Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερα!!! τι κανετε? εγω παλι το ξενυχταω! τσαντες δεν εχω να φτιαξω σημερα, αλλα εχω δουλεια με κατι σχεδια. ευκαιρια ειναι τωρα που εχει ησυχια να δουλεψω λιγο.

μαρια, το ιδιο προγραμμα κανουμε βλεπω!!! φαινεται υπαρχουν και αλλες τρελες που σηκωνονται μες στη νυχτα και κανουν δουλειες!!! χαχαχα!! τουυλαχιστον θα σκεφτομαι οτι δεν ειμαι μονη μου!!!

Kαλέ ναι!Εμένα μου έμεινε κουσούρι από έγκυος στον Ανδρέα αυτό.Σηκωνόμουν έβαζα πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδέρωνα.Και δεν είναι πολύ βολικό ρε συ?Τα κάνεις με την ησυχία σου, χωρίς παιδιά να τριγυρίζουν, να πεινούν, να θέλουν τσίσα!Άσε που αλλιώς δε φτάνει το 24ωρο να τα κάνεις!:wink::wink::wink:

βικυ τι εγινε με την αυχενικη, ολα ενταξει?Αυτή τη στιγμή την κάνει κορίτσια, ακυρώθηκε το χθεσινό ραντεβού λόγω τοκετού. κοριτσια και γω ουτε εναν εμετο, ουτε μια αναγουλα σε καμια εγκυμοσυνη. μονο στην πρωτη, πριν ακομη ανακαλυψω οτι ειμαι εγκυος, ενιωσα αηδια για κρουσασαν σοκολατας ενα πρωι. και λεω, οπα, κατι δεν παει καλα εδω!!!!!

flo καλοριζικο το καινουργιο σπιτι!! πρεπει να ηταν μανικι η μετακομιση ε? τοσα πραγματα, τοσα παιδια...

αρετουλα ευχομαι να χαλαρωσεις στην αδεια σου και να χαρεις τα παιδακια σου!!!!!

αντε κοριτσια, πλησιαζουν οι γιορτες! τιποτα δεν εμεινε!!

21 Δεκέμβρη σήμερα, η μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς!!Καλημέρα, πάω να αρχίσω δουλειές!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ καλή η αυχενική της κορίτσια, αλλά καλύτερα να σας τα πει το ίδιο το Βικάκι ;) Καλό βράδυ Ξανθή μου!Να μου φιλήσεις την τριάδα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

νεα εγκυμοσυνη διαβαζω!!με το καλο!!:)εμεις ξαναμπηκαμε με το μικρο στο παιδων μια βδομαδα παλι για το αυτι του.κολλησε κ μια ωραια γαστρεντεριτιδα κ μας την σερβιρε με το που πηραμε εξιτηριο!!σημερα συνηλθε.ο μεσαιος την περασε κ αυτος αλλα μαλλον ηπια γιατι κρατησε μια μερα μονο.ο μεγαλος ευτυχως γλιτωσε.στο σχολειο ευτυχως ο μεγαλος παει καλα.δεν χρειαζεται να ειμαι απο πανω του κ η δασκαλα του ειναι ευχαριστημενη.την πεμπτη δημοτικου φοβαμαι αλλα εχουμε καιρο!!maroyskakiκ μεις ρουντολφ ειμασταν στη γιορτη του παιδικου!!ποσο γλυκα μωρε τα κανουν.οι δασκαλες του τους εφτιαξαν πολυ ωραια πραγματα για τα χριστουγεννα.

χαιρομαι που καποιοι πανε σε δικο τους σπιτι καλοριζικο κ να ειναι γεματο με χαρες!!.

μπαινω στα κλεφτα κ σας διαβαζω κ ας μη γραφω!!:D

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλησπέρα και από μένα!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Όπως είπε η Μαρούσκα, πήρα την πιο τέλεια αυχενική όλων των παιδιών μου!!! Βγήκε 1,2 δεν θα μπω στην διαδικασία ούτε pap-A να κάνω ούτε αμνιο, ούτε τίποτα....φύλο δεν ρώτησα, αν και νομίζω ότι έχω κόρη!:tongue:

