Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Ποια Χριστούγεννα καλέ?Εγώ δεν ξέρω τι θα φάμε αύριο καλά καλά:lol::lol::lol::lol: Εντάξει, βασιλόπιτα θα κάνω κι εγώ σίγουρα.Γιορτές ε?Λοιπον, άκου: 6 Iανουαρίου γιορτή Φάνη, 7 Ιανουαρίου επέτειος γάμου, 15 Ιανουαρίου γενέθλια Φάνη, 25 Ιανουαρίου γενέθλια Ανδρέα ΚΑΙ γιορτή Γρηγόρη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω σας εχω ξεπερασει ολες. κουραμπιεδες και μελομακαρονα θα μου φερει η μαμα μου και βασιλοπιτα εννοειται οτι θα αγορασουμε!!!!! χαχαχα!!!!!

αχ, δεν το εχω με την κουζινα. καθολου ομως!!!!!

αρετουλα μου, με τεσσερα παιδια εσυ, που τη βρισκεις τηγν ορεξη για ολα αυτα?!!!! κανε κανε παντως, ωραιες ιδεες εχεις και μεις θα ερθουμε για κερασμα!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ποια Χριστούγεννα καλέ?Εγώ δεν ξέρω τι θα φάμε αύριο καλά καλά:lol::lol::lol::lol: Εντάξει, βασιλόπιτα θα κάνω κι εγώ σίγουρα.Γιορτές ε?Λοιπον, άκου: 6 Iανουαρίου γιορτή Φάνη, 7 Ιανουαρίου επέτειος γάμου, 15 Ιανουαρίου γενέθλια Φάνη, 25 Ιανουαρίου γενέθλια Ανδρέα ΚΑΙ γιορτή Γρηγόρη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

εγω δεν ξερω ουτε σημερα!!!! χαχαχα!!!!!

αχ, και γω προβληματιζομαι για τα γενεθλια των αγοριων. αλλα αυτο ειναι μεταχριστουγεννιατικο θεμα! θα το συζητησουμε after!!

Αχ κι εμάς Νοέμβριος και Δεκέμβριος γεμάτος με γιορτές και γενέθλια. Καλά, Μαρουσκάκι, επέτειο γάμου και δικά μας γενέθλια τα έχουμε καταργήσει, δεν κάνουμε τπτ επίσημο... μόνο ανεπίσημο...χαχαχα.

Μαράκι, όρεξη έχω για τέτοια, σωματική αντοχή δεν έχω.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες...ειχαμε κατι ψιλοτρεχαμτακια με το που γυρισαμε σπιτι...εγω αλλεργια αποτ ο πουυενα κ τρεχαμε στο βοσοκομειο κ μετα η μπεμπουλα ανεβας 17 ικτερο κ την κρατησανε στην μενν για 2 μερες, κ της βρηκαν ανεβασμενητ ην tsh...θηλασμος παει να τελειωσει γιατι τη μια μερα δε με αφησαν να θηλασω κ τν αλλη μονο σε τρια γευματα κ της εδιναν συμπληρωμα...η κακομοιρα εχει μπερδευτει τοσο που σημερα δε μπορουσε να φαει ουτε απο μπιμπερο ουτε απο το στηθος κ τα νευρα συννεφο...κατα τα αλλα ειμαστε καλα...τα αλλα δυο την δεχτηκαν αρκετα καλα θα ελεγα(αρχη ειναι ακομα) επισης, εχω την μεγαλη με λαρυγγιτιδα κ ολο το πακετακι...:roll:

Χριστουγεννα ε??? χμμμ...ελπιζω φετος να προλαβω να σιαξω κανα γλυκακι...

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Ωχ ωχ πάκι, πακέτο περνάς!Περαστικά σε όλες σας!Είναι που είναι δύσκολη η λοχεία, αν έχεις και έκτακτα... άστα βράστα! Ζήτα βοήθεια απ'όπου μπορείς, μην κολλήσεις εσύ ή η μπέμπα από τη μεγάλη. Αν μπορείς στείλτην στη γιαγιά.

Εμείς τα ίδια, μπορώ να πω ότι περάσαμε ένα ήσυχο και ευχάριστο σκ, δεν πήγαμε πουθενά βέβαια, αλλα είχαμε πλάκα μέσα στο σπίτι με τα μεγάλα.

Τώρα πάω να σιδερώσω κάτι λίγα που έχω για να μη μαζεύονται.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσια!

πακι, περαστικα ευχομαι. υπομονη και κουραγιο. ολα μες στο προγραμμα ειναι. για την ανεβασμενη tsh τι σας ειπανε?

