Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Bικάκι μου, σε ένα μήνα ο Πεπίτο έχει γενέθλια!!!Άσχετο!!

Καλά είμαστε εδώ, εργασία και τσαγάκι, με πονάει το νεφρό, γηρατειάάάάά!!!!:tongue::tongue:

Μπονζούρια!!!

Ναι, σε ένα μήνα ακριβώς γίνεται τριών χρόνων γαϊδουράκι!!!! :)

Καλέ, τι γεράματα και βλακείες;Λέγε τι έκανες χθες βράδυ!!!!!:D:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπονζούρια!!!

Ναι, σε ένα μήνα ακριβώς γίνεται τριών χρόνων γαϊδουράκι!!!! :)

Καλέ, τι γεράματα και βλακείες;Λέγε τι έκανες χθες βράδυ!!!!!:D:tongue:

Άμα σου πω ότι κοιμήθηκα στις 10 αφού διάβασα λίγο δε θα με πιστέψεις, αλλά αυτό έκανα.Σήμερα με έπιασε ένας πόνος στο νεφρό κι έχω τρελαθεί στο νερό να φύγει η πέτρα που έχω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εσείς καλά είστε?Ο Παμπλίτο?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? μερες εχω να μπω. εμεις καλα ολα. ολοι εγιναν καλα επιτελους!!!! ο μικρος απεκτησε ενα μπουκωμα μονο (με συνοδευτικο βηχα). θα δειξει! αλλα εχει γκρινια απο χθες.

μαρια να τον χαιρεσαι τον αντρεα σου! δεν προλαβα να σου ευχηθω.

με τον υπνο και τα παιδια βλεπω ολες τα εχουμε τα θεματακια μας!! εμεις εχουμε περασει απο σαραντα κυματα με τον υπνο γενικα. αρετουλα, εννοειται οτι ολοι εχουν περασει απο το κρεβατι μας!!! τελευταια ειχαμε τον μικρο αλλα μεσα στη νυχτα ξυπνουσαν και οι αλλοι δυο καθημερινα και ερχοντουσαν στο κρεβατι μας. οποτε γινομασταν πεντε και ειλικρινα δεν μπορουσα να κοιμηθω. γι'αυτο τον βγαλαμε τον μικρο, τον πηγαμε σε δικο του κρεβατι, αλλα μετα προεκυψε το αλλο θεμα που θελουν ολοι στο κρεβατι του μικρου...οτι και να κανω δεν σωζομαι! εγω ποτε θα κοιμηθω σαν ανθρωπος? οεο?!!!!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

εμένα πάντως και τα τρία (φτου μη τα ματιάσω) με τον Μορφέα είναι φίλοι αδερφικοί....Ποτέ δεν με ταλαιπώρησαν και παρόλο που έχω 3 παιδιά κοιμάμαι και κοιμάμαι και καλά 10-11 ώρες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σε όλες! Χθες ήταν αργία εδώ κι έτσι στολίσαμε επιτέλους το δέντρο μας! Δεν έβαλα πολλά στολίδια φέτος, περισσότερο λαμπάκια.

Ξανθή σοβαρολογείς; Σε ζηλεύωωω... έχω χρόοοονια να κοιμηθώ 8ωρο....από το πρώτο:(Είμαι όλο με σακούλες κάτω απ'τα μάτια.

Μαρία, ευτυχώς είναι όλα καλά, τι είναι ένα μπουκωματάκι...

Βίκυ, Μαρουσκάκι τι μου κάνετε; Δνείπερος, πώς είστε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα!Αχ σε τρεις εβδομάδες ξεκινά η άδειά μου, την περιμένω πώς και πώς... Μια βδομάδα στο σπίτι με τα παιδάκια μου!!

Καλε Ξανθή, δε μας λυπάσαι?Μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτά για τους 10ωρους ύπνους.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα!!! ναι βρε ξανθη, μη ριχνεις λαδι στη φωτια!!!!!!!!!!!!

αντε μαρια με το καλο η αδεια!!! πλησιαζει!!!! σαν τα παιδια και μεις μετραμε μερες για τα χριστουγεννα!!

αρετη, ναι, ενα μπουκωματακι=τιποτα, αλλα συνοδευεται απο γκρινια...απαπα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αυτό με τον ύπνο πονεμένη ιστορία....το κορίτσι μου καθόλου δεν με παίδεψε από 40ημερών κοιμάται σαν τρένο....αλλά τα αγόρια μου ρε παιδί...έπρεπε να γίνουν 1,5 για να κοιμηθούν!

qwlrp3.png

Υπνος? τι ειναι αυτο? :tongue: εμας η μεγαλη ακομα ξεπναει μια-δυο φορες τη νυχτα ειτε για τσισα-κακα ειτε απλα για γκρινιτσα, κ το πρωι(ΚΑΘΕ πρωι) στις 7:00 σηκωνεται κ πλεον παει κ ξυπναει τον αδελφο της κ ερχονται να μας σηκωσουν κ εμας!!!

Σημερα ηταν μια πολυ δυσκολη μερα, ενιωσα για πρωτη φορα οτι εχω χασει τον ελεγχο των παιδιων-καταστασεων. Τα μεγαλα να ειναι σε κατασταση αμοκ κ να μην ηρεμουν με τιποτα κ η μικρη να εχει γκρινια...:( κ εγω να μη ξερω τι να πρωτοκανω...ελπιζω να ηταν πρωτη κ τελευταια φορα που ενιωσα ετσι...:rolleyes:

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Υπνος? τι ειναι αυτο? :tongue: εμας η μεγαλη ακομα ξεπναει μια-δυο φορες τη νυχτα ειτε για τσισα-κακα ειτε απλα για γκρινιτσα, κ το πρωι(ΚΑΘΕ πρωι) στις 7:00 σηκωνεται κ πλεον παει κ ξυπναει τον αδελφο της κ ερχονται να μας σηκωσουν κ εμας!!!

Σημερα ηταν μια πολυ δυσκολη μερα, ενιωσα για πρωτη φορα οτι εχω χασει τον ελεγχο των παιδιων-καταστασεων. Τα μεγαλα να ειναι σε κατασταση αμοκ κ να μην ηρεμουν με τιποτα κ η μικρη να εχει γκρινια...:( κ εγω να μη ξερω τι να πρωτοκανω...ελπιζω να ηταν πρωτη κ τελευταια φορα που ενιωσα ετσι...:rolleyes:

Καλημέρα!Πάκι μου, θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν είναι η τελευταία φορά που νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο....:(:( Ακόμα και γυμνάσιο να πάνε, και λύκειο μην σου πω, πάντα συμβαίνουν καταστάσεις που μας αποδιοργανώνουν στο σπίτι....Αλλά από την άλλη υπάρχουν και οι πολύ όμορφες στιγμές για να ισορροπεί η κατάσταση;);)

Σήμερα θα ανάψουν το δέντρο στην πλατεία της πόλης μας, Άι-Βασίλης, ξωτικά και δε συμμαζεύεται!Θα πάω με τα μεγάλα, αφού ο μικρός ακόμη, ναι, ακόμη είναι στους παππούδες και θα πάει να τον φέρει ο άντρας μου!Καλημέρα σε όλες σας!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα! Άλλαξα τικεράκι, το είδατε; :D

Βέβαια, στενοχωρέθηκα που αναγκάστηκα να αποχωριστώ τα άλλα τρία αλλά.....δεν είχε χώρο! Ψάχνω να βρω μια λύση!!!!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...