Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εγω απο το πρωι τωρα καταφερα να ξαποστασω λιγο...πριν λιγο γυρισα απο δουλεια, μαζεψα τα ρουχα, απλωσα τα πλυμενα, τακτοποιησα και τα πιατα απο το πλυντηριο. τωρα θελω να βαλω πλυντηριο πιατων και ρουχων και να συμμαζεψω λιγο. και να ξαναπαω απο τη δουλεια... μπορει να μου πει κανεις ποτε τελειωνουν αυτες οι δουλειες????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ασιδερωτα αρχισαν να γινονται στιβα παλι. (την προηγουμενη βδομαδα τα ειχα σιδερωσει ολα) αρχισε και μου φαινεται φαυλος κυκλος...μαλλον πρεπει να μην το σκεφτομαι γιατι θα εκνευριζομαι ε?!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα!!! Ποτέ δεν τελειώνουν οι δουλειές! Αλλά δεν θα σκάσουμε , όσα μπορούμε...τι να πω πια...πάντως εγώ τα έχω βρει σκούρα τελευταία με τα πλυσίματα και την αλλαγή της σαιζόν....σιγά σιγά όμως....από την άλλη έχω άγχος με προθεσμίες στην δουλεια...αλλά και εκεί προσπαθώ, όσο μπορώ...ποια με είπε τυχερή που πάω σούπερ άνετα; τσουρεκάκι μου εσύ; :) έλα να με δεις και όταν έχουν τα μεγάλα διάβασμα...αυτός ο μικρός λυσσάει ρε παιδί μου....τότε του βγαίνουν όλες οι παραξενιές, το πουλάκι μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Υπομονη,αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοπεριχώρηση.....για τα 45 χρόνια γάμου των γονιών ντε..... ;)

Kαλημέρα!Εμ 45 χρόνια είναι αυτά....χωρίς τα τρία σος δεν περνάνε όμορφα!Απλώς περνάνε;););)

Πάλι νυστάζω...Κοιμήθηκα στις 10, αλλά 12 ξύπνησα γιατί θυμήθηκα να κλειδώσω την πόρτα, 2 ξύπνησα γιατί ήθελε τσίσα ο Ανδρέας, μετά ήρθε ο Γρηγόρης κι έψαχνε ποιος κοιμάται πού και μετά ο Φάνης ....:rolleyes::rolleyes: 7 η ώρα χτύπησε το κουδούνι ο μπαμπάς μου και ξύπνησα και φυσικά άργησα:lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αρετουλα, παλι καλα που τη γλιτωσε η μικρη!

ασχετο, αλλα πως και δεν την πηγες και αυτη παιδικο?

Μαρία είχαμε κάνει αίτηση αλλά μας απέρριψαν. Επέμενε όμως και η γιαγιά να την κρατήσει.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Χαχα!!! Ποτέ δεν τελειώνουν οι δουλειές! Αλλά δεν θα σκάσουμε , όσα μπορούμε...τι να πω πια...πάντως εγώ τα έχω βρει σκούρα τελευταία με τα πλυσίματα και την αλλαγή της σαιζόν....σιγά σιγά όμως....από την άλλη έχω άγχος με προθεσμίες στην δουλεια...αλλά και εκεί προσπαθώ, όσο μπορώ...ποια με είπε τυχερή που πάω σούπερ άνετα; τσουρεκάκι μου εσύ; :) έλα να με δεις και όταν έχουν τα μεγάλα διάβασμα...αυτός ο μικρός λυσσάει ρε παιδί μου....τότε του βγαίνουν όλες οι παραξενιές, το πουλάκι μου!!!

εγω, εγω!!! χαχα!! οντως αυτο μεγαλο προβλημα. το εχω ακουσει και απο αλλου. ευτυχως για εμας αργει ακομη!! ο καθενας εχει τα δικα του τελικα....

Μαρία είχαμε κάνει αίτηση αλλά μας απέρριψαν. Επέμενε όμως και η γιαγιά να την κρατήσει.

πολυτεκνοι και σας απερριψαν. τι να πει κανεις. καλα που εχεις και τη γιαγια να λες! εγγονη συννονοματη, πως να μην επιμενει!!!!

Kαλημέρα!Εμ 45 χρόνια είναι αυτά....χωρίς τα τρία σος δεν περνάνε όμορφα!Απλώς περνάνε;););)

Πάλι νυστάζω...Κοιμήθηκα στις 10, αλλά 12 ξύπνησα γιατί θυμήθηκα να κλειδώσω την πόρτα, 2 ξύπνησα γιατί ήθελε τσίσα ο Ανδρέας, μετά ήρθε ο Γρηγόρης κι έψαχνε ποιος κοιμάται πού και μετά ο Φάνης ....:rolleyes::rolleyes: 7 η ώρα χτύπησε το κουδούνι ο μπαμπάς μου και ξύπνησα και φυσικά άργησα:lol::lol::lol:

πολλη κινηση το βραδυ!!! χαχα!!! και μας καπως ετσι ειναι ωρες ωρες. αλλος απο δω, αλλος απο κει...

