Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

γεια σου αρετη! 6 αδερφες ειστε καλε?!!!!! μενω αφωνη!!!! σε κοντινες ηλικιες? ωραια πρεπει να ηταν σαν παιδια ε?!

εγω καθε χρονια παντως μια βδομαδα ελειπα απο το σχολειο με αμυγδαλιτιδα. βρογχιτιδες και τετοια ουτε εμεις καναμε. λαρρυγγιτιδες και αμυγδαλιτιδες. η μονη χρονια που δεν αρρωστησα στη ζωη μου ηταν οταν ημουν εγκυος στον μικρο!!

τα πολυμορφικα ωραια, αλλα εξαρταται για τι χρηση το θελεις. αν δεν κανεις ταξιδια, τοτε κριμα ειναι τοσα λεφτα. μπορεις να το καθυστερησεις μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια και να αρχισουν να παραπονιουνται οτι δεν χωρανε.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία, ναι 6 κορίτσια είμαστε με 1,5-2 χρ. διαφορά, εγώ είμαι η 2η. Θυμάμαι ότι πάντα είχε πολλή φασαρία στο σπίτι και πολλά-πολλά ρούχα παντού, το παράπονο της μαμάς μου. Αλλά καθώς μεγαλώναμε γινόμασταν και φίλες και επιλέγαμε πιο πολύ η μία την άλλη παρά τις φίλες.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε ταξίδια και κυρίως προς Πελοπόννησο στο πατρικό μου και κωλυόμαστε εξαιτίας του αυτοκινήτου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δηλώνω εντυπωσιασμένη με τις 6 αδερφές !

Ναι έχετε δίκαιο για τα ταξίδια..μα έχουμε κάποιες αποστάσεις ~20χιλιομέτρων που τουλάχιστον 1 φορά το μήνα τις κάνουμε..

Κορίτσια λίγο που κατάλαβα από τα λεγόμενά του, νομίζω υπάρχουν ειδικές τιμές και εκπώσεις για τις προλύτεκνες ! Δείτε το, να τον ρωτήσω κι εγώ καλύτερα και να σας πώ λεπτομέρειες μέσω μηνύματος!

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Μαρία, ναι 6 κορίτσια είμαστε με 1,5-2 χρ. διαφορά, εγώ είμαι η 2η. Θυμάμαι ότι πάντα είχε πολλή φασαρία στο σπίτι και πολλά-πολλά ρούχα παντού, το παράπονο της μαμάς μου. Αλλά καθώς μεγαλώναμε γινόμασταν και φίλες και επιλέγαμε πιο πολύ η μία την άλλη παρά τις φίλες.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε ταξίδια και κυρίως προς Πελοπόννησο στο πατρικό μου και κωλυόμαστε εξαιτίας του αυτοκινήτου.

τι ωραια ρε παιδι μου!! χαμος ομως ε!!! ως δευτερη, ενιωθες οτι λιγο παραμελεισαι για να φροντισει η μαμα τις μικροτερες? γιατι εγω, απο τη μια θα ηθελα πολλα παιδια, αλλα ενας απο τους λογους που δεν κανω, ειναι οτι μεχρι να ξεπεταχτει το μικροτερο, χανω πραγματα απο τα μεγαλυτερα. ηδη το ενιωσα αυτο με τον μικρο. και ο μεγαλος μου επισης καταλαβαινω οτι το νιωθει το κενο. δεν ξερω. εσυ και ως παιδι πολυμελους οικογενειας, αλλα και ως πολυτεκνη, πως το βλεπεις?

για το αυτοκινητο ναι. νομιζω το χρειαζεστε αν ειναι για μακρια. θα απελευθερωθειτε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Μαρία, ναι φυσικά τα'παιξε ο άνθρωπος, πάντα μας έλεγε: "δε θα κάνω το διαιτητή σε γυναίκες"...Βέβαια, τον έσωσε το γεγονός ότι δούλευε πολλές ώρες και ήταν έξω απ'το σπίτι. Το αστείο είναι ότι τώρα έχει όλο αγόρια εγγόνια εκτός από τη Γεωργία μου. Δηλ. 6 αγόρια + 1 κορίτσι.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

το συμπέρανα από το νικνειμ της...άσχετος συσχετισμός με ντανέρις κτλ που έκανε το μυαλό μου το κουλό αλλά το πέτυχα ε;;;χαχαχαχαχα

καλα, πρεπει να εχεις πολλη φαντασια!!!! το δικο μου δεν φτανει μεχρι εκει!!! χαχα!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Μαρία, ναι φυσικά τα'παιξε ο άνθρωπος, πάντα μας έλεγε: "δε θα κάνω το διαιτητή σε γυναίκες"...Βέβαια, τον έσωσε το γεγονός ότι δούλευε πολλές ώρες και ήταν έξω απ'το σπίτι. Το αστείο είναι ότι τώρα έχει όλο αγόρια εγγόνια εκτός από τη Γεωργία μου. Δηλ. 6 αγόρια + 1 κορίτσι.

πως ερχονται τα πραγματα ε?!!! πες τις αδερφες σου να κανουν κανενα κοριτσι γιατι θα πηξει η μικρουλα σου!!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Χθες πέρασα όλο το απόγευμα και το βράδυ στην κουζίνα. Έφτιαξα γίγαντες, δύο παντεσπάνια και τα σιρόπιασα και σήμερα θα ολοκληρώσω τις τούρτες και ελπίζω να μπορέσω να ασχοληθώ και λίγο με το σπίτι. Νυστάζω...

Μαρία, οι παντρεμένες το αποκλείουν να κάνουν άλλο παιδί:lol:. Τώρα, ας παντρευτούν οι άλλες -που δεν το κόβω να γίνεται σύντομα:rolleyes:- και μετά βλέπουμε. Γερό να 'ναι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις επιτελους ολοι καλα!!! αντε να δουμε ποιος εχει σειρα τωρα!!!

μαρια τις εξετασεις του μικρου τις πηρατε?

κοριτσια, τα παιδια πως τα εχετε στα δωματια? εγω εχω τα αγορια μαζι, αλλα τελευταια θελουν να κοιμουνται και οι τρεις μαζι στο κρεβατι του μικρου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...