes:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...