Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

εγώ ψωνίζω από ίντερνετ πάρα πολλά..

εμείς χριστούγεννα στην μαμά μου στο τζάκι ψήνουμε ζυμωτό ψωμί με λαδάκι και τυράκι ελίτσες, ντομάτες και περνάμε τέλεια...χορεύουμε τραγουδάμε διαβάζουμε και τέλος!!!

Καλά είμαστε κορίτσια απλά ο μικρός αποφάσισε να σηκωθεί νωρίς και πρέπει να είμαι εκεί μη σκάσει με κανένα κεφάλι κάτω....

Εμένα ξέρουν πάντως ποιος είναι ο Άγιος Βασίλειος το κάνουν στο κατηχητικό και φέτος πάει μερικές μέρες και το μεσαίο μου της αρέσει πολύ και ας μην καταλαβαίνει και τα πάντα!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια, μη με λιθοβολησετε, αλλα εμενα μου αρεσει αυτο το γιορτινο κλιμα το χοντρο αγιο βασιλη....

τα δικα μου δεν ξερουν ακομη για τον αγιο βασιλειο. δεν ξερω αν τους εχουν αναφερει στον παιδικο, αλλα προς το παρον, δεν θελω να τους μπερδεψω. εδω βλεπουν ντυμενους αγιους βασιληδες στο δρομο ή στην τηλεοραση και με ρωτανε αν ειναι ολοι αληθινοι. το εχουμε μπερδεψει το πραγμα. εγω στην αρχη, οταν ο μεγαλος ηταν δυο χρονων, προβληματιστηκα πολυ για τον αγιο βασιλη και αν θα του φερει δωρο κτλ. και τελικα δεν "του εφερε δωρο". θεωρησα οτι ηταν πολυ μικρος για να περιμενει δωρο και επισης προσανατολιζομουν να του πω οτι προκειται για παραμυθι. αλλα, το πιστευετε, δυο χρονων παιδι, οταν του ειπαν τα ξαδερφια του οτι ηρθε ο αγιος βασιλης, γυρισε και μου ειπε "μαμα, εμενα γιατι δεν μου εφερε δωρο ο αγιος βασιλης?". την επομενη χρονια πηγε παιδικο, και απο κει ηρθε και εδεσε το πραγμα. ο αη βασιλης, ηρθε και στον παιδικο και μοιρασε δωρα!!! και αντε να εξηγησω εγω τωρα πως ηρθε στο σχολειο. σημερα με ρωτουσαν αν χωραει απο το τζακι. παντως, δεν θελω να φτασουν δεκα χρονων και να πιστευουν ακομη οτι φερνει δωρο ο αγιος βασιλης. αλλα τωρα, οταν ολοι γυρω τους ζουνε στο παραμυθι, δεν μπορω να τα προσγειωσω. εσας δεν περιμενουν δωρο απο τον αη βασιλη?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Μαρία, εννοείται ότι περιμένουν δώρο, αφού έστειλαν και γράμμα. Τα δικά μου ρώτησαν πώς θα μπεί αφού δεν έχουμε τζάκι, ε τι να πούμε κι εμείς, είπαμε ότι θα αφήσουμε ξεκλείδωτο το παράθυρο... τελικά μου φαίνεται ότι καταλαβαίνουν ότι τα συμφέρει. Εδώ εμείς παρασυρόμαστε από το εορταστικό κλίμα, πόσο μάλλον τα παιδιά. Ξανθή, σκέφτομαι κι εγώ να το στείλω κατηχητικό του χρόνου που θα έχει κλείσει τα 6. Ο δικός σου καταλαβαίνει; Ο Μιχάλης μου (4) μάλλον είναι μικρός ε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!Εγώ είπα από πέρυσι στο μεγάλο ότι ο Άγιος Βασίλειος υπήρχε και υπάρχει ως άγιος που είναι, αλλά δε φέρνει δώρα!Τα δώρα τα παίρνουν η μαμά κι ο μπαμπάς.Φέτος θέλει να μεταδώσει τη σοφία και στα μικρά....:rolleyes::rolleyes: Κατηχητικό δεν πάμε, είχαν την ίδια ώρα μπάλα.Τώρα που σταματήσαμε τη μπάλα ελπίζω να τους καταφέρω να πάνε, έστω για μια φορά, πιστεύω θα τους αρέσει....Αρετή εμάς εδώ ξεκινάνε από Α δημοτικού, πιο μικρά όχι, αλλά ο Φάνης μου κλείνει τα 6 τον άλλο μήνα, δε νομίζω να πειράζει αν πάει μαζί με τον μεγάλο.Για 4 χρονών...ρώτα στην ενορία σας, αλλά δύσκολο μου φαίνεται να έχουν τμήμα για τόσο μικρά...Καλημέρα σε όλες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!!

