Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

ναι δουλευω, μηχανικος ειμαι, αλλα φετος εχω ελαστικο ωραριο γιατι κανω μελετες απο το σπιτι και εχω αναλαβει και μια μονοκατοικια, οποτε παω το πρωι απο το εργοταξιο, μετα ερχομαι λιγο σπιτι κανω καμια δουλεια, λιγο τις μελετες, ξαναπαω στο εργοταξιο, και καπως ετσι περναει η μερα. μεχρι τον ιουλιο ημουν σε γραφειο 9-3. το προτιμω το φετεινο, αλλα το κακο ειναι οτι δεν ειναι σταθερο. μεχρι το καλοκαιρι εχω φουλ δουλεια. απο κει και περα αν δεν προκυψει κατι αλλο βλεπουμε...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως Μαρία έχω φτάσει στο σημείο να λέω καλύτερα σπίτι μου. Ξέρω ότι θα ζοριστούμε οικονομικά αλλά βρε παιδιί μου θα κάνω τις δουλειές μου χωρίς άγχος... ξέρω γω, φοβάμαι μήν το μετανιώσω αργότερα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοιτα, πιστευω οτι η ιδανικη λυση ειναι η ημιαπασχοληση. αν μπορεις να δουλευεις λιγες ωρες και να εχεις και χρονο πριν παρεις τα παιδια απο το σχολειο να κανεις δουλειες και ψωνια για το σπιτι. αλλα να μην δουλευεις καθολου νομιζω θα σε πιασει καταθλιψη μετα. μια απασχοληση εκτος σπιτιου πρεπει να υπαρχει. εγω οταν πηγαινοερχομουν στο γραφειο, αφηνα τα παιδια στον παιδικο, πηγαινα γραφειο, εφευγα απτο γραφειο, επαιρνα παιδια απο παιδικο και πηγαιναμε σουπερμαρκετ. ε γινετε με τρια μωρα να πας για ψωνια? δεν ειχα δευτερολεπτο μονη μου. τωρα ειναι τελεια. και τη δουλεια μου εχω, και το σπιτι συμμαζεμενο, και τα ψωνια κανω με την ησυχια μου, και ολο το απογευμα το αφιερωνω στα παιδια μου.

Η σύμβασή μου είναι 8:00-14:30, μην κοιτάς που εγώ έρχομαι 8:30:oops:. Είναι ήδη μειωμένο το ωράριο, η άλλη επιλογή ήταν μέχρι τις 4, κάτι που θα ήταν αδύνατο για μένα. Σκέφτομαι ότι αργότερα θα είναι πιο μεγάλα και θα πηγαίνουν σχολείο το πρωί ούτως ή άλλως, άντε να εχω ένα στο σπίτι, δηλ. τπτ. Και ευκαιρία να μάθω να πλέκω... χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

ναι, ειναι ηδη μειωμενο. τι να πω βρε παιδι μου. αν δε δουλευεις, οχι να πλεκεις απλα, βιοτεχνια θα ανοιξεις με τοσο πλεξιμο!!! χαχαχα!!!!

λοιπον, φευγω, παω να δω τα μαστορια μου και μετα να παραλαβω τεκνα! καλη συνεχεια!

Γεια χαρά!

Σας πληροφορώ ότι και με 3 παιδιά άνετα πας στο σούπερ μάρκετ!!!! Χαχαχα!!!!

Βρε ότι πας, πας....το ''άνετα''....το συζητάμε!!:lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαρουσκάκι! Άντε να ξαναμπείτε στους φυσιολογικούς ρυθμούς σας! Αποσυντονίζεσαι βρε παιδί μου...

Εμείς σε τελική ευθεία για τη βάφτιση και σήμερα θα πάρω το δώρο της κουμπάρας να το δώσω για αμπαλάρισμα. Μοίρασα και τις μπομπονιέρες μου και ξεμπέρδεψα. Επίσης παρήγγειλα και σκουλαρίκια, τα περιμένω από μέρα σε μέρα. Αυτάαα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπράβο Μαρουσκάκι! Άντε να ξαναμπείτε στους φυσιολογικούς ρυθμούς σας! Αποσυντονίζεσαι βρε παιδί μου...

Εμείς σε τελική ευθεία για τη βάφτιση και σήμερα θα πάρω το δώρο της κουμπάρας να το δώσω για αμπαλάρισμα. Μοίρασα και τις μπομπονιέρες μου και ξεμπέρδεψα. Επίσης παρήγγειλα και σκουλαρίκια, τα περιμένω από μέρα σε μέρα. Αυτάαα.

Άντε κι έρχεται η Κυριακή!!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αντε με το καλό!!! Στις 27/10 έχουν οι δικοί μου επέτειο γάμου! Κλείνουν 45 χρόνια γάμου!!!!

Σοβαρα; ε τοτε ας μας δωσουν καμια συμβουλη!:lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...