εγω εχω τον μεγαλο με πυρετο απο το σαββατο. μας εδωσε αντιβιωση η γιατρος. ελπιζω να μην κολλησουν και τα αλλα...

Τι είναι η tsh ρε παιδιά?Πάκι, υπομονή, αρχίσατε λίγο ζόρικα , αλλά θα στρώσουν τα πράγματα, περαστικά.

Μαράκι, περαστικά και στο παιδάκι σου...Χαμός γίνεται με τις ιώσεις....

Εμείς αύριο εξετάσεις μικρού για να δούμε αν βρεθεί κάτι που προκαλεί τις ωτίτιδες....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ βρε κορίτσια μου, σας ακούω με τις ιώσεις και λέω δεν μπορεί, από μέρα σε μέρα θα πάθουμε κι εμείς! Περαστικά σε όλα τα μικράκια σας κι ελπίζω να μην κολλήσουν τα υγιή.

Σήμερα έχω άδεια για να κρατήσω τη μικρή μια και τα πεθερικά μου θέλουν να σφάξουν κοτόπουλα. Αύριο έχει ο άντρας μου...60 κοτόπουλα είναι αυτά... Πάω για συγύρισμα και θα τα ξαναπούμε αργότερα. Φιλάκια!

Μαρουσκάκι, η ορμόνη του θυρεοειδούς είναι η TSH.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

αρετουλα μην το σκεφτεσαι γιατι και γω την παρασκευη σκεφτηκα, "μπραβο μας, πολυ καιρο εχουμε να αρρωστησουμε" και τσουπ το σαββατο να ο πυρετος!!! τυχαιο, αλλα δες πως ετυχε!!!!

αναγκαστικη αδεια με τα κοτοπουλα ε?!!! πολλα βρε. σφαζουν για ολη τη χρονια?

μαρακι καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις. μπορει απλα να εχει καποια ευαισθησια ο μικρος.

Κορίτσια γεια σας!

Να μαι πάλι κομήτης....αλλά συμβαίνουν διάφορα....κάποια στιγμή θα σας πω. Καλωσορίζω την Αργυρώ κι εγώ (αν δεν με απατά η μνήμη μουκάπου έχουμε ξανασυναντηθεί ρε Αργυρώ) και την Δνείπερος!

Πάκι να σου ζήσει η μπεμπίνα σου!

Εμείς περάσαμε μια ωτίτιδα με τον μικρό(χωρίς πυρετο) και φυσικά πήρε αντιβίωση, τώρα όλα οκ!

Επίσης ΑΠΟΘΗΛΑΣΑΜΕ!!!! Μετά από σχεδόν 3 χρόνια!!!! Όλα έγιναν αβίαστα και αυτό είναι το σημαντικότερο....

Σας φιλώ όλες!

(Μαρούσκα κάνε λίστα με μέλη του καφέ, έχω χάσει την μπάλα λέμε....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Mανάρι, πλάκα κάνεις??Αυτή η λίστα θέλει χρόνο που δεν διαθέτω λέμε!Κάθε απόγευμα εύχομαι η μέρα μου να είχε άλλες 4-5 ώρες να προλαβαίνω.....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εδώ και εμείς αλλάξαμε σχολείο και ήρθαμε σε κοντινό και ευτυχώς το παιδάκι μου από προσαρμοστικότητα είναι πρώτος αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν ευτυχώς όλα καλά....Το πιο καλό ήταν ότι όταν ήρθε πρώτη μέρα στο νέο σχολείο οι φίλοι του από το νήπιο του είχαν θερμή υποδοχή με φιλιά και αγκαλιές και Σωτήρη Σωτήρη όλα και έτσι ένιωσε εντελώς οικία και η δασκάλα του είναι μαμά συμμαθητή μας από το νήπιο και την ήξερε οπτικά οπότε όλα ήρθαν αβίαστα....πάει και αυτό...Εμείς ευτυχώς με τις αρρώστιες είμαστε απλά μακρινοί γνωστοί και έτσι παραμένουμε δεν θέλουμε κιόλας να γίνουμε επιστήθιοι φίλοι μεταξύ μας...Βασδελάκο και εγώ για αυτή την ημέρα ζω την ημέρα του αποθηλασμού μας αλλά ακόμα έχουμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μπραβο στο παιδακι σου ξανθη! ολα καλα! πως τα καταφερες τελικα και αλλαξατε σχολειο? αν θυμαμαι καλα σας ειχανε στειλει σε ενα αλλο σχολειο που ηταν μακρια ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...