αρετη, εννοειται οτι καταλαβαινουν ο,τι τους συμφερει!! ή ό,τι θελουν να καταλαβουν. εγω λεω τελικα οταν προκυψει θεμα, να τους πω οτι αλλος ειναι ο αγιος βασιλειος απο την καισαρεια και αλλος ο αη βασιλης που φερνει τα δωρα. και οταν πονηρεψουν να τους αποκαλυψω οτι τα δωρα τα φερνουμε εμεις.

μαρια, τον επεισες τον μεγαλο να μην το πει στα μικρα? κριμα ειναι να τους χαλασει το παραμυθι απο τωρα!!!!

α, το αλλο δεν σας το ειπα. εμας, ο αη βασιλης ερχεται τα χριστουγεννα. στα ξαδερφια μας που μενουν απο διπλα, ερχεται την πρωτοχρονια!!!!!!!!! προς το παρον ουτε οι μεν, ουτε οι δε αναρωτηθηκαν το γιατι!!!!!!! εσεις ποτε το κανετε?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Χριστούγεννα τα δίνουμε κι εμείς γιατί γιορτάζει ο Χρ. τότε, άρα δεν μπορούμε να δώσουμε μόνο στο ένα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Vasdeli τι ευχαριστα νεα...να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ με ενα γερο μωρακι!!!

Σ'ευχαριστώ κούκλα μου! Να είσαι καλά!

Αρετή, η μεγάλη πάει έκτη τάξη, ο μεσαίος τρίτη και ο μικρός γίνεται 3 χρόνων σε λιγότερο από μήνα!!!!

Εμένα ξέρουν πάντως ποιος είναι ο Άγιος Βασίλειος το κάνουν στο κατηχητικό και φέτος πάει μερικές μέρες και το μεσαίο μου της αρέσει πολύ και ας μην καταλαβαίνει και τα πάντα!!!

Εννοείται ότι ξέρουν ποιος είναι ο Άγιος Βασίλειος.! και μάθανε να ξεχωρίζουν τον fake χοντρομπαλά!!! χαχα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βίκυ καλή διαφορά ηλικίας έχουν, καλά τα 2 μεγάλα σου αυτοεξυπηρετούνται και ο μικρός άμα βγάλει την πάνα θα είστε μια χαρά. Άλλωστε θα κοντεύει τα 4 μέχρι να γεννήσεις.

Μαρουσκάκι ναι Παρασκευή! Χαίρομαι κι εγώ, για να βγούμε καμιά βόλτα το σκ στη στολισμένη Καρδίτσα. Την Κυριακή το πρωί έχουμε και τη χριστ/κη γιορτή του σχολείου, θα πέσει πολύ γέλιο!

Καλημέρα σε όλες!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Βίκυ καλή διαφορά ηλικίας έχουν, καλά τα 2 μεγάλα σου αυτοεξυπηρετούνται και ο μικρός άμα βγάλει την πάνα θα είστε μια χαρά. Άλλωστε θα κοντεύει τα 4 μέχρι να γεννήσεις.

Μαρουσκάκι ναι Παρασκευή! Χαίρομαι κι εγώ, για να βγούμε καμιά βόλτα το σκ στη στολισμένη Καρδίτσα. Την Κυριακή το πρωί έχουμε και τη χριστ/κη γιορτή του σχολείου, θα πέσει πολύ γέλιο!

Καλημέρα σε όλες!

