Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμάς...Ο μικρός άρχισε να σηκώνεται όρθιος και να σκάει σαν καρπούζι και πρέπει να είμαι απίκο....

Με το σχολείο όλα καλά και η κόρη μου είναι έτοιμη για δευτέρα δημοτικού τρέχει πρώτη και παίρνει μολύβι και τετράδιο να διαβάσουμε και θέλει να κάνει και ακριβώς την ίδια αντιγραφή με τον μεγάλο μόνο που δεν ξέρει να γράφει αλλά προσποιείται ότι γράφει Να ένα πεπόνι! χαχαχα όταν πάει σχολείο και αρχίσει το διάβασμα θα λέει γιατί βιαζόμουν;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χαχαχα καλό Ξανθή! Εμείς πήραμε γραφείο στο Χρήστο και ο Μιχ. κατέβασε μια μούρη μέχρι το πάτωμα! Κατά τ'άλλα είμαστε καλά, λίγο βήχα έχουμε όλοι, αλλά δεν πτοούμαστε... αυτάαα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χαχαχα καλό Ξανθή! Εμείς πήραμε γραφείο στο Χρήστο και ο Μιχ. κατέβασε μια μούρη μέχρι το πάτωμα! Κατά τ'άλλα είμαστε καλά, λίγο βήχα έχουμε όλοι, αλλά δεν πτοούμαστε... αυτάαα!

Kαλέ εδώ θύμωσε ο Ανδρέας που δεν έχει γραφείο σαν τους μεγάλους δε θα θύμωνε ο Μιχάλης?:lol::lol::lol:

Να τον χαίρεστε για αύριο!!

Ξανθή κι εσύ την κοριτσάρα σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Ξανθή να τη χαίρεσαι την κόρη σου! Αγγελική τη λένε; Θα κάνετε τπτ σήμερα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κι εγώ πίτσα θα φτιάξω και λουκανικοτυροποτάκια και η πεθερά μου τυρόπιτα και κεφτεδάκια. Και φυσικά γλυκό-τούρτα. Εμείες κι εμείς θα είμαστε άντε και η νονά του Μιχάλη.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσια! χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!! αρετη να χαιρεσαι το μιχαλη σου και ξανθη να χαιρεσαι την αγγελικουλα σου! εμενα γιορταζει ο μικρος (αγγελος). σκετο αγγελουδι!!! δεν εχω στο προγραμμα να κανουμε τιποτα, αλλα ολο και θα ερθουν παππουδογιαγιαδες και ξαδερφια!! ο νονος του δυστυχως ειναι μακρια.

για γραφειο που λετε, ο μεγαλος, ενα μεσημερι που γυρισαμε απο το σχολειο μου λεει, μαμα, θα παρω το τραπεζακι να το βαλω στο δωματιο μου να το εχω για γραφειο (ενα χαμηλο ικεα που το ειχαμε στο σαλονι). το πηγε λοιπον και ειναι ευτυχισμενος! εγω περιμενα και απο τη μεσαια οτι θα ζηλεψει και θα θελει και κεινη, αλλα μαλλον δεν συγκινηθηκε!!!! οποτε ειμαστε ενταξει προς το παρον.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,ειμαι φρεσκια τριτεκνη μανουλα και εχω δυο κοριτσακια 15 μηνων.Κατα καιρους σας διαβαζα για να παρω μια ιδεα για το τι θα με περιμενει με τον ερχομο του μπεμπη.Η αληθεια πως η καθημερινοτητα στην πραγματικοτητα,ειναι αρκετα κουραστικη τουλαχιστον αυτες τις πρωτες μερες.Τον θηλαζω και μεχρι στιγμης την νυχτα την εχει κανει μερα και αν δεν παει 5 τα ξημερωματα δεν κοιμομαστε.Εχουμε και τα πονακια μας που μαλλον προκειται για κολικους,οποτε μια εξτρα ανησυχια την εχουμε.

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

498ap2.png

nZqvp3.png

Μαρία να χαίρεσαι τον Άγγελο! Δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα για να το διαβάσω και να σου ευχηθώ εγκαίρως. Τεντώθηκα στις δουλειές όλο το ΣΚ...

Αργυρώ καλωσήρθες! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Άντε το έκανες και το αγόρι!Υπομονή, θα ανακάμψεις, μη σε παίρνει από κάτω... εκμεταλλεύσου όσους μπορείς για βοήθεια, μη νιώθεις ενοχές. Καλό σαραντισμό σου εύχομαι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια! αρετη και ξανθη ευχαριστω για τα χρονια πολλα! και σεις να χαιρεστε τα παιδακια σας!

αργυρω, καλως μας βρηκες!!! να σου ζησουν τα μωρακια σου!! μικρη διαφορα βρε παιδι μου, πως το αποφασισες ??? ελπιζω να εχεις βοηθεια!!! η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη, αλλα μετα θα ειναι τελεια. σαν τριδυμα θα ειναι.

εμεις καλα ειμαστε, αν εξαιρεσω το μπουκωμα του μικρου. μα που τη βρισκει τοση μυξα βρε παιδι μου!!! το σκ ωραια περασαμε. ειχαμε κοσμο χθες, ολη μερα επαιζαν τα παιδια. ελιωσαν, με το ζορι τους σηκωσα σημερα. και γω κουραση πολλη, αλλα χαλαλι!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...