εμας εκανε το βραδυ εμετο ο μεγαλος και ειχαμε ιστοριες το βραδυ. σημερα τον ειχα στο σπιτι. ευτυχως δεν ειχα να παω δουλεια. και τους αλλους δυο τους πηρα νωρις απο τον παιδικο και δεν κοιμηθηκαν το μεσημερι, οποτε κατα τις εφτα λεω να τους παω ολους για υπνο. μη σας πω και τη μαμα τους μαζι!!! νυσταζω!!!!

Διαφημίσεις

Aχ Μαράκι μου, κι εγώ που πέφτω κάθε μέρα κάτω αλλά τι να κάνω που ο μικρός πριν τις 22.30 δεν κοιμάται κι υποφέρουμε.....ύπνος στον παιδικό υποχρεωτικά βλέπεις.... Περαστικά στην αγορίνα σου!Όσο για τα μεγάλα παιδιά....εγώ δεν το συγκρίνω με το να έχεις μικρά παιδιά σε πολύ κοντινές ηλικίες...Χίλιες φορές τα διαβάσματα με παιδιά που βοηθάνε στο σπίτι κι είναι ανεξάρτητα παρά με μωρά που δε μπορούν να κάνουν τίποτα και σέρνεσαι πίσω τους, απαπαπαπα!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα! τελικα χθες στις 7.30 ειχαν κοιμηθει ολοι!! και γω εκανα παρτι μετα: τρεις ωρες σιδερο!!!!! ο μεγαλος ενταξει. δεν ξαναεκανε εμετο. ολοι καλα, φτου φτου!!!!

Aχ Μαράκι μου, κι εγώ που πέφτω κάθε μέρα κάτω αλλά τι να κάνω που ο μικρός πριν τις 22.30 δεν κοιμάται κι υποφέρουμε.....ύπνος στον παιδικό υποχρεωτικά βλέπεις.... Περαστικά στην αγορίνα σου!Όσο για τα μεγάλα παιδιά....εγώ δεν το συγκρίνω με το να έχεις μικρά παιδιά σε πολύ κοντινές ηλικίες...Χίλιες φορές τα διαβάσματα με παιδιά που βοηθάνε στο σπίτι κι είναι ανεξάρτητα παρά με μωρά που δε μπορούν να κάνουν τίποτα και σέρνεσαι πίσω τους, απαπαπαπα!!!:tongue::tongue::tongue:

και μας για τη μεσαια και τον μικρο εχει υπνο υποχρεωτικα. αλλα τον χρειαζονται και οι δυο. αν δεν κοιμηθουν το μεσημερι εχουμε προβλημα. και το βραδυ μεχρι τις 9.00 εχουν ξαπλωσει παλι. ο δικος σου ντουρασελ ε?

για τα μεγαλα παιδια που λες, εκει που κατεληξα ειναι οτι εξαρταται το παιδι!! εχω φιλη που για να διαβασει το μεγαλο της βγαζει την ψυχη. και το μικρο απο πισω κανει οπως της vasdeli. το ιδανικο ειναι να φτασουν ολα τα παιδια σε ηλικια διαβασματος και να κανουν τα μαθηματα τους απροβληματιστα. ζηταω πολλα?!!!!!!!!! δε νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντως, οταν ημουν εγκυος στον τριτο, ετυχε μια μερα να εχουμε μαζι μας την ανιψια του αντρα μου που τοτε ηταν 8 χρονων (και τα δικα μου 2,5 και 1,5) και λεω στον αντρα μου: εμεις ενα μεγαλυτερο χρειαζομαστε, οχι μικροτερο που παμε να κανουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα πολύπαθες μανούλες?

Τι κάνετε?Παλεύετε με διάφορες ιώσεις βλέπω........περαστικά σε όλους!

Και εμείς εδώ με μύξα μόνιμο αξεσουάρ και στα τρία!Ορός και άγιος ο θεός!

Για τις ηλικίες που λέτε δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη.......εγώ βεβαιά ομολογώ ότι έτσι κοντά κοντά και μικρά που είναι και τα τρία τα έχω παίξει.........βέβαια παλιές μαμάδες λένε όσο μικρότερα τόσο καλύτερα........θα δείξει!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Γειά σας κορίτσια! Ο Δημητράκης μου συνήλθε δόξα τω Θεώ! Ας είναι όλα καλά και ας ξεπατώνομαι! Περαστικά στα δικά σας!

Έτσι λένε όντως, φλο, οι παλιοί. Μικρά παιδιά - μικρά φαρμάκια, μεγάλα παιδιά -μεγάλα φαρμάκια. Απλά είναι άλλου είδους φαρμάκια, κατά τη γνώμη μου. Δηλ. όταν είναι μικρά, κουραζόμαστε σωματικά αλλά τουλάχιστον έχουμε τον πλήρη έλεγχο, ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία αυξάνεται το άγχος μας γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε το παιδί. Πιστεύω ότι τη σωματική κούραση την ξεχνάμε, την άλλη κούραση θα την υποστούμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...