Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Τι αισιόδοξο μήνυμα βρε Αρετή μου....Μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας:roll::roll::roll: Κι όμως έτσι είναι...Τα μεγάλα παιδιά έχουν άλλα βάσανα, ακριβώς, αλλά κι αυτό το να τρώμε τις σάρκες μας με τα μικρά που μαλώνουν για βλακείες, που νευριάζουν και δεν ξέρεις τι τους φταίει (τουλάχιστον αργότερα θα σου λένε, άσε με ήσυχο ρε μάνα, με παράτησε η Σόφη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)....Τεσπα, μεγάλο θέμα!Εμείς έχουμε το μικρό ΠΑΛΙ άρρωστο με πυρετό και πονόκοιλο από χθες (απύρετος από το απόγευμα πάντως) και σήμερα δε θα πάει να πει το ποίημά του, κλαψ...2 ιώσεις σε 10 μέρες ο μικρός και μια γαστρεντερίτιδα ο μεσαίος...Καλά αρχίσαμε..... Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

αρετη, ο μικρος ολες αυτες τις μερες γαστρεντεριτιδα ειχε? πολλες μερες.

μαρια περαστικα. ευχομαι γρηγορα να γινει καλα ο μικρος. φετος πρωτη φορα παει παιδικο?

εμεις καλα ειμαστε, αλλα με αυτα που ακουω τριγυρω ενα αγχος το εχω μην κολλησουμε τιποτα...

αυτο που λετε για τα μικρα παιδια...ετσι ειναι. εγω το ξερω "μικρα παιδια μικρα βασανα, μεγαλα παιδια μεγαλα βασανα" εγω περιμενω να γινει 2,5 - 3 ο μικρος και θα ειμαστε ενταξει. οσο για αργοτερα...προτιμω να μην το σκεφτομαι...εφηβεια, θα εχουν νευρα, απαπα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αχ παίζουν τόσα πολλά ρόλο...οι ηλικίες τους, το φύλο τους, το περιβάλλον...όλα!

Αρετή, να χαίρεσαι το αγοράκι σου για αύριο, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!Κι όσες έχετε Δημήτρηδες φυσικά!Με το καλό η βάφτισή σας την Κυριακή!

Δήμητρα....εσύ πού χάθηκες καλέ?Χρόνια σου πολλά κι εσένα, να σε χαίρονται οι 4 άντρες σου!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γειά σας! Ευχαριστώ γισ τις ευχές!

Βαφτιστήκαμε κι εμείς επιτέλους και όλα καλά! Τέλεια μέρα, λίγο μόνο κλάμα η μικρή, ωραίο φαγητό και γλυκά. Εσείς φύγατε για 3ήμερο; Οι δικοί μου ήρθαν το Σαβ. περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε, χαλαρώσαμε, τα παιδιά το καταχάρηκαν και έφυγαν χθες και είχε μια κίνηση στο δρόμο- και κυρίως από Ναύπακτο και μετά- άλλο πράμα...Τ'ωρα σε κανά χρόνο μάλλον θα τους ξαναδώ...:(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα! αρετη να τον χαιρεσαι τον δημητρη σου! και καλοφωτιστη η γεωργια σου!!

γιατι καλε θα τους δεις μετα απο ενα χρονο?σοβαρα το λες ή σχημα λογου?

εμεις ολοι καλα. δεν πηγαμε πουθενα το τριημερο. λιγο με φιλους, λιγο με γονεις, λιγο η παρελαση. καλα περασαμε, χαλαρωσαμε. τωρα τα κεφαλια μεσα!!!!

Διαφημίσεις

Αχ παίζουν τόσα πολλά ρόλο...οι ηλικίες τους, το φύλο τους, το περιβάλλον...όλα!

Αρετή, να χαίρεσαι το αγοράκι σου για αύριο, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!Κι όσες έχετε Δημήτρηδες φυσικά!Με το καλό η βάφτισή σας την Κυριακή!

