Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Kαλημέρα!Τέλειο πρόγραμμα Αρετή!!Εγώ θα προτιμούσα βέβαια να το εφάρμοζε ο μικρός...Τότε να δεις εγώ τι θα έκανα, χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξανθή, φέτος θα είστε ακόμη καλύτερα, ένα χρόνο μεγαλύτερα τα παιδάκια σου!;);)

Φλο, μπονζούρ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κακο ειναι οτι σημερα ξυπνησαν ορεξατα! Ε ρε τι εχει να γινει οταν γυρισουν... Μεση κατασταση δεν υπαρχει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα σας...Μαρουσκάκι παράπονο δεν έχω γενικά από ασθένειες είμαστε τυχεροί. Φαντάσου ο γιος μου ο μεγάλος έκανε πρώτη φορά πυρετό 4 ετών σχεδόν συνήθως έχουν μύξες και στα βαριά άντε και λίγο βήχα από τις μύξες...μάσκες κτλ δεν έχω κάνει ποτέ ούτε ξέρω πως είναι και ελπίζω να μη μάθω..

Σήμερα συνάντηση με την δασκάλα μας....ο δε γιος μου πάντα ξεχνάει να φέρει κάτι σπίτι από βιβλία για διάβασμα καλά που τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή χθες τον έβαζα να κάνει την ανάγνωση από τον υπολογιστή...πάλι καλά που θυμήθηκε ότι έχει και ανάγνωση χαχα τι θα κάνω με αυτό το παιδί;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα σας...Μαρουσκάκι παράπονο δεν έχω γενικά από ασθένειες είμαστε τυχεροί. Φαντάσου ο γιος μου ο μεγάλος έκανε πρώτη φορά πυρετό 4 ετών σχεδόν συνήθως έχουν μύξες και στα βαριά άντε και λίγο βήχα από τις μύξες...μάσκες κτλ δεν έχω κάνει ποτέ ούτε ξέρω πως είναι και ελπίζω να μη μάθω..

Και ποτέ να μη σου χρειαστεί, απαπα!!

Σήμερα συνάντηση με την δασκάλα μας....ο δε γιος μου πάντα ξεχνάει να φέρει κάτι σπίτι από βιβλία για διάβασμα καλά που τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή χθες τον έβαζα να κάνει την ανάγνωση από τον υπολογιστή...πάλι καλά που θυμήθηκε ότι έχει και ανάγνωση χαχα τι θα κάνω με αυτό το παιδί;;;

Θα κάνεις υπομονή...ως τα Χριστούγεννα λένε οι δάσκαλοι ότι προσαρμόζονται...Όσο για τα ξεχασμένα...εμένα έχει ξεχάσει εργασίες, βιβλία, μπουφάν, το τσαντάκι του φαγητού...you name it!:lol::lol::lol::lol: Όσο για το διάβασμα εμένα με βοηθά πάρα πολύ η κόλλα Α4 με τα καθήκοντα που τους δίνει κάθε μέρα η δασκάλα....Φυσικά έχει τύχει να την ξεχάσει ΚΑΙ αυτή!!!Εκεί τα έχασα!!!:lol::lol::lol::lol:

[/quote=ARNIKOL;2190850] Το κακο ειναι οτι σημερα ξυπνησαν ορεξατα! Ε ρε τι εχει να γινει οταν γυρισουν... Μεση κατασταση δεν υπαρχει...

Αχαχαχαχαχα, τι καλά!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα! καλησπερα δηλαδη, τετοια ωρα που πηγε!!

το τοπιο βλεπω παρομοιο παντου! δουλειες και μυξες!!! ευτυχως ακομη δεν μας εχει πιασει πολυ. βεβαια ολο το χειμωνα μυξα και βηχας ειναι μονιμο αξεσουαρ! φευγει μια και καλη τον ιουνιο! αχ, και γω οταν ειχα γεννησει τον μικρο, ηταν και χειμωνας, ετρεμα μην κολλησει τιποτα απο τα μεγαλα.

αρετη μια χαρα χθες! παντα τετοια!!!! εμεις χθες αργησαμε να κοιμηθουμε (πιασαμε τις 10) γιατι παιζανε ομορφα και δεν ηθελα να τους διακοψω....

flo, τον μικρο θελανε να τον αλλαξουνε γιατι αυτος και ενα αλλο παιδακι, ενω ηλικιακα επρεπε να μπουν στο πρωτο βρεφικο τμημα, τους βαλανε απο την αρχη στο δευτερο βρεφικο, επειδη ηταν περσι στο πρωτο βρεφικο. αυτο ειχε ως αποτελεσμα, παιδακια λιγο μεγαλυτερα (2 μηνες) να μπουν στο πρωτο βρεφικο. ομως επειδη ηταν ανεπτυγμενα, οι γονεις διαμαρτυρηθηκαν και για να πανε αυτα στο δευτερο, επρεπε εμεις να παμε στο πρωτο. τελικα μας αφησαν και μας στο δευτερο και στο πρωτο θα πανε καποια αλλα παιδακια που ηρθαν πρωτη φορα φετος που ειναι λιγοτερο ανεπτυγμενα, και ας ειναι λιγο μεγαλυτερα. καταλαβατε ή σας μπερδεψα?!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Το κακο ειναι οτι σημερα ξυπνησαν ορεξατα! Ε ρε τι εχει να γινει οταν γυρισουν... Μεση κατασταση δεν υπαρχει...

γεμισαν μπαταριες και ποιος τους πιανει!!!! περιμενουμε νεα αυριο!!! χαχαχα!!!!

Καλημερούδια!