Εμάς η γιορτή στα νήπια είναι την Τετάρτη το απόγευμα, θα απολαύσουμε το Ρούντολφ μας και την άλλη Παρασκευή η γιορτή του παιδικού, εκεί θα γελάσουμε κι εμείς!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Κι εγώ βόλτα κανόνισα για σήμερα, αύριο περιμένουμε τη μεσαία νονά, από βδομάδα αρχίζει η Παραμυθούπολη του δήμου και το άλλο Σάββατο γενέθλια φίλης (Βικάκι, στα γενέθλια της Κατερινούλας θα πάμε!!).Μου αρέσει γιατί είμαστε φουλ πρόγραμμα, αλλά ευχάριστο!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

εμάς δέχονται από νήπιο στην ενορία μας πάντως και πάμε από πέρυσι και είναι ξετρελαμένος!!!!τους λένε σαν παραμύθι την ζωή των αγίων, τους δίνουν φωτοτυπία με την εικόνα και την ιστορία, την ζωγραφίζουν, λένε τραγουδάκια και λίγο βυζαντινή μουσική και αυτό μη φανταστείς ότι κάνουν τρελά πράγματα. Καταλαβαίνουν εννοείται.

Καλημέρα, σήμερα Παρασκευή!!!:mrgreen:

Kαλημέρα! Ναι, ναι! Παρασκευή!

Τώώώώώώώώρα η πάνα; Έχουμε κανένα 6μηνο.....:D

Εμάς η γιορτή στα νήπια είναι την Τετάρτη το απόγευμα, θα απολαύσουμε το Ρούντολφ μας και την άλλη Παρασκευή η γιορτή του παιδικού, εκεί θα γελάσουμε κι εμείς!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Κι εγώ βόλτα κανόνισα για σήμερα, αύριο περιμένουμε τη μεσαία νονά, από βδομάδα αρχίζει η Παραμυθούπολη του δήμου και το άλλο Σάββατο γενέθλια φίλης (Βικάκι, στα γενέθλια της Κατερινούλας θα πάμε!!).Μου αρέσει γιατί είμαστε φουλ πρόγραμμα, αλλά ευχάριστο!!!!

Αχ τι καλά! Να δώσεις πολλά φιλιά στο Τζενάκο και ένα φιλί στο Κατερινιώ, βεβαίως βεβαίως....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εμάς δέχονται από νήπιο στην ενορία μας πάντως και πάμε από πέρυσι και είναι ξετρελαμένος!!!!τους λένε σαν παραμύθι την ζωή των αγίων, τους δίνουν φωτοτυπία με την εικόνα και την ιστορία, την ζωγραφίζουν, λένε τραγουδάκια και λίγο βυζαντινή μουσική και αυτό μη φανταστείς ότι κάνουν τρελά πράγματα. Καταλαβαίνουν εννοείται.

Aχ μη με φτιάχνεις έτσι!!Τους είπα αν θέλουν να πάνε έτσι δοκιμαστικά το Σάββατο, ελπίζω να πάνε, θα χαρώ πολύ!Καλό σκ κορίτσια!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλημέρα! Ναι, ναι! Παρασκευή!

Τώώώώώώώώρα η πάνα; Έχουμε κανένα 6μηνο.....:D

Αχ τι καλά! Να δώσεις πολλά φιλιά στο Τζενάκο και ένα φιλί στο Κατερινιώ, βεβαίως βεβαίως....

Εννοείται!Θα της πω και τα ευχάριστα!:wink::wink::wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκάκι και εγώ έτσι τον έστειλα του είπα θα είναι και η Θοδωρούλα από το νήπιο φίλη του και αν σου αρέσει ξαναπάς αλλιώς δεν πειράζει δεν πάμε...

Αλλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που τους κάνει έπαθε κόλλημα είναι τρομερό, ο ψάλτης της εκκλησίας μας είναι αλλά πολύ γλυκός άνθρωπος με πολύ ωραίο και ζεστό τρόπο, φαντάσου το βαφτιστήρι μας έρχεται από νέα σμύρνη- μενίδι μεγάλη απόσταση μόνο και μόνο για τον Κύριο Δαυίδ ενώ τον πήγαν και στο δικό τους και δεν ήθελε να ξαναπάει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...