Δήμητρα....εσύ πού χάθηκες καλέ?Χρόνια σου πολλά κι εσένα, να σε χαίρονται οι 4 άντρες σου!!

αχ πολλα ευχαριστω που με θυμηθηκες!!τωρα που πανε ολα σχολειο δεν εχω χρονο πια!!καθε πρωι γυμναστηριο.μετα δουλιτσες κ το απογευμα κανω τον διαιτητη στα παιδια!!δεν μπαινω σχεδον καθολου.αν μπω θα ειναι στα πεταχτα!σας εχω στο νου μου ομως ολες!!φιλια πολλα!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

που μενουν, μακρια? ουτε εσεις πηγαινετε φανταζομαι λογω παιδιων ε?

Πελοπόννησο μένουν. Σωστά φαντάστηκες, δε χωράμε στο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να πάρουμε και πράγματα μαζί μας. Αν πάμε, δε θα πάμε όλοι φυσικά.

Ξανθή ευχαριστώ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Πελοπόννησο μένουν. Σωστά φαντάστηκες, δε χωράμε στο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να πάρουμε και πράγματα μαζί μας. Αν πάμε, δε θα πάμε όλοι φυσικά.

Ξανθή ευχαριστώ!

οντως μακρια....και αυτο με το αυτοκινητο ειναι ενα θεμα. ειναι και τα μικρα στα καρεκλακια που πιανουν χωρο...η συνυφαδα μου με τεσσερα, τωρα που μεγαλωσαν λιγο, μια χαρα τα βαζουν ολα πισω. βεβαια αν μεγαλωσουν και αλλο, παλι δε θα χωρανε...δυσκολα, δυσκολα.

Εμείς καλά είμαστε Μαράκι! Προσπαθώ να βάλω μια τάξη με τα πλυντήρια μετα τη βάφτιση και σκέφτομαι αύριο να στρώσω χαλιά. Μου το ζήτησε και ο Χρήστος μου, γιατί "κρυώνουν τα ποζαλάκια" του, λέει....η μαλαγανιά σε όλο της το μεγαλείο...

Εσείς καλά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καταλαβα. καλο κουραγιο!!

και μεις ολα καλα. εγω κανω εκκαθαριση γενικα. αλλα πραγματα πεταω, αλλα δινω, αλλα κραταω, αλλα πρεπει να παραγγειλω μια ντουλαπα για να βαλω πραγματα αλλιως δεν προκειται να τακτοποιηθουμε ποτε.

χαλια δεν εστρωσα ακομη. τα δικα μου δεν παραπονεθηκαν!!! ισα ισα θελουν να βγαζουν και τις καλτσες τους!!!! μαλλον απο βδομαδα θα δρομολογηθει και αυτο.

Καλημέρα κορίτσια μου!Εγώ χάθηκα γιατί ...από πού να αρχίσω:rolleyes::rolleyes: Μετά τον πυρετό της προηγούμενης εβδομάδας του μικρού μας,τον ξαναέπιασε ίωση πάλι με πυρετό μετά από δυο μέρες και αυτή τη βδομάδα ΞΑΝΑ πυρετό.Ο μεσαίος εμετούς χθες κι εγώ με τενοντίτιδα ξανά στα καλά καθούμενα μετά από ένα χρόνο και με έπιασε και το πόδι μου.Ο άντρας μου ψιλοχάλια γενικώς, ευτυχώς έχουμε έναν Γρηγόρη βράχο ρε παιδιά. Δεν κάνω τίποτα όλο το απόγευμα εκτός μαγειρέματα και σιδερώματα και το διαιτητή που λέει κι η Δήμητρα (πόσο με καταλαβαίνεις με τρία αγόρια!!)....Τα πρωινά φουλ εργασία μιας και μας την κάνουν νωρίτερα οι δυο συνάδελφοι οπότε τρεχάτε ποδαράκια ε αυτά, άμα δεν κουραστήκατε να γράψω κι άλλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...