Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

45 χρόνια ε?Γουάου!!Μακάρι κι εμείς!

Καλημέρα κορίτσια!Παρασκευή σήμερα!Αρετή ακούς?:tongue: Θες να αλλάξουμε γι' αυτό το σκ?Θα είμαι με τα τρία συν το ανηψάκι-αγόρι, συνομήλικο του Φάνη μου- από σήμερα το μεσημέρι ως την Κυριακή και το Σάββατο έχουμε βάφτιση και μάλλον οι δικοί μου δε θα μπορέσουν να τα κρατήσουν...Αλλάζεις??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Παρασκευή σήμερα!Αρετή ακούς?:tongue: Θες να αλλάξουμε γι' αυτό το σκ?Θα είμαι με τα τρία συν το ανηψάκι-αγόρι, συνομήλικο του Φάνη μου- από σήμερα το μεσημέρι ως την Κυριακή και το Σάββατο έχουμε βάφτιση και μάλλον οι δικοί μου δε θα μπορέσουν να τα κρατήσουν...Αλλάζεις??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε χμ... περαστικά σου Μαράκι, λέω να μείνω αυτό το σκ με τα δικά μου:lol::tongue:

Ο Δημ. είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας χθες μέχρι το μεσημέρι.:-( Πυρετό δεν έκανε ευτυχώς και τον εξέτασε γιατρός και είπε ότι η κοιλίτσα του δεν ήταν πρησμένη. Τον έστειλε σχολείο, αφού δε γινόταν αλλιώς, του έφτιαξα φαγητο, πατατούλα-καροτάκι-λεμόνι και ο Θεός βοηθός. Αν με πάρουν τηλ., θα πάρω ταξί να πάω να τον πάρω. Ευτυχώς, λοιπόν, που είναι Παρασκευή σήμερα!:-D

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ε χμ... περαστικά σου Μαράκι, λέω να μείνω αυτό το σκ με τα δικά μου:lol::tongue:

Ο Δημ. είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας χθες μέχρι το μεσημέρι.:-( Πυρετό δεν έκανε ευτυχώς και τον εξέτασε γιατρός και είπε ότι η κοιλίτσα του δεν ήταν πρησμένη. Τον έστειλε σχολείο, αφού δε γινόταν αλλιώς, του έφτιαξα φαγητο, πατατούλα-καροτάκι-λεμόνι και ο Θεός βοηθός. Αν με πάρουν τηλ., θα πάρω ταξί να πάω να τον πάρω. Ευτυχώς, λοιπόν, που είναι Παρασκευή σήμερα!:-D

καλημερα κοριτσια! που φτασαμε, να παρακαλαμε να αρρωσταινουν σκ τα παιδια μας (αφου δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε τις ιωσεις)!!! και μεις ετσι ειμαστε. χθες με πηραν τηλ απο τον παιδικο να παω να παρω τον μικρο γιατι εβηχε και δεν μπορουσε να κοιμηθει. τον πηγα απογευμα παιδιατρο και λεει δεν εχει τιποτα. απο τη μυξα εβηχε. οποτε σημερα τον πηγα και ειμαι σε αναμονη μηπως με ξαναπαρουν τηλ....

αρετη, ευχομαι να ειναι αυτο μονο και να μην εχει συνεχεια! καλα, κανα δυο διαρροιες μπορει και απο το φαγητο να ηταν.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κουραγιο!!! ή μαλλον, περαστικα!!!!

Μαρία, κι εγω ήμουν σε ετοιμότητα. Ευτυχώς δε με πήραν. θα πήξει στην πατάτα και στο ρύζι πάντως το σκ για να είμαστε σίγουροι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Γεια χαρά!

Σας πληροφορώ ότι και με 3 παιδιά άνετα πας στο σούπερ μάρκετ!!!! Χαχαχα!!!!

εσυ τυχερουλα μιλας εκ του ασφαλους. ειναι μεγαλα τα δικα σου!!! εμενα περσι ηταν 4,3,1 και πηγαινα. για σκεψου. ανετα σε καμια περιπτωση. αγχωτικα θα ελεγα. οταν θα γινουν 10,9,7 θα ειναι περιπατος!!!!

Μαρία, κι εγω ήμουν σε ετοιμότητα. Ευτυχώς δε με πήραν. θα πήξει στην πατάτα και στο ρύζι πάντως το σκ για να είμαστε σίγουροι!

χαχαχα!!! θα κανει διατροφη ο μικρος!!

εγω ετσι ημουν περσι που εβγαζε και δοντια και εκανε συνεχεια διαρροιες και ολο με παιρναν να παω να τον παρω. εν τω μεταξυ, την υπολοιπη μερα δεν εκανε καν κακα. την αλλη μερα τον ξαναπηγαινα. αντε ξανα ελα να τον παρεις. την επομενη το ιδιο. αφου ημουν στο γραφειο και οποτε χτυπουσε τηλεφωνο πηγαινε η καρδια μου στην κουλουρη!!!

Διαφημίσεις

Hello!Ρε Αρετή, απευθύνομαι σε σένα γιατ'ί εσύ έχεις 4....Καλέ, μια χαρά περνάμε με τα 4!Ο μικρός δεν είναι ο συν ένας αλλά έχει κάποιον για παρέα και γκρινιάζει λιγότερο...Τι να πω, πιο δύσκολο το φανταζόμουν το σκ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καλές δουλειές, πάω για σίδερο μιας και λείπουν βόλτα τα τρία κι ο μεγάλος παίζει μπάλα με την ομάδα του!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι μωρέ δίκιο έχεις!Τι είναι ένα παραπάνω;;;;:rolleyes::lol:

Εγώ πάντως τους μεγάλους τους έστειλα στο χωριό, είμαι μόνο με τα μικρά, μαγείρεψα, το σπίτι καθαρό από χθες, βάζω μόνο πλυντήρια και ασχολούμαι με τα μικρά. Τώρα ο Δημ. κοιμάται, είναι λίγο καταβεβλημένος και έχει γκρίνια. Τρέμω μην κολλήσει η μικρή. Έχω βάλει και ζύμη να φουσκώσει για να φτιάξω λουκανικο + τυροπιτάκια. Φιλιά σε όλες!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τέλειωσε κι αυτό το σκ ουφ!Αμάν ρε Αρετή....Λες να κολλήσει η μπουμπού?Εμένα ο Φάνης 38,8...Τουλάχιστον εχουμε ποικιλία, άλλος γαστρεντερίτιδα τη Δευτέρα, άλλος πυρετό την Κυριακή... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω περαστικά! Τι θα τον κάνεις; θα τον στείλεις αύριο σχολείο;

Η μπέμπα ευτυχώς δεν κόλλησε και ο ίδιος ο Δημ. φαίνεται να το έχει ξεπεράσει.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πωπω περαστικά! Τι θα τον κάνεις; θα τον στείλεις αύριο σχολείο;

Όχι εννοείται, τι μου φταίει όλη η τάξη να τους κολλήσει?Θα κάτσει ο μπαμπάς μου, ευτυχώς ...

Η μπέμπα ευτυχώς δεν κόλλησε και ο ίδιος ο Δημ. φαίνεται να το έχει ξεπεράσει.

Άντε ευτυχώς, αυτό να ήταν!Καλημέρα, νυστάζω με τα πηγαινέλα του Φανούλη και του Αντρίκου αλλά η δουλειά περιμένει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...