Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; Χθες πέρασα όλο το απόγευμα και το βράδυ στην κουζίνα. Έφτιαξα γίγαντες, δύο παντεσπάνια και τα σιρόπιασα και σήμερα θα ολοκληρώσω τις τούρτες και ελπίζω να μπορέσω να ασχοληθώ και λίγο με το σπίτι. Νυστάζω...

Μαρία, οι παντρεμένες το αποκλείουν να κάνουν άλλο παιδί:lol:. Τώρα, ας παντρευτούν οι άλλες -που δεν το κόβω να γίνεται σύντομα:rolleyes:- και μετά βλέπουμε. Γερό να 'ναι...

μαζι γραφαμε βρε?! καλημερα αρετη! ε, αφου φτιαχνεις και τις τουρτες με τεσσερα παιδια, σου βγαζω το καπελο!!!! αυριο εχετε τα γενεθλια ε? να τον χαιρεσαι σου λεω απο τωρα!!!! (αυριο θα το ξεχασω - αλτσχαιμερ).

γερο να ειναι σιγουρα. πανω απ'ολα. αρχηγος εσυ απο τις αδερφαδες ε?!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εδώ κορίτσια...μια μικρή περιπέτεια με τον μεσαίο είχαμε και φτάσαμε μέχρι το παίδων, Αγλαΐα Κυριακού αλλά δόξα τω Θεω όλα καλά!!!!

Σας φιλώ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli περαστικα!!!

εγω τον μεγαλο και τη μεσαια τους ειχα χωρισει απο νωρις, πριν γεννηθει ο μικρος. και ηταν μια χαρα. αλλα απο οταν ο μικρος μπηκε στο δωματιο μαζι με τον μεγαλο, η μεσαια νιωθει μονη της. και επειδη για να κοιμηθει ο μικρος ξαπλωνω διπλα του, τωρα θελουν ολοι να κοιμουνται μαζι του. μονο οποιος ειναι αρρωστος παει στο κρεβατι του...να τους αφησω ετσι λετε? μεχρι να θελησουν να χωρισουν απο μονοι τους?

να σας πω χθες σκηνικο. επαιζαν ολοι μαζι, αλλα ο μικρος προτιμουσε να παιζει με τη μεσαια. και του μεγαλου του κακοφαινοτανε. και λεω για πλακα "να κανουμε κι'αλλο μωρο για να εχετε απο ενα". και λεει ο μεγαλος στη μεσαια " αυτο το μωρο ειναι δικο μου, να κανει για σενα αλλο η μαμα!!!!!"

Ευτυχώς είστε καλά Βίκυ! Δεν θα το άντεχα να ξανακούσω άσχημα νέα...

Σε ευχαριστώ Μαράκι για τις ευχές!!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

vasdeli περαστικα!!!

εγω τον μεγαλο και τη μεσαια τους ειχα χωρισει απο νωρις, πριν γεννηθει ο μικρος. και ηταν μια χαρα. αλλα απο οταν ο μικρος μπηκε στο δωματιο μαζι με τον μεγαλο, η μεσαια νιωθει μονη της. και επειδη για να κοιμηθει ο μικρος ξαπλωνω διπλα του, τωρα θελουν ολοι να κοιμουνται μαζι του. μονο οποιος ειναι αρρωστος παει στο κρεβατι του...να τους αφησω ετσι λετε? μεχρι να θελησουν να χωρισουν απο μονοι τους?

να σας πω χθες σκηνικο. επαιζαν ολοι μαζι, αλλα ο μικρος προτιμουσε να παιζει με τη μεσαια. και του μεγαλου του κακοφαινοτανε. και λεω για πλακα "να κανουμε κι'αλλο μωρο για να εχετε απο ενα". και λεει ο μεγαλος στη μεσαια " αυτο το μωρο ειναι δικο μου, να κανει για σενα αλλο η μαμα!!!!!"

Γνώμη μου είναι να τους αφήσεις να κοιμοηθούν όπως θέλουν....να είσαι σίγουρη ότι μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμη η μικρή από μόνη της θα θελήσει να πάει στο δωμάτιό της....έτσι ακριβώς είχε γίνει με την δικιά μου κόρη!

Χαχα! Έτσι έ; κι εγώ έτσι τους είχα πει.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Ευτυχώς είστε καλά Βίκυ! Δεν θα το άντεχα να ξανακούσω άσχημα νέα...

Σε ευχαριστώ Μαράκι για τις ευχές!!

Ναι, ναι! Δόξα τω Θεώ όλα καλά τώρα!!!!:P

qwlrp3.png

Τριπλός καφές και βάλε μανούλες!

Δνείπερος:2004-2008-2011-2011

ARNIKOL:2008-2009-2012-2013

Vasdeli:2002-2005-2011

Μαρουσκάκι:2006-2008-2011

xanp:2007-2011-2013

tsoureki mou:2009-2010-2012

flosummer: 2009-2010-2013

argyro30: 2012-2012-2013

πακι: 2009-2011-2013

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γνώμη μου είναι να τους αφήσεις να κοιμοηθούν όπως θέλουν....να είσαι σίγουρη ότι μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμη η μικρή από μόνη της θα θελήσει να πάει στο δωμάτιό της....έτσι ακριβώς είχε γίνει με την δικιά μου κόρη!

αχ, και γω εκει πονταρω. οτι θα θελησει απο μονη της καποια στιγμη. το θεμα ειναι ποτε θα ειναι αυτη η στιγμη!!!!

τουλαχιστον να αποδεσμευτει ο μικρος απο μενα (γιατι τωρα για να κοιμηθει θελει τα μαλλια μου). και ας κοιμουνται οι τρεις τους. γιατι τωρα, ξαπλωνουμε και οι τεσσερεις σε ενα μονο στρωμα! και το βραδυ ξυπναει ο μικρος και με φωναζει (βασικα πολλες φορες φωναζει μαλλια και οχι μαμα!!!!) και τρεχω να ξαπλωσω διπλα του για να μην ξυπνησει και τους αλλους με τις φωνες, αλλα που να χωρεσω οταν ειναι ολοι μαζι?!!!!!! καταλαβατε τι περναω?!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...