Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Κορίτσια πήγανε!!Και τους άρεσε πολύ!!Ο Φάνης ειδικά...πήρε και ρόλο για τη γιορτή της άλλης Κυριακής!Με ρωτάει πότε θα ξαναπάνε!Κι ο Γρηγόρης αρέστηκε, δεν το πιστεύω, χάρηκα τόσο πολύυυυυυ!!!:D:D:D:D:D

Ξανθή μου, ναι, βασικό ποιος κάνει μάθημα!;);) Και ναι και σ΄εμάς είχε και μικρά παιδάκια που πήγαιναν μαζί με το αδερφάκι το μεγάλο;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Χθες πήγαμε στη γιορτή του σχολείου και το τι γέλιο ρίκαμε ρε παιδιά δε λέγεται! Ο πεθερός μου χειροκροτούσε μόνος του (αφού ντράπηκα κάποια στιγμή...), τα αγόρια μου χόρεψαν βαλς με τις ντάμες τους, μας ανέβασε τη διάθεση η μουσική και μπήκαμε για τα καλά πλέον σε κλίμα χριστουγέννων. εγώ δηλ, γιατί τα παιδιά έχουν μπεί από καιρό.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μα είναι να μην παρασυρθείς από το κλίμα βρε Αρετή μου?Βικάκι, αχ τι καλά, άντε μανάρι μου, να ξεκουραστείς κοντά στη μανούλα!Εμείς εδώ, θα έρθουν δεύτερη μέρα η αδερφή μου με τα παιδιά τα οποία φυσικά και θέλουν να μείνουν σε μας οπότε μας βλέπω με 5 παιδιά μες στις γιορτές (αχαχα, ΤΟΤΕ είναι που με τίποτα δε θα δεχτεί ο Γ να κάνει ποτέ άλλο παιδί αχαχαχαχαχχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? χαθηκα λιγο αυτες τις μερες. πολυ τρεξιμο με τη δουλεια και ολα εχουν μεινει πισω. εμεις καλα ειμαστε. επιτελους!!!! εχουμε μπει στην τελικη ευθεια για τις γιορτες!!! το απογευμα τους πηγαμε στο κεντρο σε τρενακια κτλ και καναν τοσες φορες που στο τελος τους ελεγα αν θελουν να κανουν λιγο ακομη και μου ελεγαν " ε καναμε μαμα, φτανει τοσο"!!! χαχα!!! πρωτη φορα!!! πληρωνες μια φορα στην εισοδο κι μετα εκανες ο,τι ηθελες, οσες φορες ηθελες!!! οποτε μπουχτησαν!!! χαχαχα!!! αυριο (σημμερα δηλαδη) εχουμε τη γιορτη του μεγαλου. να δουμε τι θα δουμε!!!!

μπραβο μαρουσκακι για το κατηχητικο! εγω δεν εχω εικονα. δεν πηγαινα μικρη. εσεις πηγαινατε? για δραστηριοτητες, ειχαμε ξεκινησει γυμνασττικη, αλλα δεν ειδα ενδιαφερον και σιγα σιγα το σταματησαμε. μια δεν ηθελε ο ενας, μια δεν ηθελε ο αλλος, ειχα και τον μικρο μαζι να με τυρανναει... αστο καλυτερα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? χαθηκα λιγο αυτες τις μερες. πολυ τρεξιμο με τη δουλεια και ολα εχουν μεινει πισω. εμεις καλα ειμαστε. επιτελους!!!! εχουμε μπει στην τελικη ευθεια για τις γιορτες!!! το απογευμα τους πηγαμε στο κεντρο σε τρενακια κτλ και καναν τοσες φορες που στο τελος τους ελεγα αν θελουν να κανουν λιγο ακομη και μου ελεγαν " ε καναμε μαμα, φτανει τοσο"!!! χαχα!!! πρωτη φορα!!! πληρωνες μια φορα στην εισοδο κι μετα εκανες ο,τι ηθελες, οσες φορες ηθελες!!! οποτε μπουχτησαν!!! χαχαχα!!! αυριο (σημμερα δηλαδη) εχουμε τη γιορτη του μεγαλου. να δουμε τι θα δουμε!!!!Να περάσετε τέλεια κι εμείς έχουμε τη γιορτή του μεσαίου σήμερα!Να μην ρωτήσω γιατί ήσουν ξύπνια 5 το πρωί ε??

Xαχα, Μαράκι, ότι θα έφτανε παιδάκι να πει ''φτάνει τόσο μαμά'' δεν το περίμενα ποτέ, καλό το σύστημα πληρώνω μία και κάνω ό,τι θέλω;);););)

μπραβο μαρουσκακι για το κατηχητικο! εγω δεν εχω εικονα. δεν πηγαινα μικρη. εσεις πηγαινατε? για δραστηριοτητες, ειχαμε ξεκινησει γυμνασττικη, αλλα δεν ειδα ενδιαφερον και σιγα σιγα το σταματησαμε. μια δεν ηθελε ο ενας, μια δεν ηθελε ο αλλος, ειχα και τον μικρο μαζι να με τυρανναει... αστο καλυτερα!!!

Εγώ είχα πάει κατηχητικό...δύο φορές....θυμάμαι μας είχαν πάει μια εκδρομή σε μια παλιά εκκλησία και δίπλα ήταν τα μνήματα.Αυτό δε μου είχε αρέσει καθόλου ως κοριτσάκι κι εγκατέλειψα το σπορ....Αλλά από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και πολλά άλλαξαν στη ζωή μου....

Καλημέρα!7 μέρες για τα Χριστούγεννα !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!

