Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Πόσο Ιανουαρίου καλέ?Εγώ έχω τον μεσαίο στις 15 και το μικρό στις 25!

σοβαρα?!! 12 ειναι ο μεγαλος μου και 23 ο μικρος!!! (η μεσαια 22 μαρτιου) πολλη τουρτα θα φαμε!!! χαχα!!! μαρια, τους τα κανεις μαζι τα γενεθλια? εγω περσι τους τα εκανα μαζι και νομιζω και φετος το ιδιο θα κανω. αλλα ειδα τη μεσαια στεναχωριοτανε λιγο που οι αλλοι δυο ειχανε τουρτα και εκεινη οχι...

τα τικερακια, κανω αντιγραφη και επικολληση και μετα στο ανεβασμα μου βγαζει invalid file. τι να πω...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεωργία θα την πούμε, της πεθεράς!Α τπτ δε μου φαίνεται, έχεις δίκιο, ευχάριστη ενασχόληση μπορώ να σου πω...

Καλά με τα τικεράκια ούτε εγω βγάζω άκρη... άχρηστη είμαι!

ωραιο, μ'αρεσει το γεωργια!! αντε με το καλο!! ολους τους βγαλατε ονοματα παππουδων/γιαγιαδων? εμεις τη μεσαια μονο. τα αγορια δικα μας!

Διαφημίσεις

Kι εγώ μαζί τους τα κάνω....Αυτό με τη μεσαία είναι ένα θέμα...Εμένα επειδή είναι ο μεγάλος δε σκάει και πολύ που είναι χώρια, αλλά τα μεσαία θέλουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση...Αν της έλεγες ότι αυτή είναι πιο τυχερή μιας κι έχει τη δική της ολόδική της ημέρα γενεθλίων που δεν τη μοιράζεται με κανέναν??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ωραιο, μ'αρεσει το γεωργια!! αντε με το καλο!! ολους τους βγαλατε ονοματα παππουδων/γιαγιαδων? εμεις τη μεσαια μονο. τα αγορια δικα μας!

Α Μαρία, συγγνώμη που δεν απάντησα, τώρα είδα την ερώτησή σου. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Χρήστος =πεθερός

Μιχαήλ= μπαμπας

Δημήτρης= πατέρας πεθεράς και αδερφός πεθερού.

Αυτάαα...

Πάντως δεν μας πίεσαν ποτέ, οφείλω να ομολογήσω, θέλαμε και τα δώσαμε. Βέβαια της μάνας μου δε θα το έδινα με τπτ. Για την ακρίβεια, θα μου κράταγε μούτρα αν το έδινα... χαχχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας κορίτσια!

Και πάλι εδώ μετά από αρκετές μέρες....

Νέο πόστο στη δουλειά και πολύ τρέξιμο....αλλά όλα καλά τώρα!!!! :) Είμαι κοντά στην οικογένειά μου!!!! Βέβαια ακόμη μαζεύω τα κομμάτια μου....

Σας φιλώ όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Σήμερα παιδιά αργήσαμε να ξυπνήσουμε 7:30 έρχεται το σχολικό και ξυπνήσαμε 7:05! Ένα περίεργο πράγμα όμως... δε με ζόρισαν πολύ, ντύθηκαν στο άψε-σβησε.:eek: Με βοήθησε η Παναγία, δεν εξηγείται αλλιώς...:-D

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γρήγορη καλημέρα από γραφείο!Κι ο μπαμπάς μας αρρώστησε κι έκατσε σπίτι μετά του υιού του που συνέρχεται ευτυχώς!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Kι εγώ μαζί τους τα κάνω....Αυτό με τη μεσαία είναι ένα θέμα...Εμένα επειδή είναι ο μεγάλος δε σκάει και πολύ που είναι χώρια, αλλά τα μεσαία θέλουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση...Αν της έλεγες ότι αυτή είναι πιο τυχερή μιας κι έχει τη δική της ολόδική της ημέρα γενεθλίων που δεν τη μοιράζεται με κανέναν??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα και περαστικα!!

στα δικα της γενεθλια το χαρηκε το παρτι, αλλα το κακο ειναι οτι πρωτα ειναι των αγοριων και μετα της μεσαιας. αν ηταν εκεινη ιανουαριο και τα αγορια μαρτιο θα ηταν διαφορετικα. θα δειξει φετος! η αλλη σκεψη ειναι να τα κανω και τα τρια μαζι τον ιανουαριο!!!!! ή ολους ξεχωριστα. αλλα δεν μου ερχεται να κανω δυο παρτυ μεσα σε δεκα μερες. πολλη βαβουρα...

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Σήμερα παιδιά αργήσαμε να ξυπνήσουμε 7:30 έρχεται το σχολικό και ξυπνήσαμε 7:05! Ένα περίεργο πράγμα όμως... δε με ζόρισαν πολύ, ντύθηκαν στο άψε-σβησε.:eek: Με βοήθησε η Παναγία, δεν εξηγείται αλλιώς...:-D

καλημερα αρετη! αγωνας δρομου πραγματικα!! πωπω αγχος ε!!

εγω σημερα κυρια! χθες το βραδυ κοιμηθηκα απο τις 9 με τα παιδια. και ξυπνησα 3.30! οποτε ετοιμασα τις τσαντες τους εκεινη την ωρα, και το πρωι ημουν χαλαρη!!! στο ενδιαμεσο ξανακοιμηθηκα εννοειται! (απο τις 5 ως τις 7)

Α Μαρία, συγγνώμη που δεν απάντησα, τώρα είδα την ερώτησή σου. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Χρήστος =πεθερός

Μιχαήλ= μπαμπας

Δημήτρης= πατέρας πεθεράς και αδερφός πεθερού.

Αυτάαα...

Πάντως δεν μας πίεσαν ποτέ, οφείλω να ομολογήσω, θέλαμε και τα δώσαμε. Βέβαια της μάνας μου δε θα το έδινα με τπτ. Για την ακρίβεια, θα μου κράταγε μούτρα αν το έδινα... χαχχα

μια χαρα, ολοι ικανοποιημενοι λοιπον!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...