Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Στο γιο σου πρέπει να πας στο τικεράκι για πάνω από 4 ετών, στην κόρη σου στα 4άρια κ.ο.κ.;);););) Καλημέρα κορίτσια!!!Ανάψαμε ξυλολέβητα χθες!!

ναι βρε το εκανα αυτο αλλα ειχα προβλημα δεν μου το αντεγραφε. θα ξαναπροσπαθησω με το φως της η μερας γιατι η πρωτη αποπειρα ηταν μεταμεσονυχτια!!!

εμεις αναψαμε τη δευτερα λιγο αλλα σκασαμε τελικα!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αρετή!Εγώ χθες έφτιαξα τηγανίτες γιατί προχθές που ξανάφτιαξα και έστειλα στο Γρηγόρη για πρωινό άρεσαν πολύ στη δασκάλα και στους φίλους του κι έτσι χθες έκανα νέα παρτίδα να κεράσει κιόλας! ;);)

προκομενο κοριτσι!!! χαχαχα!!!!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς καλάμ φτιπαξαμε κουλουράκια βανίλιας με το Χρήστο χθες, τον απέλυσα και 2-3 φορές από βοηθό μου γιατί δεν άκουγε...χαχαχα

Γενικά ηρεμία είχαμε, δεν μπορώ να πω.

Μαρία (τσουρέκι), η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να το ξαναδιαβάσω για να το εμπεδώσω...χαχα

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

μονο με τον εναν τα εκανες? οι υπολοιποι τι κανανε? εγω μια φορα τους ειχα παρει να φτιαξουμε αλλα βαρεθηκαν και βγηκαν εξω να παιξουνε. και γω εμεινα να καθαριζω μετα...οποτε δεν το ξαναδοκιμασα!!!

Ο Μιχάλης κοιμόταν (και γι'αυτό είχαμε ησυχία...χαχαχα) και ο Δημήτρης έπαιζε στο πάρκο με τα παιχνίδια του. Αλλά και ξύπνιος να ήταν ο Μιχ. δεν πολυασχολείται με την κουζίνα, είναι πιο "μάτσο"...χαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ο Μιχάλης κοιμόταν (και γι'αυτό είχαμε ησυχία...χαχαχα) και ο Δημήτρης έπαιζε στο πάρκο με τα παιχνίδια του. Αλλά και ξύπνιος να ήταν ο Μιχ. δεν πολυασχολείται με την κουζίνα, είναι πιο "μάτσο"...χαχα

Εμένα ο μεσαίος και ο μικρός είναι της μαγειρικής.Ειδικά ο Ανδρέας ακόμη και νερό να βράζω θα κουβαλήσει την καρέκλα του να βλέπει, χαχα, μίνι μάστερ σεφ στις κουζίνες μας !!:tongue::tongue:Καλημέρα μανούλες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα! Πάλι κοιμήθηκαν σερί χθες τα μεγάλα μου, με ένα μικρό διάλειμμα του Χρήστου για να φάει. Καλά ε, είπα του Βασ., τα 2 παιδιά δεν είναι τπτ!χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Πάλι κοιμήθηκαν σερί χθες τα μεγάλα μου, με ένα μικρό διάλειμμα του Χρήστου για να φάει. Καλά ε, είπα του Βασ., τα 2 παιδιά δεν είναι τπτ!χαχαχα

Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που περιγράφεις....κοιμούνται τα μεγάλα κι είναι ξύπνια τα μικρά και είστε σούπερ....εμείς αμάν κάνουμε να κοιμηθεί ο τρίτος (κι ας είναι τα μεγάλα ξύπνια φυσικά) να ησυχάσουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

και μενα ο μικρος με ζοριζει γενικα. περσι πιο πολυ. ελεγα αμαν να κοιμηθει να ησυχασουμε!! κι ας ηταν τα μεγαλα ξυπνια! φετος πανε ολοι την ιδια ωρα για υπνο, οποτε ησυχαζουμε μια και καλη!!! χαχα!!!!

οσο για τη μαγειρικη, ο μεγαλος μου κολαει με την μαγειρικη. μη δει εκπομπη στην τηλεοραση, αμεσως τρεχει!!

Α αυτό με τη μαγειρική το έχουμε κι εμείς! Τώρα προτείνει κιόλας, π.χ: δε βάζεις και λίγη κανελλίτσα;;; Ρίχνω πολύ γέλιο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

σε εμάς που έχει σίτιση είναι για όλα μιας και σχολάμε 14.00 έτσι κι αλλιώς.

Εμείς φτιάχνουμε κουλούρια όλοι πολύ συχνά αρέσει πολύ στα παιδιά

πως και εχει σιτιση? ειναι δημοσιο δημοτικο με σιτιση?

Α αυτό με τη μαγειρική το έχουμε κι εμείς! Τώρα προτείνει κιόλας, π.χ: δε βάζεις και λίγη κανελλίτσα;;; Ρίχνω πολύ γέλιο!

χαχα!! καλος!!!!

ο δικος μου εχει παρει απο τον μπαμπα του που το εχει με τις γευσεις (εγω καθολου) και ζηταει συνοδευτικα με το φαγητο, πχ εχουμε ρεβιθια και μου λεει, ε δωσε μου και λιγο ταραμα...!!!

Αχ δύσκολη πάντως η καθημερινότητα ε;σκέφτομαι το σκ και τις δουλειές και κάτι με πιάνει.

εφτασε παρασκευη και σε επιασε η αλλεργια σου ε?!!!

δυσκολη, δυσκολη. εγω ξεκαθαριζω τις ντουλαπες τους τωρα. ενα σωρο ρουχα που τους ειναι μικρα...

το σιδερο βουνο....ας μην τα συζηταμε καλυτερα!!!

Παιδιά εμένα με έσωσε το στεγνωτήριο όσον αφορά το σιδέρωμα. Μαζεύονται βέβαια ειδικά το χειμώνα αρκετά ρούχα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πόσα θα έπρεπε να σιδερώσω αν δεν το είχα. Άσε που εξαρτάσαι από τον καιρό....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...