Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτελους το εβαλες Βικακι!Κι εχει και το καταλληλο χρωμα χιχι.Αλλα απαιτω να επαναφερεις την τριαδα,εστω ολα μαζι σε ενα βρε αδερφι!Γυρναω απο σαλονικα,ολα οκ με εξετασεις Αντρικου.Καλο απογευμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω Βίκυυυυ, με το καλό !!!!! Πολύ χάρηκα!Μπράβο!!!!

Ευχαριστώ Αρετή μου!!! :) Να είσαι καλά! Λέω να σε ισοφαρίσω! χαχα!:tongue:

Επιτελους το εβαλες Βικακι!Κι εχει και το καταλληλο χρωμα χιχι.Αλλα απαιτω να επαναφερεις την τριαδα,εστω ολα μαζι σε ενα βρε αδερφι!Γυρναω απο σαλονικα,ολα οκ με εξετασεις Αντρικου.Καλο απογευμα!

Εννοείται ότι θα βάλω την τριάδα...βρήκα κάτι sitew με family tickers αλλά πρέπει να το δουλέψω λίγο....για να δούμε! Σου άρεσε το χρώμα,ε; για να δούμε....γιατί κάτι άλλα αρχίζει να ΜΕ λέει το ένστικτο....χμ, χμ.....:roll: Αλλά ποσώς με νοιάζει το φύλο!!!!!:P:p:p

Μπράβο στον Αντρίκο μας! Χάρηκα πάρα πολύ!!!!

Έφυγε δεματάκι με βιβλιαράκι σήμερα, over!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ Αρετή μου!!! :) Να είσαι καλά! Λέω να σε ισοφαρίσω! χαχα!:tongue:

Εννοείται ότι θα βάλω την τριάδα...βρήκα κάτι sitew με family tickers αλλά πρέπει να το δουλέψω λίγο....για να δούμε! Σου άρεσε το χρώμα,ε; για να δούμε....γιατί κάτι άλλα αρχίζει να ΜΕ λέει το ένστικτο....χμ, χμ.....:roll:Όλα αγόρια τα βγάζει αυτό το ένστικτο, αμάν πια!!!Αλλά ποσώς με νοιάζει το φύλο!!!!!:P:p:p Ας είναι γερή κι όλα τ' άλλα δευτερεύοντα!Εγώ επιμένω στην κόρη!

Μπράβο στον Αντρίκο μας! Χάρηκα πάρα πολύ!!!!

Κι εγώ πόσο ανακουφίστηκα δε λέγεται.Για όλα έφταιγε η μύξα λοπόν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έφυγε δεματάκι με βιβλιαράκι σήμερα, over!

Αναμένω ταχυδρόμο χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλε!!! δεν πιστευω στα ματια μου νυχτιατικα!!!!!!!!!!!!! βικυ με το καλο!!!!!!!!! χαρας το κουραγιο σου!!! το σκεφτηκες καλα??!!!

μαρια μπραβο για τις εξετασεις του μικρου!!

εμεις καλα ειμαστε, αν εξαιρεσω τον μεγαλο που εχει πυρετο. το σκ τελεια περασαμε!! εσεις τι κανετε?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Υπνος? τι ειναι αυτο? :tongue: εμας η μεγαλη ακομα ξεπναει μια-δυο φορες τη νυχτα ειτε για τσισα-κακα ειτε απλα για γκρινιτσα, κ το πρωι(ΚΑΘΕ πρωι) στις 7:00 σηκωνεται κ πλεον παει κ ξυπναει τον αδελφο της κ ερχονται να μας σηκωσουν κ εμας!!!

Σημερα ηταν μια πολυ δυσκολη μερα, ενιωσα για πρωτη φορα οτι εχω χασει τον ελεγχο των παιδιων-καταστασεων. Τα μεγαλα να ειναι σε κατασταση αμοκ κ να μην ηρεμουν με τιποτα κ η μικρη να εχει γκρινια...:( κ εγω να μη ξερω τι να πρωτοκανω...ελπιζω να ηταν πρωτη κ τελευταια φορα που ενιωσα ετσι...:rolleyes:

πακι θα συμφωνησω με τη μαρια. τετοιες καταστασεις μπορει να συμβουν συχνα, ειδικα τωρα που τα παιδια ειναι μικρα. σκεψου οτι εχεις τρια μωρα στην πραγματικοτητα. το θεμα ειναι εσυ να αντιμετωπιζεις την κατασταση με ηρεμια. οσο μπορεις τουλαχιστον. κουραγιο!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Βικάκι είναι τέλειο, χαχα!Άντε να βγει το σπόρι να τα βάλεις την τετράδα στη σειρά!!!