Μαράκι, πριν 9 χρόνια μια τρίτεκνη μαμά στην ερώτησή μου πώς τα κάνει όλα τόσο γρήγορα μου είχε απαντήσει:''Kι εσύ όταν θα έχεις τρία μικρά παιδιά, έτσι θα μάθεις να τα κάνεις!''.Και μάντεψε....είχε δίκιο!;);)

ετσι ειναι... το κακο ειναι οτι τα κανεις, και μετα παλι απο την αρχη! δεν σταματαει ποτε!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα! καλησπερα δηλαδη, τετοια ωρα που πηγε!!

το τοπιο βλεπω παρομοιο παντου! δουλειες και μυξες!!! ευτυχως ακομη δεν μας εχει πιασει πολυ. βεβαια ολο το χειμωνα μυξα και βηχας ειναι μονιμο αξεσουαρ! φευγει μια και καλη τον ιουνιο! αχ, και γω οταν ειχα γεννησει τον μικρο, ηταν και χειμωνας, ετρεμα μην κολλησει τιποτα απο τα μεγαλα.

αρετη μια χαρα χθες! παντα τετοια!!!! εμεις χθες αργησαμε να κοιμηθουμε (πιασαμε τις 10) γιατι παιζανε ομορφα και δεν ηθελα να τους διακοψω....

flo, τον μικρο θελανε να τον αλλαξουνε γιατι αυτος και ενα αλλο παιδακι, ενω ηλικιακα επρεπε να μπουν στο πρωτο βρεφικο τμημα, τους βαλανε απο την αρχη στο δευτερο βρεφικο, επειδη ηταν περσι στο πρωτο βρεφικο. αυτο ειχε ως αποτελεσμα, παιδακια λιγο μεγαλυτερα (2 μηνες) να μπουν στο πρωτο βρεφικο. ομως επειδη ηταν ανεπτυγμενα, οι γονεις διαμαρτυρηθηκαν και για να πανε αυτα στο δευτερο, επρεπε εμεις να παμε στο πρωτο. τελικα μας αφησαν και μας στο δευτερο και στο πρωτο θα πανε καποια αλλα παιδακια που ηρθαν πρωτη φορα φετος που ειναι λιγοτερο ανεπτυγμενα, και ας ειναι λιγο μεγαλυτερα. καταλαβατε ή σας μπερδεψα?!!!!!

Xαχα, εμένα κάπου εκεί στην τρίτη σειρά με έχασες!!Χαχα, λυπήσου με, μετά από τόσα τσίπουρα και σήμερα!!Το θέμα είναι ότι έμεινε το παιδάκι σου εκεί που ήταν οπότε όλα καλά!! ;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επίσης ανανέωσε κανα τικεράκι!!Πόσα χρόνια πολλά να πούμε πια????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!!!!!!! ετσι ειμαστε εμεις, γιορταζουμε καθε μερα!!!! χαχα!!!!! προσπαθησα και δεν μπορεσα ρε! μεχρι να τα καταφερω θα φτασουν τα επομενα γενεθλια!!!! θα ξαναδοκιμασω ομως...

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!!!!!! ετσι ειμαστε εμεις, γιορταζουμε καθε μερα!!!! χαχα!!!!! προσπαθησα και δεν μπορεσα ρε! μεχρι να τα καταφερω θα φτασουν τα επομενα γενεθλια!!!! θα ξαναδοκιμασω ομως...

Στο γιο σου πρέπει να πας στο τικεράκι για πάνω από 4 ετών, στην κόρη σου στα 4άρια κ.ο.κ.;);););) Καλημέρα κορίτσια!!!Ανάψαμε ξυλολέβητα χθες!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς καλάμ φτιπαξαμε κουλουράκια βανίλιας με το Χρήστο χθες, τον απέλυσα και 2-3 φορές από βοηθό μου γιατί δεν άκουγε...χαχαχα

Γενικά ηρεμία είχαμε, δεν μπορώ να πω.

Μαρία (τσουρέκι), η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να το ξαναδιαβάσω για να το εμπεδώσω...χαχα

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα Αρετή!Εγώ χθες έφτιαξα τηγανίτες γιατί προχθές που ξανάφτιαξα και έστειλα στο Γρηγόρη για πρωινό άρεσαν πολύ στη δασκάλα και στους φίλους του κι έτσι χθες έκανα νέα παρτίδα να κεράσει κιόλας! ;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Α ωραία! Δηλ. μαγειρεύεις για το ολοήμερο ε; δεκατιανό και μεσημεριανό; πώς γίνεται; λέγε να ξέρω τι με περιμένει...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α ωραία! Δηλ. μαγειρεύεις για το ολοήμερο ε; δεκατιανό και μεσημεριανό; πώς γίνεται; λέγε να ξέρω τι με περιμένει...

Όσα παιδιά μένουν ως τις 14.00 ΔΕΝ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ. Όσα κάτσουν παραπάνω πρέπει να στείλεις φαγητό.Όσο για το πρωινό...εγώ στέλνω 4 φορές τη βδομάδα κέηκ ή πίτα ή τηγανίτες και μια φορά τη βδομάδα του δίνω χρήματα να πάρει κουλούρι από το κυλικείο.Θέλω να πω...για το πρωινό αν θες στέλνεις, αλλιώς κυλικείο.Α, και τρώει όποτε θέλει (στα διαλλείμματα εννοώ:tongue::tongue:) δεν τους βάζουν σε τραπέζια όπως το μεσημέρι.Το μεσημεριανό όμως ναι, θα στείλεις αν κάτσει μετά τις 2, οκ?Αυτά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...