Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

εν ολίγοις από την αρχή υπήρχαν θέσεις στο διπλανό από το δικό μας σχολείο που ανήκουμε κανονικά αλλά η διευθύντρια μας είπε να μας στείλει να κάνουμε ταξίδι κάθε μέρα τελικά έμαθα ότι έχει θέσεις και πήγα με το έτσι θέλω και απαίτησα να έρθει στο κοντινό και όμορο σχολείο στο δικό μας επειδή είχε θέσεις δεν μπορούσαν να αρνηθούν....Αν ο άλλος δεν θέλει να βοηθήσει τέλος να κόψεις τον λαιμό σου εγώ αυτό κατάλαβα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια, εμενα πειτε μου περαστικα! απο την παρασκευη το απογευμα εχει και ο μικρος πυρετο και απο σαββατο απογευμα και η μεσαια! κολλησανε τελικα απο τον μεγαλο. τα εχω παιξει με τα φαρμακα. αντιπυρετικο, αντιβιωση...πρεπει να θυμαμαι τι πηρε ο καθενας και πότε. πρωτη φορα μου συμβαινει και οι τρεις μαζι!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ωχ ωχ ωχ, περαστικά Μαράκι...Και τα τρία μαζί....εφιάλτης!Κουράγιο!

Ξανθή, ο επιμένων νικά!Καλή νέα αρχή στο Σωτηράκη σου!

Εμείς σε αναμονή των αποτελεσμάτων από τις αναλύσεις του μικρού, στολίσαμε το δέντρο και τώρα περιμένουμε τα Χριστούγεννα:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα μαρια? εμενα ο μικρος ευτυχως σημερα ηταν απυρετος. αλλα την αντιβιωση πρεπει δεκα μερες να την παω. η μεσαια εμεινε με πυρετο τωρα. πιστευω μεχρι αυριο θα ειναι. θα δειξει!!!

απο τωρα στολισατε βρε? εγω τις αλλες χρονιες μετα τις 20 δεκεμβριου στολιζα. φετος εχουν φαγωθει να στολισουμε. αλλα τους ειπα να μπει ο δεκεμβριος πρωτα και μετα!

αντε, καλη βδομαδα κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες.

Εμείς είμαστε σταδιακά όλοι άρρωστοι..εκτός απο εμενα που μου φαινεται ότι ξεκινάω. Κατά σειρά ηλικίας οι επιπτώσεις και η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων είναι καλύτερη.

Από όλα έχουμε. Πυρετό, μύξες,λαιμό, λάρυγγα, φάρυγγα, αναπνευστικό. Ααα και μία εμετό από τον μεγάλο. Μία φορά μόνο.

Μπήκαμε επιθετικά στα μικρόβια κι αυτά σε εμάς. Ήθελα να ήξερα αν ποτέ τελειώνουν ή ελαττώνονται αυτά

Με έχει φάει ο άντρας μου να σας ρωτήσω

τί αυτοκίνητο έχετε όσες έχετε 3+ παιδάκια ?

Εσείς οδηγείτε? Αν ναι έχετε εξίσου ένα που να τα χωράει όλα τα παιδιά μαζί?

Και διπλά τριπλά καθσιματάκια ??:confused:

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

το κακό είναι ότι με τις αρρώστιες δεν μπόρεσα να γιορτάσω τα δίδυμα όπως έπρεπε. Κόψαμε μια μικρή τουρτίτσα μεταξύ μας, την οποία με επιτυχία φύσηξαν τόσο δυνατά λες και θα ξεκόλλαγε η σαντυγί (είχαμε κάνει πρόβες για τα κεριά) και λέω να τους κάνω παιδικό πάρτυ κοντά στα Χριστούγεννα. Αυτό βέβαια με την αβεβαιότητα νέου κρυολογήματος..όχι μόνο από εμάς αλλά και από τα καλεσμένα παιδάκια.. Φυσικά κι εγώ δεν έχω και πολλές αντοχές.. με βλέπω να αναθέτω αρμοδιότητες σε άλλους πολλούς.;)

κάποια ανέφερε για λίστα των ατόμων που γράφουν εδώ.