Μαρία μου, περαστικούλια και πάλι μωρέ....Ήρθα στο γραφείο και τα κορίτσια είχαν στολίσει, μου έβαλαν και δέντρο, τι ωραία έκπληξη πρωί πρωί!Ο Αντρίκος πήρε και ποίημα για τη γιορτή στον παιδικό, θα είναι...τι άλλο?Νανάκι!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ο Φάνης Ρούντολφ το ελαφάκι , το είχε κλείσει από πέρυσι!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια !

Χάθηκα γιατί έχω αναλάβει μια υπόθεση από το σπίτι και έχω πέσει μετά μούτρα. Επιπλέον μια τα κρυώματα, μια τα στολίσματα, πού χρόνος ?

Μπήκα διάβασα προχθές νομίζω, έγραψα και μετά δεν εμφανίστηκε το μήνυμά μου..:(

Βλέπω έρχεται μωράκι !!!!

Μπράβο κορίτσια ! Μπράβο που κάνετε παιδάκια συνηδειτά και θέλετε πολλά!!

Πολύ μου αρέσετε!! Κι εγώ μαζί σας!!

Με το καλό να υποδεχθείτε και το 4ο μέλος !!!!!!

Εμείς, είμαστε με ελαχιστότατη μυξούλα 2/4 πλέον, και σε ρυθμούς και διάθεση Χριστουγέννων. Ψώνια (από ιντερνετ κυρίως εγώ), στολίσματα, πλάνα για γιορτές, μαγειρέματα-πάρτυ κτλ. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε κατασταλάξει με τον άντρα μου, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Είναι και που κανείς σήμερα δεν μπορεί να προγραμματίσει για πολλές μέρες μπροστά..

Φιλάκια σε όλες!

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

μαρια ευχαριστω! μαλλον θα χρειαστει αντιβιωση παλι. αυριο θα φανει. δεν ξερω τι επαθε φετος ο μεγαλος. ολο αρρωστος ειναι. περσι ολη τη χρονια μια-δυο φορες αρρωστησε και φετος καθε τρεις και λιγο. και χτυπαει σαρανταρια. τελος παντων.

τι ωραια εκπληξη στο γραφειο!!!!

κοριτσια μεσα στις γιορτες τι θα κανετε? θα πατε πουθενα? εμεις δεν νομιζω. αν και θα το ηθελα...

υγ. μη με ρωτησετε τι ωρες ειναι αυτες που μπαινω. κοιμαμαι στις 9 μαζι με τα μικρα και ξυπναω τωρα!!!

Διαφημίσεις

καλε!!! δεν πιστευω στα ματια μου νυχτιατικα!!!!!!!!!!!!! βικυ με το καλο!!!!!!!!! χαρας το κουραγιο σου!!! το σκεφτηκες καλα??!!!

Ευχαριστω κορίτσι! Και ναι!!! Το θέλαμε φυσικά!!! Και ας μην έχουμε βοήθεια!

Καλημέρα!

Βικάκι είναι τέλειο, χαχα!Άντε να βγει το σπόρι να τα βάλεις την τετράδα στη σειρά!!!

Μακάρι να έρθει εκείνη η ευλογημένη στιγμή Μαρούσκα μου....και όλα θα γίνουν!!!

Βλέπω έρχεται μωράκι !!!!

Μπράβο κορίτσια ! Μπράβο που κάνετε παιδάκια συνηδειτά και θέλετε πολλά!!

Πολύ μου αρέσετε!! Κι εγώ μαζί σας!!

Με το καλό να υποδεχθείτε και το 4ο μέλος !!!!!!

Εμείς, είμαστε με ελαχιστότατη μυξούλα 2/4 πλέον, και σε ρυθμούς και διάθεση Χριστουγέννων. Ψώνια (από ιντερνετ κυρίως εγώ), στολίσματα, πλάνα για γιορτές, μαγειρέματα-πάρτυ κτλ. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε κατασταλάξει με τον άντρα μου, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Είναι και που κανείς σήμερα δεν μπορεί να προγραμματίσει για πολλές μέρες μπροστά..

