Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

hello!!! τι κανετε? εγω προσπαθω να βαλω μια ταξη στο σπιτι. καθε φορα μετα απο σαββατοκυριακο βομβαρδισμενο τοπιο ειναι... αν και ολο στη βολτα ημασταν. παρολα αυτα καταφεραμε να γινει το σπιτι ανω κατω!!!!

αυριο δουλευω κιολας. δεν μπορεσα να το αποφυγω, αλλα μαλλον θα παω για λιγο. θα ειναι ο αντρας μου οσο θα λειπω.

μαρια ολοι αυτοι στο σπιτι σας θα μεινουν? μη μου πεις!!!! να ερθουμε και μεις αν ειναι!!! χαχαχα!!!!

βικυ μπραβο για την αυχενικη!!! το περασες το πρωτο "σκαλοπατι"! αντε και στο επομενο!!!!!

φλο να τον χαιρεστε!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello!!! τι κανετε? εγω προσπαθω να βαλω μια ταξη στο σπιτι. καθε φορα μετα απο σαββατοκυριακο βομβαρδισμενο τοπιο ειναι... αν και ολο στη βολτα ημασταν. παρολα αυτα καταφεραμε να γινει το σπιτι ανω κατω!!!!

αυριο δουλευω κιολας. δεν μπορεσα να το αποφυγω, αλλα μαλλον θα παω για λιγο. θα ειναι ο αντρας μου οσο θα λειπω.

Μανάρι κι εγώ δουλειά, μόνη, εγώ πρωτοκολλώ, εγώ δίνω τις βεβαιώσεις του τμήματος (δε φαντάζεστε πόσοι αγοράζουν χωράφια αυτές τις τελευταίες του 2013 μέρες) και θέλω να στείλω και πακετάκι για πληρωμές σχεδίων βελτίωσης, αυτάαααα, αλλά ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!:p:p:p:p:p

μαρια ολοι αυτοι στο σπιτι σας θα μεινουν? μη μου πεις!!!! να ερθουμε και μεις αν ειναι!!! χαχαχα!!!!

Στο σπίτι μας θα μείνει το ζευγάρι και ίσως τα παιδιά της αδερφής μου, θέλουν πολύ κι εκείνα και οι δικοί μου!Σύνολο...7 νοματαίοι!!:-P:razz::-P

βικυ μπραβο για την αυχενικη!!! το περασες το πρωτο "σκαλοπατι"! αντε και στο επομενο!!!!!

φλο να τον χαιρεστε!!!

Καλημέρες!Χρόνια πολλά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χρονια πολλα και απο εμενα σε ολες!!! να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

εμεις ολα καλα. εξακολουθουμε να ειμαστε ολο στη βολτα! τα παιδια σουρτουκια θα τα κανουμε...!!!!

φιλια!!!!

Διαφημίσεις

Θα τρελαθώ στη δουλειά κορίτσια!Βοήθεια!!!170 φάκελοι περιμένουν να τους δω για να πληρωθούν λέμε!!!:confused::confused::confused::confused: Αδειούλα μου... σε περιμένω!!!:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Έτσι και ο άντρας μου Μαρούσκα, μες στον πανικό είναι, να τα προλάβει όλα! Κουράγιο! Γειά σου Μαράκι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

πω πω! πολλη δουλεια βρε μαρια. κουραγιο. ποτε εχεις αδεια? εμεις ευτυχως χαλαρα ειμαστε. μονο τη δευτερα θα δουλεψω λιγο και μετα απο του χρονου παλι!!

αρετη καρδιτσα εισαι ε? κανονισαμε προς λιμνη πλαστηρα για το αλλο σκ. κοντα ειναι ε? εχεις τιποτα να προτεινεις? ή καποια αλλη που να εχει παει?

μαρια αλλαξες το τικερακι και με μπερδεψες βρε!!!

τι κανετε κοριτσια??εμεις συνηλθαμε εντελως κ γινεται ενας χαμος!!γιατι κλεινουν οι παιδικοι 15 μερες??κοντευω να πηδηξω απο το μπαλκονι!!:shock:.χθες που τα ειχαμε βαλει για υπνο ακουμε γελια κ χαρες ε κ πιστευαμε οτι ο μεσαιος ειχε μπει για αλλη μια φορα στη κουνια του μικρου κ παιζανε.παμε μεσα κ εδαμε τον μικρο στο κρεββατι του μεσαιου κ να χοροπηδανε σαν τρελλα!!δευτερο:shock:!!τον ξαναβαζω στη κουνια κ αμεσως μου εδειξε πως βγηκε.κατω εχω πλακακι κ φοβαμαι πολυ οτι οσο προσεχτικα κ να βγει μια φορα θα γινει το κακο.κρεββατι του εχω αλλα πιστευω οτι θα αλωνιζει μεσα στο δωματιο.οποτε δεν βαζω το μεσαιο για υπνο το μεσημερι(στις 8.30 θα ξεραθει)που τον ξεσηκωνει κ βλεπω πως θα παει!!!μια τρελλα!!με βλεπω να με περνει κ με μενα ο υπνος νωρις απο δω κ περα.εφοδιαστηκα κ με βιταμινες για να αντεξω!!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Χαχα, Δήμητρα, πόσες φορές δεν κοιμήθηκα πριν από αυτά!!Ώστε πηδάει από το κρεβατάκι του?Κανα στρώμα δεν έχεις να βάλεις κάτω ώσπου να κόψει το νέο του χόμπι?:rolleyes::rolleyes:

Μαρία, απλώς έβαλα όλο το στόλο σε ένα τικεράκι χαχα!Σήμερα άρχισε η άδειά μου από τη δουλειά κι η εργασία full time στο σπίτι!Χθες είχαμε εδώ 7 παιδιά και σήμερα 4-6 (ρε μήπως τελικά πρέπει όντως να παραιτηθώ και να ανοίξω παιδικό??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:).

Σας καληνυχτώ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αντε μαρια ευχομαι να χαρεις την αδεια σου!!! προλαβες και τους ειδες ολους τους φακελους?!!!

πολυ παιδομανι βρε παιδακι μου! δε σας πηραν τα αυτια? μιλαω και γω...κατι αντιστοιχο ειχαμε αλλα το προσπερναω!!!!

ματιλντα, εγω λεω να τον βαλεις στο κανονικο το κρεβατι τον μικρο. θα αλωνισει λιγο καιρο, μετα θα συνηθησει, που θα παει?

κρατησα τον μεσαιο ξυπνιο 2 μερες το μεσημερι αλλα δεν αντεχεται.ειναι πολυλογας κ δεν ακουει τιποτα.θα κανει το δικο του!!δεν αντεχεται σας λεω!!ο μικρος ειναι υπακουος ευτυχως κ δεν πολυζουζουνιζει,αν τον βαλω στο κρεββατι φοβαμαι οτι θα διαλυσει τα παντα του μεγαλου(τα εχω κ τα 3 σε ενα δωματιο).σημερα θα βαλω κ τον μεσαιο για υπνο γιατι πρεπει να βγω στη γειτονια.ο θεος βοηθος το βραδυ!!μας βλεπω ολους μαζι να υποδεχθουμε τον αι-βασιλη!!

βρε μαρουσκακιπως αντεχεις τοσα παιδια??τα δικα μου δεν μπορω να αντεξω ωρες ωρες!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...