θα με βοηθούσε κι εμένα όταν την κάνετε να μου τη στείλετε γιατί όλο ξεχνάω τελευταία..

Δνείπερος περαστικά σας και να τα χαίρεστε τα μικράκια σας!:P

Εμάς στο αυτοκίνητο μπάινουν τα δυο σε καθισματάκι κι ο μεγάλος στη μέση.

Όσο για τη λίστα....Για να μην ψάχνω από την πρώτη σελίδα γράψτε κάπως έτσι εσείς που μπαίνετε συχνά για να τα ενώσω μετά!

Τριπλός καφές και βάλε μανούλες!

Δνείπερος:2004-2008-2011-2011

ARNIKOL:2008-2009-2012-2013

Vasdeli:2002-2005-2011

Μαρουσκάκι:2006-2008-2011

xanp:2007-2010-2013

tsoureki mou:2009-2010-2012

Μη μου πείτε θέλετε και ονόματα ε......

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ΜΑρουσκάκι και εμέαν το κορίτσι 2011 είναι καλέ...

Δνειπερος βλέπεις games og thrones ε;;;;

εγώ οδηγώ και πολλές φορές μόνη μου και μακρινές αποστάσεις και για αυτό έχω καθίσματα για όλα. Στο γιαρις μου χωράνε τσίμα τσίμα και τα 3 πίσω ή μερικές φορές βάζω τον μεγάλο με το κάθισμα μπροστά(το 18-36 μπαίνει και μπροστά) και τα άλλα 2 πίσω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! πως πατε? εμεις τα ιδια. τωρα μονο η μεσαια εμεινε με πυρετο. και γω αποκτησα μπουκωμα!! τα φαρμακα και οι συρριγγες δινουν και παιρνουν. ευτυχως καλα κρατιεμαι και δεν τα εχω μπερδεψει!!!

δνειπερος, μαλλον ποτε δεν τελειωνουν οι ιωσεις. εγω εκει κατεληξα! και αν σκεφτεις οτι και μεις που ειμαστε μεγαλοι αρρωσταινουμε που και που...μαλλον ειναι ατελειωτες!!!!

να χαιρεσαι και τα διδυμακια σου! χρονια πολλα!!!!

μαρουσκακι τι ωραια λιστα εκανες! μπραβο! καθησες και υπολογισες και χρονολογιες και φυλλο! αστερι!!! βλεπω κυριαρχουν τα αγορια παντως...

εμεις στο αυτοκινητο, μονο τον μικρο εχουμε σε καρεκλακι, και στο δικο μου και στου αντρα μου. οι αλλοι δυο με τη ζωνη. μονο οταν παμε ταξιδι τους βαζουμε ολους σε καρεκλακια. αλλα πολυ στριμωχτα ειναι. ειδικα ο μεγαλος που μπαινει στη μεση και το καρεκλακι του δενει με τη ζωνη του αυτοκινητου, μαρτυριο καθε φορα να δεσουμε και να λυσουμε τη ζωνη. δνειπερος, η συνυφαδα μου με τεσσερα, τα βολευουν και τα τεσσερα πισω. χωρις καρεκλακια γιατι ειναι μεγαλα τα παιδια (5 ως 10 χρονων). και σε κοντινες αποστασεις ο μεγαλος μπαινει μπροστα. και αλλη οικογενεια με τεσσερα ξερω που μπαινουν ολα πισω. αλλα το ιδανικο πιστευω ειναι να εχεις εφταθεσιο. εσεις πως τα βαζετε?

καλε ξανθη, απο που συμπερανες οτι η δνειπερος βλεπει το game of thrones? εγω υποτιθεται οτι το βλεπω αλλα τελευταια με παιρνει ο υπνος...!!!

Τριπλός καφές και βάλε μανούλες!

Δνείπερος:2004-2008-2011-2011

ARNIKOL:2008-2009-2012-2013

Vasdeli:2002-2005-2011

Μαρουσκάκι:2006-2008-2011

xanp:2007-2011-2013

tsoureki mou:2009-2010-2012

flosummer: 2009-2010-2013

argyro30: 2012-2012-2013

πακι: 2009-2011-2013

Καλημέρα !!