Φιλάκια σε όλες!

Σε ευχαριστώ! ναι, έρχεται το μωράκι, άντε να εισοφαρίσω και σένα πολύτεκνη μάνα!

Εμένα πάλι με έχει πιάσει το εντελώς αντικαταναλωτικό μου...τα απαραίτητα και μόνο δώρα στα βαφτιστήρια! Ούτε ρεβεγιόν, ούτε ιδιαίτερες ετοιμασίες πέρα από μελομακάρονα και κουραμπιέδες που θα ήθελα να κάνω για να μυρίσει το σπίτι και να έχουν εικόνες τα παιδιά....θα πάμε στο πατρικό μου και εκεί σκοπεύω να χουχουλιάζω μέσα στο ζεστό σπιτάκι μας, να νιώσω κι εγώ παιδί και να διαβάζω κάτω από το δέντρο παραμύθια Χριστουγέννων στα παιδάκια μου...Η εικόνα του χοντρού Άη Βασίλη, λανσάρισμα της Coca Cola με τα κόκκινα ρούχα μου τη δίνει ασύστολα....πόσα παιδάκια ξέρουνε άραγε ποιος ήταν ο πραγματικός Άγιος Βασίλειος; ένας ρακένδυτος ήταν, αδύνατος και φιλάσθενος που η αγάπη του για τον συνάνθρωπο τον οδήγησε στο να πουλήσει τα πάντα και να βοηθήσει τους φτωχούς....προσπαθώ να το λέω αυτό στα παιδάκια μου....

Βικάκι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!!!Καλοκαιρινό μωράκι ουου!!!!!!τέλειο νέο!!!!!!!

Ξανθή μου σε ευχαριστώ, αγάπη μου!!! Τι κάνετε εσείς;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η εικόνα του χοντρού Άη Βασίλη, λανσάρισμα της Coca Cola με τα κόκκινα ρούχα μου τη δίνει ασύστολα....πόσα παιδάκια ξέρουνε άραγε ποιος ήταν ο πραγματικός Άγιος Βασίλειος; ένας ρακένδυτος ήταν, αδύνατος και φιλάσθενος που η αγάπη του για τον συνάνθρωπο τον οδήγησε στο να πουλήσει τα πάντα και να βοηθήσει τους φτωχούς....προσπαθώ να το λέω αυτό στα παιδάκια μου....

QUOTE]

Πολύ σωστά τα λες..

Βασικά από τα παιδικά τόσο καιρό, μάθαμε τα κάλαντα και τα έθιμα σε όλες τις χώρες, που είναι πολύ όμορφα και διαφορετικά !!

Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει Η Μπεφάνα της Ιταλίας!!

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Η εικόνα του χοντρού Άη Βασίλη, λανσάρισμα της Coca Cola με τα κόκκινα ρούχα μου τη δίνει ασύστολα....πόσα παιδάκια ξέρουνε άραγε ποιος ήταν ο πραγματικός Άγιος Βασίλειος; ένας ρακένδυτος ήταν, αδύνατος και φιλάσθενος που η αγάπη του για τον συνάνθρωπο τον οδήγησε στο να πουλήσει τα πάντα και να βοηθήσει τους φτωχούς....προσπαθώ να το λέω αυτό στα παιδάκια μου....[/QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα και αυτό ακριβώς κάνουμε με τον άντρα μου, αλλά δεν ξεφεύγουν από αυτό το πρότυπο αφού στο σχολείο αυτό προβάλλουν. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση να κάνουν τη διάκριση τα 2 μου μεγάλα. Εσένα Βίκυ τι ηλικίας είναι τα παιδάκια σου;

Μαρία, όχι δεν θα πάμε που πουθενά, την ημέρα των Χριστουγέννων θα ψήσουμε γουρνοπούλα στο χωριό με τα πεθερικά μου:D. Μακάρι να κάνει καλό καιρό!

Δνείπερος κι εγώ από ίντερνετ ψωνίζω πολύ, ειδικά παπούτσια. Δηλ. πέδιλα, μπότες και μπαλαρίνες τα 2 τελευταία χρόνια ψωνίζω αποκλειστικά από ίντερνετ. Από συγκεκριμένα σάιτ κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Μαρουσκάκι, Ξανθή, πάκι, τι κάνετε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...