Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

ωχ, ματιλντα, τον μεγαλο τον βλεπω να εχει φριξει με τα μικρα...

εμενα φετος φαγωθηκε ο αντρας μου να κανουμε αλλαγη του χρονου. λες και θα αλλαξει κατι αν δεν την κανουμε δυο ωρες νωριτερα (οπως τις αλλες χρονιες!!!) τα δικα μου δεν αντεχουν. κανονικα τωρα επρεπε να τα βαλω για υπνο, αλλα τι να κανω...θα ειναι 9 πιτσιρικια συνολικα τωρα στο τραπεζι. ω ρε γλεντια!!!

κοριτσια, καλη χρονια να εχουμε!!! με υγεια!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!

Δήμητρα, ώρες ώρες ούτε εγώ αντέχω, εννοείται καλέ, πλάκα κάνεις?Όσο για τον ύπνο...προτιμώ τη μίρλα όλο το απόγευμα του μικρού και ύπνο στις 19.30-20.30 παρά την ησυχία το μεσημέρι και ύπνο στις 23.00;););)

Μαράκι, κανένα φάκελο δεν πρόλαβα, πού να σου εξηγώ...Από τις 8 γενάρη φορτσάρουμε και πάλι κι ο Θεός βοηθός!Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα μάνες ηρωίδες!!! Περιμένω κι εγώ το τρίτο μου παιδάκι τον Αύγουστο.

Βοήθεια δεν υπάρχει ούτε για δείγμα από πουθενά αλλά ελπίζω να τα βγάλω πέρα αν και τα βλέπω βουνό μπροστά μου.Θα χαρώ να τα λέμε και να παίρνω κουράγιο!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αχού, να και μια 100 % κοριτσομανούλα (προς το παρόν!!)!Καλωσήρθες και με το καλό το τρίτο παιδάκι σου!Κοίτα, ζόρικα χωρίς βοήθεια αλλά θα νιώθεις πολύυυυυυ υπερήφανη γιατί τα κατάφερες μόνη σου να αναθρέψεις τρία παιδάκια ;);););) Έχεις καλή εγκυμοσύνη? Και μόλις είδα ότι τα παιδάκια σου δεύτερο με τρίτο θα έχουν πολύ μικρή διαφορά ε?Σούπερ ηρωίδα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου

χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα σε ολες και τις οικογενειες σας!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας τα ομορφα με υγεια!

Βικακι ολα καλα ευχομαι με την εγκυμοσυνη........πανω απο ολα ενα υγιες μωρακι........

Κοριτσομανα(σπανιο εδω μεσα......) με το καλο και σε εσενα και καλωσηρθες κουκλα.....

Και εγω περσυ πιθανη ημερομηνια Αυγουστο ειχα αλλα τελικα η μικρη μου γεννηθηκε Ιουλιο.......

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα οικογενειακα και με καλους φιλους! Αποφασισαμε το ονομα της μικρης μας,ΚΑΤΕΡΙΝΑ, η οποια 2 βασιλοπιτες κοψαμε και στις 2 κερδισε το φλουρι το κοριτσακι μου......

Αυτα τα ολιγα για σημερα

Καλημερα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλη χρονια κοριτσια!!τα καλυτερα ευχομαι σε ολες κ με το καλο τα νεα μπεμπε του καφε μας!!μια μερα μας χωριζει απο το πολυποθητο ανοιγμα των σχολειων!!χιχιχι!

τελικα τον κοιμιζω κ τον μεσαιο το μεσημερι κ το βραδυ δεν κανουν τοσες ζουζουνιες.το καλοκαιρι σκεφτομαι να βαλω τον μικρο στο κρεββατι που θα ξεκινησω να του βγαλω κ την πανα(αλλο βασανο)!!εχω φαει του σκασμου κ ας ειναι καλα αυτος ο μεταβολισμος που με που γεννησα τον μεγαλο αλλαξε κ το πιο πολυ που παιρνω ειναι 2 κιλα.διαφορετικα με τοσα γλυκα που εχω φαει θα ημουν ντουλαπιτσα!!αγορασαμε κ ελειπτικο μπας κ γυμναστει λιγο κ ο αντρας μου(εγω παω γυμναστηριο οπως σας ειπα)γιατι πλησιαζει τα 40 κ τα φοβαμαι περισσοτερο απο ολες τις ηλικιες!σας φιλω κοριτσαρες κ ελπιζω να μπαινω πιο συχνα:)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε καλε κοριτσια, που εξαφανιστηκατε? εμεις απο σημερα επιστρεψαμε ολοι στους κανονικους μας ρυθμους.

Παρούσα παρούσα!Το πρωί όλοι στις θέσεις μας και το απόγευμα...επίσης!:tongue::tongue::tongue: Καλή επαναπροσαρμογή κορίτσια, καλά ήταν χωρίς δουλειά!!!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αντε κοριτσια να μαζευομαστε σιγα σιγα παλι!!! εμεις ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια των αγοριων. θα τους τα κανω μαζι. καλεσα κοσμο στο σπιτι. πρωτη φορα τοσο πολυ. ειπα να το ρισκαρω. χθες διαλεξαμε τις τουρτες και πηραμε τα σχετικα. κοριτσια, πειτε καμια ιδεα για κερασματα αλμυρα. απλα πραγματα. help!!!!

Στο σπίτι?Χαράς στο κουράγιο σου, εγώ φέτος έκλεισα πάλι σε παιδότοπο αλλά φέτος θα τα ετοιμάσουν όλα αυτοί όχι σαν πέρυσι που κλείστηκα 2 μέρες στην κουζίνα...;) Κανα πιτοειδές , τι θα φτιάξεις άλλο?Α, σφολιάτα γεμιστή με κιμά και μπεσαμέλ από πάνω τι σου λέει?Και πίτσα σπιτική?!Πότε θα τα κάνετε?Εμείς στις 25 Ιανουαρίου που κλείνει το μικρό τα 3 θα κάνουμε και του μεσαίου που τα έχει στις 15 , γιορτάζει και ο μεγάλος οπότε 3 σε 1!!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μια χαρα τα βολεψες μαρακι τρια σε ενα!!! εμεις θα τα κανουμε στις 12 που ειναι του μεγαλου τα γενεθλια. ο μικρος εχει δεκα μερες μετα, αλλα ακομη δεν καταλαβαινει, οποτε παμε με την ημερομηνια του μεγαλου! μαρια, στον παιδοτοπο ποσο σου ζητανε το ατομο? εγω δεν εψαξα καθολου παιδοτοπο. ειπα να το ρισκαρω... περσι ειχα λιγα ατομα και τη βολεψα με μια πιτα και ενα κεικ. τωρα το σκεφτομαι τι να κανω. μηπως να παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο που αναλαμβανουν και εκδηλωσεις και να παραγγειλω διαφορα πιτοειδη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...