Σήμερα δεν την παλεύω....ξερνοβολάω σαν γατί κορίτσια!Και όταν δεν ξερνοβολάω θέλω να το κάνω....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα δεν την παλεύω....ξερνοβολάω σαν γατί κορίτσια!Και όταν δεν ξερνοβολάω θέλω να το κάνω....:rolleyes:

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα που ξερνοβολάς....μπα, μάλλον ξέρεις!!:D:D Αλήθεια, πώς ξερνοβολάνε τα γατιά???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα που ξερνοβολάς....μπα, μάλλον ξέρεις!!:D:D Αλήθεια, πώς ξερνοβολάνε τα γατιά???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάλλεται όλο τους το κορμί,έρχεται κατά κύματα μπρε...ντεν τυμάται το Μαρούσκα; ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Και πρωί και βράδυ, τα έχω δει όλα κωλυόμενααααααα!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

βικυ τοσο ασχημα την περνας την εγκυμοσυνη? υπομονη!!!! στην αρχη ειναι αυτα. σκεψου οτι το 1/4 της εγκυμοσυνης εχει ηδη περασει!

μαρια, μη ρωτας για την ωρα! με παιρνει ο υπνος στις εννια που παω να κοιμησω τον μικρο, και μετα ξυπναω τετοιες ωρες. κανω καμια δουλεια (ετοιμαζω τις τσαντες τους συνηθως) και ξανακοιμαμαι για λιγο μεχρι να σηκωθουν!!

πως ηταν η γιορτη? εμεις καλα περασαμε!! αν και κυνηγουσα τον μικρο... αλλα η γιορτουλα ηταν πολυ ομορφη!!!!!!!!!

την καλημερα μου κοριτσια!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Πάλλεται όλο τους το κορμί,έρχεται κατά κύματα μπρε...ντεν τυμάται το Μαρούσκα; ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Και πρωί και βράδυ, τα έχω δει όλα κωλυόμενααααααα!!!!

Ντεν τυμάται το Μαρούσκα γιατί σε καμιά εγκυμοσύνη δεν έκανα ούτε μισό μα ούτε μισό εμετό;);););););)Υπομονή μαναράκι, τουλάχιστον έτσι ξέρεις ότι το σπόρι μεγαλώνει και θεριεύει!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

βικυ τοσο ασχημα την περνας την εγκυμοσυνη? υπομονη!!!! στην αρχη ειναι αυτα. σκεψου οτι το 1/4 της εγκυμοσυνης εχει ηδη περασει!

μαρια, μη ρωτας για την ωρα! με παιρνει ο υπνος στις εννια που παω να κοιμησω τον μικρο, και μετα ξυπναω τετοιες ωρες. κανω καμια δουλεια (ετοιμαζω τις τσαντες τους συνηθως) και ξανακοιμαμαι για λιγο μεχρι να σηκωθουν!!

πως ηταν η γιορτη? εμεις καλα περασαμε!! αν και κυνηγουσα τον μικρο... αλλα η γιορτουλα ηταν πολυ ομορφη!!!!!!!!!

την καλημερα μου κοριτσια!!!!!

Μια από τα ίδια κοριτσάρα μου!Χθες κοιμήθηκα 21.15 και ξύπνησα στις 03.00, επίσης ετοίμασα τσάντες, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και κατά τις 5 παρά ξανακοιμήθηκα:shock::shock::shock::shock::shock: Στη γιορτή ήταν πολύ ωραία, είχαν πολύ γέλιο τα μικρά παιδάκια (μικρά νήπια), περάσαμε καλά (ούτε ο δικός μας καθόταν και πολύ Μαράκι, εκτός απ' όταν βγήκε στη σκηνή ο αδερφός του).

Καλημέρα!Σήμερα έχει μείον ένα βαθμό εδώ κι έχουμε να βγούμε επιτροπή έξω, μπρρρρρρρρρρ......Ρε κορίτσια, είναι 8 παρά κι από το γραφείο μου βλέπω έξω το φεγγάρι!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα...Βικάκι έρχεται η κόρη λέω εγώ αφού διαβάζω για εμετούς!!!!

Εγώ πήγαινα χρόνια κατηχητικό και μου άρεσε πολύ οπότε για αυτό είπα να στείλω και τον μεγάλο και ευτυχώς του άρεσε και αυτού. Από δραστηριότητες εμείς μόνο μπάλα ο μεγάλος προς το παρόν έχουμε μέλλον ακόμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα...Βικάκι έρχεται η κόρη λέω εγώ αφού διαβάζω για εμετούς!!!!

Kαλά, εγώ αυτό το έχω σίγουρο!;);););)

Εγώ πήγαινα χρόνια κατηχητικό και μου άρεσε πολύ οπότε για αυτό είπα να στείλω και τον μεγάλο και ευτυχώς του άρεσε και αυτού. Από δραστηριότητες εμείς μόνο μπάλα ο μεγάλος προς το παρόν έχουμε μέλλον ακόμα...

Εμείς σταματήσαμε τη μπάλα, αλλά ευτυχώς το πήραν ανέλπιστα καλά!Βγαίνουν έξω στη γειτονιά και παίζουν μπάλα με τα γειτονόπουλα όταν έχει καλό καιρό και δε γκρίνιαξαν ούτε μια φορά που τη σταματήσαμε:cool::cool::cool: Οπότε μόνο κατηχητικό τα Σάββατα τώρα!Καμία σχέση με το πώς το είχα συνδέσει εγώ το κατηχητικό όμως...Έχει ποδοσφαιράκι μες στην αίθουσα, νέες οι κατηχήτριες,βίοι Αγίων σαν ιστοριούλες, πολλά παιδάκια, είναι να μην τους αρέσει?;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...