ωραία η λίστα ! τα αγόρια ήρθε ο καιρός που θέλουν να πάρουν τα πάνω τους αριθμητικά μου φαίνεται!

εμείς έχουμε μεγάλο SUV αλλά τώρα κάτι κοιτάει για 7θέσια..!!

Λίγο υπερβολή μου φαίνεται αλλά δε γίνεται αλλιώς.. θα πρέπει να παίρνουμε 2 αυτοκίνητα μετά..

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Κυκλοφορούν πάντως μέχρι στιγμής πολλές ιώσεις αναπνευστικού..

Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι ότι εμείς μικρά δεν αρρωσταίναμε τόσο πολύ και τόσο συχνά ??? Δηλ. όσο περνάν τα χρόνια τόσο χειρότερα?

Η μάσκα πλέον έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ σε μια οικογένεια για να υπάρχει stand by.. ενώ κάποτε δεν την ήξερα πολλοί.

Το θέμα είναι για όλες εμάς με πολλά παιδάκια το πώς θα χειριζόμαστε τις δόσεις και τα ωράρια των φαρμάκων. Θέλει προσοχή και μεθοδικότητα.

Εννοείται ότι κι εγώ βλέπω GoT :-)

αν κανεις μακρινες διαδρομες, σιγουρα χρειαζεται 7θεσιο. γιατι οσο μεγαλωνουν τα παιδια, οσο και καλοβολα να ειναι, θα στριμωχνονται πισω και δε θα χωρανε ανετα. και περα απο θεμα ανεσης, ειναι και θεμα ασφαλειας. για κοντινες διαδρομες, πιστευω θα βολευεστε και με κανονικο.

οσο για τις ιωσεις, απο τα λεγομενα του μπαμπα μου, εμεις (εγω με τον αδερφο μου) αρρωσταιναμε συχνα και καθε τρεις και λιγο στο νοσοκομειο για ενεση ημασταν. αυτο το θυμαμαι και γω με τις ενεσεις. τωρα, τα δικα μου, συνηθως τα περνανε στο ποδι. και απο οτι εχω παρατηρησει, ο καθενας εχει την "αδυναμια" του. ο μεγαλος ψηλους πυρετους, η μεσαια βρογχιολιτιδες-αναπνευστικο, ο μικρος λαρυγγιτιδες. αυτη τη φορα, πρωτη φορα τους ειχα ολους μαζι και με αντιβιωση (η γιατρος μας σπανια θα δωσει αντιβιωση). πανε και παιδικο, οποτε ο καθενας εχει δικη του πηγη μικροβιων, αλλα και μεταξυ τους κολλαει ο ενας τον αλλο.. οσο πιο πολλα παιδια, τοσο πιο μεγαλες οι πιθανοτητες...

Γειά σας κορίτσια και περαστικά σας! Ακόμα το θεωρώ θαύμα που είμαστε καλά και δεν αρρωστήσαμε ακόμα...

Δνείπερος έχεις απόλυτο δίκιο για τη μάσκα και τις ιώσεις γενικότερα. Εγώ θυμάμαι (το θυμάμαι, φαντάσου) μία φορά που είχα αρρωστήσει στο Δημοτικό για μια μέρα. Έκατσα σπίτι, ούτε αντιβίωση ούτε τπτ και την επομένη ξαναπήγα σχολείο... και δεν έτριψα το θερμόμετρο για όσες το σκεφτήκατε:tongue::lol:! Ούτε ωτίτιδες, ούτε βρογχίτιδες ούτε τπτ. Ούτε και οι αδερφές μου και ήμασταν 6.

Μαρουσκάκι, μπράβο που στολίσατε, εμένα με παρακαλάνε τα μικρά αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Μάλλον την άλλη Τετάρτη που θα είναι αργία εδώ.

Μαρία, σχετικά με το αυτοκίνητο, εμείς πάμε μόνο στο χωριό όλοι μαζί που είναι απόσταση 5 λεπτών και παίρνω τον μεγάλο μπροστά. Ο Βασ. κοιτάζει για πολυμορφικό αλλά είναι πανάκριβα για μας. Θα δούμε.

xanp, vasdeli, τι κάνετε; τα φιλιά μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...