Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

τουλαχιστον να αποδεσμευτει ο μικρος απο μενα (γιατι τωρα για να κοιμηθει θελει τα μαλλια μου). και ας κοιμουνται οι τρεις τους. γιατι τωρα, ξαπλωνουμε και οι τεσσερεις σε ενα μονο στρωμα! και το βραδυ ξυπναει ο μικρος και με φωναζει (βασικα πολλες φορες φωναζει μαλλια και οχι μαμα!!!!) και τρεχω να ξαπλωσω διπλα του για να μην ξυπνησει και τους αλλους με τις φωνες, αλλα που να χωρεσω οταν ειναι ολοι μαζι?!!!!!! καταλαβατε τι περναω?!!!!!

Καλέ, είναι πολύ μικρά για να τα χωρίσεις από τώρα τα μανάρια μου....άστα μωρέ να χαρούνε την ....αδελφοσύνη τους....μεθαύριο θα σνομπάρει ο ένας τον άλλο, άκου με που σου λέω.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κορίτσια τα είχα χωρίσει ...μα μου ξαναχάλασε λίγο μετά τα δίδυμα το σκηνικό.

Βασικά είχα ακούσει και σε μία εκπομπή που μιλούσε γιατρός από τα 3,5 κι έπειτα του διαφορετικού φύλου τα χωρίζεις.

Τώρα περιμένω λίγο ακόμη κανένα 8μηνο περίπου να μεγαλώσουν κι άλλο τα δίδυμα και μετά θα βάλω τον μικρό με το μεγάλο και τα κορίτσια μαζί.

Περαστικά εύχομαι στη μανούλα για το παιδάκι της που πήγαν στο Παίδων.

ΑΡνικολ χαράς το κουράγιο σου !

Τί τούρτες έφτιαξες?? για λέγε !

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Καλημέρα κορίτσια! Τα δικά μου τα μεγάλα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, το κορίτσι στην κούνια και ο Δημήτρης μαζί μας. Πολλές φορές βέβαια πηγαίνω να κοιμηθώ με ένα απ'τα μεγάλα μου, το 'χω ανάγκη:oops:. Η πλάκα είναι όταν με διώχνουν και τα δύο... εκεί να δείτε κατάντια:tongue:, με πιάνει το παράπονο:(. Πάντως Μαρία, συμφωνώ με τη Βίκυ, ο Χρήστος κοιμόταν μαζί μας μέχρι τα 4+. όταν τους πήραμε τα καινούρια κρεβάτια από την πρώτη νύχτα πήγε και κοιμήθηκε μόνος του, χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς κλάματα, τπτ. Τώρα εγώ η τρελή του φορτώνομαι και δε με θέλει. Και το Δημήτρη συνειδητά τον πήραμε στο κρεβάτι μας. Ήταν -και είναι- ο πιο παραμελημένος... πώς θα δεθώ μαζί του..;

Δνείπερος, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο με τις τούρτες, αφού είναι νηστίσιμες κι έτσι δεν είχα πολλές επιλογές. Έφτιαξα ένα νηστίσιμο παντεσπάνι ως βάση και από πάνω έβαλα φυτική κρέμα σαντιγύ με καβουρδισμένο αμύγδαλο φιλέ και κερασάκια στη μία και με κακάο στην άλλη. Την πρώτη θα κόψουμε αλλά επειδή έχω να δώσω και σε άλλους έφτιαξα και δεύτερη.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Χρόνια πολλά Αρετή για την αγορίνα σου!!:P:p:p

Για τον ύπνο....εμένα κάνουν ό,τι τους βολεύει!Πότε κοιμάται καθένας στο κρεβάτι του(αλλά ο μικρός χωρίς εμένα ή το μπαμπά του δίπλα σπάνια να κοιμηθεί και στις 3 κάθε βράδυ έρχεται σε μας:mad::mad::mad::mad:), πότε τα μεγάλα στο ίδιο κρεβάτι στην κουκέτα (τσάμπα η κουκέτα:shock::shock::shock:) και σήμερα που ήρθε ο ξάδερφός τους κοιμούνται στην κουκέτα ανά δυο:-P:razz::-P Πάντως είναι αλήθεια ότι κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι ότι αδικείται ο μικρός, οι άλλοι δυο δεν τον παίζουν, αν είχαμε άλλο ένα θα είχε παρέα;););) Όπως θέλει ο Θεός όμως!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρουσκάκι να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου, να τον δείτε όπως επιθυμείτε! Σ 'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Πώς είστε σήμερα; Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εγώ ψόφια από κούραση...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρουσκάκι να χαίρεσαι τον Αντρίκο σου, να τον δείτε όπως επιθυμείτε! Σ 'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Πώς είστε σήμερα; Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εγώ ψόφια από κούραση...

Eυχαριστώ κοριτσάκι μου!Εγώ είμαι πολύ καλά, χαλάρωσα με ένα θέμα της δουλειάς, κάναμε και τη γιορτή μας, έφυγε κι ο μικρός στους παππούδες (ήθελε σαν τρελός να πάει:shock::shock::shock:)και ξεκουραζόμαστε μόνο με τα μεγάλα!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κι από εμένα στα παιδάκια που γιόρταζαν και είχαν γενέθλια !!!

Να τα χαίρεστε κορίτσια!!!!!!!

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!Το μικρό αγόρι μας περνάει σούπερ στους παππούδες του, χθες μίλησε με το μπαμπά του, του τραγούδησε κι όλα καλά:P:p:pΚαλημέρα σε όλες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!! Τι κάνουμε σήμερα;

Bικάκι μου, σε ένα μήνα ο Πεπίτο έχει γενέθλια!!!Άσχετο!!

Καλά είμαστε εδώ, εργασία και τσαγάκι, με πονάει το νεφρό, γηρατειάάάάά!!!!:tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...