Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερααα !!! γεννησαμε κ εμείς τη παρασκευή, μια ζουζουνα 3200. ήταν η πιο δύσκολη γγεννα κ από τις τρεις, το αποτέλεσμα όμως όπως κάθε φορά απλά Θεϊκό...επίσημα χαζομαμα εις τριπλούν λοιπόν...κ προσπαθούμε για αποκλειστικό θηλασμό:D:D:D

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Πάκι! Να σας ζήσει! Κουράγιο τώρα με τα ξενύχτια και υπομονή. Καλό σαραντισμό! (Τώρα κατάλαβα γιατί έγραψες στις 4 το πρωί...χαχα)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια

πακι να σου ζησει και το τριτο σου παιδακι και καλο σαραντισμο!

Αργυρω καλωσηρθες και καλο σαραντισμο και για σενα! Τι να λεμε τωρα η αληθεια ειναι οτι με τρια παιδια η ζωη ειναι δυσκολη αλλα και τοσο γλυκια μαζι!Καλο κουραγιο και θα βρεις με τον καιρο τα πατηματα σου!Τι να πει και η Αρετη που εχει 4?

Ξανθη εχω χαθει γιατι μετακομιζουμε οεο..........ολα τα ειχε η μαριορη....

Μια τρελα τρεχω και δεν φτανω με την μετακομιση η οποια θα γινει την αλλη Παρασκευη!Τα εχω παιξει βεβαια το καινουργιο σπιτι ειναι τελειο και εχει τους χωρους που μας ελειπαν εδω!

Η μικρη εχτες εκανε το δευτερο εμβολιο της και ειμαστε 5400 και 58 εκατοστα........ειμαστε τα πιο λεπτα μωρακια του καφε Αυγουστου!Η παιδιατυρος ομως λεει ολα μια χαρα οποτε δεν ανησυχω!

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζαν!Συγγνωμη που δεν θυμαμαι καθε εναν προσωπικα....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Γεια σας κορίτσια - αγωνίστριες!

Μόλις είδα τον τίτλο του φόρουμ λέω...εδώ είμαστε!

Είμαι καινούριο μέλος και δεν ξέρω και πολλά από δημόσια φόρουμς.

Να πω την καλησπέρα μου λοιπόν, και ότι όσο προλαβαίνω θα γράφω να τα λέμε και να σας γνωρίσω όσο το δυνατόν.

Προς το παρόν πάω να διαβάσω λίγο από τα παλιά σας μηνύματα.

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Διαφημίσεις

Καλωσορίζω κι εγώ την Αργυρώ!Να σου ζήσει ο μπέμπαρος και καλό σαραντισμό!Καλωσήρθες στο κλαμπ!Καλό κουράγιο με την τριάδα!

Πάκι, να σου ζήσει κι εσένα κορτσούδι η μικρούλα!Καλό σαραντισμό!!!!Καλωσήρθες στο κλαμπ των τρίτεκνων επίσης!!!

Φλο, καλά κουράγια, με το καλό στο νέο σπιτικό σας!!!

Δνείπερος (περίεργο νικ ε?) να σου ζήσουν τα τέσσερα παιδάκια σου!Υποκλίνομαι!!!Καλώς μας ήρθες!

Το κοριτσάκι σου έχει ίδια μέρα γενέθλια με το τρίτο μου αγόρι και 10 μέρες διαφορά από τον μεσαίο μου, σε μπέρδεψα ε??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια !

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Μαρουσκάκι δεν μπερδεύτηκα. 10 μέρες μπροστά ή πίσω από τον μεσαίο?

Αλήθεια, πώς το βάζετε αυτό με την ηλικία που μετράει από κάτω?

Αρνικολ τα έχω ζευγαράκι :)

27/7/2004 To πρωτότοκο αγορίνι μας !

25/1/2008 Η κοπελάρα μας !

19/11/2011 Τα τυχερά διδυμάκια μας !!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! πολλες εξελιξεις βλεπω!!!!

πακι να σου ζησει η μπεμπα!!! καλη προσαρμογη ευχομαι σε ολους και καλο κουραγιο! πως την υποδεχτηκαν τα αλλα δυο?

dneiperos (σωστα το εγραψα?) καλως ηρθες!!! να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!

αρετουλα, δεν πιστευω και τωρα να εισαι σε διαλειμμα ε? και το 2016-17 να εχουμε και τριτο σετ!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Έλα να αυξανόμαστε λέμε!!:lol::lol::lol::lol:΄Δνείπερος, 15 Ιανουαρίου είναι ο Φανούλης μου, σας περνάμε 10 μέρες, χιχι.Κι ο Αντρίκος 25 Ιανουαρίου 2011!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μπράβο Μαράκι!!!! Δλδ μόνο εγώ έχω μείνει;:rolleyes::tongue:

Τι κάνετε; Εγώ έχω μπει σε χριστουγεννιάτικο mood και συζητάω για γλυκά. Να σας πω; καλά αφού επιμένετε, θα σας πω. Λοιπόν, σκέφτομαι για τα Χριστούγεννα να φτιάξω ατομικά ψωμάκια με μήλο και κανέλλα σαν τσουρεκάκια και για την Πρωτοχρονιά την κλασσική βασιλόπιτα. Λέω να αποφύγω να φτιάξω μελομακάρονα, που θα μου δώσει η πεθερά μου και κουραμπιέδες που δεν τους τρώμε και κάθε χρόνο τους πετάμε. Άσε που είναι κι έξοδα... Εντωμεταξύ, έχουμε και γιορτές (Χρήστος-Βασίλης) οπότε ούτως ή άλλως θα έχω άλλο γλυκό (ψυγείου) για κέρασμα.

Εσείς έχετε σκεφτεί τπτ για τα Χριστούγεννα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...