Συνεχίζω λοιπόν με μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μετακομίζω Αθήνα μετά τις γιορτές. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα με -2 βαθμούς!Δημητρούλα, περαστικά στα αγοράκια σου, αυτό να ήταν το τελευταίο που θα περάσετε!Βικάκι, επέστρεψες ή φύγατε απευθείας μανούλα?Εμείς περάσαμε ένα άσχημο βράδυ μιας και ο Α κλασικά άρχισε τα δρομολόγια, αλλά πείσμωσα και τον γύριζα πίσω στο κρεβάτι του όποτε σηκωνόταν μέχρι που διαμαρτυρήθηκε για το αυτί....Αν υποψιαστώ....μετά από μισό σχεδόν χρόνο....θα πεθάνω!!Το κουφό είναι ότι με το που ήρθε στο κρεβάτι μας κοιμήθηκε σε ένα δευτερόλεπτο...Μήπως μας πήρε χαμπάρι τι τρέμουμε και μας δουλεύει μέχρι και στον ύπνο του???:shock::shock::shock:Μακάρι!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα και από μένα!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Όπως είπε η Μαρούσκα, πήρα την πιο τέλεια αυχενική όλων των παιδιών μου!!! Βγήκε 1,2 δεν θα μπω στην διαδικασία ούτε pap-A να κάνω ούτε αμνιο, ούτε τίποτα....φύλο δεν ρώτησα, αν και νομίζω ότι έχω κόρη!:tongue:

Συνεχίζω λοιπόν με μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μετακομίζω Αθήνα μετά τις γιορτές. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη....

Ο Θεός είναι μαζί σας κι η Παναγίτσα το ίδιο;);););) Κάθε βράδυ;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα!!! Μαρούσκα λες να το έκανε επίτηδες ο Α για να κοιμηθεί δίπλα σας; ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ!!! Μακάρι να είναι αυτό!!!!

Εγώ ετοιμάζω βαλίτσες,κλασικά....στο νησί είμαστε και θα πάμε πατρίδα μέσω Τουρκίας!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα!!! Μαρούσκα λες να το έκανε επίτηδες ο Α για να κοιμηθεί δίπλα σας; ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ!!! Μακάρι να είναι αυτό!!!!

Εγώ ετοιμάζω βαλίτσες,κλασικά....στο νησί είμαστε και θα πάμε πατρίδα μέσω Τουρκίας!!!!

Καλημέρα Βικάκι μου!Κι εγώ αυτό λέω, μακάρι το παιδί μου να είναι τόσο διάνοια που να μας δουλεύει και να μην πονά στ' αλήθεια!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλή ευκολία!Σε τρεις μέρες περιμένω την αδερφή μου, τα ανήψια μου και ένα φιλικό ζευγάρι που θα μείνει σε μας και χαίρομαι τόσο!Και κάθε μέρα εδώ και λίγες μέρες είμαστε γεμάτοι παιδιά στο σπίτι, τι χαρά είναι αυτή!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα καλη εβδομαδα και καλες γιορτες

Βικακι συγχαρητηρια για την πολυ καλη αυχενικη!!!!!!!!!!Στο ειπα και εγω κοριτσι νομιζω οτι εχεις!Γιατι εχεις δυσκολη εγκυμοσυνη?Εχω χασει επεισοδια μαλλον τοσο καιρο που ελειπα.......

Μαρουσκα ευχομαι και εγω να σας δουέυει ο μικρος και να μην ποναει!Οντως πολυ ωραια αισθηση κοσμος και παιδακια σπιτι..........με το καλο να τους δεχτειτε ολους!

Και εμεις εδω καλα εχουμε βολευτει στο καινουργιο μας σπιτακι ολα ειναι στη θεση τους σχεδον απο την αρχη και το Σαββατο γιορτασαμε και τα γενεθλια του Χαρουλη μας!Το σαντουιτσακι μας ηταν πολυ χαρουμενο εσβησε επιτελους τα κερακια του μονο του.........

Σημερα τελευταια μερα στο σχολειο οποτε τρεχω να μαζεψω οτι προλαβαινω.........

Δημητρα περαστικα και αγυριστα στα αγορακια σου....

Καλημερα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Aχού, χρόνια πολλά, χιλιόχρονο το σαντουιτσάκι σας!!Φλο μου, ο μικρός δεν ξέρω τι παίζει...Μια χαρά είναι λέει ο μπαμπάς μου, έφαγε και σουτζουκάκια σμυρνέικα κανα κιλό....Τι να πω....ψιλό γαζί μας δουλεύει μου φαίνεται.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τι ωραία, γιορτές στο νέο σπίτι!!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Nαι, καλέ, όλη μέρα περδίκι ήταν ο σκατούλης!!Μακάρι να είναι καλά κι ας μας ξενυχτάει (το λέω γιατί εγώ δουλεύω αύριο οπότε θα κάτσει ο άντρας μου μαζί του αν σηκωθεί):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...